- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.281
Yok yok nerde baksana 600 gemici vermişim kapışıyoruz Cnm artık daha cok kasmam lazım
Hiç mezoterapi yaptıran yada düşünen oldumu
Hiç mezoterapi yaptıran yada düşünen oldumu
aslansın canım sen dur beni bekle haftaya senin kilona inince beraber kapışırız :)
lucim beni psikolojikman mahvetmek istiyorsun yaniii
çok fazla mı gaz verdim ne yaptım tatlım yavaş yavaş sen alacaksın bu savaşı ben sana güveniyorumm
:)))) ver gazı tatlım benim, ver sen :) misal dedim yani
e hadi bakalım görelim bakalım.
Bu arada kızlar bende bugün ve yarın serbest takılıcam hatta bir süre ara verdiğim yemekleri yicemm.
Pazar günü pirinç lapası yapcam ptesiden sonra tam gaz devam
Nasıl sizce??
Eklemek istediğiniz var mı ??
lapa yerine sadece meyve ve sebze yedigin bi gun de yapabilirsin. boylece metabolizman alistiginin disinda bir gunle karsilasmis olur.
çok fazla mı gaz verdim ne yaptım tatlım yavaş yavaş sen alacaksın bu savaşı ben sana güveniyorumm
canım senin kilo 61 lerdeymiş yaaaa...yeni farkına vardım, özür vallahi...o kiloyu ben en son orta okulda görmüştüm, haddim değilmiş yani sen kapışacak birini bul ben seni tutayım canım, böylesi daha akla yatkın
Bu arada kızlar bende bugün ve yarın serbest takılıcam hatta bir süre ara verdiğim yemekleri yicemm.
Nasıl sizce??
canım lahana çorbası detoksu yapsana biz bi ara tüm takım yapmıştık ve oldukça faydasını görmüştük diye hatırlıyorum hem lahana çorbası oldukça da vitaminli oluyor
aa olurmu hiç öyle sey kız.
sen o kadar kiloyu bir anda verirsen ben psikolojikman çökerim anlamında söylemiştim yokam niye düşeöeyeceksin.
Sen bu hızlaa hepimizi geçersin Vallahi
o nasıl yapılıyor ki ???
hem bir diyet seklinde mi yapılıyor nasıl oluyor yani
canımsın, haddim değilmiş yeni uyandım mevzuyaa... benim kemikler biraz iri o sebeple 68 in altına inince kemik torbası gibi oluyorum bir ara 65 lere indiğimi hatırlıyorum yıllar önce yüz üstü uyurken kemiklerim yatağa batınca acıyordu uykudan uyanıyordum enteresan bi durum benim ki :)ama çok isterdim ince kemikli narin bi hatun olmayı... olmuyor böyle hep iri hep iri
evet canım 1/2 lahanayı 3 adet kuru soğan kereviz(istersen pırasa da olabilir) 1 adet domates, 1 adet yeşil biber, maydanoz (tam tarifi daha önce bir çok kez paylaşmıştım ama istersen araştırır yine yazarım) düdüklü tencereye koyup bulyon ya da tavuk suyu baharat ekliyorsun 15-20 dk düdüklüde pişirip daha sonra blenderdan geçiriyorsun...ben bolca nane, isot ve karabiberde koyuyordum...çorbayı gün içinde içebildiğin kadar içiyorsun, sınırsız... ilk gün çorba+ sadece meyveler...2. gün çorba+ sadece sebzeler 3.gün çorba+ meyve ve sebzeler diye devam ediyor... durumdanın bu tarifle güzel kilo verdiğini hatırlıyorum...sonrasında gamze ben kaptan hep uyguladık...kilonun takıldığı yerde güzel destek oluyor...2.günden sonrası zorluyor ben de 2-3 kez yaptım sanırım ama 7 günü tamamlamadım hiç... aklında olsun karar verirsen bi araştır..kkda da topik var bununla ilgili...hem o çorba sayesinde tüm kış da grip olmadım beni korudu soğuklardan...bak aklıma geldi bu hafta yapayım ben de...
bende 50 kiloda öyle dediğin gibi oluyorum inanılmaz kemiklerim çıkıyor batıyor yüzüm çok çöküyor benim. Yarın 54-55 kg ile olan bir foto koyarım =)))
tamam canım arastırcam bende yaparım fena hırslandım çünkü bu kilo durması beni hırlsnadırdı.
Ayda bir kere bu sekilde lahana detoksu ne bilim pirinç lapası yapılması gerekıyormuş yada bir gün istediğini yiyip içmen gerkeıyormuş
canım prinç lapasını yapmadım ama onu da denedik şöyle yaptık pirinç glisemik indeksi yüksek ve çabuk acıktıran bir gıda olduğu için onu ince bulgur ile uyguladık... ince bulguru ıslatıp üzerine marul, nane, soğan limon koyduk..kısır gibi ama bulguru az, yeşilliği çok...2 gün uyguladım o da oldukça etkili olmuştu...çünkü pirinç lapası yapanlarda içine yeşillik koyup yemişler hatta bir kaç uzman pirinçle değil bulgurla yapın demiş, geçmişte linkte paylaşmıştım onunla ilgili, bulgur daha doyurucu oluyor hem de daha besleyici :) o 16 kilo verilirken neler denendi gel de bana sor canım
ahahahaaa onada bakıcammm su metobozlizmanın agzı yüzü kırılsında göreyim bakım nasıl duruyor
vayyyy
kişi tutmaya kadar gelmiş olaylarrrr
bende luciyi tutuyorum o haldeee haydi luci haydi luci haydiiiiiii
Gamzecim nasılsın bu arada
işte budur!!! aslan zeynebim!luciyi yalnız bırakır mı hiç!!! kızım var ya sırf sen haklı çık diye veririm bu hafta kiloları ben bu arada gamzeme bak seeeennn demek koynumuzda yılan beslemişiz haaa haydi bakalım bu da bana gaz olsun el mi yaman bey miiii... gamzeeem tabi sevdayı turarsın akıllı kızsındır sen, sevdanın regli bitti, luci haftaya regl di mi ama, seni uyanık seniiiii....haydi bakalım önümüzdeki cumaya görüşeceğiz luci var karşınızda kızıııım, ölümüne inat, ölümüne takıntılı
yarışımız resmen başlamıştır...sonradan vay efendim ben duymadım vay haberim yoktu.... başladı mıydı ben bilmiyordum falan olmasın.... geliyorum açılınnnnn:) toplight ve sevda meydan okuyorum ikinize de
aslansın canım sen dur beni bekle haftaya senin kilona inince beraber kapışırız :)
Nasıl sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?