Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar Günaydın

Yoğun haftasonu ardından hiç sevmediğim pazartesi ye başladık

Suan en son olmak istediğim yerde işimin başındayım (malesef işimden soguttular )

Seçimlerle ilgili yorum yapamıcam herkes ve herşey için hayırlııs olsun

Yerel seçim olduğu için parti bazlı değil kişi bazlı düşündüğüm için insanların yaptığı bazı hakaret içerikli yorumlar bana abartı geliyor.

Haftasonu fazla abartmadım 2 göze batan kaçamağım oldu biri pizza diğeri dondurma onun dışında gayet iyiydi çok şükür.

bugün yürümek için evden çıkltığımda ince giyindim nasıl olsa yolda ısınıyorum diye ama ısınmadım ve halaaa üşüyorum bugün halsizlik var bi an önce akşam olmalı

canım benim haylii yogun geçti kuzenim bu haftasonu evleniyor alışverişini falan yaptık önümüzdeki haftasonuda yoğun olacak hadi hayırlısı

günaydın 5. takım sabah sabah bozuk bir moralle işe başladık ankara da maalesef gene melih kazandı gibi görünüyor kusura bakmayın kızlar yaa burda siyaset konuşmak istemezdim ama neyse

kaptancım ben bu haftadan sonra izne ayrılmak istiyoum mümkünmüü ???

tatlım sen dünü toplarsın sorun olmaz afiyetler olsun

Bende sağlıklı yaşama devam ediyorumm

sana ii uykularrr

günaydın zeynebim sana kolaylıklar, hayırlı işler dilerim tatlım :) yorgunluktan ödem de yapmışım bi yatıp dinlenirsem toparlarım inşallah...hafif ortalık toplamaya çalışıyorum 24 kişiydik evde ve her partiden arkadaş vardı :) seviyorum ben bu farklılıkları ve renkleri önemli olan her zaman barış ve dostluk... o sebeple dediğin gibi hakkımızda hayırlısı tatlım...senin iş mevzusu ne oldu? hala muallakta mı durumun? bilirim o hissi, gıcık olduğun insanlarla çalışmak zorunda olmanın zorluğunu...Allah yardımcın olsun kuzum

görüş farklılığı elbet olabilir lucimmm ancak herkesin saygı göstermesi gerekir ne olursa olsun.

İş durumu ile ilgili bi durum yok suan üzerine oynamaya devam ediliyor bede yılmıyorum çalışmaya devam ediyorum

Bugün bu iş hukuku ile ilgilenen kızla konuşcam bakalım neler yapabilirim

Herkesin keyfi bilir.

haklısın canım senin için zor bir süreç dik ve dirayetli tavrını da çok beğeniyorum bu konudaki, inşallah Allah gönlüne göre versin...ben artık baılmadan gidip 2-3 saat kestireyim...

haklısın canım senin için zor bir süreç dik ve dirayetli tavrını da çok beğeniyorum bu konudaki, inşallah Allah gönlüne göre versin...ben artık baılmadan gidip 2-3 saat kestireyim...

teşekkür ederim canım

hadi Allah rahatlık versin sana

günaydın 5. takım sabah sabah bozuk bir moralle işe başladık ankara da maalesef gene melih kazandı gibi görünüyor kusura bakmayın kızlar yaa burda siyaset konuşmak istemezdim ama neyse
Günaydın kaptan...
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun - bildiğim kadarıyla sabaha kadar çekişmeli geçmiş Ankara'da durumlar.

Günaydın Elendil - bunların hepsi aynı gün içilir mi bilemedim açıkçası:44: benim içemeyeceğim kesin de normalde de çok sağlıklı değil gibime geldi

ooo sizin ev gerçekten seçim sonuç bürosu gibi olmuş valla ben de siyaset pek bilmem izlemem de ama gece yatana kadar tv açıktı sonuçta ülkemizi ilgilendiren bir mevzu bu seçimler... ne diyelim hakkımızda hayırlısı... ben de uykusuzum ama artık bu akşam erken yatar sabah da erken kalkarım bir şekilde yeni saat düzenine alışacağız napalım

Günaydın Zeynepciğim , senin için de düğün telaşı seçim derken epey yoğun geçmiş haftasonun

Hanımlar yaaa - ben hafta sonu pek dikkat edemedim daha doğrusu günde 2 öğün ile geçti bugun sözde sağlıklı bir beslenmeyle karşınızda olacaktım ama pazartesi sendromu vurdu diyebilirim neyse o kadar kötü de değil de öğlen yemekhaneye giderim sanırım
bu arada tartıda 2 kg fazla çıktım sanırım ödem falan var bir de hafta sonu genelde 2 öğün yapınca böyle oluyor benim ara öğün yapmam şart bunu anladım bu sabah simit yedim öğlen ya yemekhaneye giderim ya da simitle yemeyi planladığım peyniri yerim yanına çayla...
akşama da kabak yaparım hem ödem atar - onun için maydanoz gibi yeşillikler almam lazım
öğle arası pazara çıkabilirim bakalım duruma göre canım isterse giderim

günaydın arkadaşlar
haftasonunuz nasıl geçti
ben cumartesi günü anneannemi ziyaretteydim,haliyle bozuldu, pazar günüde ev işlerile boğuldum şimdi burdayım ve yine diyetteyim Allah bozmasınbakalım cumaa kadar ne olacak

Gunaydin gunaydin,

Ben de dondum Istanbul'a. Haftasonu bana neye mal oldu henuz bilmesem de onumuzdeki 3 gun telafi modunda takilacagim. Yine cok yemedim ama benim normalde yaptigimdan daha kalorili yemekler vardi. spor da yapamadim zaten. ebbiss'i gecmek de hayal oldu sanirim

Cumaya kadar bakalim neler olacak

Bu arada sadece elendil bildirdi spor dakikalarini. bildirimleri bana ozelden yapin, ben tabloyu kolay erisilirlik acisindan gunlugumun ilk yazisina koyayim.

kızlar bu aradaben şu yoğurtkürüne başladım ama dün sadece 1 kere yedim unuttum çünkü.bugun sabah yedim az sonra yine yicem akşamda yicem bakalım işe yarayacak mııı

bende yapıyorum canım bu kürü, gerçekten tok tutuyor ve ödem atıyor tavsiye ederim canım

hoşgeldin canım
aynen bende canım,umarım telafi ederim ne diyet yaptım nede spor

5. Takim Spor Yarisi

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]28.03[/td]
[td]29.03[/td]
[td]30.03[/td]
[td]31.03[/td]
[td]01.04[/td]
[td]02.05[/td]
[td]03.04[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elendil76[/td]
[td]35[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulanne[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

baska yarismak isteyen varsa, spor dakikalarini bildirirse eklerim.

Son düzenleme:

Devam canım:) sporda yapıcam yaza az kaldı bikini vakti geliyor

Benide ekleyin lütfen

Sen üzerine düşeni yap canım.bence istifa ettirmeyede çalışıyor olabilirler seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…