Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaar eve geldim bi 5 dakika bakayım hemen dedim...yarın akşam arkadaşlara yemeğe gidecektik, bu akşam da dışarıda program yapmışlar...alkol almazsam balık ile atlatmayı planlıyorum inşallah :)

sevdammmm ne yaptın kuzum sen öyleee :) afiyet şeker olsun kuzum, nasıl çekmiş canın...gözümün önüne geldi vallahi o ekmek arası kızartmayı yemen, kendim yemiş gibi oldum...2 gün dikkat et atlatırsın canım benim...

hmcimmm canım, okudum yazdıklarını alıntılayamadım. çikolata resmini de pek güzel çakmışsın gözümüze gözümüze :) neyseki tatlı ile aram iyi değil canım çekmedi o sebeple :) bu arada güzeldir denizlimiz canımmm :)

toplightcım tarifini verdiğin kızartmayı ben de mikrodalgada yapıyorum..uzun yıllardır kızartma olarak tüketmiyoruz...mikrodalgada pişirip üzerine sarımsaklı domates sos ve sarımsaklı yoğurt aynı oluyor vallahi... misafirlerime bile öyle yapıyorum kimse anlamıyor...:)

gamzemmm kolay gelsin canım temizliğe koyulmuşsun benim de planım temizlikti ama akşam yemek işi çıkınca erteledim artık, şimdi duş, kuaför falan kendime vakit ayırıp akşam için sosyalleşeyim :)

Sevdacım yorumun için teşekkür ederim

Sevdacım menün çok güzel sporuna maşallah diyorum

su hedefine hayran kaldım menünde çikolata gördüğüme de sevindim afiyet olsun

ne güzel ben de bu şehre geldiğimden beri geziyorum fırsat buldukça... Eskişehir de hedeflerimden biri işte...

menün güzel ama az geldi gözüme

menün bence o kurabiyeyi fazlasıyla tolere eder - afiyet olsun

hımm sabah popkek??? kekimi ye beni yeme dedin yani afiyet olsun

yumurta, süt, ekmek, tavuk, yoğurt, sebze herşey var maşallah afiyet olsun

daha bugun bir makalede okudum direnç egzersizleri metabolizmanın 24 saat boyunca çalışmasına yardımcıymış

çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
bu arada ptesi takım içi tartı günü olması iyi fikir hadi oylamaya sunalım ne dersiniz?
bana uyar valla... hafta sonu ekstra özen göstermek için bahanem olur

Mutluysan bence kilo falan yapmaz

evet canım sisteme doğru girmişsin cadbury de aynı milka gibi bir marka zaten sponsorluğun için de teşekkürler

Kızlar bugun erken çıkıyoruz malum tören var
eksik yorumladıysam affınıza sığınıyorum
tüm destekleyici yorumlar için teşekkürler
imkan buldukça girerim inşallah hepinize iyi hafta sonları

Kızlar bugun erken çıkıyoruz malum tören var
eksik yorumladıysam affınıza sığınıyorum
tüm destekleyici yorumlar için teşekkürler
imkan buldukça girerim inşallah hepinize iyi hafta sonları

gule gule git, gule gel lilycim valla ozleyecegim seni yoklugunda.
sen yokken takim olarak cok calisip birinci olalim bari sana hediye olsun

hahahahahah biraz uzanmıştım, aman ALLAH'ım ne uyumuşum temizlik yarına kaldı, çok şükür işlerim fazla olmaz benim, biraz toparladım mı denge kurulur..Toparladım gittii

Şimdiden iyi gezmeler balımm

.

Kızlarrrr Mutfagımı Erken Kapatmak Harikaa

Ben haftasonları çok fazla cozutmuyorum ama çok dengesiz besleniorum

Ara Öğün yapamıyorum çou zaman yada öğlen yemeğim olmuyor (sabah kahvaltım sağlam oldugundan )

Ama bu hafta farklı olsun istiyorum güzel bir kilo kaybı olsun istiyorum

Son 10 gündür adam akıllı sporda yapmıyorum malesef

Gelelim Bugünkü Menümee

Sabah

2 etimek ( bu aralar sabah kahvaltısı canım istemiyor )
1 yeşilçay

Öğlen

3 yk pilav
3yk et döner
2 yk patates

Ara Öğün
Ayran

Akşam

Yarım kepçe çorba
Salata
2yk yogurt

Su : 1 lt + bitki çaylarım + devam
Spor : 30 yürümeyi düşünüyorum

NOT: Öğlen için baka alternatifim yoktu kızlar çorbada ve salatada maydonoz vardı yiyemedim.
Akşam çorbadaki maydonozları ayırrak yudum yudum yedim Salatayıda yenilemişler içinde maydonoz yoktu çok şükür
yogurduda menüde olmamasına rağmen mutfaktan verdiler

saol birtanem, hazırlandım çok şükür eşim gelsin çıkarız herhalde... keşke aynı şehirde yaşıyor olsaydık vallahi birlikte çıksaydık yemeklere...kentparka gitseydik :) siz sevdayla neden elele verip gitmiyorsunuz o güzel yerlere..size ödev en kısa zamanda bi gezin be kuzum, tadını çıkarın baharın... sen de uyumuş dinlenmişsin çok iyi yapmışın iyi gelmiştir

süppersin akşam erken kapatmak en güzeli... et döner de korkutmasın seni bence, ben de yiyorum et döner yağsız pidesiz 100 gr 145 cal geçiyor, sıkıntı yok yani..ama yanındaki patates ve pilav olmayaydı salata olaydı daha iyiydi belki ama olmuş nasılsa afiyet şeker olsun, doya doya tadını çıkarsaydın bari, fazla bir şey değil 2-3 kaşıktan bir şeycik olmaz canım...maydanoza alerjin mi var bu arada, ah ne kadar sağlıklı aslında yiyebilsen...

her yediğimde midemle sorun yaşıyoruz ailem defalarca habersiz yedirdi hani pskolojiktir diye ama cıkkss olmadı

inşallah hamileliğimde severim çünkü faydalı oldugunu bildiğimden semeyi bende isterim

bu arada teşekkür ederimmm lucimm

ebbisss cim canım keşke dr dan sonra buraya baksaydım 6 dan önce listeyi düzeltirdim ama dr dan çıkınca komşumda mevlüt vardı oraya gitmiştim o yüzden daha yeni geldim ki sen gelip gitmişsin neyse artık haftaya 3 haftalık gireriz bu sıkıntıda gene kg vermişsin tebrik ederim

canım mikrodalga da hiç denememiştim daha kolay olur hem bak bi dahaki sefere orda denerim

Yaz gelsin gidelim valaa, kentparka gidiyoruz..çokta seviyoruz ama bize uzak..araçla gitmemiz gerekiyor canımm.. :26:

.

kaptan simdi son durum nedir? pazartesi bildirim yapiyor muyuz?

oyyyyy tam gözün dönmüş=))))))))))))

oyy kokoreç miiiiii çok severimmmmmmmmmmmmmmm

mikrodalga da nasıl yapiyorsun canım tarif etsene

menüm
1 bucuk dilim ekmek (1 tanesi 38 cal)
az yağda omlet
1 tane üçgen peynir
3 zeytin

bu yediklerim hep tenefüs araları 5 tenefüste=)
1 ayran
1 avuctan kuru incir+kuru üzüm+kuru çilek karişimi
yine çocuklar kurabiye yedirdi elmalı kurabiye 1 tane

akşam
2 tane köfte
2 dilim patates
4 yk pilav
salata

ara
50 cal çikolata
1 kk peynir

2 turk kahvesi 3 çay 1 yesil çay hepsi şekersiz
2 tane minik domates

gunun menusu:

sabah: sahanda 2 yagsiz yumurta, 1 dilim ekmek ve bolca kahvaltilik lor, biraz zeytin ezmesi, 2 domates

ogle: 2 servis kasigi mercimekli bulgur pilavi, 3 kornison tursusu, 200 gr yagsiz yogurt

ara: 10 gr ceviz, 10 gr badem, 1 parca bitter

aksam: bol yagsiz sutle, bir muzla iki avuc nesfit

ara: 1 greyfurt

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: slim in 6 start it up 5. gun arti 65 dk yuruyus

sabah biraz gec kalktim, aksam yatarken alerji hapini ictigimden tiroid ilaci sabaha kaldi, bir saat de bekleyince saat 10'a kaldi kahvalti. o yuzden bi ara ogun eksik kaldi.

Günaydın arkadaşlar , hepimize iyi haftasonları . Belki birileri vardır diye baktım aöma haftasonu sakinliği malum.
Ben güzel havayı buldum , yürüyüşe çıkıyorum. Dönüşte yine uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…