Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben gidip biraz yürüyüş yapıp geleyim tabii lucininki gibi değil anca 45 dk 1 saat belki ve çok yüksek tempoda olmaz çünkü tekrar işe döneceğim
bu arada gulanne hala yazmadı saat 12 yi geçti umarım vakti ile gelir yazar

zeynep cim şimdi hatırladım ama kaç mesaj arkadaydı eğer sana zor olmayacaksa onu bana özel mesaj olarak gönderirmisin?

lucim valla ne diyeyim sen bu gidişler bırak 65 i 55 e inersin helal olsun sana

Allah razı olsun tatlım, 65 olayım da başka bir şey istemem o da 3 kg esneme payı bırakayım böyle şiş durumlar için...gerçi bundan sonra yüksek sporla kas yapacağım için sanırım kg daha az düşer ama olsun gittiği bizim olsun... bundan sonra cm daha fazla dikkat edeceğim, baksana kilo gitmedi ama sıkılaşmalar başladı çok şükür

zeynep cim şimdi hatırladım ama kaç mesaj arkadaydı eğer sana zor olmayacaksa onu bana özel mesaj olarak gönderirmisin?

tabiki kaptan gönderiyorum

resimli şekilde gönderiyorum hem tele indir hem çıktı al hemde pc de kalsın

benim hem telde hem pc de hemde buzdolabımda asılı

Tamamdir Sevdacim ben bi cezalari dusuneyim, ne kadar kardiyo ne kadar direnc egzersizi uygun olur diye, oglene dogru yazarim kaptanimiz da onaylarsa uygulamaya geceriz.

bence çok ama çok iyi olur canım . bu cezalar bizi iyice bir tokatlar gibi geliyor bana

Eki Görüntüle 1062989

Yupppiiiiiii Sporsuz giden 1,4 kg

tebrik ederim canım.

Gecen hafta 100.2
Bu hafta 99,5
Giden 0,7
Yuzde %0.69

Cok yavas gidiyor yaaa

canım dert etme sonuçta gitmiş yani.acaba metabolizman mı yavaş ki.

.

Kaptan özelden resim gönderme butonu yok bende o yüzden burdan gönderiyorum

canım azaltmışsın hayırlısıyla sağlıklı ,sıhhatli al bebeğini kucağına.aslında doktoruna bir danışabilirsin ham meyvelerden olabilirmi şişlik sebebi nedir.
adımsayar için biz gittik sağlık ocağına hemşirelere sorduk oda doktorunuza danışmanız lazım diye doktora yönlendirdi.sıramızı aldık gamzeyle beraber girdik doktorun yanına.dedik biz diyet ve spor yapıyoruz böyle birşey duyduk alabilirmiyiz falan.oda boyumuzu kilomuzu sordu sonradan da verdi ama sakın kaybetmeyin üzerinize zimmetleniyor dedi kağıt imzaladık aldık.

bu haftanın başında 90 kilo idim....

dedimki amannnn saldım çayıra mevlanm kayıraa sabahki tartım 90ı gösteriyorduuu hem çok şaşırdım hemde sevindim :) sabit bi kilo yaşaşsın

maşallah canım aynı çıkmışsın.ama sakın kendini strese sokma kilo aldığın için normal şeyler hamilelikte önemli olan bebeğinin sağlığı zaten.zaten çok az kalmış sık dişini.

Günaydın takım Bildirim gününde ,

Geçen haftaki kilom 67.2
Bu hafta 66.9
Ortalama % 0.44

Kilo veren herkesi kutlarım

tebrik ederim handecim ...

.

Arkadaşlarr

Son hafta hepimizin dağıldığını menü paylaşmadığını eskisi gibi azimli olmadığını hepimiz farkettik.

Lütfen artık toplanalım kendimize gelelim

Öncelikle
zayıflamayı fit olmayı kendimiz için istiyoruz neden isteklerimiz için savaşmıyoruzzCanımız çikolata isteyince almayı biliyoruzEşimiz sevdiğimiz yemek isteyince yapmasını biliyoruz
Patronlarımız tüm işlerini bizlere yaptırmasını biliyor (istemesekte istesekde )
Peki bizler neden kendi isteklerimize kulak vermiyoruzzz ???

Lütfen kendimize isteklerimize kulak verelim ve gereken neyse o gayreti gösterelim.

Bulduğumuz herşeyi öğrendiğimiz her bilgiyi birbirimiz ile paylaşalım

Senin bildiğini ben bilmiyor olabilirim benim bildiğimide o bilmiyor olabilir

senin bildiğin sana yaramayabilir ama benimki sana yarayabilir aynı sey benim içinde onun içinde geçerli ....

Sizlerden ricam yaz mevsimindeherkes istediği kiloda kendini hayal etsin istediği kıyafetle istediği yemeği korkarakyemeden sonunu düşünmeden ...

Ne güzel öyle değil mi ??

Peki o zaman toparlanmak için neyi bekliyoruz ???

Bu hafta ortalığın anasını ağlatmaya kaç kişi var ???

canım benim sana can-ı gönülden katılıyor ve ben varım diyoruuuum :) 19 kg gitti, kalan 6 kg mı gitmeyecek :) zaten ben her daim motiveyim çok şükür

bu hafta ben de bira içmemeye kararlıyım, şimdi ödül olarak kendime akşam için bulgur pilavı pişireceğim...ödüle bak! pazar günü de Allahtan mani olmazsa termale gideceğiz yine, sıcak ortam termal su geçen sefer güzel çözmüştü yağları...azıcık şımartayım bu hafta kendimi

lilycim diskalifiye olmazsın cnm ya sonuçta söylüyorsun yani mazeretini ve izinli olmakistediğini neyse artık 2-3 haftaya toparlarsın kendini

durumdacım maşallah tebrik ederim.isveç diyetine hiç bakmadım bir bakayımda fazla ağır değilse yaparım bende.

zeynepcim çok teşekkür ederim .az gitti ama zaten çokta dikkat etmedim bu hafta.zimmertleniyormuş ne bilim gerimi isticeklermiş sonra neymiş .bişeyler söyledi doktor.istemezler ama siz yinede dikkat edin dedi

kaptanım valla ben senden yanayım 5 hafta olsun.3. hafta ceza verelim 5. hafta eleyelim.

kızlar görüşürüz spor yapcaktım gamze aradı onunla buluşup biraz yürüyüş yapıcaz bakalım.

.

Ayıralım Bencede ortalammız düşüyor.sende toparlan bu hafta azimle başla

kıyamammmmmm .kız ne varki artık kilon da bugünlük bir öğün ye bişeycik olmaz.

.

Bak canım beni zorlamadı bazi şeylerin yerine başka şey yiyorum

canım benim sana can-ı gönülden katılıyor ve ben varım diyoruuuum :) 19 kg gitti, kalan 6 kg mı gitmeyecek :) zaten ben her daim motiveyim çok şükür

lucim benim bee her zamanki gibi hazırrr

diğer arkadaşlardanda aynı performansı bekliyoruz arkadaşlarr

bu arada lucim yavrum bliyorum öğle yemeğinde istediğini yiyorsun ancak ödül olarak daha güzel bişiler verebilirsin kendine

ahahah saçma geldi bana valla

ne yapacaklar yaptığın adıma bakıp plaket mi verevekler

sağol yavrım bilgi için

canim sen yap islerini, bittiginde gelir yazarsin alintilarini :) ben yolculuk oncesi islerimi hic yetistiremem. hep sabahlamam falan gerekir. o yuzden anliyorum seni :)
sabahlamadım ama işler de yetişmedi - dün akşam ayaklarım çok şişti yani öyle ki sabah hala hafif bir ödem vardı ama çok az düne bakarak düzeldi - kafamda bir sürü şey var napacağımı nasıl halledeceğimi düşünüyorum

resimli anlatım güzel de bence altına da şundan şu kadar yedim diye belirtsen daha hoş olur gibi...

annem yoldadır şimdi ben de gece-sabaha karşı kavuşurum inşallah anneciğime

Hayırlı Cumalar canım sana da...

bu da resmidir. tartida biraz toz var, bugun yapacaktim temizligi, idare edin artik

Eki Görüntüle 1062964
tozlu tozlu mu çektin idare etmioz napcan şaka bir yana harikasın canım maşallah sana

Kizlar ben regl oldum bbebek yokkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

"Obez" sınırından çıkmış olmanı verdiğin kilonun yanında ayrıca tebrik ediyorum

insallah sevdacim :) haftaya hepimiz yuzumuzu gulduren sonuclar gorelim :) zaten herkese odev verdim en az %1 verilecek

ya da %0,5 verilsin en az, vermeyene spor cezasi verelim.
Evet bu ödev bence de iyi olacak herkesi bir bahar yorgunluğu sardı - ben de dahil - artık toparlanmamız lazım

canııım geçen haftalarda öğlen istediğimi yemiştim ama bu hafta sporla birlikte yine diyetteydim... bakalım bu haftayı da böyle atlatayım...

ben adım sayarı anneme aldırttım, bir şey demeden vermişler ki kadın sporcu ne fazla gramı var ne de kilo sorunu, çıkarıp vermişler direkt...zimmet de ne yahu :)

tabiki kaptan gönderiyorum

resimli şekilde gönderiyorum hem tele indir hem çıktı al hemde pc de kalsın

benim hem telde hem pc de hemde buzdolabımda asılı

Kaptan özelden resim gönderme butonu yok bende o yüzden burdan gönderiyorum

Eki Görüntüle 1063261
canım hemen pc ye indirdim tele de resmini çekip koyacam çıktıyı da dediğin gibi yapayım ama bana biraz karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi ben bu kadar ekmek yemiyom günde
canım benim benim ne zamandır düşünüpte ifade edemeğdiğim şeyleri yapmöışsın afferim sana ne diyeyim helal olsun ben varım öğlen gittim 45 dk yürüdüm geldim yemek olarak da 1 bardak sütle müsli karıştırıp yedim
şımart tatlım seni senin hakkın bu takımda vazgeçmekyok ve sen idolsünüz
Ayıralım Bencede ortalammız düşüyor.sende toparlan bu hafta azimle başla
o zaman 5 hafta kilo veremeyeni takımdan çıkartırız diğer arkadaşlara da bi soralım onlar ne diyorlar

bende aile hemşiremizle konuştum bir malzeme çıkış formu doldurmamız lazım dedi onu doldurup veririm dedi
haftaya gidip alacağım

canım sen önce memlekete gitmeyecekmisin ? ben önce memleket sonra seminer diye biliyordum neyse şişinde gidecek inşallah tatlım

anladım canım nasıl istersen

canım günde 2 dilim ekmek var bende normalde sadece sabah tüketiyorum akşam tüketmem 2 dilim ekmekde fazla değil

Valla diyeitn içeriğini besin gruplarına göre incelemedim ama dediğim gibi baa ii geldi

ayrıca azmine tekrar kavuşmana çok sevindim kaptancım kim tutar bizi yavvv

kaptancim ben bu kilo veremeyeni cikarma konusunda soyle dusunuyorum, diyeti ciddiye almadigindan, kacamaklara devam ettiginden, haftasonu kitliktan cikmis gibi yediginden kilo veremiyorsa bence 5 haftayi da beklemeen 3 haftada cikaralim. cunku boyle uyeler digerlerinin de motivasyonunu etkiliyor. zayiflamak, kilo vermek gibi bir niyet yoksa bu takimda yer almasinin anlami yok zaten, yok niyeti gercekten zayiflamaksa o zaman biraz duzenli saglikli beslenecek, sporunu duzenli yapacak.

ama bazen insanin elinde olmayan sebepler olabilir, kilo verme platosuna gelmis olabilir, diyetine ve sporuna duzenli sekilde devam ettigi halde kilo veremiyor olabilir. bu durumda, 5 hafta da kilo veremese o uyeyi takimdan cikarmayalim. cunku kilo vermenin belli direnc noktalarinda birkac hafta durabilecegini hepimiz biliyoruz. o uyelerin direnc noktalari kirildiktan sonra yine guzel kilo vermeye devam edeceklerini de biliyoruz. hastalik gibi bir durumu olan uyelerin de gerekli tedavilerden sonra duzelecegini biliyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…