- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.221
zeynebim sağol birtanem bu hafta azar azar da olsa canımın çektiği her şeyi yedim 2 haftadır... bir de benim dez avantajım alkol kullanıyorum ve arkadaş ortamımız resmen alkol üzerine kurulu :) pastalı börekli misafir ağırlanmıyor bizde, mezeli rakılı mutlaka..böyle olunca da gelsin kaloriler... ama çok şükür bu süreçte de vermişim...spor önemli tatlım mutlaka yapmaya çalış...hiç bir şey istemezse canın 1 durak erken in yürü, yediklerini değiştirmeni öneririm aynı gıdalarla beslenince bünye alışıyor sanırım
canım ebbisss için hedef kilo 55 seninkisini 68 yapmıştık zaten
zeynep cim canım vazgeçmekyok un dediği gibi kalori alımı çok düşünce bünye kendini kapatmış olabilişr
cogu zaman cok altinda kalmissin 1200'un, o kotu etkilemis olabilir bunyeni. biraz artirmaya calis, bakalim bu hafta nasil olacak.
canım tebrik ederim harikasın
doğru dedin kaptanım 2 haftadır boşverdim sanki ama iştahım o kadar çok arttıki engel olamıyorum.1 veya 2 güne regl olucam inşallah düzenli olursa tabi .biraz da onun etkisi de var.
kaptanı deryam kız aynıyız .hadi bu hafta yarışalım ikimiz..
ahh be fıstığım sonunda bitti izinin benim asıl sana ihtiyacım var..maşallah bu arada da[/B].
lucim sen gördüğüm kadarıyla sevdayı da beni de aşarsın senin kadar kg veremem ama hadi bakalım asılalım haftaya kim daha çok kilo verecek
kaptanı deryam kız aynıyız .hadi bu hafta yarışalım ikimiz..
ahh be fıstığım sonunda bitti izinin benim asıl sana ihtiyacım var..maşallah bu arada da
sevdam tamam tatlım varmısın şimdi yarışa bu hafta kim daha fazla kg verecek
ben varım kaptanım...yarış başladı ...lucim dediğim gibi sen bizi sollarsın ama senlede yarışacam....
3 lü kapışma haaaa, ben varım, haydi bakalım hodri meydan, cuma ola hayrola
sevdam tamam tatlım varmısın şimdi yarışa bu hafta kim daha fazla kg verecek
sağol sevdam benim, dönüyorum sahalarasen çok kapışmak istiyorsan ben kapışırım seninle...aynı takım içinde kardeşlerimle yarışmak tarzım olmasa da istersen eşlik ederim ben sana bebişim
ay herkes yarisiyor benim benim basim kel mi? ben de ebbiss'le yarisirim o zamangerci o 1.5 kilo civari veriyor verdiginde benim ona yetismem icin onun verecegi kilodan 1 kilo fazla vermem lazim. biraz zor ama bakalim
lucim sen gördüğüm kadarıyla sevdayı da beni de aşarsın senin kadar kg veremem ama hadi bakalım asılalım haftaya kim daha çok kilo verecek
sevda cım ben seni geçerimde luci de biraz zorlanırım tatlım
[/QUOTE]
Kızlar Günaydın
Aslında bugün bozugum anlam vermiyorum o nedenle sizlerden yardım istiyorum.
Son 1 ayda 1 kg ancak gitti benden ve sizlerde biliyorsunuz ki artık akşam yemeklerini şirkette yiyorum ve en geç 18 de akşam yemeğim bitiyor o saatten sonra yemek adına birşey yemiyorum belki 1 meyve falan
Son 2 haftadır spor konusunda zayıfım hiç spor yapmak istemiyorum. Sizde farkındasınızdır eskisi gibi değiliim.
Ama yediklerime fazlasıyla dikkat ediyorum Size söylediğim bir çok seyi bende uyguluyorum.
Peki nerde hata yapıyorum ???
Bugünkü kilom sabit 61.50.
Nerede yanlış yaptığımı bana biri söyleyebilir mi acaba ???
tebrik ederim canım hiç yoktan idisirKilo bildirimim biraz geç kaldım
Geçen haftaki kilom 68.0
Bu hafta 67.7 kg
Ortalama %0.44
aslında ben bu hafta kilo vermeyi düşünmüyordum dün canım temizlik yapmak istedi ve sabah 10:00 bir başladım...3 oda 1 salon ev ve tüm odalar halı kaplı (ayda bir yıkama firması gelince rahat oluyorda silmeye kalkınca dünyam dönüyor :) tüm evin halıları, koltuklar, yetmedi camlar derken öğleden sonra 15:00 de oturduğumda hiç bir şey yemediğimi farkettim... ama ne temizlik durmadan 1 dakika bile...bana bugün kilo verdiren dünkü temizliktir...rahat 800-900 kalori yakmışımdır, ne ter attım ama ... eee ceremesini de bugün çekiyorum kollarım bacaklarım tutulmuş kıpırdayamıyorum :)
Zeycim , iki üç haftadır aynı kiloda dolandığımdan ben de araştırdım , sanırım bazı baraj kilolar var onları verirken bünye direniyor . Bence diyetini bozmadan devam et yapabiliyorsan spor konusunda da ısrarcı ol , bir iki hafta sonra yine 400-500 gr vermeye başlayacaksın. Belki de bünye artık bu uyguladığımız kalorilere alıştı biraz daha azaltmamız gerekiyor , belki günde 1300 kaloriden 1200 e gibi bi azalma yapabilirsin. (1300 kalori örnek)
Umudunu kaybetme lütfen , zayıf olmak kolay olsaydı herkes zayıflardı :93::97: Hem sağlıklı beslenmeye hem bol suya hem olabildiğince spora devam etmeliyiz
Bi de bence haftasonu cozutmamalıyız , o çok olumsuz etkiliyor diyeti. Ben bu haftasonu detoks planlıyorum. Ters psikoloji yapıcam bünyeme
Zeycim , iki üç haftadır aynı kiloda dolandığımdan ben de araştırdım , sanırım bazı baraj kilolar var onları verirken bünye direniyor . Bence diyetini bozmadan devam et yapabiliyorsan spor konusunda da ısrarcı ol , bir iki hafta sonra yine 400-500 gr vermeye başlayacaksın. Belki de bünye artık bu uyguladığımız kalorilere alıştı biraz daha azaltmamız gerekiyor , belki günde 1300 kaloriden 1200 e gibi bi azalma yapabilirsin. (1300 kalori örnek)
Umudunu kaybetme lütfen , zayıf olmak kolay olsaydı herkes zayıflardı :93::97: Hem sağlıklı beslenmeye hem bol suya hem olabildiğince spora devam etmeliyiz
Bi de bence haftasonu cozutmamalıyız , o çok olumsuz etkiliyor diyeti. Ben bu haftasonu detoks planlıyorum. Ters psikoloji yapıcam bünyeme
ooo sen abartmışsın benimde bademciklerim şişmiş durumda dün akşam antibiyotik başladım dr a gitmeden o kadar kötüydü ki yutkunamıyordum bile o yüzden düzelene kadar pek spor yapamayacağım yarın akşam yemeğe davetliyiz dikkat etmey çalışacağım haftasonunu abartmadan geçirirsem kg vereceğimi düşünüyordum aslında pazar gün 1 kg fark vardı ama ptesi biraz azalmıştı kg farkı bakalım bu hafta ne olacak
ama onu örnek olarak vermiş canım . Benim kesinlikle kalori miktarını fazlalaştırmam lazım.
Ama inanın acıkma hissim yok yani aç olsam kesinlikle yerim öye bir zarar vermem kendime ama bu kaloriyle beslenmeme rağmen acıkmıyorum
benim metobozlizmayı sasırtmam lazım ama nasıl ??? bakıyorum şimdi bakalım arastırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?