- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.661
Kızlarr merhabaa, acayip uykum varr..sanırım hasta olucam, biraz genzimde yanıyor, ilaç aldım ve biraz uzanmak istiyorum.. sizlere selam vermeden edemedim..
Lucimmm senin izin günün, hayat sana güzellDenizli albümüne de bayıldım, tek kelimeyle şahane..
diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız? inanın soğuk havadan artık bunaldım, tövbe yarabbim yaaa :26: böyle güzel şeyler okuyunca yazı ne çok özlediğimi anladım
Biraz uyumaya çalışıcam ve uyanınca yine gelirim kızlar..Bu gün okulum yok çok şükür
.
Dünkü menüm Sabah artık kahvqltı ediyorum.bir dilim ekmek.beyaz peynir sqlatalık ve zeytin ezmesi.Öğlen abur cubur çünkü iş te daha yemeye başlamadık,Akşam bir levrek küçük boy ve semizotu salatası.
Teşekkür ederimGunaydin. Güne çok güzel baslamissin :) menunde o kurabiyeler dişinda gayet güzel. Afiyet olsun.
tuzlu kurabiye yağlıydı sanırım - hafta sonu da uyuyamayacağım maalesef Pazar yolda olacağım eee Cumartesi de hazırlıkla geçer ama zaten 6-7 saat uyusam yetiyorsen de az uyumussun aslinda. haftasonu gelsin biz bir uyuyalim lilycim
tuzlu kurabiyenin de kalorisi cok degildir sanirim eger cok yagli degilse. ama tuz odem yapmis, bugun salatalik falan ye aksam, bol sulu seyler yeyip bol su ic, gecer yarina :)
ben çok kasmıyorum aslında ama ödem yapması kötü yoksa gün içinde aç kaldım resmen o da ödül gibi geldi - bu arada senin de iradeni tebrik ediyorumKızlar dün keyifsiz olduğu miçin yemek hazırlamadım eşim tutturdu pizza söyleyelim 5 dk onun konusu oldu.
Ben hayıt diyorum o soyleyelim diyor neyseki ben kazandım ve kahvaltılıkla geçirdik.
teşekkür ederim kaptancım Allah razı olsun
ouuu kolay gelsinnn
tatlım tuzlu kurabiye dışında pek bişi yok bence ödem olmasa sorun da değil.
YAni herşeyden azda olsa yemeliyiz o kadarda kısmaya gerek yok 2-3 tane az yağlı ise bence sorun olmazdı.
Ama dediğin gibi ödeme neden oldu ise kötü olmuş . Sıkma canını
Bugün spora gideceğim işten sonra da çarşıya gideceğim yani hem yürüyüş hem salon sporu olacak bugunne güzel pozitifsin lily :) GÜneşle uyanmak bana da mutluluk veriyor. Bahar , doğadaki uyanış , misss... Menünde aslında doyurucu görünüyor akşam menünde seni yatana kadar idare edermiş ama kurabiyelere karşı koyamamışsıngeç yemiş olman kötü , ama toparlarsın . Sporun var mı bugün? Varsa orda biraz inebilir şişliğin.
evet geçenki zormuş - benim yarın parayı yatırmam lazım o zaman çünkü haftaya seminerde olacağım orada banka bulamam herhalde - iyi ki son başvuru tarihini söyledin teşekkürlerEvet haklısın canım zaman çok hızlı akıyor .Başvurular martın 19una kadar lily . Geçen sınav zaten aşırı zordu bana göre belki bu kez daha normal olur .
Luci teşekkür ederim zaten ben de internetten manzara resmi arıyordum sonra bi kkya gireyim bakayım gruptakiler napıyr dedim o fotoğrafı görünce altında da lily yazınca hoşuma gittihndcim sayende fırladım sokağa, hiç durmadan 2,5 saat tempolu yürüdüm sayende, teşekkür ederim tatlım...bu arada yürüyüşümü tamamladıktan sonra fotolarda çektim sizin için...çıkamayanlara ve de lilye de özlem giderme anlamında paylaşayım istedim :)
Eki Görüntüle 1020984
durumdaya özelden mesaj gönder istersen görmemiş olabilir
bir kaç araştırma yaptım canım ama durumda da bir yorum getirirse daha ii olur benim için.
Kendi halimde çalışan biriyken su yasadıklarıma inanamıyorum
bakalım bugün haber gelecekk ama istediğim gibi olmazsa keyifleri bilirle daha fazla kaybederler
açıkçası ben Denizli'yi senin anlattığın kadar sevmezdim yani o şehir memleketim tamam ama beni yordu birçok konuda - artık sadece gezme amaçlı giderimhaklısın tatlım hatta albümde başka fotolarda ekledim bakmak istersen... ben de yeşili ve suyu çook seviyorum, denizlide de çok şanslıyız bu anlamda çok sulak bir şehir burası, her yerden su fıskırıyor... hAtta merkezde bunun gibi en az 15 ayrı alan var...sen hangi şehirdeydin?
sen güzel pozlar yakalamışsınkızlaaar, denizli albümü hazırladım, merak ediyorsanız güzel denizlimizi, buyrun geziniz :) lily de baba memleketiymiş madem, özlem gidermiş olur :) çook seviyorum bu şehri çook...izmiri bile denizli kadar sevemedim...aslında herkes kendi yaşadığı il ile ilgili albüm hazırlasa tanırdık birbirimizin şehirlerini...gerçi ben çok gezenti olduğum için albümdeki fotoları hep ben çektim :)
Dikkat et Gamze - hasta olmanı istemeyizKızlarr merhabaa, acayip uykum varr..sanırım hasta olucam, biraz genzimde yanıyor, ilaç aldım ve biraz uzanmak istiyorum.. sizlere selam vermeden edemedim..
Lucimmm senin izin günün, hayat sana güzellDenizli albümüne de bayıldım, tek kelimeyle şahane..
diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız? inanın soğuk havadan artık bunaldım, tövbe yarabbim yaaa :26: böyle güzel şeyler okuyunca yazı ne çok özlediğimi anladım
Biraz uyumaya çalışıcam ve uyanınca yine gelirim kızlar..Bu gün okulum yok çok şükür
.
Çok çok geçmiş olsunKızlar haber vermeye geldim. Dün gece geç uyudum sabah da eşimin dili şişti doktora gittik. Başım çatlıyor şu an merak edersiniz diye uğradım bugün gelemem büyük ihtimalle ..
Yok canım ben Bilecik'teyim - bizim burada çok mağaza yok avm hiç yok Eskişehir'e gidiyoruz büyük alışverişlerdeEskişehirliyim ben Lilycim sen İstanbulda değil miydin neden Eskişehirden alıyorsun.?
ben çok gezmemişimdir ne İzmir'de ne Denizli'de ama işte merkezde yaşayınca birçok yerini öğreniyr insan...evet lilycim biz çook gezeriz eşimle her pazar bi yerlere gideriz... çınar fotosu benim değil canım...caddelerden bi foto olsun istediğim için onu, bağbaşı tepeden çekileni, bir kaç fotoyu da internetten koydum muhtemelen çınar fotosu da uçan bir şey tarafından çekilmiştir :) çünkü fotonun çekildiği yerde bina yok :) ... ama mesire yerleri, salda,ağlayan kaya,çivril gölü, ışıklı gölü, süleymanlı gölü, kaklık mağarası ve park bahçeler bana ait...
ben Eskişehire alışverişe gidiyorum birkaç yerine gezmek için gitmişimdir - Nergis'i de çok iyi bildiğimden ya da yaşanmışlıktan değil de bir sınav sonrası ara yollardan geçerken bir sokak boydan boya Nergis market - Nergis kasap tarzında eski mahalleleri andırıyordu hoşuma gitti çok sıcak geldieskişehir de çook güzelmiş annem gitti bir kaç ay önce geze geze bitirememişler... izmir güzel ama ben denizliyi daha çok seviyorum..izmirde gezmediğim, gidip görmediğim ilçe yoktur..izmirin tek artısı deniz olması bence...8 sene yaşadım ama çok sevmedim izmiri...nergisi de bilirim...ama sevmem ben oraları...belki de yaşanmışlıklarla alakalıdır, güzel anıların varsa o sebeple seviyorsundur muhtemelen
senin menülerin zaten az oluyor - öğlenki abur cuburu eminim bünyen kaldırırDünkü menüm Sabah artık kahvqltı ediyorum.bir dilim ekmek.beyaz peynir sqlatalık ve zeytin ezmesi.Öğlen abur cubur çünkü iş te daha yemeye başlamadık,Akşam bir levrek küçük boy ve semizotu salatası.
Ayyy Safranbolu evlerine bayılıyorumBen karadenizdeyim , safranboluda. Buranın da kendine has güzellikleri var tabi ama denize hasretiz. Yeşil içindeyiz neyse ki .Albüme de bakıyorum canım :107:
canııım denizli, incilipınar vali yazıcıoğlu parkı...
Sen epey aşık olmuşsun Denizli'ye...ooo çok şanslısın tatlım muhteşemdir oralar... hele ki safranbolu..ne fotolar çekilir orada :) üniversitedeyken karadeniz turuna katılmıştım, o yeşilim her tonu nasıl da güzeldi....hayran kalmıştım...ama safranboluya gitmemiştik...amaaan deniz de olmayıversin bizim adımız denizli ama biz de de yok, sizin o evlerin güzelliği yeter :)
Gideceğin zaman haber ver buluşalım hem misafir de ederizÇok güzelmiş. Denizli te hic gitmedim. Simdi merak ettim orayida gormeliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzelmiş. Denizli te hic gitmedim. Simdi merak ettim orayida gormeliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen epey aşık olmuşsun Denizli'ye...
Gideceğin zaman haber ver buluşalım hem misafir de ederiz
Luci teşekkür ederim zaten ben de internetten manzara resmi arıyordum sonra bi kkya gireyim bakayım gruptakiler napıyr dedim o fotoğrafı görünce altında da lily yazınca hoşuma gittihemen albümüne baktım
açıkçası ben Denizli'yi senin anlattığın kadar sevmezdim yani o şehir memleketim tamam ama beni yordu birçok konuda - artık sadece gezme amaçlı giderim
sen güzel pozlar yakalamışsın maşallah
ben Eskişehire alışverişe gidiyorum birkaç yerine gezmek için gitmişimdir - Nergis'i de çok iyi bildiğimden ya da yaşanmışlıktan değil de bir sınav sonrası ara yollardan geçerken bir sokak boydan boya Nergis market - Nergis kasap tarzında eski mahalleleri andırıyordu hoşuma gitti çok sıcak geldi
İzmir'in de denizine hayranımdır - deniz olsun yeter bana...
canım benim doğup büyüdüğüm şehir denizli, izmire gelin gitmiştim 8 yıl kaldım yoksa, hayatım üniversiteye kadar ve sonrasında denizlide geçti, nasıl aşık olmam tüm güzel anılarım bu şehirde :)
Sen epey aşık olmuşsun Denizli'ye...
Gideceğin zaman haber ver buluşalım hem misafir de ederiz
anladım ben seni İzmir'li olup da Denizli'ye sonradan taşındın sanmıştım:26:
yok canım denizliliyim :) baba tarafım babadağlı hatta, hala evimiz vardır babadağda, pek gitmesek de...ama tabi doğduğumdan beri merkezdeyiz...hatta babam ilkokuldan sonra taşınmışlar merkeze... tabi üniversite ile birlikte çok gelişti denizli, çook güzel olmuş, eskiden ufacıktı :)
canım şimdi pek canım bişey istemedi akşama mezgit yapacağım 1 kg mezgiti 1 kaşık yağla tava gibi olacvak ama yağsız kandırmacaevet canım denizlimiz pek bilinmese de çook güzel bir şehirdir, hatta gezdiğim ve foto çektiğim yerlerden bir albüm oluşturdum ben de baktıkça içim gitti :) afiyet olsun canım, akşamüstü birşeyler daha atıştır derim çok az olmuş, yoksa akşam yemeğini fazla kaçırırsın bu sefer
Kızlar haber vermeye geldim. Dün gece geç uyudum sabah da eşimin dili şişti doktora gittik. Başım çatlıyor şu an merak edersiniz diye uğradım bugün gelemem büyük ihtimalle ..
canım şimdi pek canım bişey istemedi akşama mezgit yapacağım 1 kg mezgiti 1 kaşık yağla tava gibi olacvak ama yağsız kandırmaca
yanında da salata olacak
lucim denizliyi bende sevmiştim kuzenim 5-6 sene oturmuştu o otururken 1-2 defa gidip gelmişliğim var pmukkale karahayıt falan da çok güzeldir
kızlar yarınki listemiz
***5.TAKIM - 352.ETAP***
toplight ( 73,7/)
Lily86 (76,0/)
Gamze_M (65,9/ )
Vazgecmekyok (90,8/ )
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ )
durumda(
ebbisss (91,6/
5.TAKIM ORTALAMASI :
ebbiss i listeye ekledim inşallah yarın kilosunu bildirebilir
kızlar 12 ye kadar bildirimi yapıyoruz ona göre bu arada ne kadar az kalmışız yaa
bi ara takım içi listemizdeki değişimleri de ekleyeyim
ben izinliyim izin bitince döneceğim haaa kaptancım, yerime birini alma sakın :)
alırmıyım tatlım yaa zaten 12 kişiywe kadar normal takım sayısı ama biz şu ara sakinleşelim diye yeni üye almıyoruz sen kaptan yardımcısısın nereye gidiyon bakimmm
evet ya ekmek biraz fazla da bende ekmeksiz yapamıyorum...aslında akşamları yemem hiç ekmek aramam yani..ama dün et haşlama yapmiştim onun suyuna da ekmek banmadan olmuyo=))) bi de ben normalde çok yerim bu yemem çok iyi benim için=)) böyle yesem hep zayıflarım kesin..acayipiştahlı biriyimmm=)))))))
ekmek fazla canım bi de cornflaks yerine meyve yeseydim iyi olacaktı..ay bende kilo cetveli yapiyimm yineeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?