- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.161
Yazdığın bilgiler için teşekkür ederim kürü de eve dönünce deneyebilirim - ben de varis olmasını önlemek için çorap almayı düşünüyorum hatta biraz internetten de araştırdım ama bu ara yoğunluktan birşey yapamadım seminerden gelince eczaneye giidp soracağım ne önerirler diye - ben genelde ayakta değilim oturarak çalışıyorum ama ayakta durunca ya da çok yorulunca da şişiyor bileklerim.patates ve havucu bilmiyordum soylediğin iyi oldu canım..
ben sana tam tarif yazayım ; kara (siyah) üzüm çekirdeğini sabah akşam 1 tatlı kaşığı süt yada yoğurda kayıp tüketeceksin.. evet aktarlarda bulunur kara üzüm çekirdeği ..bide deiğin doğru kalp damar hastalıklarınada iyi geliyor..
tşk ederim canım :) seninde menün çok güzel bu arada masallah..
tuzsuz yiyorum yemeklerimi doktorum tuzu yasaklamıştı.. 30.haftadayım bugünohh baya bi azalttık günleri ... ayaklarımın üstü sanki hamur mayalamış gibi pofuduk pofuduk yaww bide ben ham meyve diyebileceğim erik vs şeyler yiyorum (tam mevsimi değil sonuçta) acaba onlarda şişlik yaparmkı?
şuan evet diyet yapıyorum çünkü tuzu doktorum yasaklamıştı 22.haftadan beri..
abur-bucur ,yağlı çerezler kısaca vucuda yararı olmayan şeyleride yemiyorum
aslında sağlıklı besleniyorum diyebilirim..
sonra doktorumun verdiği vitaminler..kan hapları..kan sulandırıcı iğnelerim.+ coraspin hapım (tek iğne yetmiyor bana) , kasılma ve kramplarımı engellesin diye magnezyum ilacım..yani bunları fazladan fazladan alıyorum gün içerisinde..
sabha aç karnına magnezyum..öğlen tokken decavit vitamin ilacım.. ardından kan sulandırıcı yapıyorum iğneyi kendime.. akşam 10da coraspin içiyorum,, gece yatmadan tekrar magnezyum içiyorum..gece saat 3te kan hapımı içiyorum... yani bu kısır döngü sürekli devam ediyor.. hamileliğimin başlangıcından bu zamana kadar ve hatta doğuma kadarda devam edecek.. evet ben iki canlıyım ama inanki ben vitamine başlayalı (3.ayda veriyorlar) fındık,ceviz,badem gibi bir çok yemiş yada meyveyi istemez oldum canım istemiyor ama ben bu vit.başlamasaydım avuc avuc yıyor olcaktım.. bazende eşimin zorlamasıyla yediğim zamanda vucudum reaksiyon gösteriyor yani allerji oluyorum..yani vitamininde fazlası zarar işte... kızım iyi masallah teyzesi :) 30.haftamdayımya kızım boy ve kilo olarak 32.haftayı gösteriyor ultrasonda .. zaten ilk kan testinde ikiz sanmıştım ben.. beklenen adet tarıhındeki kan testimde 1200 çıkmıştı.. meğer taa o zamandan belliymiş topaç olacağıdoktorum bana hamileliğimin en başından dedi 45dk yuruyeceksın ama şimdi bazı engellerden ötürü (erkenden doğurmamak için) ben 30dk kadar yavas tempo yürüyorum ..hımm birde 6 .ayıma kadar tatlı ağzım sürmedim ben (ekşi ve tuzlu gıdaları çok fazla sevdim ve yedim.. mandalina gibi 4 tane limonu ard arda yediğimi biliyorum yüzümü ekşitmeden) yeni yeni tatlılı şeyler tüketmeye başladım belkide bu benim kilomuda etkilemiş olabilir..
dediğinde haklısın insan strese girdimi daha bi şişiyor..mesela bu hafta dedimki amannn saldım çayıra mevlam kayıra... hayret aynı kilomda kalmışım :O güzel dileklerin için çook tşk ederm :)
kız ben dün anneme dedim, annmde sağlık ocağına gitmiş vermemişler..neymiş onlar sayılı geliyormuş önceden ad soyad istenmiş ve sadece obez hastalara veriyorlarmış..öyle demiş hemşire :O annemde bende obezim banada ver diyince işte bu seferde sipariş üzerine getirdik sayılı diyivermişler.
yeşil çayın çileklisidemi varmış süperr :) menunu beğendim canımm..
varis için tam tarf: kara (siyah) üzüm çekirdeğini sabah akşam 1 tatlı kaşığı süt yada yoğurda kayıp tüketeceksin.
suyu çoğaltmana çok sevindim canım..menunde harika :)
hayırlı cumalar canım,Allah gönlündeki dualarını kabul etsin insallah aminnn
tebrik ederim canım şu hasta halinle bideee...idolümsünn benimmmm
kaptamcım kendini toparlamana çokk sevindimmm :)
canım tebrik ederimmmm :)
hakkında hayırlısı olsun canım.. tez zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz ama:)
Tuz kullanmıyorum tuz yesem herhalde ayaklarım çok aşırı şişerdi - senin de kullanmaman güzel birşey doğuma doğru zaten vücut şişiyormuş
Senin için de çok sevindim maşallah 30 haftayı devirmişsin bebek 32 haftalık gibiyse 35. haftadan sonra bekle bakalım bebişini kucağına almayı
Sen Elifle yarışı kızıştırdın bakıyorum dabugun dondum eski halime handecimtartida eksileri gormek bana moral oldu. 1 mayista 79'u gormek hedefimden vazgecmemistim. iyi ki izne ayrilmamisim, iyi ki carsamba markette abur cubura dalmamisim
istedigimi giymekten cok yillarda diyetlerimi sabote eden siska arkadaslarimin karsisina cikip incecik ce-e demek bana motivasyon veriyor. "ye ye arada metabolizmayi da sasirtmak lazim"
haha ben de avukat yanında sekreterlik yaptığım zamanları hatırladım şimdi - patronumun eşi de aynı bürodaydı işte onun çekmecesinde ojeleri vardı bana da verirdi bir gün kırmızı bir gün kahverengi - artık kıyafete göreSorma ya oje sürüyorum şuan:)
normalde çok yüksek değildir ama tansiyon ilacı kullanıyorum dr kullanman lazım dedi ama kürü deneyeceğim çünkü ödem de tansiyonu etkiliyor haliyle... tabii seminerden dönünceYani hem sağlıklı yap bence tansiyonun düşük değilse
ben de benzer şeyler yazdım evli değilim ama benim düşüncem de seninkisi gibi - senin benim param dedikten sonra evlenmeye gerek yok ki... peki benim yaptığım yorumları okudun mu? merak ettiğim şey sözleşmenin edinilmiş malları ne kadar etkilediğiydi yani evlilik içinde yapılan ödemeler ortak - o eve giren para edinilmiş mal kapsamında diye biliyorumSenin hatrın için yazdım canım. Ama başından sorun çıkıyorsa böyle sonra o evlilik yürümüyor.yani evlilikte ayrı gayrı yoktur
Canım geçmiş olsun - bazı ilaçlar aç karnına bazıları tok karnına kullanılması gerekiyor tabii herkesin bünyesi de farklı ve kaldırmayabiliyor - inşallah bir daha yaşamazsın benzer şeyleri...
Kızlar Merhaba
Artık izinde olduğumu biliyorsunuz ancak yazmak istedim.
Dün gece çok kötü bir geceydi regl ağrım beni uykumdan uyandırdı. 03:30 da uyandım kıvrandım sıcak su yaptım yok geçmedi eşim bana bi kaç bisküvi bişiler getirdi ilaç geirdi içtim kendime geldim (Allah razı olsun )
Bi hatırlatma yapmak istiyorum sakın haaa aç karnına ilaç almayın ben öyle bir hata yaptım yine regl ağrım için midem bulanığı için bişi yemedim ilaç aldım ilaç zehirledi beni .
Gerçi dünyediğim bisküvide midemi bulandırdı ama ağrıdan iyidir.
Sabah sıcak bir duşa girdim masaj yaptım çok şükür suan iyiyim
Tartım fazlalık göstermedi çok fazla ekside göstermedi ancak rakam söylemek istemiyorum
Yaşadığım en güzel duygu ise şu ilk defa reglken karnım dümdüz göbek yok bu harika( detoks sayesinde diye düşünüyorum )
Şişkinliğim yok sporun verdiği ağrılarım mevcut o kadar.
Önümüzdeki hafta daha ii sonuçlarla karşınızda olmak istiyorum
Öpüyorum sizleriii
iş yerinde yemek olayını nasıl yapıyorsun canım
benim kilo senin kiloya yakın biliyorsun bu dönemlerde vermek çok zor
isveç diyeti hk detaylı bilgi olan bir sayfa var mı burda ???
ohoooooo bizimki uçtu genee kız normalde bir insanın atması gereken adım sayısı 10 bin hadi sen 2 katı yap
neyse neyse sen kendini böyle iyi hissediyorsun devammm
canım sağlık olsun tebrik ederim sabit kalmasındansa az az da olsa gittiği ii oluyor yapışıp kalınca gitmiyor biliyorsun
Allah Allah neden zimmetleniyormuş anlamadım ben
bak gördünmü almamışsın bence verdinde suan o şişkinlikten belli olmuyor. Haftaya acısı çıkar bunun bence
Canım benim seninde cuman mübarek olsun hayırlı cumalar
tatlım tebrik ederimmm çok güzel bir rakam o kadar endişe ediyordun
aynen kaptan bu hafta herkes silkelenip tıoparlanıyor takım olarak 1. liği yaşamak istiyoruzzz
bu arada kaptancım ben geçen hafta izne çıktım önümüzdeki cuma günü bildirim yapıyorum değil mi ?
Yoksa 2 hafta cuma günü mü bildirim yapmıcam ??
hakkında hayırlıısı olsun canm Allahım en uygun en hayırlı zamanda versin inşallah
kızlar tebriklerrr
evet canım oynama var ancak çok az
Ama en güzeli regl olmama rağmen göbeğim dümdüz ve şiş hissetmiyorum sadece sporun verdiği ağrılar var.
oda bu hafta geçer heralde
önümüzdeki hafta çok güzel bir motive ile başlayacagına inanıyorum ben
canım benim tebrik ediyorum bravoo
bana hepsi uyar siz ne karar verirseniz ben razıyım çünkü gerçekten kendi adıma şu 1 aydır toparlanamadım hastaydım sonra tam iyileştim dedim seminere gittim sonra döndüm yine hastalandım toparladım derken 2. kez seminer olunca düzen falan kalmadı bende - bu sefer tam manasıyla ipleri sıkı tutmam lazım pazartesi olması gereken eski düzene geri dönüş yapma planındayım - hepimiz serildik gevşedik biz ki gıpta edilen takipçisi olan bir grubuz bize yakışmıyorvalla canım bazen sıkıntı olabiliyor ama 3 hafta kg veremeyen değil de 1 ay içinde kg veremeyeni ayıralım ne dersiniz takımdaki diğer arkadaşlar ne der? 3 hafta kg veremeyene bir ceza keselimsağlam bir ceza olsun 1 ay ya da 5 hafta kg veremeyeni de ayıralım benim gibi bi de üstüne kg alanlar ne yapcak :26::26::26:
Bu ceza sistemi sonunda hala veremeyip kilo alan olursa doktora gidecek ve sonuçları burada paylaşacak - zaten böyle bir durumda mutlaka dr diyetisyene yönlendirir - ama herşey normalse 1 hafta daha toparlanma şansı verilir ondan sonra da gereği yapılır - sizce olur mu?
oh maşallahtekrar günaydın 5. takımın fıstıkları bu arkadaşınız bugün deli gibi yağmur altında missss gibi göl ve ağaçlar altında çılgınlar gibi kah yürüdü, kah koştu veeee 2 saat sporunu, 10 km de tamamlayarak döndü... bugün spor arkadaşım korktu yağmura çıkmaya, ama ben biliyorum ki zafer azmedenlerindir... hatta öğleden sonra da koşu bandına çıkıp yüksek tempo koşmayı düşünüyorum 40 dakika falan.... bugün çok şükür hem sabah sporu hem de tartıda şişliğime rağmen gördüğüm sabit rakam beni inanılmaz mutlu etti...alyansımı orta parmağımda güçlükle tutarken günlerdir bugün de dahil yüzük parmağımı sıkması bende tartıda en az 3-4 kg fazlalık çıkacağı korkusu yaratmıştı ki çok şükürrrrtam gaz, tam motive hep birlikte devam inşallah... bu ay hep dediğim gibi spora yüklenmek istiyorum ki diyet de devam zaten, amacım oldukça sıkılaşıp fit olmak artık yakacak pek yağım kalmadı gibi, en azından görünürde.... şu an az da olsa kasa dönüşmek istiyorum...bu arada pzt den beri kalçam 1 cm bel çevrem 2 cm incelmiş....
kilo veren, veremeyen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummm...inşallah önümüzdeki hafta tam gaz devam edelim...
kaptancım bu arada ben kemik kalmaya niyet ettim benim hedefi 65 e çekebiliriz canııım :)
Son düzenleme: