- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.581
Uff kızlar elimi kestim
Zor durdumdum ama durdu sonunda ..
Canım tabi herkesin damak tadı farklı ama ben bulguru , buğday tadını ve tahılları severim genelde. O nedenle severek yiyorum .Öğrenciyken alışmıştım. Hiç kötü gelmiyo tadıeti formunkine göre daha iyi gibi.
hmm çok ayıp yaptıkları ama hakkını ara mutlakaah ah nerden baslasam kii
kisacasi projemiz kuculuyor 1 kisinin cikmasi lazim bende evleneli yeni oldu evlilik tazminatimdan yararlanacagimi duyduklari icin bana bi teklif sundular kabul etmedim ben onlara teklif sundum haber bekliyorken simdide sozlesmemi yenilemiyorlar durum bu
2.5 senedir bu sirkette calisiyorum daha 1 ay once performansim yuksek diye ayila bayila yeni proje onerdiler toparlim diye simdide sizlesme yenilenmemesi icin performans dusuklugu diyorlar
tabiki pabuc birakmadim iste bolee
merak etme canim o saftirik ii niyetli zeynep yok kok sokturcem onlara
çok güzellBugunku menu... biraz kosusturmaca ve yogunluktan, ayrica uykusuzluktan cok ideal bir menu sayilmaz.
sabah: elma sirkeli balli ilik su
kahvalti: 10 gr badem, 10 gr ceviz, bir greyfurt
ara: 1 kepekli peynirli pogaca, azicik yagsiz sutle sade kahve
ogle: 4 kayisi kurusu, 4 tane etiform corek otlu (bir paketin yarisi yani) 400 ml civari yagsiz sut
aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, 150 gr yagsiz yogurt
ara: 10 gr ceviz, 10 gr badem, 1 elma
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: slim in 6 start it up (3. gun), slim and limber
sabah
2 dilim tam bugday una ligt ekmek (bi tanesi 38 cal)
1yumurta omlet
2 tane burgu peynir
2 zeyt,n
1 tk bal
ara
3 tane su salak diyet bisküvilerden
öğle
hamburger ekmegine kaşarlı tost
akşam
1 kofte kadar et haşlama
çeyrek patates
çeyrek havuç
3 yk pilav
1 dilim ekmek
ara
2 yk cornflaks
yarım bardak süt=(((((( bunu yememeliydimmmmmm
2 turk kahvesi 4 -5 çay bunlar şekersiz tabiii.suyum oldukça çok saymıyorum ama çok fazla su içerim.
ya ben çok kötü besleniyorum meyve yemiyorum hiç=((( kış meyvelerini de ben sevmiyorum
Evet bende menumu yazinca farkettim. Sabah o kadar çok aciktim ki kendimi kaybetmisim
aslinda menun de fena degil, hava soguk o zaman sizin orda. cekirdege dayanamiyorsun sanirim, nasil bir bagimliliktir, ben de zor biraktim.
İyi akşamlar takımm
Öncelikle bugünkü menümü paylaşacağım sizlerle , sonra sohbet için buralardayım .:107::107::107:
Menüm
Sabah 1 paket kepekli altınbaşak,1 haşlanmış yumurta ,1 dilim kaşar, yarım portakal
Öğlen 6 yk yeşil fasulye yemeği 3 yk bulgur pilavı (zeytin yağlı yemeklerimiz)
Ara 3 kepekli çikolata kaplı form biskuvi (yaklaşık 160 kalori) ve şekersiz kremasız kahve
Akşam 1 kase yoğurt üstüne biraz nane bir tutam çörekotu 3 yk bulgur pilavı.
En son 18:00 de yedim.
SU 2 lt Spor Bugün pek spor yapmış sayılmam. Öğlen bi 20 dk falan yürüdüm ama tempolu değildi .
Bugün favori dizim Merhamet final yapacak şimdi dizinin başlamasını bekliyorum.
ah ah nerden baslasam kii
kisacasi projemiz kuculuyor 1 kisinin cikmasi lazim bende evleneli yeni oldu evlilik tazminatimdan yararlanacagimi duyduklari icin bana bi teklif sundular kabul etmedim ben onlara teklif sundum haber bekliyorken simdide sozlesmemi yenilemiyorlar durum bu
2.5 senedir bu sirkette calisiyorum daha 1 ay once performansim yuksek diye ayila bayila yeni proje onerdiler toparlim diye simdide sizlesme yenilenmemesi icin performans dusuklugu diyorlar
tabiki pabuc birakmadim iste bolee
merak etme canim o saftirik ii niyetli zeynep yok kok sokturcem onlara
Menummm
Sabah
3 etimek
1yk krem peynir
1yk bal
Oglen
3 yk pilav
3 yk turlu
salata
Ara Öğün
2 galeta
2 kare bitter
Aksam
1yumurta ile yapilmis omlet
1yk krem peynir
1yk kahcalti sosu
2 dilim ekmek
sekersiz cay
spor: 30 dk yuruyus
su : 1.5 lt devamm
Sevdacım , çekirdek fazla olmuş ama 100 mekik çektiğinden umarım yakmışsındır. Çekirdek olmasa güzel
:101::101:
iyi akşamlar kızlarrr
hm cim canım geçmiş olsun
zeynep cim canım neden ööyle yaptılar yaa özle sektör çok alçak acımasız oluyor allahtan devletteyim
hazoş cum götür sen kuru meyve ara öğün yaparsın en kötü ihtimal
vazgeçmek yok sana da kolay gelsin yorma kendini
destansı senin menü de fena değil hnd cim senin de öyle bende akşam yemeğini hafif yedim güya sadece salata ve yoğurt ama sonra yarım dilim ekmekle tahin pekmez yedim bende çok üşüyom sevda ondan heralde dayanamdım
neyse benim gibi kötü örnek olmaz olsun kızlar kendimi çok yorgın hissediyorum yatacağım erkneden iyi geceler
Bugunku menu... biraz kosusturmaca ve yogunluktan, ayrica uykusuzluktan cok ideal bir menu sayilmaz.
sabah: elma sirkeli balli ilik su
kahvalti: 10 gr badem, 10 gr ceviz, bir greyfurt
ara: 1 kepekli peynirli pogaca, azicik yagsiz sutle sade kahve
ogle: 4 kayisi kurusu, 4 tane etiform corek otlu (bir paketin yarisi yani) 400 ml civari yagsiz sut
aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, 150 gr yagsiz yogurt
ara: 10 gr ceviz, 10 gr badem, 1 elma
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: slim in 6 start it up (3. gun), slim and limber
yarin tartinin gosterecegi rakama gore (zira kac gundur gece pek uyumayip su icmeye devam ettigimden kilo durumum ne halde bilemiyorum) yarin bir kurtarma gunu yapabilirim. cuma'ya alnimin akiyla uyanmam gerek :)
sabah
2 dilim tam bugday una ligt ekmek (bi tanesi 38 cal)
1yumurta omlet
2 tane burgu peynir
2 zeyt,n
1 tk bal
ara
3 tane su salak diyet bisküvilerden
öğle
hamburger ekmegine kaşarlı tost
akşam
1 kofte kadar et haşlama
çeyrek patates
çeyrek havuç
3 yk pilav
1 dilim ekmek
ara
2 yk cornflaks
yarım bardak süt=(((((( bunu yememeliydimmmmmm
2 turk kahvesi 4 -5 çay bunlar şekersiz tabiii.suyum oldukça çok saymıyorum ama çok fazla su içerim.
ya ben çok kötü besleniyorum meyve yemiyorum hiç=((( kış meyvelerini de ben sevmiyorum
Gunaydin 5. takim
su an saat 4:00, iste ben kac gundur bu saatte hep uyanigim(sahura kalkmis gibiyim yani) 5-5,5 saat gibi yani uyku surem bugunlerde, bugun hepsini bi seferde uyuyabildigimden daha iyiyim cok sukur.
aksam ders var, 19:30'da bitecek. yarina yetisecek is yok cok sukur, erken yatip soyle daha normal insan vakitlerinde uyanicam insallah.
saat 9 falan gibi tekrar girerim ben :)
herkese günaydın arkadaşlaaar, keyifli, neşeli güzel bir gün dilerim :)
dün akşam arkadaşlarla dışarıdaydık, yenildi içildi...bol biralı ve kalorili bir akşam oldu, hakkımızda hayırlısı...bugün neler yapsam da dün aldığım 1000in üzerindeki kaloriden kurtulsam derdindeyim...:18:hava çook güzel bu sabah burada belki kendimi sokaklara atar, uzuuun bir yürüyüş yaparım..
bakalım belki de koşu bandına çıkarım...ama sonuçta o kalorilerden kurtulmam şart!!!
canım günaydınn,hoşgeldin.tatlım bence bu senin hakkındı sakın pişman olma ,eminim ki sen bu gün onun telafisini yaparsın.hem zaten izinlisin de bir şey olmaz yani ..
canım menün gayet güzel .maşallah o iş temposunun arasında sporunu da halletmişsin bravo..
bence yarın güzel bir sonuçla gelebilirsin.
menün güzel canım ama seninde ekmekler fazla gibi...
meyve yemen gerekli canım vazgeçmekyok ne güzel anlatmış.
çok erken uyanıyorsun canım ya.gerçekten de sahura kalkmış gibi..
.
canım sevdammm, günaydın tatlım... çook teşekkürler canım benim...eee mecbur hayatımıza devam edeceğiz..bazı şeyler hiç yenmeden içilmeden hayatımızı sürdüremeyeceğimize göre, yiyip içip telafi edeceğiz artık ne yapalım :) teselli için çook teşekkürler birtanem...akşam ortam çok keyifliydi, o ortamda kahkahalar atarken hiç aklına gelmiyor insanın biranın kalorisi, sabah uyanınca dank ediyor her şey :)
biri 25 biri 14 dakika olunca zaman ayirmak zor olmadi. bugun erken yatip normal vakitte uyanicam insallah :)
cekirdegi de yaninda surekli yiyen varsa birakmak zor. ben mesela kampusteki market tadim cekirdek yerine kalitesiz bir markanin cekirdeklerini getirmeye baslamasaydi birakamazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?