- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.921
Ya gitmesen keske ama gidiyorsan kilo almadan gel
Bence de durumdacım ama bu dönemi atlatmaö gerekiyor. Bilgisayara oturunca sizden kopup kalkamıyorum.
Kizlar iyi gecelerrr
Ancak musait olabildim baya gec oldu
Hemen menumu yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
1 milfoy hamurundan yapilmis borek
sekersiz cay
Oglen
1/2 porsiyon kumpir
Aksam
1 karniyarik(en en kucugunden)
1yk yogurt
1bardak kola
Su : 1.5lt
Spor: 8km yürüme
Not : misafirlerimle cay ictim sekersiz yaninda 5 tane bitter draje ve 5 badem yedimm :)
Kızlar nasılsınız ?
Hasta oldum olmadım arasında takılıyorum ben.
Sizden ayın 24üne kadar izin istiyorum ben. Hem stres hem çalışma uğraşları bilgisayara oturunca da takılıp kalıyorum bir süre uzak durayım diyorum başka türlü işim zor. Umarım güzel haberler ile gelirim.
bugunku menum
sabah: balli, elma sirkeli su
kahvalti: marullu, bol yesillikli 2 yumurtali salata
ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, yaklasik 200 gr yagsiz yogurt
ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 1 muz
aksam: 2 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, 3 domates, 2 salatalik, bi sivri biber, bol maydonoz ve biraz feslegenli salata.
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 110 dk, 11 km yuruyus. slim in 6 start it up 6. gun, slim and limber, slim and 6 pack
son ikisini henuz yapmadim yatmadan yapmayi planliyorum.
gunaydin hnd (sanirim bu hande'nin kisasi di mi?) burda da hava cok guzel, gunes kremini surup ben de yurusem iyi gelir sicak sicak. dun gece cok usudum. yorgan ustune battaniye oldugu halde cok isinamadim.
Bu yeşil mercimekli bulgur pilavını ben de denemek istiyorum. Yeşil mercimek çok faydalıymış gerçektenÇorbasını yemeğini yaptım bi de pilavını yapayım
Menünde kahvaltın çok güzel ,akşamki menün ve ara öğününde beğendim. Yediğin her şey sağlıklı sporun ultra güzel .Yediğini - yaktığını toplasan kaç kalori eder merak ettim.
vazgecmekyok evet canım adım Hande. ben nickinden adını çözemem malesef ? gündüzlerin yaz gecelerin kış olduğu bi mevsim . Bende gece üşüyorum baya. Lahana gibi kat kat giyinirsen daha az üşüyosunbugün hava kapalı yürüyüşe uygun değil pek ama yine de çıkayım diyorum . yağarsa eve dönerim artık
Kizlar iyi gecelerrr
Ancak musait olabildim baya gec oldu
Hemen menumu yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
1 milfoy hamurundan yapilmis borek
sekersiz cay
Oglen
1/2 porsiyon kumpir
Aksam
1 karniyarik(en en kucugunden)
1yk yogurt
1bardak kola
Su : 1.5lt
Spor: 8km yürüme
Not : misafirlerimle cay ictim sekersiz yaninda 5 tane bitter draje ve 5 badem yedimm :)
Eki Görüntüle 1025186 kızlar bahsettiğim şey bu yani 11 km yazıyo ama 330 kalori gidiyo vazgeçmekyok baktık öyle bi yaş kilo ayarlanma yeri de yok herhalde 330 dan fazla kalori gidiyodur demi
Iste gecende oyle defin ondan takmiyorum bide yokus ayarladim yokus yuruyorumcanim sen o kalori miktarini takma kafana, yaptigin sporun suresine zorluguna odaklan.
ahaha bu nick'ten adimi tahmin etsen zaten sende korkunc bi yetenek var demektir
burda da kapali hava ya, yagmur yagacak gibi, bugun biraz isiya duyarli gibiyim, ciksam usur muyum bilemedim. iceri sporlari ile yetinicem sanirim. ama bugun o kadar odemim var ki gozlerim hatta burnum bile sis. cuma ve cumartesi pek calismadim, bugun biraz telafi etmem lazim, sali sabah yine toplanti var.
ben de halen çıkamadım burda yağmur yağıyor ve hava da baya serin .battaniyenin altında geçecek bugünüm :) kitap kahve bilgisayar 3lüsünde. ödem varsa eğer tuza dikkat et. biraz belki suyu atırsan da iyi gelebilir.
tuzu aslinda oldukca azalttim. suyu da bol iciyorum ama yuruyuse ara verdikten sonra yeniden baslayinca mi oldu acaba? simdi biraz daha iyi gibiyim. yine de yarinki tarti gunu icin kaptandan izin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?