- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.161
Günaydın 5. takım
Dün seçimler ve malum saatlerin de gece ileri alınması derken bugün biraz garip bir gün ama ne yapalım iş var mecbur geliyoruz.
Sanırım herkes aynı durumda ki ilk yazan benim bugün topiğe
Güne bomba gibi başlamayı çok isterdim ama olsun napalım bugünümüze şükür.
Seçimler için de hakkımızda ne hayırlıysa o olsun - siyasetten anlamam ama bir vatandaş olarak görevimi yapmış olmanın rahatlığını yaşıyorum.
Dün oy kullandığım okulda tüm sınıflar boştu herkes oyunu kullanıp gitti benim kullandığım sandıkta ise üst kata kadar kuyruk vardı 1 saatten fazla bekledim.
Durumlar böyle işte...
Sizler nasılsınız, nasıl geçti hafta sonunuz?
günaydın 5. takım sabah sabah bozuk bir moralle işe başladık ankara da maalesef gene melih kazandı gibi görünüyor kusura bakmayın kızlar yaa burda siyaset konuşmak istemezdim ama neyse
günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar dilerim...lakin benim için oldukça hareketli ve hararetli bir hafta sonunun ardından henüz hafta başlamadı çünkü henüz hiç uyumadım...dün bizim ev seçim bürosu gibiydi, tüm gece arkadaşlarla evde toplanıp hararetlendik...düştü mü hararet ? yok! şimdi artık biraz yatıp dinlenmeyi planlıyorum, eşim de uyumadan gitti fabrikaya öğlen gelip yatmayı planlıyor dağıldık bugün :) hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra söylenecek bir şey yok, yeri de burası değil ama toplightcım madem konuya değindin ucundan azıcık değineyim istedim...geçmiş olsun size de tatlım...
dün oy kullandıktan sonra pikniğe gidildi...cumartesi elime aldığım kontrolü dün azıcık kaybettim gibi, ama öğleyin 14:00 gibi yedim son yediğimi... akşam da sadece light kola ile atlattım...artık cumaya kadar tartıya çıkmaya gerek yok...öptüm hepinizi, kendinize ve diyetlerinize devam ve de dikkat edinizzz lütfen :)
Kızlar Günaydın
Yoğun haftasonu ardından hiç sevmediğim pazartesi ye başladık
Suan en son olmak istediğim yerde işimin başındayım (malesef işimden soguttular )
Seçimlerle ilgili yorum yapamıcam herkes ve herşey için hayırlııs olsun
Yerel seçim olduğu için parti bazlı değil kişi bazlı düşündüğüm için insanların yaptığı bazı hakaret içerikli yorumlar bana abartı geliyor.
Haftasonu fazla abartmadım 2 göze batan kaçamağım oldu biri pizza diğeri dondurma onun dışında gayet iyiydi çok şükür.
bugün yürümek için evden çıkltığımda ince giyindim nasıl olsa yolda ısınıyorum diye ama ısınmadım ve halaaa üşüyorum bugün halsizlik var bi an önce akşam olmalı
canım benim haylii yogun geçti kuzenim bu haftasonu evleniyor alışverişini falan yaptık önümüzdeki haftasonuda yoğun olacak hadi hayırlısı
kaptancım ben bu haftadan sonra izne ayrılmak istiyoum mümkünmüü ???
tatlım sen dünü toplarsın sorun olmaz afiyetler olsun
Bende sağlıklı yaşama devam ediyorumm
sana ii uykularrr
günaydın zeynebim sana kolaylıklar, hayırlı işler dilerim tatlım :) yorgunluktan ödem de yapmışım bi yatıp dinlenirsem toparlarım inşallah...hafif ortalık toplamaya çalışıyorum 24 kişiydik evde ve her partiden arkadaş vardı :) seviyorum ben bu farklılıkları ve renkleri önemli olan her zaman barış ve dostluk... o sebeple dediğin gibi hakkımızda hayırlısı tatlım...senin iş mevzusu ne oldu? hala muallakta mı durumun? bilirim o hissi, gıcık olduğun insanlarla çalışmak zorunda olmanın zorluğunu...Allah yardımcın olsun kuzum
görüş farklılığı elbet olabilir lucimmm ancak herkesin saygı göstermesi gerekir ne olursa olsun.
İş durumu ile ilgili bi durum yok suan üzerine oynamaya devam ediliyor bede yılmıyorum çalışmaya devam ediyorum
Bugün bu iş hukuku ile ilgilenen kızla konuşcam bakalım neler yapabilirim
Herkesin keyfi bilir.
haklısın canım senin için zor bir süreç dik ve dirayetli tavrını da çok beğeniyorum bu konudaki, inşallah Allah gönlüne göre versin...ben artık baılmadan gidip 2-3 saat kestireyim...
Günaydın kaptan...günaydın 5. takım sabah sabah bozuk bir moralle işe başladık ankara da maalesef gene melih kazandı gibi görünüyor kusura bakmayın kızlar yaa burda siyaset konuşmak istemezdim ama neyse
Günaydın Elendil - bunların hepsi aynı gün içilir mi bilemedim açıkçası:44: benim içemeyeceğim kesin de normalde de çok sağlıklı değil gibime geldiÜç tane sıcak içecek seçeneği
Sabahları
Kaynamış suya bir dilim taze zencefil, bir tutam biberiye ve bir dilim limon
Gün İçinde
Yeşilçayın içine bir kabuk tarçın ve bir dilim limon
Akşam:
Kaynamış suya bir dilim taze zencefil ve yasmin çiçeği ya da melisa
Dr. Osman Müftüoğlundan alıntı...
ooo sizin ev gerçekten seçim sonuç bürosu gibi olmuşgünaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar dilerim...lakin benim için oldukça hareketli ve hararetli bir hafta sonunun ardından henüz hafta başlamadı çünkü henüz hiç uyumadım...dün bizim ev seçim bürosu gibiydi, tüm gece arkadaşlarla evde toplanıp hararetlendik...düştü mü hararet ? yok! şimdi artık biraz yatıp dinlenmeyi planlıyorum, eşim de uyumadan gitti fabrikaya öğlen gelip yatmayı planlıyor dağıldık bugün :) hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra söylenecek bir şey yok, yeri de burası değil ama toplightcım madem konuya değindin ucundan azıcık değineyim istedim...geçmiş olsun size de tatlım...
dün oy kullandıktan sonra pikniğe gidildi...cumartesi elime aldığım kontrolü dün azıcık kaybettim gibi, ama öğleyin 14:00 gibi yedim son yediğimi... akşam da sadece light kola ile atlattım...artık cumaya kadar tartıya çıkmaya gerek yok...öptüm hepinizi, kendinize ve diyetlerinize devam ve de dikkat edinizzz lütfen :)
Günaydın Zeynepciğim , senin için de düğün telaşı seçim derken epey yoğun geçmiş haftasonunKızlar Günaydın
Yoğun haftasonu ardından hiç sevmediğim pazartesi ye başladık
Suan en son olmak istediğim yerde işimin başındayım (malesef işimden soguttular )
Seçimlerle ilgili yorum yapamıcam herkes ve herşey için hayırlııs olsun
Yerel seçim olduğu için parti bazlı değil kişi bazlı düşündüğüm için insanların yaptığı bazı hakaret içerikli yorumlar bana abartı geliyor.
Haftasonu fazla abartmadım 2 göze batan kaçamağım oldu biri pizza diğeri dondurma onun dışında gayet iyiydi çok şükür.
bugün yürümek için evden çıkltığımda ince giyindim nasıl olsa yolda ısınıyorum diye ama ısınmadım ve halaaa üşüyorum bugün halsizlik var bi an önce akşam olmalı
canım benim haylii yogun geçti kuzenim bu haftasonu evleniyor alışverişini falan yaptık önümüzdeki haftasonuda yoğun olacak hadi hayırlısı
kaptancım ben bu haftadan sonra izne ayrılmak istiyoum mümkünmüü ???
tatlım sen dünü toplarsın sorun olmaz afiyetler olsun
Bende sağlıklı yaşama devam ediyorumm
sana ii uykularrr
kızlar bu aradaben şu yoğurtkürüne başladım ama dün sadece 1 kere yedim unuttum çünkü.bugun sabah yedim az sonra yine yicem akşamda yicem bakalım işe yarayacak mııı
Bu arada sadece elendil bildirdi spor dakikalarini. bildirimleri bana ozelden yapin, ben tabloyu kolay erisilirlik acisindan gunlugumun ilk yazisina koyayim.
Gunaydin gunaydin,
Ben de dondum Istanbul'a. Haftasonu bana neye mal oldu henuz bilmesem de onumuzdeki 3 gun telafi modunda takilacagim. Yine cok yemedim ama benim normalde yaptigimdan daha kalorili yemekler vardi. spor da yapamadim zaten. ebbiss'i gecmek de hayal oldu sanirim
Cumaya kadar bakalim neler olacak
Merhaba arkadaşlar iyi pazarlarBi girip göz atayım dedim haftasonu sakinliği hakim.
CUmartesi abartmadım arkadaşlar , kahvaltıda dediğim gibi dışardaydık .Aşmadım . Kahvaltıdan sonra kahveler içildi arkadaşlardan birinin doğumgünüydü , pasta kesildi dokunmadım tadına bakmadımKendimi alkışlıyorum . Sonra resim atölyesine gittim veee orda da ben gittiğimde çay molasındalardı Brownie ve kurabiye yapıp getirmişler çok ısrar edilince sadece brownienin 1 çatal tadına baktım. Enfesti. Ama o kadar. Kurabiyeye dönüp bakmadım . Hamurişine hayır
Cumartesi Menümü paylaşayım sizlere ,
Kahvaltı 1 yumurta ile omlet , yarım dilim kaşar peynir, 3 çeri domates,salatalık , 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kuru kayısı
Ara Az şekerli Türk kahvesi
Öğlen yağsız kepekli tost yanında ayran (dışarda diyet zor :18:)
Ara 1 çatal brownie (tadımlık)
Akşam 2 köfte , 50-60 gr kadar az yağda pişirilmiş kırmızı et ve çoban salata
SU 2 lt Spor Pek yapamadım .Gün içindeki yürüyüşler
menün güzel durumdacığım :) sağlıklı beslenmeye devam yazmışsın
5. Takim Spor Yarisi
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]28.03[/td]
[td]29.03[/td]
[td]30.03[/td]
[td]31.03[/td]
[td]01.04[/td]
[td]02.05[/td]
[td]03.04[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elendil76[/td]
[td]35[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulanne[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
baska yarismak isteyen varsa, spor dakikalarini bildirirse eklerim.
görüş farklılığı elbet olabilir lucimmm ancak herkesin saygı göstermesi gerekir ne olursa olsun.
İş durumu ile ilgili bi durum yok suan üzerine oynamaya devam ediliyor bede yılmıyorum çalışmaya devam ediyorum
Bugün bu iş hukuku ile ilgilenen kızla konuşcam bakalım neler yapabilirim
Herkesin keyfi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?