- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.881
Günaydın arkadaşlar , hepimize iyi haftasonları . Belki birileri vardır diye baktım aöma haftasonu sakinliği malum.
Ben güzel havayı buldum , yürüyüşe çıkıyorum. Dönüşte yine uğrarım
mikrodalga da nasıl yapiyorsun canım tarif etsene
Yaz gelsin gidelim valaa, kentparka gidiyoruz..çokta seviyoruz ama bize uzak..araçla gitmemiz gerekiyor canımm.. :26: .
Günaydın arkadaşlar , hepimize iyi haftasonları . Belki birileri vardır diye baktım aöma haftasonu sakinliği malum.
tabi ki canım...patatesleri, patlıcan ve biberleri küp küp doğruyorum kare borcama koyuyorum üzerine çok az sıvı yağ, biraz kırmızı toz biber atıyorum ( malum kızartma özelliği olmadığı için bembeyaz kötü görünmesinler diye) ve tuz atıp katıştırıp doooğru mikrodalgaya, en sıcak ayarında önce bi 10 dk pişiriyorum sonra sulanmış oluyor sebzeler, çıkarıp suyunu süzüp bi 5-10 dakika (pişene kadar) tutup çokarıp, ocakta yaptığım boool domatesli, sarımsaklı sosu döküyorum ve sarımsaklı yoğurtla servise hazııır :) afiyetler olsun
canım bende çok severim bu akşam kokoreç yiyeceğim diye sabah kahvaltımı az yaptım az sonra da meyve yerim öğleni atlatırım ona göre akşam rahat yerim çeyrek ekmek arası kokoreç diye düşündümoyy kokoreç miiiiii çok severimmmmmmmmmmmmmmm
maşallah ben sıpalarla uğraşıyorum eşimin işi çıkmazsa biraz bende yürüyüş yaparım çocukları bırakıpGünaydın arkadaşlar , hepimize iyi haftasonları . Belki birileri vardır diye baktım aöma haftasonu sakinliği malum.
hadi bakalım luci cim sen gene hasarsız atlatırsın eminim bengünaydın kızlaar herkeslere musmutlu, güneşli, şahane bi hafta sonu dilerim...keza benim ki fazla hareketli ve sosyal geçecek maalesef de bol kalorili fırsat buldukça başımı sokar bi merhaba derim
öptüm hepiniziiii
detaylı yazman iyi olmuş canım bende bir deneyeyim bu şekilde neyse oğlanlar birbirine girdi ben bi ilgileneyim onlarlatabi ki canım...patatesleri, patlıcan ve biberleri küp küp doğruyorum kare borcama koyuyorum üzerine çok az sıvı yağ, biraz kırmızı toz biber atıyorum ( malum kızartma özelliği olmadığı için bembeyaz kötü görünmesinler diye) ve tuz atıp katıştırıp doooğru mikrodalgaya, en sıcak ayarında önce bi 10 dk pişiriyorum sonra sulanmış oluyor sebzeler, çıkarıp suyunu süzüp bi 5-10 dakika (pişene kadar) tutup çokarıp, ocakta yaptığım boool domatesli, sarımsaklı sosu döküyorum ve sarımsaklı yoğurtla servise hazııır :) afiyetler olsun
Günaydınlarr herkese, çok sıkıcı ve sinir bir gün gibiii :26: siz nasılsınız?
günaydınlarrrr
canım bende çok severim bu akşam kokoreç yiyeceğim diye sabah kahvaltımı az yaptım az sonra da meyve yerim öğleni atlatırım ona göre akşam rahat yerim çeyrek ekmek arası kokoreç diye düşündüm
maşallah ben sıpalarla uğraşıyorum eşimin işi çıkmazsa biraz bende yürüyüş yaparım çocukları bırakıp
hadi bakalım luci cim sen gene hasarsız atlatırsın eminim ben
detaylı yazman iyi olmuş canım bende bir deneyeyim bu şekilde neyse oğlanlar birbirine girdi ben bi ilgileneyim onlarla
hey maşallahhhh
tebrik ederimmm
tatlım keşke eski kilonuda yazsaydında herkes net olarak nasıl kilo veridğini görseydi.
Harika diyorumm
Menüm sabah: dukan krep,domates,peynir,zeytin,az kaymak ve pekmez
Öğlen: 3 mercimek köftesi,3 bisküvi
Aksam: yoğurtlu karnibahar,bir kase tarhana corbasi
Karnibahari bir kasiga yakin yağ ile firinladim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?