Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslinda normalde ben de yerim de kahvalti icin degisik geldi.

Bugunku menu... biraz kosusturmaca ve yogunluktan, ayrica uykusuzluktan cok ideal bir menu sayilmaz.

sabah: elma sirkeli balli ilik su

kahvalti: 10 gr badem, 10 gr ceviz, bir greyfurt

ara: 1 kepekli peynirli pogaca, azicik yagsiz sutle sade kahve

ogle: 4 kayisi kurusu, 4 tane etiform corek otlu (bir paketin yarisi yani) 400 ml civari yagsiz sut

aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, 150 gr yagsiz yogurt

ara: 10 gr ceviz, 10 gr badem, 1 elma

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: slim in 6 start it up (3. gun ), slim and limber

yarin tartinin gosterecegi rakama gore (zira kac gundur gece pek uyumayip su icmeye devam ettigimden kilo durumum ne halde bilemiyorum) yarin bir kurtarma gunu yapabilirim. cuma'ya alnimin akiyla uyanmam gerek :)

hmm çok ayıp yaptıkları ama hakkını ara mutlaka

çok güzell

sabah
2 dilim tam bugday una ligt ekmek (bi tanesi 38 cal)
1yumurta omlet
2 tane burgu peynir
2 zeyt,n
1 tk bal

ara
3 tane su salak diyet bisküvilerden

öğle
hamburger ekmegine kaşarlı tost

akşam
1 kofte kadar et haşlama
çeyrek patates
çeyrek havuç
3 yk pilav
1 dilim ekmek

ara
2 yk cornflaks
yarım bardak süt=(((((( bunu yememeliydimmmmmm

2 turk kahvesi 4 -5 çay bunlar şekersiz tabiii.suyum oldukça çok saymıyorum ama çok fazla su içerim.

yememeliydim dedigin ara kotu degil canim, olsa olsa 60 kalori falandir diye dusunuyorum. menu genel olarak guzel ama hamburger ekmegi dedigin muhtemelen beyaz ekmek, o tostu da mesela kasar disinda bir peynirle kahvaltida yedigin ekmekle yapsan cok guzel olurdu.

bu arada ben de uno denge light ekmek aliyorum, besin degerleri olarak bayagi guzel gorunuyor bana ama bir dilim 50 kalori.

Gunaydin 5. takim

su an saat 4:00, iste ben kac gundur bu saatte hep uyanigim (sahura kalkmis gibiyim yani) 5-5,5 saat gibi yani uyku surem bugunlerde, bugun hepsini bi seferde uyuyabildigimden daha iyiyim cok sukur.

aksam ders var, 19:30'da bitecek. yarina yetisecek is yok cok sukur, erken yatip soyle daha normal insan vakitlerinde uyanicam insallah.

saat 9 falan gibi tekrar girerim ben :)

ya ben çok kötü besleniyorum meyve yemiyorum hiç=((( kış meyvelerini de ben sevmiyorum

elma her mevsimin meyvesi ve cok cesidi var, en azindan bir elma yemelisin meyve olarak. bak ingilizce bir soz var elma hakkinda "one apple a day, keeps the doctor away" yani gunes girmeyen eve doktor girer diyoruz ya, onun gibi her gun bir elma yerseniz, eve doktor girmez anlaminda.

herkese günaydın arkadaşlaaar, keyifli, neşeli güzel bir gün dilerim :)
dün akşam arkadaşlarla dışarıdaydık, yenildi içildi...
bol biralı ve kalorili bir akşam oldu, hakkımızda hayırlısı...bugün neler yapsam da dün aldığım 1000in üzerindeki kaloriden kurtulsam derdindeyim...:18:hava çook güzel bu sabah burada belki kendimi sokaklara atar, uzuuun bir yürüyüş yaparım..
bakalım belki de koşu bandına çıkarım...ama sonuçta o kalorilerden kurtulmam şart!!!

günaydınlarrrrrrrrrr..........
,

Evet bende menumu yazinca farkettim. Sabah o kadar çok aciktim ki kendimi kaybetmisim

canım zaten sabah yediğin için fazla da önemli deil ,ama bundan sonra daha dikkat edersin..zaten biz hep önümüze bakıyoruz arkaya bakmak yok.

aslinda menun de fena degil, hava soguk o zaman sizin orda. cekirdege dayanamiyorsun sanirim, nasil bir bagimliliktir, ben de zor biraktim.

aynen valla canım.aslında eşime bıraktırabilsem ben aramıcam da okadar.sevdiği bir kaç dizi var onu açıyor çekirdeği koyuyor önüne birde beraber izleyelim diyor.yanına oturmasam yine yemicem de işte bir bakıyorum kaptırmışım gitmiş.

mmmmm büskiviye bayılırım....

tatlım gamze çok haklı elinden geleni ardına koma.hakkını savun sonuna kadar.kendini de çok yıpratma sakın .

menün güzel ..

Sevdacım , çekirdek fazla olmuş ama 100 mekik çektiğinden umarım yakmışsındır. Çekirdek olmasa güzel
:101::101:

inşallah yanmıştır napim oldu işte ...

kaptanım ama gerçekten dün çok soğuktu heralde.tahin pekmez de güzel ısıtır ama.afiyet olsun.

.

canım menün gayet güzel .maşallah o iş temposunun arasında sporunu da halletmişsin bravo..

yarin tartinin gosterecegi rakama gore (zira kac gundur gece pek uyumayip su icmeye devam ettigimden kilo durumum ne halde bilemiyorum) yarin bir kurtarma gunu yapabilirim. cuma'ya alnimin akiyla uyanmam gerek :)

bence yarın güzel bir sonuçla gelebilirsin.

menün güzel canım ama seninde ekmekler fazla gibi...

ya ben çok kötü besleniyorum meyve yemiyorum hiç=((( kış meyvelerini de ben sevmiyorum

meyve yemen gerekli canım vazgeçmekyok ne güzel anlatmış.

çok erken uyanıyorsun canım ya.gerçekten de sahura kalkmış gibi..

.

canım günaydınn,hoşgeldin.tatlım bence bu senin hakkındı sakın pişman olma ,eminim ki sen bu gün onun telafisini yaparsın.hem zaten izinlisin de bir şey olmaz yani .

.

canım günaydınn,hoşgeldin.tatlım bence bu senin hakkındı sakın pişman olma ,eminim ki sen bu gün onun telafisini yaparsın.hem zaten izinlisin de bir şey olmaz yani ..

canım sevdammm, günaydın tatlım... çook teşekkürler canım benim...eee mecbur hayatımıza devam edeceğiz..bazı şeyler hiç yenmeden içilmeden hayatımızı sürdüremeyeceğimize göre, yiyip içip telafi edeceğiz artık ne yapalım :) teselli için çook teşekkürler birtanem...akşam ortam çok keyifliydi, o ortamda kahkahalar atarken hiç aklına gelmiyor insanın biranın kalorisi, sabah uyanınca dank ediyor her şey :)

biri 25 biri 14 dakika olunca zaman ayirmak zor olmadi. bugun erken yatip normal vakitte uyanicam insallah :)

cekirdegi de yaninda surekli yiyen varsa birakmak zor. ben mesela kampusteki market tadim cekirdek yerine kalitesiz bir markanin cekirdeklerini getirmeye baslamasaydi birakamazdim.

oh maşallah ne güzel eğlenmişsiniz işte.insan sevdikleriyle beraber mutlu zaman geçirirken aklına hiç birşey gelmiyor valla..

.

inşallah tatlım belki ozaman daha verimli olur yarınki tartı da çıkan sonuç ta.düzensiz uyku bile çok etkiliyor kiloyu.
anam çekirdeğin kalorisi de çok yüksek yani.

.

kızlar ben kaçtım sporumu yapayım birazcık biraz da akşam üzeri yaparım görüşmek üzere allaha emanet olun...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…