- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.121
5. takim icinde gunluk spor dakikalarimizi sayicaz, her hafta en cok dk spor yapan birinci olacak.
1 ayda 5 kg harika bencesen diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalış elinden geldiğince emin ol görünürde çok olsa da yediklerin - asıl zayıflatan kısmı o işin - yani az ama sık bir beslenme düzeniyle metabolizman hızlanıyor
[/COLOR][/SIZE][/B]
Anladim canim guzelmis bende yazarim buraya o zaman
Kahwaltı 9:00
Eki Görüntüle 1042450
Öğle 12:30
Eki Görüntüle 1042451
Ara öğün 14:00
Eki Görüntüle 1042452
Akşam yok kaçamak yaptım
Eki Görüntüle 1042453
Su 1,5 Lt
Spor
Eki Görüntüle 1042457
1500 adette ip atladım
hahah sen iyice resimli anlatima gectin ebbiss
Heeee böle daha güzel oluyo ayıp olur mu ki acaba yada yasakmı ki kowulmiim
Kızlar Kocacımın bana yaptığı jeste karşılık benim güzel süprizim
Sizlerede fikir olsun
Maliyeti düşük zahmetsiz harika bir sey olduu
Eki Görüntüle 1041403
durumdacim bi de oyle dene, belki de bacaklarindan yakmana faydasi olur.
canım o kk ya girmemişki en son gecen hafta kg bildirdiği zaman cepten giryorum yazmış bi daha da kk ya girmemiş girsin kk yaa ben uyarımı yaparım tatlım ama bak sende nasıl işe yaradı artık sürekli burdasın
tabii ki de göreceksin Zeynepciğim - bu kg verme işi biraz sabır istiyor bugün veremezsin ama haftaya bir bakarsın umduğundan da fazla takır takır gitmiş olurumudu yitirmek yok tam gaz devam
oğlunun listesi varmış onu uygularsınız artık yapacak birşey yok sağlık daha önemli...
Destansı için de mutlaka bir açıklaması vardır diye düşünüyorum mesela internet bağlantısı gitmiştir falan... Tabii haber vermeliydi o konuda haklısın - inşallah en kısa sürede gelir ve bir açıklama yapar
inşallah bir sorun çıkmaz da bir daha uğraşmazsın biraz tatil senin de hakkın arkadaşım
Valla 20li yaşların sonunda biri olarak birinin bazı şeyleri alt üst edeceğine inanmıyorum bu saatten sonra - şu an huzurum yerinde - gelecek kişi bunu devam ettirebilsin yeter
ben de öyle diyorum insanlar okusun ama okuyan cahiller de var maalesef - onların durumu bilmeyen okumamış olanlardan daha vahim bence:18:
sen de takma canım kilo verme sürecinde de regl döngüsü etkilenebiliyor bir de hem iş hem ev hem bebek hem de eşinle olan durumlara kafayı takman derken epey stresli bir süreçtesin şu aralar - ondan da olabilir
sen bir de işin öbür tarafını da görüyorsun ya - gerçekten zor
1 ayda 5 kg harika bencesen diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalış elinden geldiğince emin ol görünürde çok olsa da yediklerin - asıl zayıflatan kısmı o işin - yani az ama sık bir beslenme düzeniyle metabolizman hızlanıyor
bence durduğun kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?