Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun. İyice agirlasmadan dikkat et kendine birşeyler yap. Nane limon icebilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Abur cubur dişinda guzel menü

Gunaydin. Güne çok güzel baslamissin :) menunde o kurabiyeler dişinda gayet güzel. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim

tuzlu kurabiye yağlıydı sanırım - hafta sonu da uyuyamayacağım maalesef Pazar yolda olacağım eee Cumartesi de hazırlıkla geçer ama zaten 6-7 saat uyusam yetiyor

ben çok kasmıyorum aslında ama ödem yapması kötü yoksa gün içinde aç kaldım resmen o da ödül gibi geldi - bu arada senin de iradeni tebrik ediyorum

Bugün spora gideceğim işten sonra da çarşıya gideceğim yani hem yürüyüş hem salon sporu olacak bugun
Ayrıca güzel yorumların için de teşekkür ederim

Evet haklısın canım zaman çok hızlı akıyor .Başvurular martın 19una kadar lily . Geçen sınav zaten aşırı zordu bana göre belki bu kez daha normal olur .
evet geçenki zormuş - benim yarın parayı yatırmam lazım o zaman çünkü haftaya seminerde olacağım orada banka bulamam herhalde - iyi ki son başvuru tarihini söyledin teşekkürler

Luci teşekkür ederim zaten ben de internetten manzara resmi arıyordum sonra bi kkya gireyim bakayım gruptakiler napıyr dedim o fotoğrafı görünce altında da lily yazınca hoşuma gitti hemen albümüne baktım

durumdaya özelden mesaj gönder istersen görmemiş olabilir

açıkçası ben Denizli'yi senin anlattığın kadar sevmezdim yani o şehir memleketim tamam ama beni yordu birçok konuda - artık sadece gezme amaçlı giderim

sen güzel pozlar yakalamışsın
maşallah

Dikkat et Gamze - hasta olmanı istemeyiz

Kızlar haber vermeye geldim. Dün gece geç uyudum sabah da eşimin dili şişti doktora gittik. Başım çatlıyor şu an merak edersiniz diye uğradım bugün gelemem büyük ihtimalle ..
Çok çok geçmiş olsun

Eskişehirliyim ben Lilycim sen İstanbulda değil miydin neden Eskişehirden alıyorsun.?
Yok canım ben Bilecik'teyim - bizim burada çok mağaza yok avm hiç yok Eskişehir'e gidiyoruz büyük alışverişlerde

ben çok gezmemişimdir ne İzmir'de ne Denizli'de ama işte merkezde yaşayınca birçok yerini öğreniyr insan...
Çınar'daki fotoğraf için dedim bunun bir binadan çekilme ihtimali yok nasıl çekmiş acaba diye sorayım istedim Merkezin ortası sonuçta

ben Eskişehire alışverişe gidiyorum birkaç yerine gezmek için gitmişimdir - Nergis'i de çok iyi bildiğimden ya da yaşanmışlıktan değil de bir sınav sonrası ara yollardan geçerken bir sokak boydan boya Nergis market - Nergis kasap tarzında eski mahalleleri andırıyordu hoşuma gitti çok sıcak geldi
İzmir'in de denizine hayranımdır - deniz olsun yeter bana...

senin menülerin zaten az oluyor - öğlenki abur cuburu eminim bünyen kaldırır
bu arada Zeynep'in bir sorunu vardı imkan bulup geçmişe göz atarsan görürsün - hukuki açıdan yorumunu ben de merak ediyorum

Ben karadenizdeyim , safranboluda. Buranın da kendine has güzellikleri var tabi ama denize hasretiz. Yeşil içindeyiz neyse ki . Albüme de bakıyorum canım :107:
Ayyy Safranbolu evlerine bayılıyorum Gitmedim ama evleriyle meşhur yani :) İzmir Şirince'nin evleri de Safranbolu evlerine benziyor

Sen epey aşık olmuşsun Denizli'ye...

Çok güzelmiş. Denizli te hic gitmedim. Simdi merak ettim orayida gormeliyim :)

Gideceğin zaman haber ver buluşalım hem misafir de ederiz

Sen epey aşık olmuşsun Denizli'ye...

Gideceğin zaman haber ver buluşalım hem misafir de ederiz

canım benim doğup büyüdüğüm şehir denizli, izmire gelin gitmiştim 8 yıl kaldım yoksa, hayatım üniversiteye kadar ve sonrasında denizlide geçti, nasıl aşık olmam tüm güzel anılarım bu şehirde :)

denk gelmiş o zaman fotolar, tam zamanında olmuş, sevindim :) eskişehirde gez ama mutlaka, şahane olmu diyorlar, foto çekme imkanın da olur yeni makinanla...

anladım ben seni İzmir'li olup da Denizli'ye sonradan taşındın sanmıştım:26:

anladım ben seni İzmir'li olup da Denizli'ye sonradan taşındın sanmıştım:26:

yok canım denizliliyim :) baba tarafım babadağlı hatta, hala evimiz vardır babadağda, pek gitmesek de...ama tabi doğduğumdan beri merkezdeyiz...hatta babam ilkokuldan sonra taşınmışlar merkeze... tabi üniversite ile birlikte çok gelişti denizli, çook güzel olmuş, eskiden ufacıktı :)

Kızlar ben çıkıyorum daha çarşıya gideceğim oradan eve sonra da spora şimdilik hoşçakalın

Son 10 yılda Denizli evrim geçirdi

canım şimdi pek canım bişey istemedi akşama mezgit yapacağım 1 kg mezgiti 1 kaşık yağla tava gibi olacvak ama yağsız kandırmaca
yanında da salata olacak

Kızlar haber vermeye geldim. Dün gece geç uyudum sabah da eşimin dili şişti doktora gittik. Başım çatlıyor şu an merak edersiniz diye uğradım bugün gelemem büyük ihtimalle ..

canım geçmiş olsun eşine umarım sorun geçmiştir anjiyoödem sonucu sanırım olan rahatsızlığı dimi?

lucim denizliyi bende sevmiştim kuzenim 5-6 sene oturmuştu o otururken 1-2 defa gidip gelmişliğim var pmukkale karahayıt falan da çok güzeldir

salata balık candır, süper tercih canım..balığın bol olduğu bu dönemi değerlendirmek lazım...
evet toplightcım aslında lilynin de dediği gibi son 10 yıl denizli almış başını gitmiş

kızlar yarınki listemiz

***5.TAKIM - 352.ETAP***

toplight ( 73,7/)
Lily86 (76,0/)
Gamze_M (65,9/ )
Vazgecmekyok (90,8/ )
yu_zey (61,7/)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ )
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/

5.TAKIM ORTALAMASI :

ebbiss i listeye ekledim inşallah yarın kilosunu bildirebilir
bu arada destansı ve hazoş yarın sizde bildirim yapıyorsunuz takım içi listemizi hazırlayacağız ona göre
kızlar 12 ye kadar bildirimi yapıyoruz ona göre bu arada ne kadar az kalmışız yaa
bi ara takım içi listemizdeki değişimleri de ekleyeyim

Son düzenleme:

ben izinliyim izin bitince döneceğim haaa kaptancım, yerime birini alma sakın :)

ben izinliyim izin bitince döneceğim haaa kaptancım, yerime birini alma sakın :)

alırmıyım tatlım yaa zaten 12 kişiywe kadar normal takım sayısı ama biz şu ara sakinleşelim diye yeni üye almıyoruz sen kaptan yardımcısısın nereye gidiyon bakimmm

alırmıyım tatlım yaa zaten 12 kişiywe kadar normal takım sayısı ama biz şu ara sakinleşelim diye yeni üye almıyoruz sen kaptan yardımcısısın nereye gidiyon bakimmm

gider miyim hiç, adımı görmeyince bi tuhaf oldum, daha aylaaarca burada hep beraber yazışırız...bak izin aldım diye hiç aksatıyor muyum

hayırlı akşamlar herkese...

ekmek fazla canım bi de cornflaks yerine meyve yeseydim iyi olacaktı..ay bende kilo cetveli yapiyimm yineeeee

kız allah iyiliğiniversin bende seni çok klilolu sandım he..sende kilo mu var balım ya.valla ekmekler bile çok değil sana göre normal bence..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…