- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.701
Ne acıdır ki biz bu saydıklarının içinde çok az yeri görmüşüzdür :26::26:.
sabah:3 kaşıkyoğurt,2.5 kaşık yulaf ezmesi,2 kayısı,2 zeytin
ara:1 tane yeşil elma,küçük 1 kare çikolata
öğle:1 kepçe çorba,karnı bahar yemeği,3 kaşık yoğurt,salata
ara:1 elma,2 kayısı
akşam:karnıbahar yemeği,yoğurt
spor:50 dk eliptik,100 mekik,10 dakika kadar değişik hareketyler
su:1.5 litre
.
Menüm
Sabah: 2 kk peynir
Öğle: 30 gr. tavuk göğsü (haşlama)
3 kaşık yoğurt
Ara: 5 gr. çikolata
Akşam: 1 porsiyon pırasa yemeği
1 turp rebdeleyip içine 4 kaşık yoğurt koydum
5 siyah zeytin (akşam akşam ne alaka diyebilirsinizyeni almıştım, tadına baktım)
Spor: 60 dk. yürüyüş
Su: 12 bardak (en az )
.
Menüm
Sabah: 2 dilim yumurtalı ekmek, yeşil cay,peynir,1 kasik pekmez
Öğlen: yoğurt,2 dilim ekmek
Aksam: 1 tabak havuçlu yoğurt
Su 3 lt kadar, spor yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun biraz uykusuzluk telafi gunuydu. bir slim and limber yapip yaticam. bugunun sporunu yazayim:
slim in 6- start it up 4. gun tamamdir.
slim and limber
27 dk yuruyus
5 dk bisiklet
cok ideal bi menu olmamis. havuc disinda sebze yok, meyve de yok. sevdigin bir meyve illa ki vardir, ya da ilac niyetine ye. mesela eksi elma ile labne cok guzel oluyor. super ara ogun olur.
spor konusunda da cok yapmam gerekiyor diye dusunme, bir 20 dk yuruyup gelicem diye cik, 20 dk sonunda yurumeye devam etmek isteyeceksin. en kolay spor da yurumek zaten.
Günaydın... Ben de Ales'e girmek istiyorum aslında ama henüz başvuru da yapmadım geçen seferki sınava kaydolduğum halde girememiştim çünkü o gün şehir dışı görevlendirmek için yoldaydımKaçırdığıma ne kadar üzülmüştüm ama zaman akıp gidiyor işte zaman geldi çattı yine...
Günaydın kaptan - burada da aynısı oldu sabah günlük güneşlikti şimdi kapalı yağmur yağacak gibi...
yemeğin suyuna banmayı hayatımdan çıkaralı 3 yıl oluyor yemeğin suyunu bile yemem yağının çoğu suyunda diye... Her öğün 1-2 dl ekmek yemeye özen gösteririm ama banmaya hayırçünkü banma olayında ekmeğin ölçüsünü ayarlamak zorlaşıyor
ah ah o ağrı dağının benzeri bende de var Cumartesiye kadar bitirmem lazım tüm ev işlerini - Allahım nasıl yetişcem yaaa
Senin yerine de temiz havayı çektim içime hazosYürüyüşe dışarı çıkamıyorsan evde yürüme egzersizi olarak Leslie yapabilirsin.
hazoş cum gece terörü olabilir benim oğlanda yazın olmuştu çığlıklarını susturamıyorduko derece yani ben dr a götürdüm atarax şurup vermiti 2 gün onu kullandık ama bu arada inanırmısın bilmem ama ben kurşun döktürmüştüm bi de sürekli okuyup üflemiştim ufaklığa felak ve nas suresi sana bunları önereceğim
kızlar yaa lodos var acaip burda normalde çok sıcak olan oda buz gibi donuyom
acaba bir sey dinleyerek uyusa ise yarar mi? bilgisayarda sevdigi bir sey acip bilgisayari yarim saat sonra uyuyacak sekilde ayarlasan, oyle dinlerken uyusa nasil olur?
Gezi için cqnım ama ücretsiz ve hiç gitmememiş. yapcqk heryerde yapar
tabikiii bildireceğimmm=)))) ben bugun tartıldı zaten dayanamadım anam 2 3 gün normalden az yedim farketmiştiiii=)))kızlar yarınki listemiz
***5.TAKIM - 352.ETAP***
toplight ( 73,7/)
Lily86 (76,0/)
Gamze_M (65,9/ )
Vazgecmekyok (90,8/ )
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ )
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/
5.TAKIM ORTALAMASI :
ebbiss i listeye ekledim inşallah yarın kilosunu bildirebilir
bu arada destansı ve hazoş yarın sizde bildirim yapıyorsunuz takım içi listemizi hazırlayacağız ona göre
kızlar 12 ye kadar bildirimi yapıyoruz ona göre bu arada ne kadar az kalmışız yaa
bi ara takım içi listemizdeki değişimleri de ekleyeyim
hayırlı akşamlar herkese...
kız allah iyiliğiniversin bende seni çok klilolu sandım he..sende kilo mu var balım ya.valla ekmekler bile çok değilsana göre normal bence..
.
çok güzel benceeeeeeeeesabah:3 kaşıkyoğurt,2.5 kaşık yulaf ezmesi,2 kayısı,2 zeytin
ara:1 tane yeşil elma,küçük 1 kare çikolata
öğle:1 kepçe çorba,karnı bahar yemeği,3 kaşık yoğurt,salata
ara:1 elma,2 kayısı
akşam:karnıbahar yemeği,yoğurt
spor:50 dk eliptik,100 mekik,10 dakika kadar değişik hareketyler
su:1.5 litre
.
Menüm
Sabah: 2 dilim yumurtalı ekmek, yeşil cay,peynir,1 kasik pekmez
Öğlen: yoğurt,2 dilim ekmek
Aksam: 1 tabak havuçlu yoğurt
Su 3 lt kadar, spor yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menüm
Sabah: 2 kk peynir
Öğle: 30 gr. tavuk göğsü (haşlama)
3 kaşık yoğurt
Ara: 5 gr. çikolata
Akşam: 1 porsiyon pırasa yemeği
1 turp rebdeleyip içine 4 kaşık yoğurt koydum
5 siyah zeytin (akşam akşam ne alaka diyebilirsinizyeni almıştım, tadına baktım)
Spor: 60 dk. yürüyüş
Su: 12 bardak (en az )
.
yaaaa hç sevmiyorum o bisküvleriii o yüzden normalde hayatta yemem dikkat ediyorum diye aldım zoraki yedimmmah canım yaaa uykusuz kalmışsın bugün de...
ben de etiformu yıllarıdr tüketirim demek ki ilk alışkanlık neyse diğeri yabancı geliyor
değişik bir menü ama güzel şeyler yediklerin... Afiyet olsun
akşamki ekmeği yemeseydn daha iyi olurdu onun haricinde bence güzel - ama ama ama... sen neden bizim etiform tarzı diyet bisküvilerimize neden salak diosun olmadı ama
kuru meyve tercih edebilirsin
ben de Bim'in light ekmeğini alıyorum onun da 100 gramı 200 kcal yani bir dilim 50-55 kcal civarında
Benim de ilk dikkatimi yazdığın saat çekti hiç uyumadı heralde dedim kendimce:44:
bu elmayla ilgili sözü birçok kez paylaşmışımdır forumda bu grupta da paylaşan sen olmuşsunteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?