- Konu Sahibi Cherry Mom
- #110.461
Menün bence gayet güzel - kalori olarak da 1300-1400 arası birşey bence - yani kaba taslak hesapladığım kadarıyla böyle
2+2 olarak güzelmiş
Amin Sevdacım Allah'ın rahmeti hepimiz üzerine olsun inşallah
pantolonunun olmasına çok sevindim benim de vardı öyle bir tane - inşallah aynısını biz de yaşarız
sütlü inciri beğendimaslında güzel bir alternatif hem meyve yemiş olunur hem de tatlı ihtiyacını karşılama açısından sütlü olduğundan kan şekerini de hızlı yükseltmez
Selam Zeynepciğim - kolay gelsin
Selam kaptanTartıda yüksek bir rakam görmen regldendir - migreninin ağrımasına üzüldüm şimdi nasılsın?
Hamilelik ihtimali var demişsin hakkında hayırlısı olsun test yaptın mı?
hadi ya - bu sefer net bir şekilde şu şöyle olacak de ki sonra aynı sorunları yaşamayasın
çok çok sevindim arkadaşım 50li rakamları görmene - tebrik ederim
1800 çok değil 1000 az aslında biz çok sağlıklı beslenmiyoruz en ideali ortalama 1200-1400 arası - mesela senin kilonda birisi için en az 1200 kcal olmalı
kaç gündür üzerindeki yorgunluğun nedeni buymuş demekıhlamur limonlu çay falan iç bari ılık şeyler boğazlara iyi geliyor - güzelce dinlen arkadaşımmmmm
boyumu sormuşsun 155cm - sanırım beden kitle indeksini hesaplayacaksın
bir de yarışı devam ettirmene sevindim teşekkür ederim bu hafta başlangıç olduğundan tam adaptasyon olmadı belki haftaya diğer arkadaşlar da katılmak isterler
Bu ara 1000 kalori alıYorum.ama duraklama dönemine gireceğimi biliyorum bu ara ya kalori azaltıcam yada detoks