- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.301
çaktırma zeynebim, yakınız Sevdamla, yüksek psikolojik baskı söz konusu olabilir işimi garantiye alayım
hahahahahahahah Yeminleee lucimmmm fenaaa geliceksin haftayaaaahadii kuzumm göster kendini, sevda da akıllı olsun da kaçmasını bilsin
Ahhhh zeynebimmm, çok isterdimm sana yetişicemm, kork bendennn, kaç benden demeyi amaaabiraz yaş iş gibii :26::26::26::26:
.
hahahahahahahah Yeminleee lucimmmm fenaaa geliceksin haftayaaaahadii kuzumm göster kendini, sevda da akıllı olsun da kaçmasını bilsin .
gamzeeem hadi sen de zeyneple yarışa gir...ikinize de itici güç olur ne dersin????
ama tatlım aramızda neredeyse tam 5 kilo var ve ben emin ol haftada 500 gr. ya veriyorum yada veremiyorum..yani aylık 1 kilo bile versem şükrediyorum, bilemedim ki şimdi..sen ne dersin :).
bebeğim 5 kilo aradaki fark nedir ki biriniz 90 biriniz 60 olsa tamam haksızlık derim de baksana zeynebim de 1 aydır kilo verememekten şikayetçi arada itici güç olur daha fazla asılırız diyetlere diye düşünüyorum hadi bu hafta da öyle yapalım bence...zeynebim de veremiyorum diye üzülüyor belki birbirinize faydanız olur bu şekilde
eeee o zaman bende zeynebime hodri meydan diyorumcumaya bakalım kim daha çok kilo vericek asılmaya başlıyorum .
süppersinnnn :) bu haftada böyle deneyelim bakalım ne yapabiliyoruz :)
aşkım ben zannettim kii, onun kilosuna düşmek için yarış yapacazbu hafta en çok kim kilo vericek yarışı olduğunu düşünemedim..yoksa tabiki bizimde şartlarımız eşit sayılır ve kesinlikle çok adil bir yarış olurrr ben kesinlikle kabul ediyorum ve yarışa hazırım .
tabi ki canım yine en çok kim verecek ama bu sefer gruplar halinde kendi içimizde kilosu yakın olanlar kapışacak :) bence bu hafta kimse menü,spor ve yeni yöntem paylaşmaz gibi geliyor...madem yarış var :) inşallah zeynebimde görür bu yazışmaları da gaza gelir bir an önce :)
Bence deee canımmmm, bu hafta kaptanımızdan rica edelimmm, menü paylaşımına biraz ara verelimzaten site çöküyor, çok fazla yazışmadan belkidee
olabilir tatlım ben yine de görürüm gerçi diğer taraftan takipteyim
Nasılsın canım görüşmeyeli
hehehehehe aynennnn
.
Estafrullah canim olurmu hic öyle sey..abooooo baska takimdan gelip azarliyorlar. :18::18::18::18:
5. takim, durum ciddi, bakin baska takimin kaptani dayanamayip kendinize ceki duzen verin diyor.
Canim kelebegin profilinden listeyi görünce takim numarasina bakmadan direk listeye baktim..mesaji yazdiktan sonra uyarilinca sildim ama gec kalmisimvalla o kadar kötü değil canım yaa ama pegasus kızsın sorun değil bizim takım dökülürken onlar adam etmişti bizi
***5.TAKIM - 353.ETAP***
toplight ( 73,50/73,30/0,20/%0,27)
Gamze_M (65,9/65,7/0,2/%0,3)
Vazgecmekyok ( 88,5/87,3/1,2/%1,36)
yu_zey (61,50/61,50/0,00/%0,00) sabit
Hnd (68,00/67,70/0,30/%%44 )
Sevda_M( 73,0/73,3/-0,3/%-0,41 )
durumda( 60,90/60,90/0,00/%0,00) sabit
hazos87 (54,90/54,20/0,70/ %1,28 )
ebbiss (91,4/86,3/1,33/%1,45) yeni üye deneme süresi yüzünden kilosu 4 e bölündü hedef 55 kg
DESTANSI (68,10/67,80/0,30/%0,44) yeni üye hedef 62 kg
5.TAKIM ORTALAMASI :%0,51
Estafrullah canim olurmu hic öyle sey..Ben takimlari karistirdimda,3.takim diye 5.takima girmisim
Canim kelebegin profilinden listeyi görünce takim numarasina bakmadan direk listeye baktim..mesaji yazdiktan sonra uyarilinca sildim ama gec kalmisim
Sen dururken ne haddime düser takimina firca cekmek
kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum ve yan yan kaciyorum
Ya bir kaç saat giremedim herkes yarışmaya tutuşmuş . Ben kimle yarışcam şimdiiii
Madem menümü paylaşayım sizlerle arkadaşlar.
MENÜM
Kahvaltı 1 bardak ananas suyu (110 kal) 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 bardak sütle 4 yk meyveli nesfit yanında 10 tane yer fıstığı
Ara 10-12 tane fındık , yarım elma üstünde tarçın
Akşam 80 -90 gram kadar tavuk göğüs eti 1 yk yoğurt
Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş açıkhavada
Ya bir kaç saat giremedim herkes yarışmaya tutuşmuş . Ben kimle yarışcam şimdiiii
Madem menümü paylaşayım sizlerle arkadaşlar.
MENÜM
Kahvaltı 1 bardak ananas suyu (110 kal) 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 bardak sütle 4 yk meyveli nesfit yanında 10 tane yer fıstığı
Ara 10-12 tane fındık , yarım elma üstünde tarçın
Akşam 80 -90 gram kadar tavuk göğüs eti 1 yk yoğurt
Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş açıkhavada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?