- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.721
menümmm
sabah
3/4 kase cornflaks
1/2 bardak süt
ara
2 tane kuru çilek
4 tane kuru üzüm
öğlen
1 tane sokak simidi
1 küçük ayran
ara
ceviz kadar un kurabiyesi(öğrencim getirmiş zorla yedirdi bende kıyamadım cocuguma yedim)
akşam
mantarlı tavuk sote 1 avuc dolusu kadardır
3 4 yk kaşık erişte
salata
ara
1 elma
***5.TAKIM - 352.ETAP***
toplight ( 73,7/)
Lily86 (76,0/)
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 )
Vazgecmekyok (90,8/ )
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ )
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/
5.TAKIM ORTALAMASI :
Günaydın kızlarrrr, bu sabah yine aynı çıktım..Aynı çıktığıma da şükrettim..Dün akşam saat 21:30 gibi bir güzel karnımı doyurdum :26: hepinizden özür diliyorum ama balık yapmıştım eşim de çok ısrar etti, dayanamadım :26: bir de üstüne bir kase çerez ve 2 atıştırmalık halley :26: tüm bunlara rağmen aynı geldim..
Napalım bu hafta da korumuş olayım.
günaydın tatlııım, afiyetler olsun canım benim...bu hafta değil bence artık hep koru diyorum ben sana ama dinlemiyorsun, incecik kaldın kuzum, sincap gibi kalacak yüzün yakında, yeter artık :) tebrik ederim en azından almamışsın o kadar yemeye :)kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ederim...ben çıkmadım henüz tartıya, izinli olmanın avantajını kullanıyorummm
Ahhh lucimmm meleğim benimmm, bu haftasonu yediklerimin tamamını yazsaydım hahahahahah ağzınız açık kalırdı, haftasonu yediklerimi 3 gün diyet yaparak hallettim, kalıplaşmamış kilo olduğu için hemen gittibaktım cumaya kadar 300-500 gidiyor amma velakin dün akşam yememem gerekirdi :26: Günaydın tatlımmmmmmm, sen dön izinden o zaman dibine vuralım diyetin .
tatlım senin hedef kilon kaç? kaç kilo kaldı yani?
Yaniii şimdilik 1.90 gr. diyelim canım..yada 64.9 olursa 1 kilom var64 oldumu yeter bana balım yaa, gerçekten abartmıyorum, zayıf görünüyorum.. basenim hiç yok, birde doğum yapmadığım ve spor yaptığım için harbi vucudum sımsıkı..göbeğim dümdüz söylemesi ayıp inanmazsanız sevdaya sorun
.
***5.TAKIM - 352.ETAP***
toplight ( 73,7/)
Lily86 (76,0/)
Vazgecmekyok (90,8/ )
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ )
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/
5.TAKIM ORTALAMASI :
Günaydın kızlarrrr, bu sabah yine aynı çıktım..Aynı çıktığıma da şükrettim..Dün akşam saat 21:30 gibi bir güzel karnımı doyurdum :26: hepinizden özür diliyorum ama balık yapmıştım eşim de çok ısrar etti, dayanamadım :26: bir de üstüne bir kase çerez ve 2 atıştırmalık halley :26: tüm bunlara rağmen aynı geldim..
Napalım bu hafta da korumuş olayım
.
Yaniii şimdilik 1.90 gr. diyelim canım..yada 64.9 olursa 1 kilom var64 oldumu yeter bana balım yaa, gerçekten abartmıyorum, zayıf görünüyorum.. basenim hiç yok, birde doğum yapmadığım ve spor yaptığım için harbi vucudum sımsıkı..göbeğim dümdüz söylemesi ayıp inanmazsanız sevdaya sorun
.
günaydın kızlar .cumanız mübarek olsun.bu hafta ben de aynı geldim napalım bu haftada böyle olsun bakalım inşallah haftaya.
***5.TAKIM - 352.ETAP***
toplight ( 73,7/)
Lily86 (76,0/)
Vazgecmekyok (90,8/ )
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00)
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI :
.
inanmaz mıyım tatlım görüyorum ya fotolardan... hem kilon da fazla değil asla... 2 kilo için bu kadar eziyet etmemelisin kendine, rahat ol lütfen...ben 65 olsam kilo alayım diye uğraşırdım :)
kız harbi iyi yemişsin akşam bende dayanamadım valla.tabi ben okadar çok yemedim .zaten bu hafta da benim diyet gibi olmadı.
he valla bana sorun doğru diyo...hergün yoklama yapıyorum ..
.
Haftaya asılırız canım arkadaşım
Haftaya asılırız canım arkadaşım
ben yokum yaaa, ondan siz bu hafta gevşediniiiz :) tebrik ederim sevdam seni de, bu hafta hakkaten bi rehavet vardı takımın üstünde diyet konusunda...diyet bile konuşmadık doğru düzgün havadan sudan hep...ben de sözde koruma yapıyorum da benim bile kaçtı ipin ucu:26: çıkmadım tartıya korkumdan :):18:
aynen bu hafta gevşedik ,kızımmmm ne diye izine ayrıldınki sen.şaka bir yana da bu hafta gerçekten ben hiç dikkat etmedim .kızlar göüşürüz ben çıktım gamzeyle kahvemizi içicez kendinize iyi bakın
.
cvanım biz 1 hafta kullandık işe yaradı ama hangisi bilmiyorum hem dua hem kurşun hem de ilaçyaa bizim uyku sorunumuz doğduğundan beri var...arada bi düzeliyor gibi oluyor sonra dön başa....bi kere vermiştik atarax ama verdiğimin gecesi uyumadı ertesi gün hep uyudu korktum bende vermedim attım çöpeee..ay ne bilim bendemi kursun döktürsem napsam çareler tükendiiii bişey dicem ataraxişe yaradı mı peki seninkinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?