Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Asıl çocuklara malzeme olunuyordur Sevda
Ben 55-60 arasındayken sürekli dikkat ediyordum yoksa öyle kalınmıyor tabi, kardeşim abla hiç bir şey yemiyorsun öleceksin 40 kilo kaldın diyordu aramızda 14 yaş olunca yorumları pek sevimli oluyor. Elide çikolata gelirdi, 1 yudum ye küserim diye

ben de boyle oldum sevda okurken

artik yenen yenmistir, ileriye bakmak lazim, sen aksama biraz hafif yiyerek ve spor yaparak bunu telafi edersin zaten :)

canim sen soyle sicak bi ihlamur ic, hem strese iyi gelir hem de kirikligina :)

Zeynep ne oldu bu işten haber çıktı mı ?

canım daha net bişey yok sözleşmemin yenilenmemesinin sebebini aramızda yapılacak olan anlaşma nedneiyle (yani benim işten çıkma ihtimalim ooldugundan) olmadıgını eğer kalacagım kesinleşir ise sözleşmemin yenileceiğini söylediler. AMa bunu abuk subuk insanlar saçma sapan seylerle söylediği için 2 gün zehir oldu bana

bakalım diğer teklifimin için daha bir cevap yok

vazgeçmek yok tebrik ederim seni.bu haftaki birincilik bayrağını kesin sen alırsın.maşallah.

.

tesekkur ederim sevdacim insallah baskasi birinci olur da basari hikayesi yazmak zorunda kalmam

bu da biraz garip oldu ama herkesin bildigi seyleri yapiyorum, gizli bir sey yok.

Son düzenleme:

Sağol kaptan Umarım haftaya iyi sonuçlar alırız

Sevda hani böyle küçük çocuklar anneleri ortada yokken yaramazlık yapar da sonra anlatırlar ya aynı öyle geldin

Merhaba kızlarr, mesaim bitti evime geldim çok şükür..Biraz temizlik yapmak istiyorum, önce sizlere selam vereyim dedim..Kilo veren ya da vermek isteyipte veremeyen herkesi tebrik ederim haaa bir de cozutup cozutup yerinde sayanlar hiç yakıştıramadım size inşaallah haftaya daha iyi sonuçlar elde ederiz

.

sevda cım ben kızartmayı şöyle yapıyorum o zaman yiyince sorun olmuyor aynen kızartacak gibi doğruyorum daha sonra hepsini bir kaba koyup 1-2 kaşık yağ la karıştırıyorum fırında pişiriyorum aynı kızartma gibi oluyor üzerine de domates sosu hazırlıyorum ohh miss böyle bir dene istersen

kızlar pazartesileri tartı günü yapacağız o zaman cozutmaların önüne geçmek ve daha verimli olmak adına
bu arada yarın akşam bende misafir çağıracağım kokoreçe eve yapımı olunca fazla kaçırmam diye düşünüyorum şimdilik haftasonunun tek kaçamağı o olur diye düşünüyorum

Hahaha çok iyi . sen anlatırken gözümde canlandi. Yemiş gibi oldum . afiyet olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar son bir tahlil sonucum çıkmış dünden beri dr a ulaşamadım onu göstermeye hastaneye gidiyorum görüşmek üzeree

21177;34415319]ebiscim başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin... tabi ki menü falan düşünme şimdi, son görevinizi tamamlayıp aramıza dönmeni bekleyeceğiz...Allah size ve yakınlarına sabırlar versin[/QUOTE]

saolun kızlar ALLAH razı olsun çok iyisiniz

tşk ederim gamzecim çok saol

ebbis cim başın saolsun canım fırsatın olursa cuma gün 12 ye kadar kg nu bildir onun dışında ne zaman müsait olursan yazarsın buraları merak etme mekanı cennet olsun dedenin

kaptan çok tşk ederim çok saol anca vaktim oldu 86.9 kgyum dikkat edemedim bir kaç gundur

tesekkur ederim sevdacim insallah baskasi birinci olur da basari hikayesi yazmak zorunda kalmam

bu da biraz garip oldu ama herkesin bildigi seyleri yapiyorum, gizli bir sey yok.

aahahaa kız 1. ol işte ne güzell. Rutin seylerde olsa ders almak isteyenler iyice alasınlar işte

ouu güzel kızartma tarifi teşekkürler

çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
bu arada ptesi takım içi tartı günü olması iyi fikir hadi oylamaya sunalım ne dersiniz?

bana uyar. Ama haftasonu misafiri çok olan ben çin biraz sıkıntılı olur. Ama dahada iyi olur.

Ay bilemedim ki şimdi
:44::44::44:

uuuuu naptınnn sevdaaaa

ben yediklerini yeseydim sanırım bir daha yiyemezdim ve yerimden kalkamazdım abuuuuuvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…