- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.261
canım bu arada seni tebrik ederim bu hafta güzel kilo vermişsinbu iletinden alıntıladım ama biz soğuk yeşil çay içmeye devam zaten yazın sıcak içecek içmeyi sevmiyorum .
kaptan ebbiss in yuzdesini dorde bolunce 1,39 cikiyor sanki kaptan. bir kontrol mu etsen ben mi yanlis yaptim acaba.***5.TAKIM - 353.ETAP***
toplight ( 73,50/73,30/0,20/%0,27)
Gamze_M (65,9/65,7/0,2/%0,3)
Vazgecmekyok ( 88,5/87,3/1,2/%1,36)
yu_zey (61,50/61,50/0,00/%0,00) sabit
Hnd (68,00/67,70/0,30/%%44 )
Sevda_M( 73,0/73,3/-0,3/%-0,41 )
durumda( 60,90/60,90/0/%0) kilosu sabit
hazos87 (54,90/54,20/0,70/ %1,28 )
ebbiss (91,4/86,3/1,33/%1,45) yeni üye deneme süresi yüzünden kilosu 4 e bölündü hedef 55 kg
5.TAKIM ORTALAMASI :
sadece durumda kaldı bakalım bildirim yapmayan
valla o kadar kötü değil canım yaa ama pegasus kızsın sorun değil bizim takım dökülürken onlar adam etmişti biziabooooo baska takimdan gelip azarliyorlar. :18::18::18::18:
5. takim, durum ciddi, bakin baska takimin kaptani dayanamayip kendinize ceki duzen verin diyor.
kaptan ebbiss in yuzdesini dorde bolunce 1,39 cikiyor sanki kaptan. bir kontrol mu etsen ben mi yanlis yaptim acaba.
Daha kötü oldumda bir türlü giremedim diyede deli oldumkızlar şimdi çıkmam lazım
durumda cım senden bahsettik canım daha kötü olmuşsmusundur diye merak da eetik ben düzenlemeleri saat14 gibi falan yaparım şimdi çıkıyorum
destancı ve ushia sizleri de takım içi listeye ekliyorum
Hoşgeldin durumdacım :) Yokluğunu hissettik tabi ki.iki gün önce sitede bi arıza olmuştu heralde siteye bir türlü girememen ondan kaynaklandı canım. reglin yakın olmasına rağmen kilon sabit ne güzel.
Wayyy yarışmalar başlamışşşben sevdayı tutuyorum
Haydi sevda haydi sevda haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
.
Hoşgeldin durumdacım :) Yokluğunu hissettik tabi ki.iki gün önce sitede bi arıza olmuştu heralde siteye bir türlü girememen ondan kaynaklandı canım. reglin yakın olmasına rağmen kilon sabit ne güzel.
ay herkes yarisiyor benim benim basim kel mi? ben de ebbiss'le yarisirim o zamangerci o 1.5 kilo civari veriyor verdiginde benim ona yetismem icin onun verecegi kilodan 1 kilo fazla vermem lazim. biraz zor ama bakalim
maşallah maşallah sana canım, verirsin, 10 kilo senin için nedir ki, bu kadar gitmiş o da gidecek :)
vayyyy
kişi tutmaya kadar gelmiş olaylarrrr
bende luciyi tutuyorum o haldeee haydi luci haydi luci haydiiiiiii
Gamzecim nasılsın bu arada
kolay gelsşin saatler olsun diyecem ama biraz geç kalmışım
ben bir oyun var zuma diye ona takıldım yaa salak salak oynayıp duruyom
valla en azından aynısın
kesinlikle lilyy nasılsın geziyormusun
geçmiş olsun
tatlım kıymaylım cuma gün yazdık ptesi tartılıp ona göre kendimizi toplayalım diye ama 2-3 kişi ok lemiş başkasından ses çıkmadı
tatlım senin izin ne zaman bitiyor ne zaman döneceksin takıma tekrar
öğleyin 30 dk kadar yrüyüş yaptım gayet sağlıklı beslendim bakalım cumaya kadar ne gidecek?
işte budur!!! aslan zeynebim!luciyi yalnız bırakır mı hiç!!! kızım var ya sırf sen haklı çık diye veririm bu hafta kiloları ben bu arada gamzeme bak seeeennn demek koynumuzda yılan beslemişiz haaa haydi bakalım bu da bana gaz olsun el mi yaman bey miiii... gamzeeem tabi sevdayı turarsın akıllı kızsındır sen, sevdanın regli bitti, luci haftaya regl di mi ama, seni uyanık seniiiii....haydi bakalım önümüzdeki cumaya görüşeceğiz luci var karşınızda kızıııım, ölümüne inat, ölümüne takıntılı
yarışımız resmen başlamıştır...sonradan vay efendim ben duymadım vay haberim yoktu.... başladı mıydı ben bilmiyordum falan olmasın.... geliyorum açılınnnnn:) toplight ve sevda meydan okuyorum ikinize de
canım çok geçmiş olsun bol c vitamini al.
aynen arkadaşım yolumuza devam durmak yok..
canım tşk ederim.sen artık mesajmı saymaya başladın hee..
bu da oldu etti 6..
Teşekkürler canım hala hastayım kilo bildirimine zor yetiştim
heyttt be yürrrüüü lucimmm yürü kim tutar seniiii
banada biri olaydı da bende yarısaydımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?