- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.181
Sen üzerine düşeni yap canım.bence istifa ettirmeyede çalışıyor olabilirler seni
Sakın istifa etme yasal bazı haklarını kaybedersin çünkü bence bu şirket politikası:) dayan bekle kendileri çıkarsınlar hiç bir şekilde anlaşma bişiy imzalamaöyle yapıyorum canım ama bazen dayanamıyorum
ben yokmuşum gibi davranılıyor normalde benden istenilen yada benim yaptığım seyleri şimdi diğer ekip arkadaşımdan istiyorlar.
Hele bugün barut gibiyim bu şirkete daha nasıl katlanıcam bilmiyorum
öyle yapıyorum canım ama bazen dayanamıyorum
ben yokmuşum gibi davranılıyor normalde benden istenilen yada benim yaptığım seyleri şimdi diğer ekip arkadaşımdan istiyorlar.
Hele bugün barut gibiyim bu şirkete daha nasıl katlanıcam bilmiyorum
Sakın istifa etme yasal bazı haklarını kaybedersin çünkü bence bu şirket politikası:) dayan bekle kendileri çıkarsınlar hiç bir şekilde anlaşma bişiy imzalama
tabii canım ayrılabilirsin ister kg bildirerek istersen bildirmeden ayrılabilirsin izne canımKızlar Günaydın
Yoğun haftasonu ardından hiç sevmediğim pazartesi ye başladık
Suan en son olmak istediğim yerde işimin başındayım (malesef işimden soguttular )
Seçimlerle ilgili yorum yapamıcam herkes ve herşey için hayırlııs olsun
Yerel seçim olduğu için parti bazlı değil kişi bazlı düşündüğüm için insanların yaptığı bazı hakaret içerikli yorumlar bana abartı geliyor.
Haftasonu fazla abartmadım 2 göze batan kaçamağım oldu biri pizza diğeri dondurma onun dışında gayet iyiydi çok şükür.
bugün yürümek için evden çıkltığımda ince giyindim nasıl olsa yolda ısınıyorum diye ama ısınmadım ve halaaa üşüyorum bugün halsizlik var bi an önce akşam olmalı
canım benim haylii yogun geçti kuzenim bu haftasonu evleniyor alışverişini falan yaptık önümüzdeki haftasonuda yoğun olacak hadi hayırlısı
kaptancım ben bu haftadan sonra izne ayrılmak istiyoum mümkünmüü ???
tatlım sen dünü toplarsın sorun olmaz afiyetler olsun
Bende sağlıklı yaşama devam ediyorumm
sana ii uykularrr
lily cim benimde düzensizdi haftasonuım telafi edeceğiz artık
Hanımlar yaaa - ben hafta sonu pek dikkat edemedim daha doğrusu günde 2 öğün ile geçti bugun sözde sağlıklı bir beslenmeyle karşınızda olacaktım ama pazartesi sendromu vurdu diyebilirim neyse o kadar kötü de değil de öğlen yemekhaneye giderim sanırım
bu arada tartıda 2 kg fazla çıktım sanırım ödem falan var bir de hafta sonu genelde 2 öğün yapınca böyle oluyor benim ara öğün yapmam şart bunu anladım bu sabah simit yedim öğlen ya yemekhaneye giderim ya da simitle yemeyi planladığım peyniri yerim yanına çayla...
akşama da kabak yaparım hem ödem atar - onun için maydanoz gibi yeşillikler almam lazım
öğle arası pazara çıkabilirim bakalım duruma göre canım isterse giderim
Sakın istifa etme yasal bazı haklarını kaybedersin çünkü bence bu şirket politikası:) dayan bekle kendileri çıkarsınlar hiç bir şekilde anlaşma bişiy imzalama
yu_zey durumunu cok üzüldüm canım,durumda nında dediği gibi sakın işi bırakma tazminatın yanar,ve bazı haklarınıda alamazsın birazdaha dayan
tabii canım ayrılabilirsin ister kg bildirerek istersen bildirmeden ayrılabilirsin izne canım
Günaydın 5. takım
Dün seçimler ve malum saatlerin de gece ileri alınması derken bugün biraz garip bir gün ama ne yapalım iş var mecbur geliyoruz.
Sanırım herkes aynı durumda ki ilk yazan benim bugün topiğe
Güne bomba gibi başlamayı çok isterdim ama olsun napalım bugünümüze şükür.
Seçimler için de hakkımızda ne hayırlıysa o olsun - siyasetten anlamam ama bir vatandaş olarak görevimi yapmış olmanın rahatlığını yaşıyorum.
Dün oy kullandığım okulda tüm sınıflar boştu herkes oyunu kullanıp gitti benim kullandığım sandıkta ise üst kata kadar kuyruk vardı 1 saatten fazla bekledim.
Durumlar böyle işte...
Sizler nasılsınız, nasıl geçti hafta sonunuz?
günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar dilerim...lakin benim için oldukça hareketli ve hararetli bir hafta sonunun ardından henüz hafta başlamadı çünkü henüz hiç uyumadım...dün bizim ev seçim bürosu gibiydi, tüm gece arkadaşlarla evde toplanıp hararetlendik...düştü mü hararet ? yok! şimdi artık biraz yatıp dinlenmeyi planlıyorum, eşim de uyumadan gitti fabrikaya öğlen gelip yatmayı planlıyor dağıldık bugün :) hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra söylenecek bir şey yok, yeri de burası değil ama toplightcım madem konuya değindin ucundan azıcık değineyim istedim...geçmiş olsun size de tatlım...
dün oy kullandıktan sonra pikniğe gidildi...cumartesi elime aldığım kontrolü dün azıcık kaybettim gibi, ama öğleyin 14:00 gibi yedim son yediğimi... akşam da sadece light kola ile atlattım...artık cumaya kadar tartıya çıkmaya gerek yok...öptüm hepinizi, kendinize ve diyetlerinize devam ve de dikkat edinizzz lütfen :)
Ya kızlar acayip uykum var işten sonra pazara gidecektim öğle arası kısıtlı akşam çıkışta giderim demiştim ama sanırım eve gidip vurup kafayı yatacağım
hem hafta başı olması hem saatlerin alınması hem de dün seçim olması sebebiyle bugün uykusuzum
akşama ne yapsam diyordum ne zamandır mücver istiyor canım - marketten maydanoz alıp yapayım bari...
kızlar biz şimdi gamzeyle biraz gezmeye çıkacaz sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
tek güvendiğim evlilik tazminatım ancak ondada işsizlik maaşı yok onun için pek düşünmüyorum bekliyorum ama bunlarında çıkacak gibi bir niyeti yok gibi anlam veremiyorum bazen
kaptancım cuma günü kilo bildirip çıkarım o zaman teşekkür ederimm
tek güvendiğim evlilik tazminatım ancak ondada işsizlik maaşı yok onun için pek düşünmüyorum bekliyorum ama bunlarında çıkacak gibi bir niyeti yok gibi anlam veremiyorum bazen
kaptancım cuma günü kilo bildirip çıkarım o zaman teşekkür ederimm
Kıdem ihbar tazminatı sosyal haklar izin fazla mesai bu haklarının bir kısmı yanar.belki performans düşüklüğüyle çıkarırlar yada öyle yapmaya çalışıyorlar
umarım kısa süre içinde sorunlarınız çözümlenir canımm
evet 20şer kgcukinşallah o günlerde gelir cnım, ikimizinde vermemiz gereken kilo aşağı yukarı aynı
azimle devam edeceğiz yapacak birşey yok (gerçi bugün ben batırdım ama zararın neresinden dönersek kar değil mi?)valla canım 1 aydır kilo gitmiyor bakalım daha nasıl sabırla devam edeceğimmm
@ senin adına inşallah diyorum o zaman
havaların ısınmasını ve saatlerin alınmasını avantaja çevirmek lazım değil mi Gamze?Kızlarr merhabaaeve geldim, canım arkadaşımla kahveler içtik kurabiyeler yedikk
Bu arada kendimi üfade etmek istiyorum birazcık, geçen haftayla ilgili...
Regli dönemim olduğu için çok fazla iştahım artmıştı ve o kadar yemiştim ki, sadece 2 gün adam gibi diyet yapabildim, ona rağmen neredeyse aynı gelmem beni çok fazla mutlu ettii.. Bu yüzden acayip motive etti sabah çıkan rakam beniBu hafta daha bir verimli olurum gibi.. Günler uzuyor, havalar ısınıyor, kilo almamışım, eee daha ne olsun..Çok şükür der diyet macerama devam ederim
.
kaptancım ellerine sağlık -ıkıar takım lisdtelerini hazırladım ufakjlıkla hatalarım olmuş neyse düzelttim bu arada eşim yurtdışına gitti gene ufaklık huysuzluğu üstünde sanırım haftasonu giremem kendinize iyi bakın abartmayın
Resimli anlatım güzel ve değişik olmuşKahwaltı 9:00
Eki Görüntüle 1042450
Öğle 12:30
Eki Görüntüle 1042451
Ara öğün 14:00
Eki Görüntüle 1042452
Akşam yok kaçamak yaptım
Eki Görüntüle 1042453
Su 1,5 Lt
Spor
Eki Görüntüle 1042457
1500 adette ip atladım
canım sen de kaç gündür hatta haftadır uykusuz ve yorgunsun bir de konyaya git gel yaptın bi dinlen yaaao kadar yorgunum ki... dun gece uyuduysam 1,5-2 saat uyumusumdur. ondan onceki gece de cok yarim yamalakti uykum. birazdan yaticam zaten. bugun spor yapamadim dogal olarak. yediklerime dikkat ettim ama yazmicam menu affiniza siginarak, yediklerimi aklimin bir kosesinde tutmak da beni biraz yormus, fazla kacirmadan kafamda tutmadan takilmak istiyorum birkac gun.
optum hepinizitakim derecelerine bi bakayim, bakalim kacinci olmusuz :)
sabah kahveyle geçiştirmişsin ama peynir ekmek domates yesen daha iyi olmaz mıydı sanki? yani zaten az yiyorsunDünkü menüm Sabah kahve
Öğlen 5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt
Akşam 5 kaşık nohut 2 dilm ekmek
Diyetisyen listesi olduğu çok belli maşallahDünkü menüm:
Sabah: İki dilim tahıl ekmeği, peynir, domates salatalık, activia
Ara: 1 elma
Öğle: 4 kaşık taze fasülye yemeği, peynirli ve iki kaşık karabuğdağlı marul salatası, iki kaşık yoğurt
Ara: Bir dilim ekmek, bir parça peynir.
Akşam: 4 kaşık taze fasülye, 6 kaşık kepekli az yağlı makarna, domates salatası, 3 kaşık yoğurt.
Ara: 1 tane elma, üzeri tarçınlı
Su 3 litreden fazla. Suyu ölçüyle içtiğimde daha rahat oluyorum, 750 ml şişeyi 4 defa doldurdum dün, esktralar da var. Kişinin kilo başına 30 ml sıvı alması gerekiyormuş.
Spor: Maalesef(
Bir fitness ve sağlıklı yaşam dergisi aldım, akşama oturabilirsem oradan edindiğim bir kaç bilgi ve tarifi paylaşacağım. Bu dergileri almak beni motive ediyor, ha aynı bilgiler internette de var belki ama yine de sürekli elimde dolaşması motivasyonumu arttırıyor.
Güzel pazarlar... Ülkemiz için güzel bir gün olması dileğimle...
Handecim meün güzel bence dışarıda olmana rağmen iyi atlatmışsın afiyet olsunMerhaba arkadaşlar iyi pazarlarBi girip göz atayım dedim haftasonu sakinliği hakim.
CUmartesi abartmadım arkadaşlar , kahvaltıda dediğim gibi dışardaydık .Aşmadım . Kahvaltıdan sonra kahveler içildi arkadaşlardan birinin doğumgünüydü , pasta kesildi dokunmadım tadına bakmadımKendimi alkışlıyorum . Sonra resim atölyesine gittim veee orda da ben gittiğimde çay molasındalardı Brownie ve kurabiye yapıp getirmişler çok ısrar edilince sadece brownienin 1 çatal tadına baktım. Enfesti. Ama o kadar. Kurabiyeye dönüp bakmadım . Hamurişine hayır
Cumartesi Menümü paylaşayım sizlere ,
Kahvaltı 1 yumurta ile omlet , yarım dilim kaşar peynir, 3 çeri domates,salatalık , 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kuru kayısı
Ara Az şekerli Türk kahvesi
Öğlen yağsız kepekli tost yanında ayran (dışarda diyet zor :18:)
Ara 1 çatal brownie (tadımlık)
Akşam 2 köfte , 50-60 gr kadar az yağda pişirilmiş kırmızı et ve çoban salata
SU 2 lt Spor Pek yapamadım .Gün içindeki yürüyüşler
menün güzel durumdacığım :) sağlıklı beslenmeye devam yazmışsın
Bugünkü menüm :)
Sabah:
3 dilim light ekmek
1 parça peynir
1 yumurta
5 yeşil zeytin
bol yeşiliik
Ara
1 activia
Öğle:
Yarım kase tarhana çornbası
3 kaşık karabuğday, marul, taze soğan, havuç ve lor peyniri ile yapılmış salata
1 bardak ayran
Ara
1 elma
1 dilim light ekmek
1 parça peynir
Akşam
200 gram balık
4 kaşık kereviz yemeği
Bol salata
Su: 3 litreden biraz fazla
afiyet olsun ev yapımıysa eminim daha sağlıklı ve az kalorilidir:))bugünkü menüm. azıcık tvden uzak durmalıyım sinirleniyorumm(
sabah
yoğurt kürü
2 dilimlight tostekmeği
peynirli omlet
4 zeytin
öğle
1 kase corn flaks yarım yağlı sütle
yoğurtkürü
akşam
5-6 kaşık makarna
4 kaşık pırasalı yumurta
yoğurt kürü
ara
ve haftasonu sapıtması
1 dilim browni ev yapımı=)))
cay kahve vs. şekersiz
Kız ateş almaya mı gittin 3 günlüğüne? :)))Gunaydin gunaydin,
Ben de dondum Istanbul'a. Haftasonu bana neye mal oldu henuz bilmesem de onumuzdeki 3 gun telafi modunda takilacagim. Yine cok yemedim ama benim normalde yaptigimdan daha kalorili yemekler vardi. spor da yapamadim zaten. ebbiss'i gecmek de hayal oldu sanirim
Cumaya kadar bakalim neler olacak
tebriklerrrrrr
evet kaptan hafta içi telafi zamanı oluyorlily cim benimde düzensizdi haftasonuım telafi edeceğiz artık
sabahtan internet yoktu sorun vardı galiba genelde .yoğun bir hafta sonun ardından herkese selamlar.
kızlar bu hafta sonu cozutmayayım dedim ama yine olmadı cumartesi küçük oğlumun doğum günüydü onu kutladık ve yine dibine vurdum.neyse bakalım bugünden itibaren tekrar diyetime dönmüş bulunmaktayım cumaya kadar inşallah ne kadar giderse artık.
.
Sana da güzel haftalar dilerim canım - valla hafta sonu geride kaldı bugün yeni bir gün yeni bir hafta geçmişi unutup devam ediyoruz napalımPazar günü düzensiz beslendim biraz ama genel olarak çok yüksek kalorili bir şey yoktu. Sadece seçim sonuçlarını takip ederken stresten biraz çikolata yedimBunun dışında güzeldi menüm kahvaltı da 1 dilim ekmekle yumurta , öğlende brokoli çorbasıyla mantar sote yedim . ve bu hafta diyet bakımından iyi olacak biliyorum. Şimdiden hepimize iyi bir hafta güzel menüler diliyorum . Sevgiler
evet aynen öylecanım gerçekten çok yoğundu dün.bende pek anlamam siyasetten ama hakkımızda neyse hayırlı o olsun.biz vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.
.
uyudum ama ben de uykusuzummmfırın mücver çook iyi fikir lily, ben de yemek pişirmek üzere mutfağa gireceğim az sonra olmadı ben de mücver yapayım...sersem gibiyim hala kolay gelsin sana da şimdiden...
resmen mobbing uygulanıyor sana - sayın avukatım durumda arkadaşım bunun yani mobbing'in cezai yaptırımı var mı???
canım evlilik tzminatımı alırsam izinlerimi alabiliyorum yani araştırdığıma göre ...
Performas düşüklüğü gösteremezler çünkü işimin gerektirdiklerini yapıyorum hattaa bu aralar fazlasınıda yapıyorum ki onlara laf bırakmıyorum
zaten işimle ilgili üstüme gelemediklerinden abuk subuk psikolojik sekilde üstüme geliyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?