Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydin hnd (sanirim bu hande'nin kisasi di mi?) burda da hava cok guzel, gunes kremini surup ben de yurusem iyi gelir sicak sicak. dun gece cok usudum. yorgan ustune battaniye oldugu halde cok isinamadim.

günaydın kızlaar herkeslere musmutlu, güneşli, şahane bi hafta sonu dilerim...keza benim ki fazla hareketli ve sosyal geçecek maalesef de bol kalorili fırsat buldukça başımı sokar bi merhaba derim
öptüm hepiniziiii

mikrodalga da nasıl yapiyorsun canım tarif etsene

tabi ki canım...patatesleri, patlıcan ve biberleri küp küp doğruyorum kare borcama koyuyorum üzerine çok az sıvı yağ, biraz kırmızı toz biber atıyorum ( malum kızartma özelliği olmadığı için bembeyaz kötü görünmesinler diye) ve tuz atıp katıştırıp doooğru mikrodalgaya, en sıcak ayarında önce bi 10 dk pişiriyorum sonra sulanmış oluyor sebzeler, çıkarıp suyunu süzüp bi 5-10 dakika (pişene kadar) tutup çokarıp, ocakta yaptığım boool domatesli, sarımsaklı sosu döküyorum ve sarımsaklı yoğurtla servise hazııır :) afiyetler olsun

Yaz gelsin gidelim valaa, kentparka gidiyoruz..çokta seviyoruz ama bize uzak..araçla gitmemiz gerekiyor canımm.. :26: .

vallahi 3 gündür bahar geldi denizliye fıstığım, darısı başınıza:) yaz gelince gidin tabi ne şahane bi yermiş orası, bayıldım :)

Günaydın arkadaşlar , hepimize iyi haftasonları . Belki birileri vardır diye baktım aöma haftasonu sakinliği malum.
Ben güzel havayı buldum , yürüyüşe çıkıyorum. Dönüşte yine uğrarım

günaydın canıım, maşallah pek iyi yapmışsın, sen beni gaza getiriyorsun bu güzel havalarda, fırsatını bulursam ben de bi çıkıp ağaçların arasında, göl kenarında havamı alayım bari...

anladım canım çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim

günaydınlarrrr

oyy kokoreç miiiiii çok severimmmmmmmmmmmmmmm
canım bende çok severim bu akşam kokoreç yiyeceğim diye sabah kahvaltımı az yaptım az sonra da meyve yerim öğleni atlatırım ona göre akşam rahat yerim çeyrek ekmek arası kokoreç diye düşündüm
maşallah ben sıpalarla uğraşıyorum eşimin işi çıkmazsa biraz bende yürüyüş yaparım çocukları bırakıp

hadi bakalım luci cim sen gene hasarsız atlatırsın eminim ben

detaylı yazman iyi olmuş canım bende bir deneyeyim bu şekilde neyse oğlanlar birbirine girdi ben bi ilgileneyim onlarla

Günaydınlarr herkese, çok sıkıcı ve sinir bir gün gibiii :26: siz nasılsınız?

Istanbul'da da gunesli piril piril bir gun var, arkadasimla 100 dk, 10 km yuruduk :)

gunes, yesillik, gol, kuslar, kelebekler, kediler :))) super pozitif enerji doldum :)

Son düzenleme:
Günaydınlarr herkese, çok sıkıcı ve sinir bir gün gibiii :26: siz nasılsınız?

canım benim reglin yaklaşıyor sanırım ondandır:) yoksa hava kapalı, içini mi bunalttı? şeytan diyor bi gün atla otobüse git sakaryaya, kap kızları, çıkın eğlenin :) olur mu olur... kıyamam sana beeen, fıstık...sevdan yok mu bugün bi kahve için, bi hava alın... film izlemek istersen harika filmler önerebilirim sana eşin de evdedir halbuki bugün, çıkın onunla elele... sıkma canını...

ıyı yapmişsin kokoreçe bol yer kalsınnnn=))) ayy bende kahvaltı da sapıttım..su an acıktım ama elma yeşil çayla idare etmeye çalışıyorum öğlen yemeyeyim diyeee

Menüm sabah: dukan krep,domates,peynir,zeytin,az kaymak ve pekmez
Öğlen: 3 mercimek köftesi,3 bisküvi
Aksam: yoğurtlu karnibahar,bir kase tarhana corbasi
Karnibahari bir kasiga yakin yağ ile firinladim .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Güzel olmuş haftasonuna göre:) ay ben bir simit yedim çok özlemişim

bugunku menum

sabah: balli, elma sirkeli su

kahvalti: marullu, bol yesillikli 2 yumurtali salata

ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, yaklasik 200 gr yagsiz yogurt

ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 1 muz

aksam: 2 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, 3 domates, 2 salatalik, bi sivri biber, bol maydonoz ve biraz feslegenli salata.

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 110 dk, 11 km yuruyus. slim in 6 start it up 6. gun, slim and limber, slim and 6 pack

son ikisini henuz yapmadim yatmadan yapmayi planliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…