- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.721
gorelim gorelimya saka maka 80'e yaklasiyor olmak cok guzel.
8 30 1 dlm ekmek 1 has yumurta maydanoz domates 1 dlm otlu peynir yeşil cay
10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
18 30 mercimek corbası 3 yk yogurt
21 00 kalın 1dlm ananas
su 2 lt
spor 11 km
genel olarak biraz daha protein almalisin. biraz da az kalorili gibi menun. bu gidisle 84'u goreceksin benim seni gecme hayallerim ertelenecek :)
Bu hafta senin taktiği uyguluyorum şaşırtıyorum metoyu haftaya daha fazla sebze ve Pro olucak menümde Cnm
Cumarteside söyle ağzıma layık bi pizza yerim belki beni geçmen için bi fırsatın olabilir
o zaman ben de metabolizma sasirtayim iki gun.
Kizlar ben cok fena hasta oldum.bogazim iltahap anormal aciyor.genzim dolu ates var..giremedim bugun...dr gittim ilac falan rapor aldim okula da gidemedim..her yanim dokuluyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o zaman cumadan baslayarak spor yarisi da var aramizda, en cok spor dakikasini kim yapacak diye bakiyoruz
10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
21 00 kalın 1dlm ananas
su 2 lt
spor 11 km
hoşgeldin elendil vazgeçmekyok un bahsettiği arkadaş sensin sanırım ben gülanne yazınca acaba o mu demiştim ama onun kilosu daha düşüktüMerhaba,
İlk sayfayı okudum, sizler için de uygunsa takıma katılmak istiyorum.
170 boyundayım, dün 101.7 kiloydum. Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum. 106,9 ile başlamıştım.
Beni de aranıza alırsanız çook zayıflarım ben çoook :))
Kizlar ben cok fena hasta oldum.bogazim iltahap anormal aciyor.genzim dolu ates var..giremedim bugun...dr gittim ilac falan rapor aldim okula da gidemedim..her yanim dokuluyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarr
Nisan ayı itibari ile şirkete geldiğim servisi 1 aylık iptal ediyorum onun yerine aylık akbil ücretini alacagım
Bunun nedeni ise evim ve işim arası 40 dk yürüme mesafesi
Servis olunca cayıyorum servisle gitmek istiyorum ama servis olmazsa psikolojikman cayma hakkım olmayacakk.
Hem baktım yürümek istemiyorumö binerim minübüse( gerçi yakın olmasına rağmen 2 vesaytt)
Bu arada Perşembe günü yani 27 Mart eşimle tanışma yıldönümümüz ( 4. yıl )
Allahıma şükürler olsun onu bana yazdığı için.
Neyse o nedenle şirketten erken çıkacagım ve yemekle birlikte eşime bir süpriz hazırlayacagımm
Son olarakk şirkete bugün pizza söylediler daha yemedim ama mecburenn yiyecegim sabah kahvaltımı 8de yaptım eve kadar dayanamam
İşte böyleee şimdilik kaçar yine buralardayım
Öpüyorum sizi.
5. takimda 80 kilo yukarisindakiler olarak spor yarisi duzenlesek nasil olur? ebbiss, elendil, gulanne, ve isterse hm :)
gunluk spor dakikalarimizi yazar, haftalik birinciyi seceriz.
10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
21 00 kalın 1dlm ananas
su 2 lt
spor 11 km
Sınav sonuçlarını bekliyorum bakalım bir belli olsun benim diyet geleceğim de o anki hissiyatıma göre olacak gibi ..
Zeynepcim çok iyi yapmışsın, bu arada şirkette işler yolunda mı ?
Eşinle nice mutlu yıllar geçirisiniz umarım, aşkla, sevgiyle, saygıyla ..
..
Kızlar Günaydınn
Yine şirkete yürüyerek geldim yine mutlu ve huzurluyum
Ancak dün yediğim pizzalar beni inanılmaz rahatsız etti mide krambı geçirdim o sekilde yani neyse bahsetmek bile istemiyorum
Herşeye tam gaz devam
Bu hafta kendimden pek ümitli değilim açıkcası
ayrıca yemekten çok spora yüklenmem gerektiğini çok net anladım elbette yememi içmemi bırakmıyorum sağlıklı yaşama devammm
Sizler nasılsınızz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?