- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.201
evet ben de fırında mücver düşünmüştüm pazara gitsem mi gitmesem mi derken uykum açıldı gider gelirim ama yürüyüş yapabilir miyim bugün bilmiyorum balkonları da yıkayabilirim egzersiz niyetine
sana da kolay gelsin
resmen mobbing uygulanıyor sana - sayın avukatım durumda arkadaşım bunun yani mobbing'in cezai yaptırımı var mı???
Diyetisyen listesi olduğu çok belli maşallahbence tam gaz devam et aksatma ve öğün atlama derim bu arada aldığın dergi formsante mi?
karabuğdayı diyetisyen mi tavsiye etti?
Günaydın Elendil - bunların hepsi aynı gün içilir mi bilemedim açıkçası:44: benim içemeyeceğim kesin de normalde de çok sağlıklı değil gibime geldi
hm'cim mesajimi gorursen, sinav sonuclari aciklanmis sanirim haftasonu. umarim diledigin gibi bir puan almissindir.
,Zeynepcim bu sözleşme yenilememe bile bir kanıt olamaz mı acaba ? Durumda ile görüşseniz ya bir ya da avukat tanıdığın var ise mutlaka bunu kanıtlamanın bir yolu vardır ? Maddi ve manevi tazminat alınmaz mı ? Ne kadar yıprandın baksana ..mobing uygulanıyıor zaten orası çok acık ama malesef elimde kanıt yok neye göre uygulanıyır onu delille kanıtlayamıyorum bakalım ne kadar daha sürecek böyle
birde halaa sözleşmem yenilenmedi belirsiz iş sözleşmesi ama içerisinde zam var ve herkese yapılan o zam bana yapılmadı
Hakkımı helal etmiyorum
Görmem mi hiç
Sınav sonucum 43 bin küsürdeyim sınavda, bu sıralama sayısal, sözel ve eşit ağırlık beraber, haziran temmuz gibi bir sınav daha var, onun yüzde 60 ı bunun yüzde 40 ı etkiliyor ve eczacılık geçen sene 30 bine kadar almıştı , yani sınırlarda bir yerlerdeyim bakalım bundan sonraki sınava bağlı her şey .. :26:
hadi hayırlısı canım yaa, ben de şimdi siteye girince diğer topikte yazdıklarını okudum...bu sınav sistemi yine eskisi gibi 2 aşama olmuş...inşallah 2.si de istediğin gibi güzel geçer, Allah gönlüne göre versin...diyeti bıraktın, ayrıldın aramızdan, özlüyorum seninle sohbet etmeyi...
Valla Lucim karıştırmışlar iyice herşeyi, değişik bir sistem olmuş ben 2008 yılında girmiştim üniversiteye, ilk baya garipsedim ama oturdu artık aklımda, bir sürü puan türleri falan, bundan sonrasını şu 3 ay belirleyecek herşeyi, ne kadar istediğimi en iyi siz biliyorsunuz ..
Ben de sizi çok özledim aslında diyeti de bırakmamam lazım ama ben neye odaklanırsam kendimi ona çok kaptırıyorum, bunu diyete yapınca şu 3 ayı riske atmış gibi hissedeceğim kendimi o yüzden 3 ay hiç bir şekilde bunu düşünmemeye karar verdim, sonrasında güzel bir maratona girip kilo vereceğim artık, tabi sen o zaman buralarda olmazsın incecik gezersin etrafta ama olsun haberleşiriz sonuçta dimi
,Zeynepcim bu sözleşme yenilememe bile bir kanıt olamaz mı acaba ? Durumda ile görüşseniz ya bir ya da avukat tanıdığın var ise mutlaka bunu kanıtlamanın bir yolu vardır ? Maddi ve manevi tazminat alınmaz mı ? Ne kadar yıprandın baksana ..
canımsın, kendini en iyi sen biliyorsun tabi ki...şu an önceliğin bu sınav, inşallah ama inşallah istediğin üniversitenin eczacılık bölümünü kazanır bize de müjdelersin tatlım... ben buralarda olurum yine canım sanırım, verdikten sonra eminim 1-2 alır yine vermeye çalışırım buradaki dostluğumuzu seviyorum o sebeple herhalde uzun süre daha olurum buralarda :) sen de takma o halde kafana hiçbir şeyi kendini sınava kanalize et..
sorma canım yaa burası beni bayaa yıprattı stresten başka bişi değil
durumda sağolsun yardımcı oldu ama bu sözleşme olayını sormadım uygun bir zamanda sorarım onuda
Öyle yapacağım bakalım Lucim, stresten ne hale geldim görmelisin
En çok da beslenmemi etkiliyor sanırım, 1 gün hiç bir şey yiyemiyorum bütün gün kahve, su ile geçiyor, başka gün homili gırtlak ..
Benim gerçekten duygusal yeme sorunum olduğunu daha iyi anlatıyor sanırım bu ..
Ben de fırsat buldukça gelip sohbetinize katılmak isterim yine, gerçekten burada arkadaşlık, birbirine destek olma çok farklı, çok güzel ..
günaydın 5. takım sabah sabah bozuk bir moralle işe başladık ankara da maalesef gene melih kazandı gibi görünüyor kusura bakmayın kızlar yaa burda siyaset konuşmak istemezdim ama neyse
bende yapıyorum canım bu kürü, gerçekten tok tutuyor ve ödem atıyor tavsiye ederim canım
Öyle yapacağım bakalım Lucim, stresten ne hale geldim görmelisin
En çok da beslenmemi etkiliyor sanırım, 1 gün hiç bir şey yiyemiyorum bütün gün kahve, su ile geçiyor, başka gün homili gırtlak ..
Benim gerçekten duygusal yeme sorunum olduğunu daha iyi anlatıyor sanırım bu ..
Ben de fırsat buldukça gelip sohbetinize katılmak isterim yine, gerçekten burada arkadaşlık, birbirine destek olma çok farklı, çok güzel ..
Umarım güzel bir şeyler olur senin açından da bu kadar yıpratılmanın güzel sonuçlarını alırsın, haksızlıklara hiç gelemiyorum, her haksızlık yapan cezasını çekse keşke ..
afiyet olsun ev yapımıysa eminim daha sağlıklı ve az kalorilidir:))
yoğurt kürünün faydasını görürsen mutlaka söyle olur mu? menün de güzel canım afiyet olsun
Kız ateş almaya mı gittin 3 günlüğüne? :)))
Bu arada sen yine her halukarda sporunu yaparsın ha geçer misin ona yorum yapamam ikiniz arasnda bir çekişme sonuçtaben aranıza girmeyeyim
tebriklerrrrrr
evet kaptan hafta içi telafi zamanı oluyor
selam Sevdacım oğluşunun doğum günü de kutlu olsun - hepimiz hafta sonu enkazından çıktık ama Cumaya kadar telafi edeceğiz hep birlikte inşallah
Sana da güzel haftalar dilerim canım - valla hafta sonu geride kaldı bugün yeni bir gün yeni bir hafta geçmişi unutup devam ediyoruz napalım
evet aynen öyle
Görmem mi hiç
Vazgeçmekyokcum belli oldu cumartesi günü, ben bugüne kadar siteye giremiyordum bilgisayar resmen benim girdiğim siteleri engellemiş, ne olduğunu da anlayamadık zaten sınav sonuçları, seçim vs derken çok ilgilenemedik neyi var diye ..
Sınav sonucum 43 bin küsürdeyim sınavda, bu sıralama sayısal, sözel ve eşit ağırlık beraber, haziran temmuz gibi bir sınav daha var, onun yüzde 60 ı bunun yüzde 40 ı etkiliyor ve eczacılık geçen sene 30 bine kadar almıştı , yani sınırlarda bir yerlerdeyim bakalım bundan sonraki sınava bağlı her şey .. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?