- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.861
kızlar en kısa zamanda donucem sağlam motivasyona ihtiyacım var hepinize cok tşkler çok iyisiniz
Sevdacım yorumun için teşekkür ederimoff kızlar ne güzel muhabbetler etmişsiniz.lucim fotoların çok güzel harika yerler.gerçi memleketimizin heryeri ayrı güzel.
lilycim yorumların için çok teşekkür ederim
zeynepcim inşallah bugünün daha iyi geçmiştir.
bende şimdi menümü yazıp gamzeye gidicem
.
Sevdacım menün çok güzel sporuna maşallah diyorumsabah:3 kaşıkyoğurt,2.5 kaşık yulaf ezmesi,2 kayısı,2 zeytin
ara:1 tane yeşil elma,küçük 1 kare çikolata
öğle:1 kepçe çorba,karnı bahar yemeği,3 kaşık yoğurt,salata
ara:1 elma,2 kayısı
akşam:karnıbahar yemeği,yoğurt
spor:50 dk eliptik,100 mekik,10 dakika kadar değişik hareketyler
su:1.5 litre
.
su hedefine hayran kaldım menünde çikolata gördüğüme de sevindimMenüm
Sabah: 2 kk peynir
Öğle: 30 gr. tavuk göğsü (haşlama)
3 kaşık yoğurt
Ara: 5 gr. çikolata
Akşam: 1 porsiyon pırasa yemeği
1 turp rebdeleyip içine 4 kaşık yoğurt koydum
5 siyah zeytin (akşam akşam ne alaka diyebilirsinizyeni almıştım, tadına baktım)
Spor: 60 dk. yürüyüş
Su: 12 bardak (en az )
.
ne güzelhaklısın tatlım içinde yaşayınca gitmek gelmiyor çoğu zsaman insanın aklına...fakat eşim ve ben yaşadığınız şehirde turistmişsiniz gibi yaşayın fikrini benimsemiş ve uygulayan bir çiftiz...özellikle bahar ve yaz aylarında açar googledan bulur gideriz...bulup gittiğimiz yerlerin çoğunu o ilçede yaşayanlar bile bilmez bazen :) turist gibiyizdir...
menün güzel ama az geldi gözümeMenüm
Sabah: 2 dilim yumurtalı ekmek, yeşil cay,peynir,1 kasik pekmez
Öğlen: yoğurt,2 dilim ekmek
Aksam: 1 tabak havuçlu yoğurt
Su 3 lt kadar, spor yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
menün bence o kurabiyeyi fazlasıyla tolere eder - afiyet olsunmenümmm
sabah
3/4 kase cornflaks
1/2 bardak süt
ara
2 tane kuru çilek
4 tane kuru üzüm
öğlen
1 tane sokak simidi
1 küçük ayran
ara
ceviz kadar un kurabiyesi(öğrencim getirmiş zorla yedirdi bende kıyamadım cocuguma yedim)
akşam
mantarlı tavuk sote 1 avuc dolusu kadardır
3 4 yk kaşık erişte
salata
ara
1 elma
hımm sabah popkek??? kekimi ye beni yeme dedin yaniKizlar
Yatmadan once papatya cayi yaptim kendime ve farkettimki menumu yazmamisim
Evet Buyrun
Bugunku Menumm
Sabah
1 pop kek
1 yesilcay
Oglen
2 kucuk kabak dolmasi
yarim kepce corba
2yk yoğurt
Ara Öğün
2 galeta
2kare bitter
Aksam
1 kucuk kabak dolmasi
1yk yogurt
Su: 2lt +bitki caylarimm
Spor:yok
yumurta, süt, ekmek, tavuk, yoğurt, sebze herşey var maşallahGüzel takımım yarın tartı günümüz , bakalım nasıul geçmiş bu haftamız . Benim bu haftam su gibi geçti cumanın geldiğine inanamıyorum . Bi de reglim yakın . Bakalım yarın sabah noolcak :) Bugünkü menümü yazayım.
Menüm
Kahvaltım , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 yumurta (az yağda omlet) , 1 bardak süt
Öğlen 1 baget tavuk , 3 yk bulgur ,1 kase yoğurt üstüne nane
Ara 1 fincan 2si1 arada ve 2 kare sütlü çikolata
Akşam 1 baget tavuk , 3 yk zeytinyağlı yeşil fasülye ,1 kase yoğurt
Su 2 lt Spor Yok bugünYani yürüyüşe çıktım bi 30 dk kadar ama daha çok dolaştım temiz hava aldım . ama yine de yürüdüm yani. Güzel havayı kaçıramazdım.
daha bugun bir makalede okudum direnç egzersizleri metabolizmanın 24 saat boyunca çalışmasına yardımcıymışcok tesekkur ederim kaptancim :) direnc egzersizlerinin cok faydasi oldu diye dusunuyorum, cunku hem yaparken hem yaptiktan sonra kaslar onarilirken enerji harcatiyor. ayrica faydasi oldu mu bilmem ama, toz zencefili de cay gibi ictim ara sira. ama cok keskin cok aci tadi var, azicik pirinc kadar falan alip demledim.
bana uyar valla... hafta sonu ekstra özen göstermek için bahanem olurçok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
bu arada ptesi takım içi tartı günü olması iyi fikir hadi oylamaya sunalım ne dersiniz?
kızlar kilo veren herkesi çok ama çoktebrik ediyorum .
az önce çok kötü birşey yaptım.ama çok mutlu oldum. ne zamandır hiç kızartma sürmemiştim ağzıma.patates,kabak ,biber üzerine de domates.off bir güzel göründüki gözüme,eşimde gelirken fırındak sıcacık ekmek almış dumanı tütüyor birde odun fırınında pişmiş mis gibi. çok direndim ama olmadı .yarım ekmekten biraz fazla 3/4 kadar ekmeğin içine doldurdum kızartmaları resmen saldırdım. oda yetmedi portakallı kek yaptım 3 dilim kadar da ondan eşim bana bakarken gözleri resmen böyle oldu çatlamak üzereyim şuanda.
.
Mutluysan bence kilo falan yapmaz
ama çok mutluyum ben ...ne zamandır onlara kızartma yapıyorum onlar yerken uzaktan izliyordum.hem ayça kaya da demiş ya gerçi ben duymadım eltim anlattı haftada 3 gün istediğinizi yiyin ama saat 4 ten sonra hiçbirşey yemeyin demiş.gerçekten dedimi bilmiyorum gaza geldim işte..
.
evet canım sisteme doğru girmişsin cadbury de aynı milka gibi bir marka zatenLilycim okurken mecburen sürekli ders, dışarıda yemek, koşuşturma derken inan o kadar tatlı geldi ki şu dönem evde zaman geçirmek, tabi haklısın temiz hava konusunda, planladığım gibi olursa seneye zaten tekrar okul dönemim başlar
Evet biz de ben de sponsor olurum, bu yarışmada sen girersin diye niyetlenmedim hiç
Maşallah ne kadar dikkatlisin öyle sen ben o gün nazar boncuğu koyarken farkettim ..
Lİlycim yeni bilmiyorum ama ben ilk kez gördüm bu Milkanın baloncuklu çikolatası vardı ondan yedim.
BU tarz bir şey ..
Kızlar bugun erken çıkıyoruz malum tören var
eksik yorumladıysam affınıza sığınıyorum
tüm destekleyici yorumlar için teşekkürler
imkan buldukça girerim inşallah hepinize iyi hafta sonları
kızlaaar eve geldim bi 5 dakika bakayım hemen dedim...yarın akşam arkadaşlara yemeğe gidecektik, bu akşam da dışarıda program yapmışlar...alkol almazsam balık ile atlatmayı planlıyorum inşallah :)
sevdammmm ne yaptın kuzum sen öyleee :) afiyet şeker olsun kuzum, nasıl çekmiş canın...gözümün önüne geldi vallahi o ekmek arası kızartmayı yemen, kendim yemiş gibi oldum...2 gün dikkat et atlatırsın canım benim...
hmcimmm canım, okudum yazdıklarını alıntılayamadım. çikolata resmini de pek güzel çakmışsın gözümüze gözümüze :) neyseki tatlı ile aram iyi değil canım çekmedi o sebeple :) bu arada güzeldir denizlimiz canımmm :)
toplightcım tarifini verdiğin kızartmayı ben de mikrodalgada yapıyorum..uzun yıllardır kızartma olarak tüketmiyoruz...mikrodalgada pişirip üzerine sarımsaklı domates sos ve sarımsaklı yoğurt aynı oluyor vallahi... misafirlerime bile öyle yapıyorum kimse anlamıyor...:)
gamzemmm kolay gelsin canım temizliğe koyulmuşsun benim de planım temizlikti ama akşam yemek işi çıkınca erteledim artık, şimdi duş, kuaför falan kendime vakit ayırıp akşam için sosyalleşeyim :)
hahahahahah biraz uzanmıştım, aman ALLAH'ım ne uyumuşumtemizlik yarına kaldı, çok şükür işlerim fazla olmaz benim, biraz toparladım mı denge kurulur..Toparladım gittii
Şimdiden iyi gezmeler balımm.
Kızlarrrr Mutfagımı Erken Kapatmak Harikaa
Ben haftasonları çok fazla cozutmuyorum ama çok dengesiz besleniorum
Ara Öğün yapamıyorum çou zaman yada öğlen yemeğim olmuyor (sabah kahvaltım sağlam oldugundan )
Ama bu hafta farklı olsun istiyorum güzel bir kilo kaybı olsun istiyorum
Son 10 gündür adam akıllı sporda yapmıyorum malesef
Gelelim Bugünkü Menümee
Sabah
2 etimek ( bu aralar sabah kahvaltısı canım istemiyor )
1 yeşilçay
Öğlen
3 yk pilav
3yk et döner
2 yk patates
Ara Öğün
Ayran
Akşam
Yarım kepçe çorba
Salata
2yk yogurt
Su : 1 lt + bitki çaylarım + devam
Spor : 30 yürümeyi düşünüyorum
NOT: Öğlen için baka alternatifim yoktu kızlar çorbada ve salatada maydonoz vardı yiyemedim.
Akşam çorbadaki maydonozları ayırrak yudum yudum yedim Salatayıda yenilemişler içinde maydonoz yoktu çok şükür
yogurduda menüde olmamasına rağmen mutfaktan verdiler
süppersin akşam erken kapatmak en güzeli... et döner de korkutmasın seni bence, ben de yiyorum et döner yağsız pidesiz 100 gr 145 cal geçiyor, sıkıntı yok yani..ama yanındaki patates ve pilav olmayaydı salata olaydı daha iyiydi belki ama olmuş nasılsa afiyet şeker olsun, doya doya tadını çıkarsaydın bari, fazla bir şey değil 2-3 kaşıktan bir şeycik olmaz canım...maydanoza alerjin mi var bu arada, ah ne kadar sağlıklı aslında yiyebilsen...
ebbisss cim canım keşke dr dan sonra buraya baksaydım 6 dan önce listeyi düzeltirdim ama dr dan çıkınca komşumda mevlüt vardı oraya gitmiştim o yüzden daha yeni geldim ki sen gelip gitmişsin neyse artık haftaya 3 haftalık gireriz bu sıkıntıda gene kg vermişsin tebrik ederimebbis cim başın saolsun canım fırsatın olursa cuma gün 12 ye kadar kg nu bildir onun dışında ne zaman müsait olursan yazarsın buraları merak etme mekanı cennet olsun dedenin
kaptan çok tşk ederim çok saol anca vaktim oldu 86.9 kgyum dikkat edemedim bir kaç gundur
kızlaaar eve geldim bi 5 dakika bakayım hemen dedim...yarın akşam arkadaşlara yemeğe gidecektik, bu akşam da dışarıda program yapmışlar...alkol almazsam balık ile atlatmayı planlıyorum inşallah :)
sevdammmm ne yaptın kuzum sen öyleee :) afiyet şeker olsun kuzum, nasıl çekmiş canın...gözümün önüne geldi vallahi o ekmek arası kızartmayı yemen, kendim yemiş gibi oldum...2 gün dikkat et atlatırsın canım benim...
hmcimmm canım, okudum yazdıklarını alıntılayamadım. çikolata resmini de pek güzel çakmışsın gözümüze gözümüze :) neyseki tatlı ile aram iyi değil canım çekmedi o sebeple :) bu arada güzeldir denizlimiz canımmm :)
toplightcım tarifini verdiğin kızartmayı ben de mikrodalgada yapıyorum..uzun yıllardır kızartma olarak tüketmiyoruz...mikrodalgada pişirip üzerine sarımsaklı domates sos ve sarımsaklı yoğurt aynı oluyor vallahi... misafirlerime bile öyle yapıyorum kimse anlamıyor...:)
gamzemmm kolay gelsin canım temizliğe koyulmuşsun benim de planım temizlikti ama akşam yemek işi çıkınca erteledim artık, şimdi duş, kuaför falan kendime vakit ayırıp akşam için sosyalleşeyim :)
saol birtanem, hazırlandım çok şükür eşim gelsin çıkarız herhalde... keşke aynı şehirde yaşıyor olsaydık vallahi birlikte çıksaydık yemeklere...kentparka gitseydik :) siz sevdayla neden elele verip gitmiyorsunuz o güzel yerlere..size ödev en kısa zamanda bi gezin be kuzum, tadını çıkarın baharın... sen de uyumuş dinlenmişsin çok iyi yapmışın iyi gelmiştir
ebbisss cim canım keşke dr dan sonra buraya baksaydım 6 dan önce listeyi düzeltirdim ama dr dan çıkınca komşumda mevlüt vardı oraya gitmiştim o yüzden daha yeni geldim ki sen gelip gitmişsin neyse artık haftaya 3 haftalık gireriz bu sıkıntıda gene kg vermişsin tebrik ederim
canım mikrodalga da hiç denememiştim daha kolay olur hem bak bi dahaki sefere orda denerim
kaptan simdi son durum nedir? pazartesi bildirim yapiyor muyuz?
kızlar kilo veren herkesi çok ama çoktebrik ediyorum .
az önce çok kötü birşey yaptım.ama çok mutlu oldum. ne zamandır hiç kızartma sürmemiştim ağzıma.patates,kabak ,biber üzerine de domates.off bir güzel göründüki gözüme,eşimde gelirken fırındak sıcacık ekmek almış dumanı tütüyor birde odun fırınında pişmiş mis gibi. çok direndim ama olmadı .yarım ekmekten biraz fazla 3/4 kadar ekmeğin içine doldurdum kızartmaları resmen saldırdım. oda yetmedi portakallı kek yaptım 3 dilim kadar da ondan eşim bana bakarken gözleri resmen böyle oldu çatlamak üzereyim şuanda.
.
sevda cım ben kızartmayı şöyle yapıyorum o zaman yiyince sorun olmuyor aynen kızartacak gibi doğruyorum daha sonra hepsini bir kaba koyup 1-2 kaşık yağ la karıştırıyorum fırında pişiriyorum aynı kızartma gibi oluyor üzerine de domates sosu hazırlıyorum ohh miss böyle bir dene istersen
kızlar pazartesileri tartı günü yapacağız o zaman cozutmaların önüne geçmek ve daha verimli olmak adına
bu arada yarın akşam bende misafir çağıracağım kokoreçe eve yapımı olunca fazla kaçırmam diye düşünüyorum şimdilik haftasonunun tek kaçamağı o olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?