Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet şeker olsun güzel olmuş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar

Yatmadan once papatya cayi yaptim kendime ve farkettimki menumu yazmamisim

Evet Buyrun

Bugunku Menumm

Sabah
1 pop kek
1 yesilcay

Oglen
2 kucuk kabak dolmasi
yarim kepce corba
2yk yoğurt

Ara Öğün
2 galeta
2kare bitter

Aksam
1 kucuk kabak dolmasi
1yk yogurt

Su: 2lt +bitki caylarimm
Spor:yok

Güzel takımım yarın tartı günümüz , bakalım nasıul geçmiş bu haftamız . Benim bu haftam su gibi geçti cumanın geldiğine inanamıyorum . Bi de reglim yakın . Bakalım yarın sabah noolcak :) Bugünkü menümü yazayım.

Menüm

Kahvaltım , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 yumurta (az yağda omlet) , 1 bardak süt
Öğlen 1 baget tavuk , 3 yk bulgur ,1 kase yoğurt üstüne nane
Ara 1 fincan 2si1 arada ve 2 kare sütlü çikolata
Akşam 1 baget tavuk , 3 yk zeytinyağlı yeşil fasülye ,1 kase yoğurt

Su 2 lt Spor Yok bugün Yani yürüyüşe çıktım bi 30 dk kadar ama daha çok dolaştım temiz hava aldım . ama yine de yürüdüm yani. Güzel havayı kaçıramazdım.

***5.TAKIM - 352.ETAP***

toplight ( 73,7/)
Lily86 (76,0/)
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 )
Vazgecmekyok (90,8/ )
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ )
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/

5.TAKIM ORTALAMASI :

Günaydın kızlarrrr, bu sabah yine aynı çıktım..Aynı çıktığıma da şükrettim..Dün akşam saat 21:30 gibi bir güzel karnımı doyurdum :26: hepinizden özür diliyorum ama balık yapmıştım eşim de çok ısrar etti, dayanamadım :26: bir de üstüne bir kase çerez ve 2 atıştırmalık halley :26: tüm bunlara rağmen aynı geldim..

Napalım bu hafta da korumuş olayım

.

günaydın tatlııım, afiyetler olsun canım benim...bu hafta değil bence artık hep koru diyorum ben sana ama dinlemiyorsun, incecik kaldın kuzum, sincap gibi kalacak yüzün yakında, yeter artık :) tebrik ederim en azından almamışsın o kadar yemeye :) kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ederim...ben çıkmadım henüz tartıya, izinli olmanın avantajını kullanıyorummm

Ahhh lucimmm meleğim benimmm, bu haftasonu yediklerimin tamamını yazsaydım hahahahahah ağzınız açık kalırdı, haftasonu yediklerimi 3 gün diyet yaparak hallettim, kalıplaşmamış kilo olduğu için hemen gitti baktım cumaya kadar 300-500 gidiyor amma velakin dün akşam yememem gerekirdi :26:

Günaydın tatlımmmmmmm, sen dön izinden o zaman dibine vuralım diyetin

.

tatlım senin hedef kilon kaç? kaç kilo kaldı yani?

tatlım senin hedef kilon kaç? kaç kilo kaldı yani?

Yaniii şimdilik 1.90 gr. diyelim canım..yada 64.9 olursa 1 kilom var 64 oldumu yeter bana balım yaa, gerçekten abartmıyorum, zayıf görünüyorum.. basenim hiç yok, birde doğum yapmadığım ve spor yaptığım için harbi vucudum sımsıkı..göbeğim dümdüz söylemesi ayıp inanmazsanız sevdaya sorun

.

inanmaz mıyım tatlım görüyorum ya fotolardan... hem kilon da fazla değil asla... 2 kilo için bu kadar eziyet etmemelisin kendine, rahat ol lütfen...ben 65 olsam kilo alayım diye uğraşırdım :)

günaydın kızlar .cumanız mübarek olsun.bu hafta ben de aynı geldim napalım bu haftada böyle olsun bakalım inşallah haftaya.

***5.TAKIM - 352.ETAP***

toplight ( 73,7/)
Lily86 (76,0/)
Vazgecmekyok (90,8/ )
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00)
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/)

5.TAKIM ORTALAMASI :

.

kız harbi iyi yemişsin akşam bende dayanamadım valla. tabi ben okadar çok yemedim .zaten bu hafta da benim diyet gibi olmadı.

he valla bana sorun doğru diyo...hergün yoklama yapıyorum ..

.

Haftaya asılırız canım arkadaşım

inanmaz mıyım tatlım görüyorum ya fotolardan... hem kilon da fazla değil asla... 2 kilo için bu kadar eziyet etmemelisin kendine, rahat ol lütfen...ben 65 olsam kilo alayım diye uğraşırdım :)

aynen tatlım bende söylüyorum ona bu kadar yeter diye ama ısrar ediyor.bence bu kilo onun için tam ideal.aslında koruma olarak devam etse daha iyi olur.

.

kız harbi iyi yemişsin akşam bende dayanamadım valla. tabi ben okadar çok yemedim .zaten bu hafta da benim diyet gibi olmadı.

he valla bana sorun doğru diyo...hergün yoklama yapıyorum ..

.

Delüüü sen kontrol yapmıyonn, ben sana cesaretle açıp açıp göstermiyom mu

.

Haftaya asılırız canım arkadaşım

ben yokum yaaa, ondan siz bu hafta gevşediniiiz :) tebrik ederim sevdam seni de, bu hafta hakkaten bi rehavet vardı takımın üstünde diyet konusunda...diyet bile konuşmadık doğru düzgün havadan sudan hep...ben de sözde koruma yapıyorum da benim bile kaçtı ipin ucu:26: çıkmadım tartıya korkumdan :):18:

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen bu hafta gevşedik ,kızımmmm ne diye izine ayrıldınki sen.şaka bir yana da bu hafta gerçekten ben hiç dikkat etmedim .kızlar göüşürüz ben çıktım gamzeyle kahvemizi içicez kendinize iyi bakın

.

afiyet olsun size canım benim, haftaya asılırız artık :)

Gunaydin gunaydin :)

***5.TAKIM - 352.ETAP***

toplight ( 73,7/)
Lily86 (76,0/)
Vazgecmekyok (90,8/ 88,5/2,3/%2,53)
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00)
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/)

5.TAKIM ORTALAMASI :

günaydınlarrrr

cvanım biz 1 hafta kullandık işe yaradı ama hangisi bilmiyorum hem dua hem kurşun hem de ilaç

***5.TAKIM - 352.ETAP***

toplight ( 73,7/73,50/0,20/%0,27)
Lily86 (76,0/)
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 ) sabit
Vazgecmekyok (90,8/ )
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ 73,00/73,00/0,00/%0,00) sabit
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/

5.TAKIM ORTALAMASI :

gamze cim sevda cım benim de çok az gitmiş daha fazla bekliyordum ama olmadı:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…