- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.201
Lucim hiç çalışamıyorum moda giremedim gitti, çalışamadıkça stres yapıyorum, stres yaptıkça morali bozuluyor, kendimi yemeğe veriyorum valla hiç iyi değil durumlar, sen nasılsın spora vermişsin sanırım kendini, benim için de koş
canım yaaa, şurada kaç ay kaldı ki noolur sık kendini, hedefine ulaşmak için ...sonra üzülüyorsun ama...kilo mevzusunu zaten boş vermiştin, takma kafana...ama sınava motive ol kuzum 1 sene daha bekleme hayallerin için
Lucim ben hep erken ve hızla başlayıp sonra böyle oluyorum işte, en çok emeklerime üzülüyorum zaten kendimi toparlamaya çalışıyorum, ara verince başlamak çok zor oluyor ama bakalım en fazla pazartesiye kadar beklemeyi planlıyorum, balkonda çalışıyorum artık, çok güzel bir manzaramız var, kahvemi alıp ufaktan başlayıp hızlanmak istiyorum.
inşallah tatlım emeklerini yakmamak için motive etmelisin ya kendini...yüzdüm kuyruğuna geldim diyerek telkin et kendini...Rabbim gönlüne göre versin
Teşekkür ederim lucim, desteklerinizi sonuna kadar hissediyorum, umarım herşey gönlümüzce olur
Lucim hiç çalışamıyorum moda giremedim gitti, çalışamadıkça stres yapıyorum, stres yaptıkça morali bozuluyor, kendimi yemeğe veriyorum valla hiç iyi değil durumlar, sen nasılsın spora vermişsin sanırım kendini, benim için de koş
acaba universite sinavi calisanlar yarismasi gibi bir foruma mi uye olsan hm'cim?her gun cozdugunuz soru sayisiyla falan yarisirdiniz.
saka bir yana da cok stresli oluyor bu sinav calismalari. evde calismak yerine yapabilirsen, yakinlarinda milli kutuphane gibi bir yer varsa orda calis. su donemde orda bir suru sinav calisan vardir, etrafinda calisan insanlar olmasi sana da calisma motivasyonu verir. kutuphaneye bir vasita ile gitmen gerekse bile evde calismaktan iyi olabilir senin icin. bazen mekan degisikligi ve yeni mekani "burada calisacagim" diye sartlanmak iyi geliyor insana.
bizim akademisyenler bunalinca kafede, starbucks'ta falan calisirlar. gurultu sana hitap eden bir gurultu olmadiginda dikkatini dagitmamaya basliyor. zaten takarsin kulakligi muzik ya da baska bisi dinleyerek calisirsin. ama okuma yapacaginda kutuphane daha iyi olur.
Aslında bazı forumları takip ediyorum vazgeçmekyok ama pek bana hitap etmiyor genelde ergenler olduğundan, şaka bir yana kafana göre birisi olsa pek yaşa takılmam ama öyle olsa tek kişi bile bana çok etkili olur da işte ..
Ben Türkiyede değilim ve bulunduğum yerde kütüphane tarzı bir yer yok, cafelerin olduğu yerler yarım saat uzaklıkta ama öyle bizimki gibi her yer cafe falan değil genelde gece kulübü ve restoran tarzı ayrılıyor, cafe gibi sınırlı yerler var, ulaşım zor vs yani aslında mantıklı şeyler söylediğin, çalışma konusunda da tecrübelisin ama benim imkanlarıma daha uygun olmalı, evimiz denize sıfır, bana son zamanlarda en iyi gelen ya balkon ya bahçede masa da ama denizden esince pek bahçede durmuyorum sabit durunca üşüyorum bir de çabuk hasta olan bir bünyem var. Balkona da yeni alışıyorum işte havalar ısındı diye. Normalde çok fazla balkonda öylesine oturmuyorum arada bir kahve içmeye çıkarız o yüzden ders deyince orası aklıma gelsin gibisinden düşünüyorum.
dunku spor raporumu vereyim, Toplam 12,8 km 123 dakika.
luci ve vazgecmekyokcum güzel yürümüşsünüzherkese mutlu hafta sonlarıııı, sabah uyandım baktım hava missss..:attım kendimi yollara :) 120 dakika 10 km yürüyüşümü tamamlayarak eve döndüm...şimdi biraz istirahat edeyim, yoğun bir gün olacak bugün, fırsat buldukça yazarım, öptüm hepinizi
valla canım bazen sıkıntı olabiliyor ama 3 hafta kg veremeyen değil de 1 ay içinde kg veremeyeni ayıralım ne dersiniz takımdaki diğer arkadaşlar ne der? 3 hafta kg veremeyene bir ceza keselimsağlam bir ceza olsun 1 ay ya da 5 hafta kg veremeyeni de ayıralım benim gibi bi de üstüne kg alanlar ne yapcak :26::26::26:
Canlar gunaydinn
Guzel bir haftasonu kahvaltisindan yaziyorum
Guzel bir uyku guzel bir kahvalti ve daha bir cok guzel seyler yasamayi diliyorum tabiki sizlerede ayni dileklerde bulunuyorum
Artik midem kuculdugunden istesemde fazla yiyemiyorum
Bugün ku kahvaltimi sizlerle paylaşmak istedim ama tabagimi degil
Tum kahvalti soframi
Eki Görüntüle 1064883
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?