- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.141
zeynep cim şimdi hatırladım ama kaç mesaj arkadaydı eğer sana zor olmayacaksa onu bana özel mesaj olarak gönderirmisin?
lucim valla ne diyeyim sen bu gidişler bırak 65 i 55 e inersin helal olsun sana
zeynep cim şimdi hatırladım ama kaç mesaj arkadaydı eğer sana zor olmayacaksa onu bana özel mesaj olarak gönderirmisin?
lucim valla ne diyeyim sen bu gidişler bırak 65 i 55 e inersin helal olsun sana
Tamamdir Sevdacimben bi cezalari dusuneyim, ne kadar kardiyo ne kadar direnc egzersizi uygun olur diye, oglene dogru yazarim kaptanimiz da onaylarsa uygulamaya geceriz.
Gecen hafta 100.2
Bu hafta 99,5
Giden 0,7
Yuzde %0.69
Cok yavas gidiyor yaaa
tşk ederim canım :) seninde menün çok güzel bu arada masallah..
tuzsuz yiyorum yemeklerimi doktorum tuzu yasaklamıştı.. 30.haftadayım bugünohh baya bi azalttık günleri ... ayaklarımın üstü sanki hamur mayalamış gibi pofuduk pofuduk yaww bide ben ham meyve diyebileceğim erik vs şeyler yiyorum (tam mevsimi değil sonuçta) acaba onlarda şişlik yaparmkı?
dediğinde haklısın insan strese girdimi daha bi şişiyor..mesela bu hafta dedimki amannn saldım çayıra mevlam kayıra... hayret aynı kilomda kalmışım :O güzel dileklerin için çook tşk ederm :)
kız ben dün anneme dedim, annmde sağlık ocağına gitmiş vermemişler..neymiş onlar sayılı geliyormuş önceden ad soyad istenmiş ve sadece obez hastalara veriyorlarmış..öyle demiş hemşire :O annemde bende obezim banada ver diyince işte bu seferde sipariş üzerine getirdik sayılı diyivermişler.
hayırlı cumalar canım,Allah gönlündeki dualarını kabul etsin insallah aminnn
bu haftanın başında 90 kilo idim....
dedimki amannnn saldım çayıra mevlanm kayıraasabahki tartım 90ı gösteriyorduuu hem çok şaşırdım hemde sevindim :) sabit bi kilo yaşaşsın
Günaydın takımBildirim gününde ,
Geçen haftaki kilom 67.2
Bu hafta 66.9
Ortalama % 0.44
Kilo veren herkesi kutlarım
Arkadaşlarr
Son hafta hepimizin dağıldığını menü paylaşmadığını eskisi gibi azimli olmadığını hepimiz farkettik.
Lütfen artık toplanalım kendimize gelelim
Önceliklezayıflamayı fit olmayı kendimiz için istiyoruz neden isteklerimiz için savaşmıyoruzzCanımız çikolata isteyince almayı biliyoruzEşimiz sevdiğimiz yemek isteyince yapmasını biliyoruz
Patronlarımız tüm işlerini bizlere yaptırmasını biliyor (istemesekte istesekde )Peki bizler neden kendi isteklerimize kulak vermiyoruzzz ???
Lütfen kendimize isteklerimize kulak verelim ve gereken neyse o gayreti gösterelim.
Bulduğumuz herşeyi öğrendiğimiz her bilgiyi birbirimiz ile paylaşalım
Senin bildiğini ben bilmiyor olabilirim benim bildiğimide o bilmiyor olabilir
senin bildiğin sana yaramayabilir ama benimki sana yarayabilir aynı sey benim içinde onun içinde geçerli ....
Sizlerden ricam yaz mevsimindeherkes istediği kiloda kendini hayal etsin istediği kıyafetle istediği yemeği korkarakyemeden sonunu düşünmeden ...
Ne güzel öyle değil mi ??
Peki o zaman toparlanmak için neyi bekliyoruz ???
Bu hafta ortalığın anasını ağlatmaya kaç kişi var ???
valla canım bazen sıkıntı olabiliyor ama 3 hafta kg veremeyen değil de 1 ay içinde kg veremeyeni ayıralım ne dersiniz takımdaki diğer arkadaşlar ne der? 3 hafta kg veremeyene bir ceza keselimsağlam bir ceza olsun 1 ay ya da 5 hafta kg veremeyeni de ayıralım benim gibi bi de üstüne kg alanlar ne yapcak :26::26::26:
bu hafta ben de bira içmemeye kararlıyım, şimdi ödül olarak kendime akşam için bulgur pilavı pişireceğim...ödüle bak!pazar günü de Allahtan mani olmazsa termale gideceğiz yine, sıcak ortam termal su geçen sefer güzel çözmüştü yağları...azıcık şımartayım bu hafta kendimi
lilycim diskalifiye olmazsın cnm ya sonuçta söylüyorsun yani mazeretini ve izinli olmakistediğini neyse artık 2-3 haftaya toparlarsın kendini
durumdacım maşallah tebrik ederim.isveç diyetine hiç bakmadım bir bakayımda fazla ağır değilse yaparım bende.
zeynepcim çok teşekkür ederim .az gitti ama zaten çokta dikkat etmedim bu hafta.zimmertleniyormuş ne bilim gerimi isticeklermiş sonra neymiş .bişeyler söyledi doktor.istemezler ama siz yinede dikkat edin dedi
kaptanım valla ben senden yanayım 5 hafta olsun.3. hafta ceza verelim 5. hafta eleyelim.
kızlar görüşürüz spor yapcaktım gamze aradı onunla buluşup biraz yürüyüş yapıcaz bakalım.
.
canım benim sana can-ı gönülden katılıyor ve ben varım diyoruuuum :) 19 kg gitti, kalan 6 kg mı gitmeyecek :) zaten ben her daim motiveyim çok şükür
bu hafta ben de bira içmemeye kararlıyım, şimdi ödül olarak kendime akşam için bulgur pilavı pişireceğim...ödüle bak!pazar günü de Allahtan mani olmazsa termale gideceğiz yine, sıcak ortam termal su geçen sefer güzel çözmüştü yağları...azıcık şımartayım bu hafta kendimi
lilycim diskalifiye olmazsın cnm ya sonuçta söylüyorsun yani mazeretini ve izinli olmakistediğini neyse artık 2-3 haftaya toparlarsın kendini
durumdacım maşallah tebrik ederim.isveç diyetine hiç bakmadım bir bakayımda fazla ağır değilse yaparım bende.
zeynepcim çok teşekkür ederim .az gitti ama zaten çokta dikkat etmedim bu hafta.zimmertleniyormuş ne bilim gerimi isticeklermiş sonra neymiş .bişeyler söyledi doktor.istemezler ama siz yinede dikkat edin dedi
kaptanım valla ben senden yanayım 5 hafta olsun.3. hafta ceza verelim 5. hafta eleyelim.
kızlar görüşürüz spor yapcaktım gamze aradı onunla buluşup biraz yürüyüş yapıcaz bakalım.
.
sabahlamadım ama işler de yetişmedi - dün akşam ayaklarım çok şişti yani öyle ki sabah hala hafif bir ödem vardı ama çok az düne bakarak düzeldi - kafamda bir sürü şey var napacağımı nasıl halledeceğimi düşünüyorumcanim sen yap islerini, bittiginde gelir yazarsin alintilarini :) ben yolculuk oncesi islerimi hic yetistiremem. hep sabahlamam falan gerekir. o yuzden anliyorum seni :)
resimli anlatım güzel de bence altına da şundan şu kadar yedim diye belirtsen daha hoş olur gibi...Menum
Sabah
Eki Görüntüle 1062572
Ara
Eki Görüntüle 1062580
Saat 4 te
Eki Görüntüle 1062581
Akşam
Eki Görüntüle 1062585
Su 2 Lt
annem yoldadır şimdi ben de gece-sabaha karşı kavuşurum inşallah anneciğimeHmmm anladim canimm
Hadi bakalim sende kavus anneciginee
Aslinda tarcinini biraz fazla koyarsan i kadar da berbat olmuyor
Super canim cok sevindimm senjn adinaa
Odem attirici bisryler icsene canim
Canim ben cok duzenli yemedim ama sanki faydasi olduuu..su an yemiyorum regl olmayi bekliyorum olaki bebis olursa zarari olnasin diyee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı Cumalar canım sana da...
tozlu tozlu mu çektinbu da resmidir. tartida biraz toz var, bugun yapacaktim temizligi, idare edin artik
Eki Görüntüle 1062964
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahKizlar ben regl oldum bbebek yokkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
"Obez" sınırından çıkmış olmanı verdiğin kilonun yanında ayrıca tebrik ediyorumBu arada ben artik bugun toparlaniyorum! Su kaybi da olsa artik obez kategorisinden cikmis, sadece kilolu biri olarak bugun diyetime sporuma dort elle sarilaraktan donuyorum insallah
zaten onumuzdeki hafta bahar tatili, ders yok, ogrenci yok, oh mis
Evet bu ödev bence de iyi olacak herkesi bir bahar yorgunluğu sardı - ben de dahil - artık toparlanmamız lazıminsallah sevdacim :) haftaya hepimiz yuzumuzu gulduren sonuclar gorelim :) zaten herkese odev verdim en az %1 verilecek
ya da %0,5 verilsin en az, vermeyene spor cezasi verelim.
canım dert etme sonuçta gitmiş yani.acaba metabolizman mı yavaş ki.
.
lucim benim bee her zamanki gibi hazırrr
diğer arkadaşlardanda aynı performansı bekliyoruz arkadaşlarr
bu arada lucim yavrum bliyorum öğle yemeğinde istediğini yiyorsun ancak ödül olarak daha güzel bişiler verebilirsin kendine
ahahah saçma geldi bana valla
ne yapacaklar yaptığın adıma bakıp plaket mi verevekler
sağol yavrım bilgi için
tabiki kaptan gönderiyorum
resimli şekilde gönderiyorum hem tele indir hem çıktı al hemde pc de kalsın
benim hem telde hem pc de hemde buzdolabımda asılı
canım hemen pc ye indirdim tele de resmini çekip koyacam çıktıyı da dediğin gibi yapayım ama bana biraz karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi ben bu kadar ekmek yemiyom günde
canım benim benim ne zamandır düşünüpte ifade edemeğdiğim şeyleri yapmöışsın afferim sana ne diyeyim helal olsun ben varım öğlen gittim 45 dk yürüdüm geldim yemek olarak da 1 bardak sütle müsli karıştırıp yedimArkadaşlarr
Son hafta hepimizin dağıldığını menü paylaşmadığını eskisi gibi azimli olmadığını hepimiz farkettik.
Lütfen artık toplanalım kendimize gelelim
Önceliklezayıflamayı fit olmayı kendimiz için istiyoruz neden isteklerimiz için savaşmıyoruzzCanımız çikolata isteyince almayı biliyoruzEşimiz sevdiğimiz yemek isteyince yapmasını biliyoruz
Patronlarımız tüm işlerini bizlere yaptırmasını biliyor (istemesekte istesekde )Peki bizler neden kendi isteklerimize kulak vermiyoruzzz ???
Lütfen kendimize isteklerimize kulak verelim ve gereken neyse o gayreti gösterelim.
Bulduğumuz herşeyi öğrendiğimiz her bilgiyi birbirimiz ile paylaşalım
Senin bildiğini ben bilmiyor olabilirim benim bildiğimide o bilmiyor olabilir
senin bildiğin sana yaramayabilir ama benimki sana yarayabilir aynı sey benim içinde onun içinde geçerli ....
Sizlerden ricam yaz mevsimindeherkes istediği kiloda kendini hayal etsin istediği kıyafetle istediği yemeği korkarakyemeden sonunu düşünmeden ...
Ne güzel öyle değil mi ??
Peki o zaman toparlanmak için neyi bekliyoruz ???
Bu hafta ortalığın anasını ağlatmaya kaç kişi var ???
şımart tatlım seni senin hakkın bu takımda vazgeçmekyok ve sen idolsünüzbu hafta ben de bira içmemeye kararlıyım, şimdi ödül olarak kendime akşam için bulgur pilavı pişireceğim...ödüle bak!pazar günü de Allahtan mani olmazsa termale gideceğiz yine, sıcak ortam termal su geçen sefer güzel çözmüştü yağları...azıcık şımartayım bu hafta kendimi
o zaman 5 hafta kilo veremeyeni takımdan çıkartırız diğer arkadaşlara da bi soralım onlar ne diyorlarAyıralım Bencede ortalammız düşüyor.sende toparlan bu hafta azimle başla
bende aile hemşiremizle konuştum bir malzeme çıkış formu doldurmamız lazım dedi onu doldurup veririm dedililycim diskalifiye olmazsın cnm ya sonuçta söylüyorsun yani mazeretini ve izinli olmakistediğini neyse artık 2-3 haftaya toparlarsın kendini
.
sabahlamadım ama işler de yetişmedi - dün akşam ayaklarım çok şişti yani öyle ki sabah hala hafif bir ödem vardı ama çok az düne bakarak düzeldi - kafamda bir sürü şey var napacağımı nasıl halledeceğimi düşünüyorum
resimli anlatım güzel de bence altına da şundan şu kadar yedim diye belirtsen daha hoş olur gibi...
annem yoldadır şimdi ben de gece-sabaha karşı kavuşurum inşallah anneciğime
Hayırlı Cumalar canım sana da...
tozlu tozlu mu çektinidare etmioz napcan şaka bir yana harikasın canım maşallah sana
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
"Obez" sınırından çıkmış olmanı verdiğin kilonun yanında ayrıca tebrik ediyorum
Evet bu ödev bence de iyi olacak herkesi bir bahar yorgunluğu sardı - ben de dahil - artık toparlanmamız lazım
canııım geçen haftalarda öğlen istediğimi yemiştim ama bu hafta sporla birlikte yine diyetteydim... bakalım bu haftayı da böyle atlatayım...
ben adım sayarı anneme aldırttım, bir şey demeden vermişler ki kadın sporcu ne fazla gramı var ne de kilo sorunu, çıkarıp vermişler direkt...zimmet de ne yahu :)
canım hemen pc ye indirdim tele de resmini çekip koyacam çıktıyı da dediğin gibi yapayım ama bana biraz karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi ben bu kadar ekmek yemiyom günde
canım benim benim ne zamandır düşünüpte ifade edemeğdiğim şeyleri yapmöışsın afferim sana ne diyeyim helal olsun ben varım öğlen gittim 45 dk yürüdüm geldim yemek olarak da 1 bardak sütle müsli karıştırıp yedim
canım benim benim ne zamandır düşünüpte ifade edemeğdiğim şeyleri yapmöışsın afferim sana ne diyeyim helal olsun ben varım öğlen gittim 45 dk yürüdüm geldim yemek olarak da 1 bardak sütle müsli karıştırıp yedim
şımart tatlım seni senin hakkın bu takımda vazgeçmekyok ve sen idolsünüz
o zaman 5 hafta kilo veremeyeni takımdan çıkartırız diğer arkadaşlara da bi soralım onlar ne diyorlar
bende aile hemşiremizle konuştum bir malzeme çıkış formu doldurmamız lazım dedi onu doldurup veririm dedi
haftaya gidip alacağım
canım sen önce memlekete gitmeyecekmisin ? ben önce memleket sonra seminer diye biliyordum neyse şişinde gidecek inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?