Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne acıdır ki biz bu saydıklarının içinde çok az yeri görmüşüzdür :26::26:
.

haklısın tatlım içinde yaşayınca gitmek gelmiyor çoğu zsaman insanın aklına...fakat eşim ve ben yaşadığınız şehirde turistmişsiniz gibi yaşayın fikrini benimsemiş ve uygulayan bir çiftiz...özellikle bahar ve yaz aylarında açar googledan bulur gideriz...bulup gittiğimiz yerlerin çoğunu o ilçede yaşayanlar bile bilmez bazen :) turist gibiyizdir...

Afiyet olsun güzel olmuş. Sporun süper. Ben spor yapacak enerjiyi bir türlü bulamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet olsun çok güzel olmuş. Sporda çok iyi. Bide ben yapsam.

Menüm
Sabah: 2 dilim yumurtalı ekmek, yeşil cay,peynir,1 kasik pekmez
Öğlen: yoğurt,2 dilim ekmek
Aksam: 1 tabak havuçlu yoğurt
Su 3 lt kadar, spor yok

bugun biraz uykusuzluk telafi gunuydu. bir slim and limber yapip yaticam. bugunun sporunu yazayim:

slim in 6- start it up 4. gun tamamdir.
slim and limber
27 dk yuruyus
5 dk bisiklet

cok ideal bi menu olmamis. havuc disinda sebze yok, meyve de yok. sevdigin bir meyve illa ki vardir, ya da ilac niyetine ye. mesela eksi elma ile labne cok guzel oluyor. super ara ogun olur.

spor konusunda da cok yapmam gerekiyor diye dusunme, bir 20 dk yuruyup gelicem diye cik, 20 dk sonunda yurumeye devam etmek isteyeceksin. en kolay spor da yurumek zaten.

Haklisin koşu bandina veya disariya cikinca çok yürüyorum ama o başlama aşaması zor geliyor. Bugünlerde kendimi çok yorgun hissediyorum. Menüye gelince öğlen okulda yim menüyü bir türlü ayarlayamadim. Zamanla düzelir inşallah.

ya benimde yoktur banma huyum sadece et haşlamasıı=)nefret ediom ütüden yaaa

yaa bizim uyku sorunumuz doğduğundan beri var...arada bi düzeliyor gibi oluyor sonra dön başa....bi kere vermiştik atarax ama verdiğimin gecesi uyumadı ertesi gün hep uyudu korktum bende vermedim attım çöpeee..ay ne bilim bendemi kursun döktürsem napsam çareler tükendiiii bişey dicem ataraxişe yaradı mı peki seninkinde

tabikiii bildireceğimmm=)))) ben bugun tartıldı zaten dayanamadım anam 2 3 gün normalden az yedim farketmiştiiii=)))

hayırlı akşamlar herkese...

kız allah iyiliğiniversin bende seni çok klilolu sandım he..sende kilo mu var balım ya.valla ekmekler bile çok değil sana göre normal bence..

.

ayy yemiyim de kurtulayim stres oldum kotların belleri sıkıyo=(( direk belden alıyorum kiloyu

çok güzel benceeeeeeeee

sabah peynirle nasıl dıyuyorsun ya=(((( sabah harici güzel bencee

yaaaa hç sevmiyorum o bisküvleriii o yüzden normalde hayatta yemem dikkat ediyorum diye aldım zoraki yedimmm

menümmm

sabah
3/4 kase cornflaks
1/2 bardak süt

ara
2 tane kuru çilek
4 tane kuru üzüm

öğlen
1 tane sokak simidi
1 küçük ayran

ara
ceviz kadar un kurabiyesi(öğrencim getirmiş zorla yedirdi bende kıyamadım cocuguma yedim)

akşam
mantarlı tavuk sote 1 avuc dolusu kadardır
3 4 yk kaşık erişte
salata

ara
1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…