Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeee balım yeeee, açmı durucan..Yazık senin gibi güzel birineee, aaaaa arada yemek lazımm

.

bak bak nasılda itiyor beni yemeğeee

hainnnn

offf ben emin değilimm, açsam seni bile yerim gibime geliyor halaa, ama harbiden bakk ciğerle ekmeksiz tıka basa doydum, eskiden olsa yarım ekmeği de götürürdüm banamısın demezdii :26:

bodym, diyete ben de devam etmekteyim..sen de madem pizza yiyeceksin tadını çıkar, sıkma kendini...nasılsa yürüyüş de yapacaksın, erir gider o, dengelenir...afiyet olsun şimdiden canım

valla halaa dşünmekteyim eğer dayanabilirsem yemicem pizza falan ama o saate kadarda aç kalmak istemiyorum hani

Hava buz gibi şim kızacak ama 30 dk da olsa yürümeliyimmm

Doğru kişinin bodysiyim anam hem diyet hem beslenme harikasın lucimm

offf ben emin değilimm, açsam seni bile yerim gibime geliyor halaa, ama harbiden bakk ciğerle ekmeksiz tıka basa doydum, eskiden olsa yarım ekmeği de götürürdüm banamısın demezdii :26:

:) sen yersin beni bile, korktum ben senden ben eskiden olsa 2 porsiyon ciğer ne yarımı kesin bi bütün ekmeği gömerdim vallahi :) ciğere de mayonez koyardım... mayonezin tadını unuttum bu arada haaa...yanında da 1,5 litre kolayı ohhh mis gibi indirirdim mideye... yok bizim gözler daha tam doymamış, bizim biraz daha törpülenmeye ihtiyacımız var sanki yazarken bile bi ağzım sulandı....

hahahahahaha helal beeeeeeeeeeeeeee, kankaların dibisinnnnn

Yoooo biz içimizdeki hanımefendiyi çıkardık, çok havalı ve güzeliz :76::76::76:

.

hahahahahaha helal beeeeeeeeeeeeeee, kankaların dibisinnnnn

Yoooo biz içimizdeki hanımefendiyi çıkardık, çok havalı ve güzeliz :76::76::76:
.

:))) cansın... maşallah bize.. bir şey itiraf edeyim mi, hiç zor olmadı yaaa...2 aya bakıyormuş meğerse, senelerdir boşuna yüklerimle gezmişim.... 2 ayda bitti, çok şükür...

merhaba,
bende aranıza katılabilirmiyim, geçen yıl 70-79 lar topiğindeydim 9 kilo verdim, tekrar geri aldımşimdi yine vermek istiyorum,tek başına olmuyor

canım arkadaşımaaaa, o zamann yaşasınn dostluğuuuu

ayneeen, aslında gerçekten kararlı olunca çok kolay gidiyormuş... bakıyorum da geçmişe 2 ay sanki 2 hafta gibi geçti, tabi ki senin ve sevgili takım arkadaşlarımın dostluğu sayesinde...dışarıdan da girip okuyan olursa onlara da fikir olsun, başlamaktan korkmayın ve bir an önce başlayın arkadaşlar, bakın çok kolay gidecek....(gamze bi link attım sana mesajlarına bakar mısın canım)

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam canımmm, ne güzel yazmışsınn..Duygulandım vee kesinlikle devam etmek için motive oldum.. Teşekkür ederim canım, çok mercii

merhaba,
bende aranıza katılabilirmiyim, geçen yıl 70-79 lar topiğindeydim 9 kilo verdim, tekrar geri aldımşimdi yine vermek istiyorum,tek başına olmuyor

hosgeldin canim. yaris listesi konusunda kaptanimiza danismak lazim ama en azindan paylasimda bulunup takim ici listede yer alabilirsin diye dusunuyorum. bu aralar azimli ve bilincli uyelere ihtiyacimiz var.

Tamam canımmm, ne güzel yazmışsınn..Duygulandım vee kesinlikle devam etmek için motive oldum.. Teşekkür ederim canım, çok mercii

canımsın, en bunaldığım ve zorlandığım anlarda hep sen vardın yanımda, beni inanılmaz motive ettin...ittin, dürttün..hakkını ödemem imkansız

hosgeldin canim. yaris listesi konusunda kaptanimiza danismak lazim ama en azindan paylasimda bulunup takim ici listede yer alabilirsin diye dusunuyorum. bu aralar azimli ve bilincli uyelere ihtiyacimiz var.

hoşbulduk
kaptanımız kim:26: ve hangi günler kilo bildirim yapıyorsunuz,menü paylaşıyormuyuz

hoşbulduk
kaptanımız kim:26: ve hangi günler kilo bildirim yapıyorsunuz,menü paylaşıyormuyuz

kaptanimiz toplight. menu paylasimi yapilmasi kurallar arasinda var, cogumuz duzenli paylasmaya calisiyoruz zaten. gunluk 5 mesaj yazmak gerekiyor, sana yazilanlari da okuyup cevap vermelisin, menulere yorum yapmalisin. bunlari biliyorsundur zaten genel olarak. tarti gunu cuma, ogle 12/ye kadar bildirim yapmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…