Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim cok tesekkur ederim ilgin icin

canım menün çok güzel olmuş.kurabiyeler de aşırı deil bence bu gün zaten telafisini yaparsın..

.

off kızlar ne güzel muhabbetler etmişsiniz.lucim fotoların çok güzel harika yerler.gerçi memleketimizin heryeri ayrı güzel.
lilycim yorumların için çok teşekkür ederim
zeynepcim inşallah bugünün daha iyi geçmiştir.
bende şimdi menümü yazıp gamzeye gidicem

.

canııım dinlen sen, iyi uykular dilerim...ben de çok yorulmuşum 2,5 saat yürüyünce denizlimiz güzeldir tatlım, tanıtayım dedim azıcık :)

sağol meleğim benimm

Geçmiş olsun. İyice agirlasmadan dikkat et kendine birşeyler yap. Nane limon icebilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle tatlım, ilaç almıştım zaten, iyi geldi sanırım ama acayip iştahım arttı :26:

.

sabah:3 kaşıkyoğurt,2.5 kaşık yulaf ezmesi,2 kayısı,2 zeytin

ara:1 tane yeşil elma,küçük 1 kare çikolata

öğle:1 kepçe çorba,karnı bahar yemeği,3 kaşık yoğurt,salata

ara:1 elma,2 kayısı

akşam:karnıbahar yemeği,yoğurt

spor:50 dk eliptik,100 mekik,10 dakika kadar değişik hareketyler
su:1.5 litre

.

sağol meleğim benimm

Kesinlikle tatlım, ilaç almıştım zaten, iyi geldi sanırım ama acayip iştahım arttı :26:
.

oyyy oyy hem de tam perşembe akşamı, şansa bak :) kasma kendini fıstığım, zaten fazlasıyla kilo verdin ve incecik kaldın, sağlığın daha önemli...ama her zamanki önerim acılı ve sıcak şeyler içmeye bak...

Menüm

Sabah: 2 kk peynir

Öğle: 30 gr. tavuk göğsü (haşlama)
3 kaşık yoğurt

Ara: 5 gr. çikolata

Akşam: 1 porsiyon pırasa yemeği
1 turp rebdeleyip içine 4 kaşık yoğurt koydum
5 siyah zeytin (akşam akşam ne alaka diyebilirsiniz yeni almıştım, tadına baktım)

Spor: 60 dk. yürüyüş
Su: 12 bardak (en az )

.

off kızlar ne güzel muhabbetler etmişsiniz.lucim fotoların çok güzel harika yerler.gerçi memleketimizin heryeri ayrı güzel..

bugün tüm muhabbetimiz denizliydi :) evet tatlım ülkemiz çok zengin doğal güzellikler açısından... eminim sakarya da şahanedir, geçen bir arkadaşım paylaşmış natural köy mü öyle bi yer var sanırım sakaryada, çook güzel fotolardı

Yok yok bitaneciğim, yarına kadar azıcık sabredeyim, tardıan sonrasında Allah ne verdiyse tabiki insan açken böyle düşünüyor ama yemeğimi yedim yaa, şimdi daha iyi düşünebiliyorum..Doydum işteee, daha ne olucakk

.

Natür köy hayatım bende ilk fırsatta çekeyim sakaryanın resimlerini, sizlerle paylaşayım barii

TEMPOLU YÜRÜYÜŞ NE DEMEKTİR?
AKŞAM YEMEKLERİNİN ERKEN YENMESİ ÖNERİSİ NEDENDİR?
Sağlıklı bir yaşam için her gün en az 20 dakika tempolu yürüyüş yapılmalıdır. Tempolu yürüyüş ne demektir? Tempolu yürüyüş sırasında yanınızdaki arkadaşınızla nefes nefese kalmaksızın konuşabiliyorsanız bu sizin için faydalıdır. Eğer arkadaşınızla konuşuyorken nefes nefese kalıyorsanız, temponuzu biraz azaltmanız gerekir.
• Sağlıklı bir yaşam için mutlaka lüks egzersiz aletleri
alıp, lüks spor kulüplerine kayıt yaptırmak
gerekmemektedir. Bunun için tek yatırım kaliteli bir
spor pabucu olmalıdır.
• Her gün, sürekli bir şekilde, yani tüm hayatınız süresince tempolu 20 dakika kadar yürümeniz sağlıklı ve uzun yaşamınız için yeterlidir (jogging yapmak şart değildir). Her gün yapamazsanız bile, haftada en az 3-4 gün 20 dakika yürüyüş yapmak size ne kazandıracaktır:
1. Kilomuz normale iner, ve normal olarak kalır.
2. Yüksek kan yağlarınız normallesin, normal olan kan yağlarınızı da yükselmez.
3. Tansiyonunuz normale iner ve de normal düzeyde kalır.
4. Acıkma hissi artık belirmez. Hep tokluk hissedersiniz.
5. Ruhen rahatlarsınız, sıkıntılarınız azalır, mutlu bir insan olursunuz.
6. Uyku şekliniz ve düzeniniz normalleşir.
7. Hastalıklara karşı direnciniz artar. Sık sık hastalanmazsınız.
8. Bütün bu iyiliklerin sonucu işinizde ve ev hayatınızda başarılı, sevecen, cana yakın, insanları ve hayvanları seven bir kişi, mutlu bir eş ve ana baba, nene dede, hala teyze, dayı amca vs. olursunuz.
9. Davetler ve uzun akşam yemeklerinden sonra, 1 -2 saat yürüyüş yaptıktan sonra yatmak size rahat bir uyku sağlar ve kilo aldırmaz.
10. Her gece 8-9 saat uyku uyuyabildiğimiz zaman ancak, vücut yağlarımızı eriten LEPTİN hormonu salgılanmaktadır. LEPTİN hormonu uykuya daldığımızdan 2 saat sonra en lüksek düzeye çıkar ve etkisi sabahın erken saatlerine kadar devam eder. Biz uykuda iken LEPTİN hormonunun normal fizyolojik etkisi olan yağların erimesi başlar ve devam eder, buna fırsat vermemiz gerekir. Akşam yemeklerinin erken yenmesi önerisi bu
nedenledir.

Canan hoca yazmış bunu

.

çok güzel bilgiler gamzecim teşekkürlerr

canıım ne güzel paylaşım teşekkürlerrrrhakkaten yaşıyorum tüm yazılanları, yürümek çok önemli.... yalnız bugün abarttım sanırım bacaklarım ayaklarımın tabanları acıyor...zaten yürüyüş yapacağım yere ulaşıp dönmem 5 km falan, orada da 2 kmlik parkurda 3 tur attım, gaza geldim teyzeleri görünce, onlar yürür de ben yürüyemem mi diye :) eve dönüşüm zor oldu ama... canım çıkmış

canımsın, sabret bakalım, sabret de aradaki farkı iyice aççç :) nasıl yetişeceğim sonra ben sana??? ama sabah yumurtanı ye mutlaka, bünyen güçsüz düşmesin

gamzeeem bakıyorum da şimdi ne güzelmiş kent park, orman park, taraklıdaki evler...sakarya köprüsü,kuzuluk, poyrazlar gölü, serdivan, sapanca, akyazı sülüklü göl...şahaneymiş hakkaten içim kıyıldı bi gelesim geldi :)

Son düzenleyen: Moderatör:

offf gerçekten acayip hoş yürüdüğün yerler

canımsın, sabret bakalım, sabret de aradaki farkı iyice aççç :) nasıl yetişeceğim sonra ben sana??? ama sabah yumurtanı ye mutlaka, bünyen güçsüz düşmesin

sağol canım benim, tamam anlaştık

waaayyy ajan gibisin çok soğuk beeeee

.

offf gerçekten acayip hoş yürüdüğün yerler
waaayyy ajan gibisin çok soğuk beeeee
.

kuzuum gel de beraber yürüyelim
ajan gibiyim tabiii, arkadaşlarım nerede yaşıyorlarmış bi bakiim dedim :) keremali yaylası da şahaneymiş...ilkbaharda çok güzel olur bu yerler

kuzuum gel de beraber yürüyelim
ajan gibiyim tabiii, arkadaşlarım nerede yaşıyorlarmış bi bakiim dedim :) keremali yaylası da şahaneymiş...ilkbaharda çok güzel olur bu yerler

Ne acıdır ki biz bu saydıklarının içinde çok az yeri görmüşüzdür :26::26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…