Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

8 30 1 dlm ekmek 1 has yumurta maydanoz domates 1 dlm otlu peynir yeşil cay
10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
18 30 mercimek corbası 3 yk yogurt
21 00 kalın 1dlm ananas

su 2 lt

spor 11 km

Eklentiler

• $image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 25
10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
21 00 kalın 1dlm ananas

su 2 lt

spor 11 km

genel olarak biraz daha protein almalisin. biraz da az kalorili gibi menun. bu gidisle 84'u goreceksin benim seni gecme hayallerim ertelenecek :)

genel olarak biraz daha protein almalisin. biraz da az kalorili gibi menun. bu gidisle 84'u goreceksin benim seni gecme hayallerim ertelenecek :)

Bu hafta senin taktiği uyguluyorum şaşırtıyorum metoyu haftaya daha fazla sebze ve Pro olucak menümde Cnm
Cumarteside söyle ağzıma layık bi pizza yerim belki beni geçmen için bi fırsatın olabilir

Kizlar ben cok fena hasta oldum.bogazim iltahap anormal aciyor.genzim dolu ates var..giremedim bugun...dr gittim ilac falan rapor aldim okula da gidemedim..her yanim dokuluyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
21 00 kalın 1dlm ananas

su 2 lt

spor 11 km

Bunlar biraz az geldi bana, tabii aramızda 20 kiloya yakın var ama yine de biraz yeşillik ve protein eklenebilir diye düşünüyorum. Günlük 1200 kalorinin altına inmemekte fayda var.
Spor konusıounda azmini tebrik ediyorum. Süpersin :)

hoşgeldin elendil vazgeçmekyok un bahsettiği arkadaş sensin sanırım ben gülanne yazınca acaba o mu demiştim ama onun kilosu daha düşüktü

canım büyük geçmiş olsun kızı kreşe gönder evde dinlen canım çok kötü oluyor biliyorum

Zeynepcim çok iyi yapmışsın, bu arada şirkette işler yolunda mı ?
Eşinle nice mutlu yıllar geçirisiniz umarım, aşkla, sevgiyle, saygıyla ..

5. takimda 80 kilo yukarisindakiler olarak spor yarisi duzenlesek nasil olur? ebbiss, elendil, gulanne, ve isterse hm :)

gunluk spor dakikalarimizi yazar, haftalik birinciyi seceriz.

Ben totomu zor kaldırıyorum valla benlik değil o yarış

10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
21 00 kalın 1dlm ananas

su 2 lt

spor 11 km

Maşallah diyorum ..

Sınav sonuçlarını bekliyorum bakalım bir belli olsun benim diyet geleceğim de o anki hissiyatıma göre olacak gibi ..

Kızlar Günaydınn

Yine şirkete yürüyerek geldim yine mutlu ve huzurluyum

Ancak dün yediğim pizzalar beni inanılmaz rahatsız etti mide krambı geçirdim o sekilde yani neyse bahsetmek bile istemiyorum

Herşeye tam gaz devam

Bu hafta kendimden pek ümitli değilim açıkcası

ayrıca yemekten çok spora yüklenmem gerektiğini çok net anladım elbette yememi içmemi bırakmıyorum sağlıklı yaşama devammm

Sizler nasılsınızz ???

günaydınn arkadaşlar
nasılız bugün
bugün itibariyle diyete başlıyorum, sabah tartıldım 82.4 çıktım baklım cumaya kadar neler olacak
geçmişe bakayım geliyorum

Zeynepcim çok iyi yapmışsın, bu arada şirkette işler yolunda mı ?
Eşinle nice mutlu yıllar geçirisiniz umarım, aşkla, sevgiyle, saygıyla ..

..

çok teşekkür ederim hmcımm

Şirkette suan bir durum ok açıkcası Almanyadan misafirler var bir kaç gündür o nedenle durgun bende sütelemiyorum

Bakalım zaman gösterecekk

Sen nasılsın sağlıklı yaşama devammı ?

Dünkü Menümü Yazayımda biraz rezillik görelimmm

Pizza nedeniyle dün soda içtim ve pizzaya rağmen kalorim fazla fırlamadı ama kendimi toparlayamadım çünkü pizzayı fazla kaçırdım dur diyemedimm çok pişmanımm

Sabah

2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Öğlen

2 yk bulgur pilavı
2yk tavuk
brokolili salata

Ara Öğün

Ayran

Akşam

3 dilim pizza

Su : 2.5 lt belkide daha fazla
Spor : 40 dk sabah +30 dk akşam yürüyüş

Günaydın zeyciiim Her şeye tam gaz devam sağlıklı beslenmeye spora bol su içmeye . Varsın geç olsun ama olsun
Ben bu sabah erken kalktım şipşak hazırlandım parkura gittim 6 km yürüdüm . Sonra eve geldim suyumu içe içe oturuyorum. Sende iyi ki yürümüşsün canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…