- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.621
Lucim ben o dönem çok sıkıntı yaşıyordum, 55 kg falandım ama düzenli beslenmem yoktu, bir de ünv. dönemi pek ev yemeği yemezdim derken çok büyük problem yaşamıştım, ilk kez içmiştim aslında bekunisi ama uzun dönem bir problem yaşadığımdan heralde çözememiştim. Kötüydü yani
ohh ne güzell afiyetler olsun
bende herkesin yaptıgı ıspanakı sevmiyorum malesef nasıl yıkandı nasıl yapıldı falan birde lezzet konusuda var tabiki
Ben ıspanağı (gerçi tüm yemekler) sulu yapmam yani çok az suyu olur.
Yemek suyunu sevmiyorum
o acaba iyice yıkandı mı sirkeli suda bekletildi mi hangi yağı kullandı soruları bende de var. Ben bi de sebze çok pişince öldüğünü düşünüyorum . o nedenle vitamini kaçmayacak şekilde dozunda pişirmeye çabalıyorum. Yemek suyu da ölçülü yapmaya çalışıyorum , bazen abarttığım oluyor tabi de
o acaba iyice yıkandı mı sirkeli suda bekletildi mi hangi yağı kullandı soruları bende de var. Ben bi de sebze çok pişince öldüğünü düşünüyorum . o nedenle vitamini kaçmayacak şekilde dozunda pişirmeye çabalıyorum. Yemek suyu da ölçülü yapmaya çalışıyorum , bazen abarttığım oluyor tabi de
kızlar yemek suyunu mümkün olduğu kadar az koyun benim eski diyetisyenim yemeğin sadece sebze kısmını alın bütün yağı vs si suyunda olur derdi
Kızlarrr Günaydınnn
Sabah yürüyüşümü yaptım tam 40 dk
İşe yürüyerek geldim tempolu bir şekilde. Kendimi çok ii hissediyorum
Merhaba kızlarrr, yürüyüşümü yaptım, işe yürüyerek gidip geldim bendeayyy bak rakibemle aynıyız
Herkes nasıl? bu gün biraz yoruldum, dünden kalan ev işimi yapmaya devam edicem ama bu gün çok işim yok..
Bu arada sevdanın evi ve kendi perişann, eşiyle ikisi yapıyor boya badanayı, pc nin tüm kabloları çıkmış durumda..çok yoruldu arkadaşım çokkkk, hepinize selamları varrr..inşaallah cumaya bildirim yapıcakk
Merhaba kızlarrr, yürüyüşümü yaptım, işe yürüyerek gidip geldim bendeayyy bak rakibemle aynıyız
Herkes nasıl? bu gün biraz yoruldum, dünden kalan ev işimi yapmaya devam edicem ama bu gün çok işim yok..
Bu arada sevdanın evi ve kendi perişann, eşiyle ikisi yapıyor boya badanayı, pc nin tüm kabloları çıkmış durumda..çok yoruldu arkadaşım çokkkk, hepinize selamları varrr..inşaallah cumaya bildirim yapıcakk
canııım sen de çok selam söyle sevdama, özledim vallahi ...
tatlımmm akşamda 30 dk yürücemmm
Sevdacıma çok selamlarrrr çok çok kolay gelsinnn
Kızlarr
Nisan ayı itibari ile şirkete geldiğim servisi 1 aylık iptal ediyorum onun yerine aylık akbil ücretini alacagım
Bunun nedeni ise evim ve işim arası 40 dk yürüme mesafesi
Servis olunca cayıyorum servisle gitmek istiyorum ama servis olmazsa psikolojikman cayma hakkım olmayacakk.
Hem baktım yürümek istemiyorumö binerim minübüse( gerçi yakın olmasına rağmen 2 vesaytt)
Bu arada Perşembe günü yani 27 Mart eşimle tanışma yıldönümümüz ( 4. yıl )
Allahıma şükürler olsun onu bana yazdığı için.
Neyse o nedenle şirketten erken çıkacagım ve yemekle birlikte eşime bir süpriz hazırlayacagımm
Son olarakk şirkete bugün pizza söylediler daha yemedim ama mecburenn yiyecegim sabah kahvaltımı 8de yaptım eve kadar dayanamam
İşte böyleee şimdilik kaçar yine buralardayım
Öpüyorum sizi.
Aleyküm selam kızlarrrrr
İnsan ne istediğini ve ne yapacağını iyi bilmeli yahuu
canım aslında şu ara yeni üye alımı düşünmedim hazoş ve destansı vardı bu arada destansı bu hafta hiç uğramadı mı ben mi denk gelmedim ? hayırdır ne oldu canım?kaptanim toplight'im bizim takimda 1 uyelik daha yer var mi?
Kızlarr
Nisan ayı itibari ile şirkete geldiğim servisi 1 aylık iptal ediyorum onun yerine aylık akbil ücretini alacagım
Bunun nedeni ise evim ve işim arası 40 dk yürüme mesafesi
Servis olunca cayıyorum servisle gitmek istiyorum ama servis olmazsa psikolojikman cayma hakkım olmayacakk.
Hem baktım yürümek istemiyorumö binerim minübüse( gerçi yakın olmasına rağmen 2 vesaytt)
Bu arada Perşembe günü yani 27 Mart eşimle tanışma yıldönümümüz ( 4. yıl )
Allahıma şükürler olsun onu bana yazdığı için.
Neyse o nedenle şirketten erken çıkacagım ve yemekle birlikte eşime bir süpriz hazırlayacagımm
Son olarakk şirkete bugün pizza söylediler daha yemedim ama mecburenn yiyecegim sabah kahvaltımı 8de yaptım eve kadar dayanamam
İşte böyleee şimdilik kaçar yine buralardayım
Öpüyorum sizi.
canım aslında şu ara yeni üye alımı düşünmedim hazoş ve destansı vardı bu arada destansı bu hafta hiç uğramadı mı ben mi denk gelmedim ? hayırdır ne oldu canım?
çok iyi yapmışsın zeynep cim servis olmayınca mecburen yürürsün havalar güzelleşiyor ne de olsa
canım aslında şu ara yeni üye alımı düşünmedim hazoş ve destansı vardı bu arada destansı bu hafta hiç uğramadı mı ben mi denk gelmedim ? hayırdır ne oldu canım?
çok iyi yapmışsın zeynep cim servis olmayınca mecburen yürürsün havalar güzelleşiyor ne de olsa
diyet gunluklerinden bir arkadasi takima davet etmek istemistim de once sana sorayim dedim. bi sure bekleyelim, hedefine az kalmis uyeler mezun olur belki bu arada.
canım hedefine az kalmış üyeler bana göre fazla azimli olmuyor sona geldikleri için hedefine çok kalan varsa davet et istersen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?