Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen üzerine düşeni yap canım.bence istifa ettirmeyede çalışıyor olabilirler seni

öyle yapıyorum canım ama bazen dayanamıyorum

ben yokmuşum gibi davranılıyor normalde benden istenilen yada benim yaptığım seyleri şimdi diğer ekip arkadaşımdan istiyorlar.

Hele bugün barut gibiyim bu şirkete daha nasıl katlanıcam bilmiyorum

Sakın istifa etme yasal bazı haklarını kaybedersin çünkü bence bu şirket politikası:) dayan bekle kendileri çıkarsınlar hiç bir şekilde anlaşma bişiy imzalama

Sakın istifa etme yasal bazı haklarını kaybedersin çünkü bence bu şirket politikası:) dayan bekle kendileri çıkarsınlar hiç bir şekilde anlaşma bişiy imzalama

yu_zey durumunu cok üzüldüm canım,durumda nında dediği gibi sakın işi bırakma tazminatın yanar,ve bazı haklarınıda alamazsın birazdaha dayan

tabii canım ayrılabilirsin ister kg bildirerek istersen bildirmeden ayrılabilirsin izne canım

lily cim benimde düzensizdi haftasonuım telafi edeceğiz artık

tebrik ederim seni ve luci yi canım biriniz 6. biriniz 10. olmuşsunuz maşallah sizlere

luci cim iyi uykular tatlım ankarada açılmamış sandıkları olduğu söyleniyor 100 oy daha sayılmadı deniyor aradaki fark 27 bin bakalım ne çıkacak kusura bakmayın yaa ben takıldım bu sonuçlara bugün kafam orada hep

yu_zey durumunu cok üzüldüm canım,durumda nında dediği gibi sakın işi bırakma tazminatın yanar,ve bazı haklarınıda alamazsın birazdaha dayan

tek güvendiğim evlilik tazminatım ancak ondada işsizlik maaşı yok onun için pek düşünmüyorum bekliyorum ama bunlarında çıkacak gibi bir niyeti yok gibi anlam veremiyorum bazen

tabii canım ayrılabilirsin ister kg bildirerek istersen bildirmeden ayrılabilirsin izne canım

kaptancım cuma günü kilo bildirip çıkarım o zaman teşekkür ederimm

sabahtan internet yoktu sorun vardı galiba genelde .yoğun bir hafta sonun ardından herkese selamlar.

kızlar bu hafta sonu cozutmayayım dedim ama yine olmadı cumartesi küçük oğlumun doğum günüydü onu kutladık ve yine dibine vurdum.neyse bakalım bugünden itibaren tekrar diyetime dönmüş bulunmaktayım cumaya kadar inşallah ne kadar giderse artık.

.

Pazar günü düzensiz beslendim biraz ama genel olarak çok yüksek kalorili bir şey yoktu. Sadece seçim sonuçlarını takip ederken stresten biraz çikolata yedim Bunun dışında güzeldi menüm kahvaltı da 1 dilim ekmekle yumurta , öğlende brokoli çorbasıyla mantar sote yedim . ve bu hafta diyet bakımından iyi olacak biliyorum. Şimdiden hepimize iyi bir hafta güzel menüler diliyorum . Sevgiler

canım gerçekten çok yoğundu dün.bende pek anlamam siyasetten ama hakkımızda neyse hayırlı o olsun.biz vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.

canım sen zaten dünü telafi etmiş gibi görünüyorsun.öğleden sonra birşey yememişsin

kızlar biz şimdi gamzeyle biraz gezmeye çıkacaz sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

.

Ya kızlar acayip uykum var işten sonra pazara gidecektim öğle arası kısıtlı akşam çıkışta giderim demiştim ama sanırım eve gidip vurup kafayı yatacağım
hem hafta başı olması hem saatlerin alınması hem de dün seçim olması sebebiyle bugün uykusuzum
akşama ne yapsam diyordum ne zamandır mücver istiyor canım - marketten maydanoz alıp yapayım bari...

uyudum ama ben de uykusuzummm fırın mücver çook iyi fikir lily, ben de yemek pişirmek üzere mutfağa gireceğim az sonra olmadı ben de mücver yapayım...sersem gibiyim hala kolay gelsin sana da şimdiden...

kızlar biz şimdi gamzeyle biraz gezmeye çıkacaz sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın..

sevdacım ohhh gezin kuzum gamzeme de çook selam :) ben hala dünün sersemliğndeyim ama akşama yürüyüşe çıkacağım inşallah... bugün uykuda geçtiği için doğru düzgün bir şey yemedim bakalım 1-2 güne iner şişliğim sanırım...bi de çok yoruldum akşam habire çay-kahve patlamış mısır servisi yapmaktan bu ev 3 günde toplanmaz sanırım

umarım kısa süre içinde sorunlarınız çözümlenir canımm

Kıdem ihbar tazminatı sosyal haklar izin fazla mesai bu haklarının bir kısmı yanar.belki performans düşüklüğüyle çıkarırlar yada öyle yapmaya çalışıyorlar

Kıdem ihbar tazminatı sosyal haklar izin fazla mesai bu haklarının bir kısmı yanar.belki performans düşüklüğüyle çıkarırlar yada öyle yapmaya çalışıyorlar

canım evlilik tzminatımı alırsam izinlerimi alabiliyorum yani araştırdığıma göre ...

Performas düşüklüğü gösteremezler çünkü işimin gerektirdiklerini yapıyorum hattaa bu aralar fazlasınıda yapıyorum ki onlara laf bırakmıyorum

zaten işimle ilgili üstüme gelemediklerinden abuk subuk psikolojik sekilde üstüme geliyorlar ya

inşallah o günlerde gelir cnım, ikimizinde vermemiz gereken kilo aşağı yukarı aynı
evet 20şer kgcuk

valla canım 1 aydır kilo gitmiyor bakalım daha nasıl sabırla devam edeceğimmm

@ senin adına inşallah diyorum o zaman
azimle devam edeceğiz yapacak birşey yok (gerçi bugün ben batırdım ama zararın neresinden dönersek kar değil mi?)

havaların ısınmasını ve saatlerin alınmasını avantaja çevirmek lazım değil mi Gamze?

kaptancım ellerine sağlık -
dereceler almışız luci ve vazgeçmekyok ilk 10a girmiş tebrik ediyorum hanımlar ikinizi de

Resimli anlatım güzel ve değişik olmuş

canım sen de kaç gündür hatta haftadır uykusuz ve yorgunsun bir de konyaya git gel yaptın bi dinlen yaaa
Dünkü menüm Sabah kahve
Öğlen 5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt
Akşam 5 kaşık nohut 2 dilm ekmek
sabah kahveyle geçiştirmişsin ama peynir ekmek domates yesen daha iyi olmaz mıydı sanki? yani zaten az yiyorsun

Diyetisyen listesi olduğu çok belli maşallah bence tam gaz devam et aksatma ve öğün atlama derim bu arada aldığın dergi formsante mi?

Handecim meün güzel bence dışarıda olmana rağmen iyi atlatmışsın afiyet olsun

karabuğdayı diyetisyen mi tavsiye etti?

afiyet olsun ev yapımıysa eminim daha sağlıklı ve az kalorilidir:))
yoğurt kürünün faydasını görürsen mutlaka söyle olur mu? menün de güzel canım afiyet olsun

Kız ateş almaya mı gittin 3 günlüğüne? :)))
Bu arada sen yine her halukarda sporunu yaparsın ha geçer misin ona yorum yapamam ikiniz arasnda bir çekişme sonuçta ben aranıza girmeyeyim

tebriklerrrrrr

lily cim benimde düzensizdi haftasonuım telafi edeceğiz artık
evet kaptan hafta içi telafi zamanı oluyor

selam Sevdacım oğluşunun doğum günü de kutlu olsun - hepimiz hafta sonu enkazından çıktık ama Cumaya kadar telafi edeceğiz hep birlikte inşallah

Sana da güzel haftalar dilerim canım - valla hafta sonu geride kaldı bugün yeni bir gün yeni bir hafta geçmişi unutup devam ediyoruz napalım

canım gerçekten çok yoğundu dün.bende pek anlamam siyasetten ama hakkımızda neyse hayırlı o olsun.biz vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.

.
evet aynen öyle

uyudum ama ben de uykusuzummm fırın mücver çook iyi fikir lily, ben de yemek pişirmek üzere mutfağa gireceğim az sonra olmadı ben de mücver yapayım...sersem gibiyim hala kolay gelsin sana da şimdiden...

evet ben de fırında mücver düşünmüştüm pazara gitsem mi gitmesem mi derken uykum açıldı gider gelirim ama yürüyüş yapabilir miyim bugün bilmiyorum balkonları da yıkayabilirim egzersiz niyetine
sana da kolay gelsin

resmen mobbing uygulanıyor sana - sayın avukatım durumda arkadaşım bunun yani mobbing'in cezai yaptırımı var mı???

Kızlar ben çıkıyorum bugün çok yazamadım topik de sessizdi sanırım herkes yaz saati uygulaması ve seçim sonucu enkaz durumunda valla benim uykum var ama uzun zamandır gitmediğim kapalı pazarımız var minibüse binip oraya gideceğim hem değişiklik olsun pek gezen biri değilimdir hem de eksiklerimi alırım oradan eve gideceğim eğer ki hava kararmaz ve yorgun olmazsam belki biraz yürüyüş yaparım
Herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…