dünkü menümü yazmadan önce eşimle aramız limoniydi bende diplerde geziniyordum..beni acayip kızdırdı çünkü..
evdeki işlerimi bitirip kendimi avm ye attım.. orda acıkıncada öğle yemeği niyetine 2 dilim pizza,patates kızartması,kucuk boy kola,bide tavuk kızartması nuget mi net diyorlar ondan işte... alısveriş yaptım eve geldim aklım a geldi kızıma bebek arabası alıcaktım ..netten sipariş vereyim dedim benim bu herif benim kredi kartlarımdaki limiti küçültmüş

çok sinirlendim..
(şimdi tlflarıı açmayıp trip atan taraf olarak ne aradım ne msj çektim (kendisi haftasonu nöbetine kalmıstı) (
vee 30 dk içinde 3 paket cips, 1 tane küçük paketlerden halley i indirdim mideme

daha yiyecektim evde ne varsa abur cubur ama dedimki ben napıyorum yaaa.. herife sinirimi bahane edip neler yapıyorum ben

delimiyim nee

bu abur cuburda benim akşam yemeğim oldu...ve yatana kadarda bişey yemedim ..oh olsun bana...
gece yatmadan yeni bi plan yaptım.. bi dahaki cuma 84 olucam okadar!!!!
bugün sabah 6.50de uyandım ..1.5 sb su içtim... vucuduma sıkılaştırıcı kremimi sürdüm (doktorum kullan bişey olmaz demişti)
30 dk sonra yuruyüse çıktım ... 1 saat hızlı tempo yurudum.. 30 dk sonrada kahvaltı yaptım
kahvaltımda:
2 kk peynir,3 zeytin,2 dilim ekmek,1 fincan ıhlamur 2 tatlı kaşığı bal yedim
arada ; 2 kayısı, 5 tane kuru üzüm
bulgur pilavı yaptım kendime öğlene onu yiycem yanına..beyaz lahana ,1 domates ,1 kuru soğandan salata yapıcam..
akşama buzluktan balık çıkarttım..
bugün temizlik yapıcam dip-köşe gece gelirim yine