- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.141
Arkadaşlar günaydın , güzel bir haftasonu olsun hepimize
Bugün arkadaşlarımla kahvaltıya gidilecek birazdan çıkıyoruz. Ama abartmak yok söz size. Öyle bal reçel nutella falan yok olamaz :)) gelince girmeye çalışırım . Sevgiler
Dünkü menüm Sabah kahve
Öğlen 5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt
Akşam 5 kaşık nohut 2 dilm ekmek
selam yine ben... bugun biraz yuksek proteinli ve yuksek kalorili bir gun olacak sanirim. yine tabii ki her zamanki gibi olculu ve dengeli beslenecegim. yarindan itibaren de insallah telafi edecegim. bugun de belki spor yaparim biraz.
Yüksek protein yüksek kalori . Yine metabolizmanı mı şaşırtıyosun vazgecmekyokcum
hayir handecim, evdeyim ya, iste annemle babamin gonlu olsun, iclerinde kalmasin diye her seyden yiyorum. dunden beri agirlikli olarak et yemekleri var menude. o yuzden yuksek kalori yuksek protein oluyor. metabolizmam da bu durumdan sasirirsa tabii iyi olur ama cok sukur memnunum metabolizmamdan bu aralar. yarin sabah donuyorum ama kahvalti yapip cikarim, ne durumda oldugumu 1 nisan sabahi gorebilecegim, boylece 1 nisan hedefime gore nerede olduguma gore 1 mayis hedefimi belirleyebilirim.
Karın bölgesi için mi yapıyorsun kürü?kızlar bu aradaben şu yoğurtkürüne başladım ama dün sadece 1 kere yedim unuttum çünkü.bugun sabah yedim az sonra yine yicem akşamda yicem bakalım işe yarayacak mııı
Karın bölgesi için mi yapıyorsun kürü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?