- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.841
ayy canım ya çok geçmiş olsun .geçen alıntılamıştım ama karışıp gitti öyle.
.
valla yayazık bize.4 gün önce falandı yine kızartma yaptım yiyolar benim küçük oğlan benimle dalga geçiyor. ahh anne ne senin bu çektiğin yazık be sana diyor. bırak çocuklara bile malzeme oluyoruz artık..
.
kızlar kilo veren herkesi çok ama çoktebrik ediyorum .
az önce çok kötü birşey yaptım.ama çok mutlu oldum. ne zamandır hiç kızartma sürmemiştim ağzıma.patates,kabak ,biber üzerine de domates.off bir güzel göründüki gözüme,eşimde gelirken fırındak sıcacık ekmek almış dumanı tütüyor birde odun fırınında pişmiş mis gibi. çok direndim ama olmadı .yarım ekmekten biraz fazla 3/4 kadar ekmeğin içine doldurdum kızartmaları resmen saldırdım. oda yetmedi portakallı kek yaptım 3 dilim kadar da ondan eşim bana bakarken gözleri resmen böyle oldu çatlamak üzereyim şuanda.
.
Kaptan teşekkür ederim.
Eşim şimdi iyi ama çözümü olmadığı sürece ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.
Bir anda dili şişiyor, hatta bazen küçük dil ama çözüm yok çok kötü bir hastalık.
Strese bağlıyorum ben de vazgeçmekyok, stres bağışıklığı zayıflatıyor zaten çalışamıyorum da iyice gerildim. Bitse de gitsek modundayım.
Çok sevinmlisin
Teşekkür ederim hazoşcum.
Saol Lucim, hiç halim yok hasta olmadım ama olayım modundayım, nazar boncuğu falan işe yaramadı
Zeynep ne oldu bu işten haber çıktı mı ?
vazgeçmek yok tebrik ederim seni.bu haftaki birincilik bayrağını kesin sen alırsın.maşallah.
.
tamam canım o zaman yeni üye gibi girişini yaparız haftaya ama kilo verirsen ona göree
canım hiç sorun değil bende gecen hafta eksideydim gerçi pek telafi etmiş sayılmam ama daha iyi olacak inşallah haftaya hepimiz için
Sevda hani böyle küçük çocuklar anneleri ortada yokken yaramazlık yapar da sonra anlatırlar ya aynı öyle geldin
az önce çok kötü birşey yaptım.ama çok mutlu oldum. ne zamandır hiç kızartma sürmemiştim ağzıma.patates,kabak ,biber üzerine de domates.off bir güzel göründüki gözüme,eşimde gelirken fırındak sıcacık ekmek almış dumanı tütüyor birde odun fırınında pişmiş mis gibi. çok direndim ama olmadı .yarım ekmekten biraz fazla 3/4 kadar ekmeğin içine doldurdum kızartmaları resmen saldırdım. oda yetmedi portakallı kek yaptım 3 dilim kadar da ondan eşim bana bakarken gözleri resmen böyle oldu çatlamak üzereyim şuanda.
.
valla yayazık bize.4 gün önce falandı yine kızartma yaptım yiyolar benim küçük oğlan benimle dalga geçiyor. ahh anne ne senin bu çektiğin yazık be sana diyor. bırak çocuklara bile malzeme oluyoruz artık..
.
.
basiniz sagolsun canim. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.
Ebisimmm Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin
Günaydınnn lucimmmmmmmmmmGünaydın arkadaşlarımmmmmmmm
İşe gitmeden bir bakayım, selam vereyim dedim..İnşaallah çok güzel bir gün olur..Ben 2 gündür diytimden ve gidenlerden çok memnunumbakalım cumaya kadar böyle devam edeyim neler olucak :44: eğer böyle giderse yine cumartesi pazar özgürce yemelerimi yaşarım çünkü böyle yapınca gözümde tok olmuş oluyor ve mecburluğum ortadan kalkınca hafta içi daha pozitif diyet yapıyorum
.
Basiniz sağolsun .
tesekkur ederim sevdaciminsallah baskasi birinci olur da basari hikayesi yazmak zorunda kalmam
bu da biraz garip oldu ama herkesin bildigi seyleri yapiyorum, gizli bir sey yok.
Merhaba kızlarr, mesaim bitti evime geldim çok şükür..Biraz temizlik yapmak istiyorum, önce sizlere selam vereyim dedim..Kilo veren ya da vermek isteyipte veremeyen herkesi tebrik ederimhaaa bir de cozutup cozutup yerinde sayanlar hiç yakıştıramadım size inşaallah haftaya daha iyi sonuçlar elde ederiz
.
sevda cım ben kızartmayı şöyle yapıyorum o zaman yiyince sorun olmuyor aynen kızartacak gibi doğruyorum daha sonra hepsini bir kaba koyup 1-2 kaşık yağ la karıştırıyorum fırında pişiriyorum aynı kızartma gibi oluyor üzerine de domates sosu hazırlıyorum ohh miss böyle bir dene istersen
kızlar pazartesileri tartı günü yapacağız o zaman cozutmaların önüne geçmek ve daha verimli olmak adına
bu arada yarın akşam bende misafir çağıracağım kokoreçe eve yapımı olunca fazla kaçırmam diye düşünüyorum şimdilik haftasonunun tek kaçamağı o olur diye düşünüyorum
5. Takim huuuu
bu hafta canlanalim, sporumuzu degistirelim ve haftaya birinci olalim :)
fakat canlanalim derken cok sıkı diyet yaparak kendimize eziyet etmeyelim. Zaten bu diyetler ille ki bi yerde patliyor ve tikinmalar basliyor. o yuzden amacimiz surdurulebilir saglikli beslenme olmali. birakir birakmaz tikinmaya baslayacagimiz, ac kaldigimiz, gunluk 1200 kalorinin altina indigimiz bir diyet olmamali.
bugun guzelce beslenip sporumuzu yapalim, haftasonu da lutfen cozutmayalim. bu gidisle pazartesi takim ici tarti gunu olsun diyecegim
çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
bu arada ptesi takım içi tartı günü olması iyi fikir hadi oylamaya sunalım ne dersiniz?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?