Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın seçim günü tek hakkımız oy kullanmak.dilerim allah hakkımızda hayırlı olanı versin.biliyorum oy atacak düzgün parti yok ve tabiki herkes özgür rica ediyorum vicdanlı olun kanunları takip eden biri olarak.durum çok kötü diyebilirim50 yıl geri gittik.siyasetle din karıştı.bu doğru değil dini duygular sömürülmemeli.tabi örtülü olanlarda okumalı çalışmalı örtünmek kişisel tercih, ama iktidar artık çok abarttı bazı şeyleri.insanlar pazarda çürük meyve alıyor.üzülüyordum artık üzülmüyorum oylarını bir torba kömüre satıyorlar.sonuç hukuksuz devlet paralı sağlık az maaş açlık sınırında insanlar.

huuuuuuuuuu 5. takim, her zamankinden sakin, ses verin yahu :)

konya cok soguk yediklerime dikkat etsem de israrlar israrlar abartmadan yiyorum ben de.

Dünkü menüm:

Sabah: İki dilim tahıl ekmeği, peynir, domates salatalık, activia
Ara: 1 elma
Öğle: 4 kaşık taze fasülye yemeği, peynirli ve iki kaşık karabuğdağlı marul salatası, iki kaşık yoğurt
Ara: Bir dilim ekmek, bir parça peynir.
Akşam: 4 kaşık taze fasülye, 6 kaşık kepekli az yağlı makarna, domates salatası, 3 kaşık yoğurt.
Ara: 1 tane elma, üzeri tarçınlı

Su 3 litreden fazla. Suyu ölçüyle içtiğimde daha rahat oluyorum, 750 ml şişeyi 4 defa doldurdum dün, esktralar da var. Kişinin kilo başına 30 ml sıvı alması gerekiyormuş.
Spor: Maalesef (

Bir fitness ve sağlıklı yaşam dergisi aldım, akşama oturabilirsem oradan edindiğim bir kaç bilgi ve tarifi paylaşacağım. Bu dergileri almak beni motive ediyor, ha aynı bilgiler internette de var belki ama yine de sürekli elimde dolaşması motivasyonumu arttırıyor.

Güzel pazarlar... Ülkemiz için güzel bir gün olması dileğimle...

Kizlarr selammm

Bu hafta bayaa yogun geciyorrrr

Bugun cok sukur evimdeyim ve tezmizlik yapacagimm

Sabah kahvaltim disinda yemeklerimi abartmiyorum gayet iyiyim

Anladigim kadariyla buralar bayaaa sessiz kimse yok

Bende kaciyorum

Opuldunuzzz

selam yine ben... bugun biraz yuksek proteinli ve yuksek kalorili bir gun olacak sanirim. yine tabii ki her zamanki gibi olculu ve dengeli beslenecegim. yarindan itibaren de insallah telafi edecegim. bugun de belki spor yaparim biraz.

Merhaba arkadaşlar iyi pazarlar Bi girip göz atayım dedim haftasonu sakinliği hakim.
CUmartesi abartmadım arkadaşlar , kahvaltıda dediğim gibi dışardaydık .Aşmadım . Kahvaltıdan sonra kahveler içildi arkadaşlardan birinin doğumgünüydü , pasta kesildi dokunmadım tadına bakmadım Kendimi alkışlıyorum . Sonra resim atölyesine gittim veee orda da ben gittiğimde çay molasındalardı Brownie ve kurabiye yapıp getirmişler çok ısrar edilince sadece brownienin 1 çatal tadına baktım. Enfesti. Ama o kadar. Kurabiyeye dönüp bakmadım . Hamurişine hayır
Cumartesi Menümü paylaşayım sizlere ,

Kahvaltı 1 yumurta ile omlet , yarım dilim kaşar peynir, 3 çeri domates,salatalık , 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kuru kayısı

Ara Az şekerli Türk kahvesi

Öğlen yağsız kepekli tost yanında ayran (dışarda diyet zor :18:)

Ara 1 çatal brownie (tadımlık)

Akşam 2 köfte , 50-60 gr kadar az yağda pişirilmiş kırmızı et ve çoban salata

SU 2 lt Spor Pek yapamadım .Gün içindeki yürüyüşler

Dünkü menüm Sabah kahve
Öğlen 5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt
Akşam 5 kaşık nohut 2 dilm ekmek

menün güzel durumdacığım :) sağlıklı beslenmeye devam yazmışsın

selam yine ben... bugun biraz yuksek proteinli ve yuksek kalorili bir gun olacak sanirim. yine tabii ki her zamanki gibi olculu ve dengeli beslenecegim. yarindan itibaren de insallah telafi edecegim. bugun de belki spor yaparim biraz.

Yüksek protein yüksek kalori . Yine metabolizmanı mı şaşırtıyosun vazgecmekyokcum

Yüksek protein yüksek kalori . Yine metabolizmanı mı şaşırtıyosun vazgecmekyokcum

hayir handecim, evdeyim ya, iste annemle babamin gonlu olsun, iclerinde kalmasin diye her seyden yiyorum. dunden beri agirlikli olarak et yemekleri var menude. o yuzden yuksek kalori yuksek protein oluyor. metabolizmam da bu durumdan sasirirsa tabii iyi olur ama cok sukur memnunum metabolizmamdan bu aralar. yarin sabah donuyorum ama kahvalti yapip cikarim, ne durumda oldugumu 1 nisan sabahi gorebilecegim, boylece 1 nisan hedefime gore nerede olduguma gore 1 mayis hedefimi belirleyebilirim.

Bugünkü menüm :)
Sabah:
3 dilim light ekmek
1 parça peynir
1 yumurta
5 yeşil zeytin
bol yeşiliik

Ara
1 activia

Öğle:
Yarım kase tarhana çornbası
3 kaşık karabuğday, marul, taze soğan, havuç ve lor peyniri ile yapılmış salata
1 bardak ayran

Ara
1 elma
1 dilim light ekmek
1 parça peynir

Akşam
200 gram balık
4 kaşık kereviz yemeği
Bol salata

Su: 3 litreden biraz fazla

dünkü meneüm

sabah
1,5 dilim ekmek
3 zeytin
2 dilim sucuk
1kk köy peyniri
ara
tüpte çokokrem

öğlen
1 kase kereviz çorbası

akşam
1 porsiyon etli ekmek(dişardakiler gibi büyük değil kendim yaptım)

kızlar bu aradaben şu yoğurtkürüne başladım ama dün sadece 1 kere yedim unuttum çünkü.bugun sabah yedim az sonra yine yicem akşamda yicem bakalım işe yarayacak mııı

Anladım canım sanırım seçim için evindesin :) anne yemekleri gibisi yoktur. Özlediklerini ye elbet.

bugünkü menüm. azıcık tvden uzak durmalıyım sinirleniyorumm(
sabah
yoğurt kürü
2 dilimlight tostekmeği
peynirli omlet
4 zeytin

öğle
1 kase corn flaks yarım yağlı sütle
yoğurtkürü

akşam
5-6 kaşık makarna
4 kaşık pırasalı yumurta
yoğurt kürü

ara
ve haftasonu sapıtması
1 dilim browni ev yapımı=)))

cay kahve vs. şekersiz

Günaydın 5. takım
Dün seçimler ve malum saatlerin de gece ileri alınması derken bugün biraz garip bir gün ama ne yapalım iş var mecbur geliyoruz.
Sanırım herkes aynı durumda ki ilk yazan benim bugün topiğe
Güne bomba gibi başlamayı çok isterdim ama olsun napalım bugünümüze şükür.
Seçimler için de hakkımızda ne hayırlıysa o olsun - siyasetten anlamam ama bir vatandaş olarak görevimi yapmış olmanın rahatlığını yaşıyorum.
Dün oy kullandığım okulda tüm sınıflar boştu herkes oyunu kullanıp gitti benim kullandığım sandıkta ise üst kata kadar kuyruk vardı 1 saatten fazla bekledim.
Durumlar böyle işte...
Sizler nasılsınız, nasıl geçti hafta sonunuz?

günaydın 5. takım sabah sabah bozuk bir moralle işe başladık ankara da maalesef gene melih kazandı gibi görünüyor kusura bakmayın kızlar yaa burda siyaset konuşmak istemezdim ama neyse

Üç tane sıcak içecek seçeneği

Sabahları

Kaynamış suya bir dilim taze zencefil, bir tutam biberiye ve bir dilim limon

Gün İçinde
Yeşilçayın içine bir kabuk tarçın ve bir dilim limon

Akşam:
Kaynamış suya bir dilim taze zencefil ve yasmin çiçeği ya da melisa

Dr. Osman Müftüoğlundan alıntı...

günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar dilerim...lakin benim için oldukça hareketli ve hararetli bir hafta sonunun ardından henüz hafta başlamadı çünkü henüz hiç uyumadım...dün bizim ev seçim bürosu gibiydi, tüm gece arkadaşlarla evde toplanıp hararetlendik...düştü mü hararet ? yok! şimdi artık biraz yatıp dinlenmeyi planlıyorum, eşim de uyumadan gitti fabrikaya öğlen gelip yatmayı planlıyor dağıldık bugün :) hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra söylenecek bir şey yok, yeri de burası değil ama toplightcım madem konuya değindin ucundan azıcık değineyim istedim...geçmiş olsun size de tatlım...

dün oy kullandıktan sonra pikniğe gidildi...cumartesi elime aldığım kontrolü dün azıcık kaybettim gibi, ama öğleyin 14:00 gibi yedim son yediğimi... akşam da sadece light kola ile atlattım...artık cumaya kadar tartıya çıkmaya gerek yok...öptüm hepinizi, kendinize ve diyetlerinize devam ve de dikkat edinizzz lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…