- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.241
ama soyle bisi var ki zeynepcim, metabolizma yavaslarsa az yersin ve acikmazsin. acikmamak bir olcu degil o yuzden.
doğru söylüyorsun canım
yaa benim bünye bir tuhaf =)))
mesela afedersin wc problemi için herkese kayısı iyi gelir muz tam tersi kabız yapar.
Bana ise kayısı kabız yapıyor muz iyi geliyor
ne ceşidim bilmiyorum
Ben en iyisimi günlük kalori miktarını fazlalaştırıp spora yükleneyim
Kızlar reglım yaklaştı kilom sabit ama yokluğumu hissetmedinizmi
birkac gun diyette degilmissin gibi beslen, enerjin de artacagindan spora yuklenmen kolay olur. 3 gun mesela asiriya kacmadan normal beslen, sonra 4 gun diyet yapinca cumaya tartinin hareketlendigini goreceksin insallah. bugun mesela basla normal beslenmeye.
aa hissetmezmiyiz canım benim
sen ve kızın nasıl oldunuz iyimisiniz şimdi ???
yaa öyle birşeyki ben diyet gözüyle bakmıyorum ya zaten normal bana göre ama dikkat etmeden devam edeceğim 2 gün zaten haftasonuda geldi daha rahat olurum ptesi itibari ile yine başlarım
ama handecim, zeynep'in genel olarak kalorileri 500-700 civarinda dolasiyor ekledigi tabloda. kesinlikle biraz artirmasi lazim azaltmak yerine.
12 olmadan yetiştim
bende tartıldım86.800 çıktım :18: ama sabah 1.5 bardak su içtikten sonra aklıma geldi maalesef yinede 86dan aşağı değilim kısaca
kahvaltımı yazayım :
2 haşalama patates
2 dilim ekmek
1 kk peynir
bal
1 kupa siyah çay
Araştırdım durdum mezoterapiye karar verdim bacaklarım iç
mayısta başlıycam parasını toparlayıp bölgesel sorunum gitmiyor bu bacaklar
Kızlar merhaba. Okuldayım öğlen girerim dedim. şifreyi girdim girdim açılmadı. bi 20 şifre denedim. sonra maille hallettim cok özür diliyorum. kaptan beni listeye alacak mısın?
Bu hafta pek iyi değil ama olacak inşallah
Geçen hafta68.1
bu hafta 67.8
Bronşit olduk kızım daha iyide ben ayaktayım iyleşemedim bütün hafta çikolata yedim
Araştırdım durdum mezoterapiye karar verdim bacaklarım iç
mayısta başlıycam parasını toparlayıp bölgesel sorunum gitmiyor bu bacaklar
500-700 mütoplayalım tekrar belki de öyledir . ama mesela dünkü menüde hiç yoktan simit var , ceviz var o kadar az değildir toplam kalori . yine de tekrar bakcam zeynebin menülerine canım.
kızlar şimdi çıkmam lazım
durumda cım senden bahsettik canım daha kötü olmuşsmusundur diye merak da eetik ben düzenlemeleri saat14 gibi falan yaparım şimdi çıkıyorum
destancı ve ushia sizleri de takım içi listeye ekliyorum
Kızlar reglım yaklaştı kilom sabit ama yokluğumu hissetmedinizmi
selam kizlar..takima bakayim kim ne vermis dedimne olmus kizlar size...acil toparlanmaniz lazim,1 hafta iyi 2 hafta kötü olmaz
herkes sapkasini önüne alsin düsünsün lütfen..amac zayiflamaksa bunun icin cabalayalim
Evet ben ne ara buraya gelmisim yahu
Kaptanım yanlış yere mi yazdn acaba 5. takım burası :44:
selam kizlar..takima bakayim kim ne vermis dedimne olmus kizlar size...acil toparlanmaniz lazim,1 hafta iyi 2 hafta kötü olmaz
herkes sapkasini önüne alsin düsünsün lütfen..amac zayiflamaksa bunun icin cabalayalim
ben de alisamadim, sogutup bir yudumda iciyorum bitki caylarini. oyle yudum yudum keyifle icmeye alismam sanirim mumkun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?