Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabu cum canım söylediklerinin yanlış olan hiçbir tarafı yok,ne demek siz beni bu diyete dahil etmeyin o zaman :1shok: olur mu öyle şey,sen ne yapmak istiyorsan onu yaparsın .. bize sadece fikirlerimizi söylemek düşer tatlış.
sen bu diyeti değiştirerek,yerine benzerlerini koyarak yapacağım demişsin .yap tabii,biz de görürüz işte fena mı olur opuyorumnanaktan

merhaba kızlar..
ben de kısçemle 1.5 saate yakın yürüdüm geldim:lepi:

dedikleriniz cok doğru..

ben de cok az değişiklik yapabilrim arada..
mesela ikindi de tek grissini yiyip yine 2si bi arada nescafemi içmeyi düşünüyorum.
akşamları da bulyon çorbayı içemicem...

hadi bakalım görücez inş güzel gelişmeleri hep beraber..

5.takımın güzelleri naber ya yeni bir diyete başlamışsınız acep nedir ne değildir bu bulyon çorbanın tarifinibilen bizede versin bende listyi döktüm yarın başlayacam başlayanlar neler yaptı bi anlatsın geçmiş bakacam gerçi ama

sportie cim sen biliyormusun nedir bu diyet

canım choclate'ın diyet listelerindeki diyetisyenden diyet başlıklı diyeti.
Günlük max 1000 kalorilik bir diyet biraz sıkı anlıycan, hemen hepimiz bu diyetin peşine düştük bakalım, hepimizde biraz kendimize göre yorumluyoruz o da ayrı.
mesela ben 1000 kalorinin peşindeyim, kalori saymaya başladım.:roflol:

hakkımızda hayırlısı

tıss bhk ne ara baktın ne hızlısın yaff. biri beni takip ediyor hahahah.

hadi git yemek neyim yap eşini üsme :)) kendinide bize ösletme

selammmmmm ben geldim ben geldim...delikafadulden
saat 3ten beri okuyorum el insaffffffff. ne cok sohbet etmissiniz masallah.. gerci son sayfaya gelene kadar aklimda birsey kalmadi..ben kedi köpek resimlerinde takili kaldim. zemuszemus hayvanlardan güzel ve günahsiz riyasiz bir yaratik varmi?. karsiliksiz severler. bir basini oksattirabilmek icin türlü saklabanlik yaparlar. kizip azarlasan bile yine dönüp gelirler..a.s ben cok seviyorum hayvanlari.
mersacigim kizinin sinavinin iyi gecmesine sevindim. insallah sonuc istediginiz gibi olur.
cedric güzelim düsmüssün. oyyy kiyamam gecmis olsun yaaaa..:teselli:
sportieee canim yine biraz incelmissin ne güzel bir duygu degilmi.. zaten fazla kilon yok simdi bu bir cm bile cok farketmistir sende..
bijom cok iyi gidiyorsun canim tebrikler. cok istikrarlisin masallah.

güle gülee sportiem

kızlar buda tişörten yaptığım bolero ay heyecandan her yaptığımı gösteriyom size:)) kızmayın haaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/7336574-mesaj42.html
eline saglık bu menken hatunda siz oluyorsunuz galiba .sırnaşık şey k.k seni iştaha getirdi valla merifetlerini döküyosun .... güle güle giy .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

5 takımın fıstıklar .... bizim 6. takımdada sizden götürdügüm listeyi yapan arkadaş var ... cumadan beri yapıyor ama harfi harfine vede çok güzel gidiyor kilo vermeye başladı bile ...:enbuyukkk:

abencim foto nerde ben göremedim seni???albümemi koymuştun kaldırdınmı??
bi baksaydım bendezemuszemus

oo aebenim demek bizden liste çalıyosun haa vay hain domdomlar kaydirigubbakcemile3

ay tısım sorma bak sana kk maceramı anlatım ben bu siteye 2 sene geçti üye olalı. ama takılmazdım sıkılırdım .
neyse efendim benimki travian diye bi oyuna dadandı benide dadandırdı.işte beraber köy kurmalar birlik kurmalar savaşlar faland erken birliğin yardımcısı bendi diplomasi işlerini tüm mesajları ben yönetiyodum efendim neyse benimkinin kıskançlık krizleri tututt elin adamları ile mesajlajıyorum diye kızdırdı beni bende tüm köylerimi yaktım yıktım onun üyeliğinide iptal ettirdim hahahaha. sonra kilo verme falan derken takımları keşfedip buraya dadandım . ee eşim bu arada hala oyun oynamak istediği için benim buraya dalmam onun işine geldi hiçç seslenmedi. normalde böyle sanalda bu kadar samimi arkadş edinmeme uyus olur ama kendi menfaati için seslenmedi baktı burdan zarar gelmez devamınada ses etmed,i zaten . şimdi akşamları pc kapışıyoruz bir o bir ben .adam hasta yaa gecenin üçünde saldırı yapmaya kalkıyor allahım yarebbim :))

ay pardon yalnış yere yazdım mesajı..kusura bakmayın ben 6,takımdayım sandımkaydirigubbakcemile3 ..hatlar karıştı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…