Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar,
Bugünkü menüm

Sabah: İki dilim tahıllı ekmek, 1 kibrit kutusu peynir, ince dilim ananas, 2 ufak domates

Ara: Activia

Öğle: Tavuk şiş, domates biber

Ara: 1 elma

Akşam: 3 kaşık patlıcan kurusu yemeği, yoğurtlu, iki kaşık nohut, bir tane köfte, salata

Ara: Çeyrek muz (oğlanın akşam mamasına kattım 3/4 ünü :)

Spor: 35 dakika yürüyüş
Su: En az 3 litre

Haklısın, genelde listeye bağlı kalıyorum, ama kalmasam da sağlıklı besleniyorum, 1 ayı geçti hiç tatlı yemedim ve ihtiyaç da hissetmiyorum. İlk haftalarda kuru incir yemiştim tatlı istedikçe şimdi onu da yapmıyorum.

Liste gerçekten çok fazla şey içeriyor :) bazen çok tok kalkıyorum sofradan, nasıl kilo veriyorum da anlamıyorum, burası daha çok motive etti beni, bakalım haftaya kaç kg gitmiş olacak :)

o kadar yorgunum ki... dun gece uyuduysam 1,5-2 saat uyumusumdur. ondan onceki gece de cok yarim yamalakti uykum. birazdan yaticam zaten. bugun spor yapamadim dogal olarak. yediklerime dikkat ettim ama yazmicam menu affiniza siginarak, yediklerimi aklimin bir kosesinde tutmak da beni biraz yormus, fazla kacirmadan kafamda tutmadan takilmak istiyorum birkac gun.

optum hepinizi takim derecelerine bi bakayim, bakalim kacinci olmusuz :)

Kizlar elektrikler yok telden grcmis yapamayacagim yediklerimi yazip yatacagim basim agriyo yinee
Sabah
2 dilim light tost ekmegi
Menemen
4 zeytin

Ogle ara karisik
1 meyveli topkek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 ev pogacasi
1 avuc karisik kuruyemis

Aksam
3 kofte
2 dilim ekmek
Salata
3 yk irmik helvasi

Ara
1 bardak yarimyagli sut

Bugun sacmaladim aksam(

He bi tane de su cekmeceli cikolatalar var ya ondan..kizim agzima tepti resmen:))

Arkadaşlar günaydın , güzel bir haftasonu olsun hepimize
Bugün arkadaşlarımla kahvaltıya gidilecek birazdan çıkıyoruz. Ama abartmak yok söz size . Öyle bal reçel nutella falan yok olamaz :)) gelince girmeye çalışırım . Sevgiler

Selam,
Seçim öncesi gürültü kirliliği müthiş. Şehir merkezine uzak oturmamıza rağmen inanılmaz ses var. Neyse akşama bitecek. Hayırlısı olsun diyorum :)

Bugün evdeyim, bir yığın sebze pişirdim. Taze fasulye, kereviz, pazı :) millete detoks var bugün.

Mutlu haftasonları, akşama menümü yazarım.

selam kızlarr=)))) temizliğimi yaptım..şimdi kahvemi yudumluyorum..az sonra da ütü belasıyla başbaşa kalacağım....sonra da okumam gereken yazılı kağıtlarım var:))) herkese mutlu haftasonlarıııı=))

Ama ben masumdum çok karışıktı buralar.yoksa arkadaşlarım bir tek siz:)

Neler ne kocalar var insan demeye bin şahit babalık duygusu desen hiç yok.benimki en azından mükemmel baba:) başladım sağlıklı beslenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…