Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar iyi gecelerrr

Ancak musait olabildim baya gec oldu

Hemen menumu yazayim

Sabah

1 haslanmis yumurta
1kk peynir
1 milfoy hamurundan yapilmis borek
sekersiz cay

Oglen
1/2 porsiyon kumpir

Aksam
1 karniyarik(en en kucugunden)
1yk yogurt
1bardak kola

Su : 1.5lt
Spor: 8km yürüme

Not : misafirlerimle cay ictim sekersiz yaninda 5 tane bitter draje ve 5 badem yedimm :)

Günaydın takım

Dün koşuşturmacayla geçti . Akşam da resim kursundaydım . O nedenle giremedim . Cumartesi menümü paylaşayım.

Menüm

Kahvaltı yarım simit , 1 yumurtadan omlet ,4 zeytin , 3-4 dal dereotu

Öğlen 1 kase tavuk çorba , 3yk yeşil fasulye, 3 yk yoğurt

Ara 5 tane çilek 3 yk yoğurt

Akşam 1 dilim kepekli ekmek , 3 ceviz , 1 bardak karışık meyve suyu .

Peki bu akşamki meyve suyu ne derseniz o da tatlı krizimde sığındığım liman oldu . Regli çikolatasız atlatmak zor dostlar

Su 2lt Spor 40 dk yürüyüş

sanırım hafta sonundan kaynaklanan bazı fazlalıklar var zey ama 8 km yürümüşsün güzel bence

Ders çalışmak içinse iyi düşünmüşsün umarım istediğin gibi çalışırsın Hmcim özleyeceğiz seni , kendine iyi bak

Bu yeşil mercimekli bulgur pilavını ben de denemek istiyorum. Yeşil mercimek çok faydalıymış gerçekten Çorbasını yemeğini yaptım bi de pilavını yapayım
Menünde kahvaltın çok güzel ,akşamki menün ve ara öğününde beğendim. Yediğin her şey sağlıklı sporun ultra güzel .Yediğini - yaktığını toplasan kaç kalori eder merak ettim.

gunaydin hnd (sanirim bu hande'nin kisasi di mi?) burda da hava cok guzel, gunes kremini surup ben de yurusem iyi gelir sicak sicak. dun gece cok usudum. yorgan ustune battaniye oldugu halde cok isinamadim.

vazgecmekyok evet canım adım Hande. ben nickinden adını çözemem malesef ? gündüzlerin yaz gecelerin kış olduğu bi mevsim . Bende gece üşüyorum baya. Lahana gibi kat kat giyinirsen daha az üşüyosun bugün hava kapalı yürüyüşe uygun değil pek ama yine de çıkayım diyorum . yağarsa eve dönerim artık

sanirim toplamda 1300-1350 civari sanirim.

sporu bilmiyorum kac kalori ediyor, 11 km yuruyus icin 900 kalori falan diyordu kullandigim uygulama ama biraz yuksek hesapliyor olabilir diye dusunuyorum. digerlerini bilmiyorum, zaten biri esneme, biri sirf mekik hareketleri.

Son düzenleme:

ahaha bu nick'ten adimi tahmin etsen zaten sende korkunc bi yetenek var demektir

burda da kapali hava ya, yagmur yagacak gibi, bugun biraz isiya duyarli gibiyim, ciksam usur muyum bilemedim. iceri sporlari ile yetinicem sanirim. ama bugun o kadar odemim var ki gozlerim hatta burnum bile sis. cuma ve cumartesi pek calismadim, bugun biraz telafi etmem lazim, sali sabah yine toplanti var.

kola içmeseymişsinn keşke kolada çok şeker var

kızlar iyi pazarlar bayağı ara verdim ama bugünden itibaren başlıyorum tekrar menülerimi yazmaya hepinize teşekkürler idare ettiniz beni

kızlar bahsettiğim şey bu yani 11 km yazıyo ama 330 kalori gidiyo vazgeçmekyok baktık öyle bi yaş kilo ayarlanma yeri de yok herhalde 330 dan fazla kalori gidiyodur demi

Eklentiler

• $1897815_485476611563917_405394417_n.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 40

ben de halen çıkamadım burda yağmur yağıyor ve hava da baya serin .battaniyenin altında geçecek bugünüm :) kitap kahve bilgisayar 3lüsünde. ödem varsa eğer tuza dikkat et. biraz belki suyu atırsan da iyi gelebilir.

tuzu aslinda oldukca azalttim. suyu da bol iciyorum ama yuruyuse ara verdikten sonra yeniden baslayinca mi oldu acaba? simdi biraz daha iyi gibiyim. yine de yarinki tarti gunu icin kaptandan izin istedim.

bugunku menum

sabah: 2 greyfurt

ogle: bol yagsiz sutlu, 1 muzlu nesfit

ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 3 hurma

aksam: firinda patatesli biberli domatesli kofte (3 kofte, toplam 300 kalori civari), 200 gr yagsiz yogurt

ara: 1 elma, 10 gr badem.

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 20 dk yuruyus. baska bisi yaparsam yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…