- Konu Sahibi Cherry Mom
- #110.481
Neyse gözün aydın diyeyim en azından sebep bellimerhaba kızlar
fırsat bulamadım bugün gelmeye nasılsınız,inşallah hepiniz çok iyisinizdir
+ çıkmamın sebebi belli oldu bugün regl oldum
geçmişe bakayım![]()
Hayırlı yolculuklar kaptan güle güle git sağ salim dön inşallahluci cim valla bıraksalar uyuyacağım gözlerim hiç açlmıyıor yaa esneyip duruyorum
valla az önce işyerinden bi arkadaş tibeti görmüş bunu deneyelim mi diye peki sen hala devam ediyormusun? bende başlasam mı diye düşünmekteyim?
gülanne sen de mi regli oldun anlaşılan takım yarısı regliyiz bu hafta
kızlar yarın sabah 9 uçağı ile kars a gidiyorum oğlanları da alıp haftasonu gezmeye siz bildirimi yaparsınız ben az sonra listeyi eklerim de destansı ne olacak lucim ordamısın lily cim sizler bi şey söyleyin 2 hafatsır hiç bişey yazmadıgülanne ve elendil sizler yarın güzel kg vermiş oluırsanız listeye ekleyelim değilse haftaya yı bekleyelim ne dersiniz?
Destansı hakkında sormuşsun bence yarın girip bildirim yaparsa yazarız listeye ama bir hafta daha bekleriz olmadı gereken neyse onu da bilgilendirip yaparız sonuçta takım ruhu önemli
Gülanne ve elendil içinse bu hafta takım içi listede tutup haftaya eklesek nasıl olur? Şimdi işten çıkacağım o yüzden net birşey yazamıyorum ama yarın duruma göre listeye de ekleyebiliriz bakalım diğer arkadaşlar ne derler bu konuda ? Sonuçta birlikte karar almak gerek
Canım gelen kimse yok yazmışsın aslında önemli olan büronun yeni açılması değil eğer ki bir avukatla çalışıyorsan tabiiYeni açılan bir büroda iş buldum ya beni buldu iyimi hiç iş yok.yani bir ay oldu daha bir dilekçe bile yazmadım.içim sıkıldı resmen bütün gün okuyorum.ama hiç iyi hislere sahip değilim.sanki adam heran benim avukata ihtiyacım yok diyebilir.sabırla iş çıkacak diye bekliyorum müvekkil nerden bulacamki onuda bilmem hiç b.lmediğim bir şehirdeyim.sonuç olarak stresliyim.daha bu işi yapabiliip yapamayacakmıyım onu bile bilmiyorum hala staJer gibiyim uffff tecrübeli arkadaşlar ya beni bi rahatlatın
ben avukatlık bürosunda çalışmıştım liseden sonra - bir iş hanı olduğundan oraya birisi danışmaya geliyor mesela, o katta hangi avukat yerindeyse onunla konuşuyor sonra avukat yardımcı oluyor işine ve bir bakıyorsun davayı üstlenmiş - sen de sonuçta onlarla haşır neşir oldukça kendi çevreni kuruyorsun
bazı şeyler zamanla rayına oturur az biraz sabır canım
güzel yorumların için teşekkür ederimumarım ekside olursun
evet detoks gibi oldu diyete alışma modundayım,birazda midem küçülsün dimi ama
hoşbuldum bitanem
menün güzelmiş canım
hımmm ama bulgur pilavıydı,dikkat ederim tatlım
başarılar dilerim canım
bendeseni çoook seviyomm tatlım benim
harika menü
amin canım sanada günaydın
darısı başımıza
günaydın
bazen bende senin gibi düşünüyom ama iyiki varlar
güzel menü
doğru söylüyosun ama gerçekten fırsatım olmuyor,herzaman diyorum akşamdan hazır edeyim nasibolmadı daha dikkat ederim bundan sonra çok sağol canım benim, cevaplarımın kısa olmasının nedeni işyerimden yazıyorum mecburan kısa tutmak zorundayım evde bilgisayar yok maalesef
merhabaaa canımm
sende iyiki varsın canım benim
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar daha eve gidip yemek yapacağım sonra yürüyüşe nasıl gideceğim onu düşünüyorum:44:
Son düzenleme: