Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzeeem hadi sen de zeyneple yarışa gir...ikinize de itici güç olur ne dersin????

hahahahahahahah Yeminleee lucimmmm fenaaa geliceksin haftayaaaa hadii kuzumm göster kendini, sevda da akıllı olsun da kaçmasını bilsin .

evet pazartesi başlıyorum yarışa...bugün yarın ve pazar accık moral depolayayım pazartesiden itibaren açım aççççç sevdaaaaam senden mi kaptım ne bugün şöyle çıtır çıtır tuzlu tuzlu ayçekirdeğini feciii çıtlattım yahu

Son düzenleyen: Moderatör:
gamzeeem hadi sen de zeyneple yarışa gir...ikinize de itici güç olur ne dersin????

ama tatlım aramızda neredeyse tam 5 kilo var ve ben emin ol haftada 500 gr. ya veriyorum yada veremiyorum..yani aylık 1 kilo bile versem şükrediyorum, bilemedim ki şimdi..sen ne dersin :)

.

ama tatlım aramızda neredeyse tam 5 kilo var ve ben emin ol haftada 500 gr. ya veriyorum yada veremiyorum..yani aylık 1 kilo bile versem şükrediyorum, bilemedim ki şimdi..sen ne dersin :)
.

bebeğim 5 kilo aradaki fark nedir ki biriniz 90 biriniz 60 olsa tamam haksızlık derim de baksana zeynebim de 1 aydır kilo verememekten şikayetçi arada itici güç olur daha fazla asılırız diyetlere diye düşünüyorum hadi bu hafta da öyle yapalım bence...zeynebim de veremiyorum diye üzülüyor belki birbirinize faydanız olur bu şekilde

eeee o zaman bende zeynebime hodri meydan diyorum cumaya bakalım kim daha çok kilo vericek asılmaya başlıyorum

.

süppersinnnn :) bu haftada böyle deneyelim bakalım ne yapabiliyoruz :)

aşkım ben zannettim kii, onun kilosuna düşmek için yarış yapacaz bu hafta en çok kim kilo vericek yarışı olduğunu düşünemedim..yoksa tabiki bizimde şartlarımız eşit sayılır ve kesinlikle çok adil bir yarış olurrr ben kesinlikle kabul ediyorum ve yarışa hazırım

.

tabi ki canım yine en çok kim verecek ama bu sefer gruplar halinde kendi içimizde kilosu yakın olanlar kapışacak :) bence bu hafta kimse menü,spor ve yeni yöntem paylaşmaz gibi geliyor...madem yarış var :) inşallah zeynebimde görür bu yazışmaları da gaza gelir bir an önce :)

Bence deee canımmmm, bu hafta kaptanımızdan rica edelimmm, menü paylaşımına biraz ara verelim zaten site çöküyor, çok fazla yazışmadan belkidee

ben kaçtım kızlar haydi herkese kaçamaksız güzel bir gece dilerim...gamzem öptüm seni yarın görüşürüz:)

Nasılsın canım görüşmeyeli

Teşekkür ederim durumdacım . 3 haftadır 68 de takılıp kalmıştım onu kırmaya çalışıyorum . Neyseki 300 gr verdim bu hafta. Sabahları nesfit yemeye karar verdim , gün içindeki tatlı krizlerime iyi gelir diye. Bugün denedim de iyi geldi. Akşam hiç yemeğe saldırmadım , akşam yemeğinden sonra kendimle tatlı kaçamağı için mücadele etmedim. Sen nasılsın , dönüyorsun di mi artık aramıza

Ya bir kaç saat giremedim herkes yarışmaya tutuşmuş . Ben kimle yarışcam şimdiiii
Madem menümü paylaşayım sizlerle arkadaşlar.

MENÜM

Kahvaltı 1 bardak ananas suyu (110 kal) 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta

Öğlen 1 bardak sütle 4 yk meyveli nesfit yanında 10 tane yer fıstığı

Ara 10-12 tane fındık , yarım elma üstünde tarçın

Akşam 80 -90 gram kadar tavuk göğüs eti 1 yk yoğurt

Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş açıkhavada

abooooo baska takimdan gelip azarliyorlar. :18::18::18::18:

5. takim, durum ciddi, bakin baska takimin kaptani dayanamayip kendinize ceki duzen verin diyor.
Estafrullah canim olurmu hic öyle sey..Ben takimlari karistirdimda,3.takim diye 5.takima girmisim
Canim kelebegin profilinden listeyi görünce takim numarasina bakmadan direk listeye baktim..mesaji yazdiktan sonra uyarilinca sildim ama gec kalmisim
Sen dururken ne haddime düser takimina firca cekmek

kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum ve yan yan kaciyorum

:) gordum canim daha sonra mesajini duzenledigini ama baska takimdan gelip uyarilma dusuncesi cok komik gelmisti o an :)

ama sen yine bizim durumda kotuye gidis gorursen gel bizi uyar, ne derler, firca parlatir

ananasin kendisini yesen daha iyi olurdu, meyve sulari kalorisine nazaran lif icermedigi icin hic tok tutmaz. ama guzel menu, begendim.

sen de lily ile yaris bari, baska kimse kalmadi

bugunku menum

sabah: 2 yumurta, 4 mantar, azicik yagdan omlet, 1 salatalik, 5-6 kokteyl domates, 1 dilim ekmek

ara: 1 tane ucu bir arada kahve

ogle: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 1 buyuk bardak yagsiz sut

ara: 5 kuru kayisi, 1 buyuk bardak sut

aksam: 50 gr noodle, 1 yumurta, 2 domates, 2 salatalik, 2 arpacik sogan ve maydonozdan coban salata

ara: 1 elma

su: 2 litreyi gecmistir.

noodle'i makarna gibi dusunebiliriz sanirim kalori olarak.

spor: slim in 6 start it up 2. hafta 4. gunu yapicam birazdan.

dusundum de destansi ile aynisiniz hemen hemen, sen de onunla yaris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…