- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.701
5. takimda 80 kilo yukarisindakiler olarak spor yarisi duzenlesek nasil olur? ebbiss, elendil, gulanne, ve isterse hm :)
gunluk spor dakikalarimizi yazar, haftalik birinciyi seceriz.
cidden vitamin deposuuuuuuuuuuuuuuuuu=)
31 yasindayim ben de, 167 boy. cetvelim de kilo durumunu gosteriyor.
iyi iyi bana bi rakip daha ciktionce ebbiss'i geceyim de, seni de gececeklerim listesine ekledim
iyi ozaman yarış beni daha motive eder inş.bakalım kim kimi yenecek
Wuuuu bnmde rakibim cıftlendi bak hala gecicen diyooo
Ben ikinizde yeniceeeemm
5. takimda 80 kilo yukarisindakiler olarak spor yarisi duzenlesek nasil olur? ebbiss, elendil, gulanne, ve isterse hm :)
gunluk spor dakikalarimizi yazar, haftalik birinciyi seceriz.
Beni biliyorsun tatlım bana her yol Paris
bugun de pek spor yapamadim yine isler vardi amaaaaaa kork benden, carsamba ve persembe dokturucem sporlari
11 kmciiiikkk
Döktür anam cuma tartıda görüşçez yalnız ben cok artisleniyom bi veremezsem kılo atem kendimi 18. Kattan
o zaman cumadan baslayarak spor yarisi da var aramizda, en cok spor dakikasini kim yapacak diye bakiyoruz
masallah masallah. seni gecmek icin iki gun 12 km falan yurumem lazim.
verirsin verirsin, saka bir yana da bu hafta 1.5'tan fazla veremem diye tahmin ediyorum.
O zaman geçersin beni ben 12 km yapamam
Bende 1,5 versem ok mis anlaşalım işte aramızda sen hedefini söyle bende aynı kılo veriim geçinin gidelim yorma beni
tamam soyle yapalim sen 500 gr ver, ben de 1,5 kg vereyim ve ayni kilodan yarisalim
Bide bana uyanık dersinyok o 1 kılo nolur nolmaz sen beni geçmeye kalkarsan garantim
Gorceeeezzzz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?