- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.681
hoşbulduk
kaptanımız kim:26: ve hangi günler kilo bildirim yapıyorsunuz,menü paylaşıyormuyuz
kaptanimiz toplight. menu paylasimi yapilmasi kurallar arasinda var, cogumuz duzenli paylasmaya calisiyoruz zaten. gunluk 5 mesaj yazmak gerekiyor, sana yazilanlari da okuyup cevap vermelisin, menulere yorum yapmalisin. bunlari biliyorsundur zaten genel olarak. tarti gunu cuma, ogle 12/ye kadar bildirim yapmak gerekiyor.
su an kac kilosun canim, hedefin nedir, boyun kac?
geçen hafta 83 idim, yarın sabah tekrar tartılıcam korkuyorum ama:18: boyum 1.65 yaşım 34 ve 60 olmak istiyorum
sende durumlar nasıl yaşın kaç
canımsın, en bunaldığım ve zorlandığım anlarda hep sen vardın yanımda, beni inanılmaz motive ettin...ittin, dürttün..hakkını ödemem imkansız
canımsın, iyiki varsınızzzz, iyiki varsınnn
Kızlarrr ben okulaa kaçarrrrrrrrrrrr
.
31 yasindayim ben de, 167 boy. cetvelim de kilo durumunu gosteriyor.
iyi iyi bana bi rakip daha ciktionce ebbiss'i geceyim de, seni de gececeklerim listesine ekledim
geçen hafta 83 idim, yarın sabah tekrar tartılıcam korkuyorum ama:18: boyum 1.65 yaşım 34 ve 60 olmak istiyorum
sende durumlar nasıl yaşın kaç
merhaba,
bende aranıza katılabilirmiyim, geçen yıl 70-79 lar topiğindeydim 9 kilo verdim, tekrar geri aldımşimdi yine vermek istiyorum,tek başına olmuyor
çok teşekkür ederim ilgin için, o zaman yarından itibaren başlıyorum
Merhaba,
İlk sayfayı okudum, sizler için de uygunsa takıma katılmak istiyorum.
170 boyundayım, dün 101.7 kiloydum. Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum. 106,9 ile başlamıştım.
Beni de aranıza alırsanız çook zayıflarım ben çoook :))
hosgeldin canim :)
sen paylasimlarina basla bugunden. hic degilse takim ici listede yer alirsin ki bu da senin icin iyi motivasyon olur.
Teşekkür ederim, gerçekten de güzel oldu, bir ara bakmıştım yarışmalara, katılmak bugüne kısmetmiş.
O zaman bugünkü menümle başlayayım :)
Bugünkü menüm
Sabah
İki dilim light ekmek 2 kibrit kutusu peynir Bitki çayı Yeşillik
Öğle
1 activia yoğurt peynirli salata 1 dilim ekmek 4 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara
1 elma 1 dilim light ekmek arasına bir parça peynir ve bir domates
Akşam
4 kaşık pırasa bol salata bir kase mercimek çorbası 2 kaşık bulgur pilavı Bir dilim light ekmek bir küçük kase yoğurt
Yatmadan 1 saat önce
1 bardak light tarçınlı süt
Spor olarak Leslie'i yapıcam akşama inşallah. İki gündür spor olayı biraz sıkıntılı gidiyor, gün çok yoğun olduğu için yoruluyorum. Ama bugün akşam yapıcam inşallah.
diyetisyenin verdigi gunluk 1800 kalorilik listeye gore menun gayet iyi canim. aslinda 1800 etmiyordur diye dusunuyorum, ya da benim menulerim 1400-1500 falan ediyor belki de. daha bi dikkatli bakayim bundan sonra.
Aslında öğlen kuru baklagil de olmalıydı ancak ben atladım. Sabah 3 dilim ekmek olmalıydı, iki dilim oldu, ufak tefek eksikler var yani, iki meyve de eksik. Ama harfiyen uymak da imkansız.
Zaten bu üçüncü gidişim olmasına rağmen kadın beni gördüğünde size diyet listesi vermişmiydik diye sordu ve karizmayı çizdi feci şekilde :) Ki ilk iki görüşmede gayet pozitif ve güzel bir diyalog kurmuştuk, ya da ben öyle sanmışım :) Bir kontrolüm var ücretsiz, ondan sonra ya buradan sizlerle devam edeceğim ya da başka bir diyetisyene gideceğim.
sporu sabah erken ise gitmeden yapma ya da ise yuruyerek gitme gibi bir imkanin var mi? aksam yorgun gelince spor araya kaynayabiliyor. haftada 5 gun gunde 1 saat spor yapsan, bugun yedigin gibi beslensen diyetisyenin bekledigi kadar verirsin diye tahmin ediyorum. sabahlari belki hic yoksa 10-15 dakika bolgesel direnc egzersizleri yapabilirsin. aksam da leslie yaparsin. leslie ile ben daha onceki diyetimde 15 kilo vermistim.
günaydınlar diyet arkadaşlarım :) keyifli güzeeel bir gün dilerim :)
bugün akşamları içmek için lahana çorbası yaptım, yalnız ben aşmışım bu işi, acaip bi çorba oldu, tavsiye ederim vitamin deposu resmen... merak edenler için (ve zeynebim geçen tarif vermeye çalışmıştım sana, az önce yaptığım vitamin deposunun tarifini yazayım canım yapmak istediğinde aklında olsun)
1/2 lahana, 2 adet kuru soğan, 2 adet taze soğan, 1 adet taze sarımsak, 2 adet pırasa (gamzeeem bu fikir sana aitti, tebrikler şahane oldu tatlım), 1 adet kabak, 1/2 demet maydanoz, 1 adet domates, 1 adet büyük acı sivri biber, bol nane, isot, karabiber... malzemelerin yarısına kadar su...15 dk düdüklüde pişirip blenderdan geçiriyorsunuz...şahane olmuş...normalde ben tavuk suyu da koyuyordum bugün koymadım ama bu çorba insanı hastalıklardan korur, zayıflatır mı bilmem ama tam bi vitamin deposu :)
Zaman zaman gidiyorum yürüyerek ama her zaman olmuyor. Bu iki gün arabayla indim hepten kaynadı. Otobüsle gittiğim zamanlarda uzak yerlerde inip yürüyorum, dönüşte de aynısını yapmaya çalışıyorum. Senin söylediğin egzersizlerden bir iki video indirdim, onları deneyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?