Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mobing uygulanıyıor zaten orası çok acık ama malesef elimde kanıt yok neye göre uygulanıyır onu delille kanıtlayamıyorum bakalım ne kadar daha sürecek böyle

birde halaa sözleşmem yenilenmedi belirsiz iş sözleşmesi ama içerisinde zam var ve herkese yapılan o zam bana yapılmadı

Hakkımı helal etmiyorum

hm'cim mesajimi gorursen, sinav sonuclari aciklanmis sanirim haftasonu. umarim diledigin gibi bir puan almissindir.

Kızlar bu hafta Ara Öğünü kestim

Madem bünye yeme şekline alışı 1 haftada bu sekilde olsun bakalım

Yürüyüşlerime devam ediyorum Öğlen yemeğinden 45 dk 1 saat sonra sirketin terasında 10 dk yürüyorum

İşte bugünkü Menüm

Sabah : 1 çorba ( paket tek yapımlık olan )

Öğlen : 1 kepçe çorba, 4 yk pilav,3 yk kuru fasulye,2 tane salatalık turşusu

Akşam : 1 kepçe çorba, 1 kepekli ekmek

Su : 1 lt +devam
Spor : 60 dk yürüyüş

Diyetisyen listesi olduğu çok belli maşallah bence tam gaz devam et aksatma ve öğün atlama derim bu arada aldığın dergi formsante mi?

karabuğdayı diyetisyen mi tavsiye etti?

Evet canım, aldığım degi formsante, daha önce de yazdığım gibi insanı gayet güzel motive ediyor :)

Karabuğday diyetisyen tavsiyesi değil, kendi tavsiyem. Diyetisyenim pek böyle şeyler önermiyor, zaten pek uzun ömürlü olmuycak sanırım ilişkimiz :)

Bugün pilavını yaptım karabuğdayın, 20 aylık oğluma da verdim, çok faydalıymış, umarım alerji yapmaz.

Günaydın Elendil - bunların hepsi aynı gün içilir mi bilemedim açıkçası:44: benim içemeyeceğim kesin de normalde de çok sağlıklı değil gibime geldi

Her gün içmek şart değil tabii :) Ama adam böyle vermiş sabah öğle akşam gibi. Yeşilçayla benim de çok aram yok, içmeye çalışıyorum, zencefil çayını da yapıp evdeki ahaliye de içiriyorum, anneme, eşime. Bağışıklık güçlendirici etkisi de var ya.

hm'cim mesajimi gorursen, sinav sonuclari aciklanmis sanirim haftasonu. umarim diledigin gibi bir puan almissindir.

Görmem mi hiç
Vazgeçmekyokcum belli oldu cumartesi günü, ben bugüne kadar siteye giremiyordum bilgisayar resmen benim girdiğim siteleri engellemiş, ne olduğunu da anlayamadık zaten sınav sonuçları, seçim vs derken çok ilgilenemedik neyi var diye ..

Sınav sonucum 43 bin küsürdeyim sınavda, bu sıralama sayısal, sözel ve eşit ağırlık beraber, haziran temmuz gibi bir sınav daha var, onun yüzde 60 ı bunun yüzde 40 ı etkiliyor ve eczacılık geçen sene 30 bine kadar almıştı , yani sınırlarda bir yerlerdeyim bakalım bundan sonraki sınava bağlı her şey .. :26:

,Zeynepcim bu sözleşme yenilememe bile bir kanıt olamaz mı acaba ? Durumda ile görüşseniz ya bir ya da avukat tanıdığın var ise mutlaka bunu kanıtlamanın bir yolu vardır ? Maddi ve manevi tazminat alınmaz mı ? Ne kadar yıprandın baksana ..

hadi hayırlısı canım yaa, ben de şimdi siteye girince diğer topikte yazdıklarını okudum...bu sınav sistemi yine eskisi gibi 2 aşama olmuş...inşallah 2.si de istediğin gibi güzel geçer, Allah gönlüne göre versin... diyeti bıraktın, ayrıldın aramızdan, özlüyorum seninle sohbet etmeyi...

Valla Lucim karıştırmışlar iyice herşeyi, değişik bir sistem olmuş ben 2008 yılında girmiştim üniversiteye, ilk baya garipsedim ama oturdu artık aklımda, bir sürü puan türleri falan, bundan sonrasını şu 3 ay belirleyecek herşeyi, ne kadar istediğimi en iyi siz biliyorsunuz ..

Ben de sizi çok özledim aslında diyeti de bırakmamam lazım ama ben neye odaklanırsam kendimi ona çok kaptırıyorum, bunu diyete yapınca şu 3 ayı riske atmış gibi hissedeceğim kendimi o yüzden 3 ay hiç bir şekilde bunu düşünmemeye karar verdim, sonrasında güzel bir maratona girip kilo vereceğim artık, tabi sen o zaman buralarda olmazsın incecik gezersin etrafta ama olsun haberleşiriz sonuçta dimi

canımsın, kendini en iyi sen biliyorsun tabi ki...şu an önceliğin bu sınav, inşallah ama inşallah istediğin üniversitenin eczacılık bölümünü kazanır bize de müjdelersin tatlım... ben buralarda olurum yine canım sanırım, verdikten sonra eminim 1-2 alır yine vermeye çalışırım buradaki dostluğumuzu seviyorum o sebeple herhalde uzun süre daha olurum buralarda :) sen de takma o halde kafana hiçbir şeyi kendini sınava kanalize et..

sorma canım yaa burası beni bayaa yıprattı stresten başka bişi değil

durumda sağolsun yardımcı oldu ama bu sözleşme olayını sormadım uygun bir zamanda sorarım onuda

Öyle yapacağım bakalım Lucim, stresten ne hale geldim görmelisin
En çok da beslenmemi etkiliyor sanırım, 1 gün hiç bir şey yiyemiyorum bütün gün kahve, su ile geçiyor, başka gün homili gırtlak ..
Benim gerçekten duygusal yeme sorunum olduğunu daha iyi anlatıyor sanırım bu ..
Ben de fırsat buldukça gelip sohbetinize katılmak isterim yine, gerçekten burada arkadaşlık, birbirine destek olma çok farklı, çok güzel ..

sorma canım yaa burası beni bayaa yıprattı stresten başka bişi değil

durumda sağolsun yardımcı oldu ama bu sözleşme olayını sormadım uygun bir zamanda sorarım onuda

Umarım güzel bir şeyler olur senin açından da bu kadar yıpratılmanın güzel sonuçlarını alırsın, haksızlıklara hiç gelemiyorum, her haksızlık yapan cezasını çekse keşke ..

hep ders olmaz ama, arada film de izlemelisin :) istediğin zaman ben sana yeni filmler öneririm

Hafta sonum tam bir rezillikti neler yedim neler sporda yapamadım vazgeçmekyok cum bu hafta pes dedım geçmersin benı emın ol iznimi ayrılsam napmam daha coktan yeniyim gıdersem daha cok boşlarım kızda ezıyet edıyo bu ara bunaldım hakikaten azıcık ılgılenın benle bugün 7+7 14 km yürüdüm ama akşama yazarım arttik bişeyden yemedim suda içmedim kız anamda suan yatıyorum we dansını süt kaynaştırmaz yoğurt yapılcak offff ooofffff uyuyom ben yaaa akşama yazarım

günaydın 5. takım sabah sabah bozuk bir moralle işe başladık ankara da maalesef gene melih kazandı gibi görünüyor kusura bakmayın kızlar yaa burda siyaset konuşmak istemezdim ama neyse

hemde nasıl moralimizbozuk kaptancım...ben gerçekten algılayamıyorum bu insanlarııı..bi de bilali alıp balkon konusması yapmaz mıı bu kadar yüzsüzlük olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

inşallah canım

ben sabrımı işime olan saygımı yitirmiyorum o yüzden benimle ilgili sorun yok ama sadece kendilerini düşünerek insanlara bu sekilde yapılan yanlışlık çok haince Allah hakkımızda hayırlısını versin

bi faydasını görürsem mutlaka sölerim canım..su an sadece sürekli tuvalete gidiyorum=)

hadi bakalım canım tebrik ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…