Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekleye ekleye mi gidelim tmm Cnm

kızlar ben hazırlanıp okula gidiyorum hava da yağmurlu =( bi de bahcede nöbetçiyim offf...görüşürüz...herkesleri tebrik ediyorum mucukk muckkkkkkkkkkkk

Kızlar bahar geldi motive edin kendizi lütfennnnn

bildirim yapmayan bir gülanne kaldı hadi bakalım şu anda güzel kilo verenler sayesinde %0,30 barajını aştık

Evet sonunda alışverişede başladım dar kıyafet giyince :)

Kilo verdiğriyor isveç çok ağır değil kurallı ve katı

Maydonoz limon olayini bana anlatrmisiniz.ablam emzirme döneminde.yapabilrmi o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

SEn yapabilir bende emziriyorum sütümü kesiyor yapamıyorum.maydonoz saplarıyla bir limon biraz su blendırdan geçip içiyorsun aç karnına

Ekleye ekleye mi gidelim tmm Cnm

ebbiss cim ben perşembe akşamları listeyi ekliyorum ilk bildirim yapan kilosunu yüzde hesaplayarak oraya yazarsa bi sonraki de aynen devam eder o şekilde liste hazırlamayı luci lily ve vazgeçmekyok saolsun yardımcı oluyorlar ama onlarında olmadığı haftalar olabilir takımda hepimniz öğrenelim listeleri paylaşıma eklemezsek takım olarak ceza alırız

Senin hatrın için yazdım canım. Ama başından sorun çıkıyorsa böyle sonra o evlilik yürümüyor.yani evlilikte ayrı gayrı yoktur

Kızlar Merhaba

Artık izinde olduğumu biliyorsunuz ancak yazmak istedim.

Dün gece çok kötü bir geceydi regl ağrım beni uykumdan uyandırdı. 03:30 da uyandım kıvrandım sıcak su yaptım yok geçmedi eşim bana bi kaç bisküvi bişiler getirdi ilaç geirdi içtim kendime geldim (Allah razı olsun )

Bi hatırlatma yapmak istiyorum sakın haaa aç karnına ilaç almayın ben öyle bir hata yaptım yine regl ağrım için midem bulanığı için bişi yemedim ilaç aldım ilaç zehirledi beni .

Gerçi dünyediğim bisküvide midemi bulandırdı ama ağrıdan iyidir.

Sabah sıcak bir duşa girdim masaj yaptım çok şükür suan iyiyim

Tartım fazlalık göstermedi çok fazla ekside göstermedi ancak rakam söylemek istemiyorum

Yaşadığım en güzel duygu ise şu ilk defa reglken karnım dümdüz göbek yok bu harika( detoks sayesinde diye düşünüyorum )

Şişkinliğim yok sporun verdiği ağrılarım mevcut o kadar.

Önümüzdeki hafta daha ii sonuçlarla karşınızda olmak istiyorum

Öpüyorum sizleriii

Kilo verdiğriyor isveç çok ağır değil kurallı ve katı

iş yerinde yemek olayını nasıl yapıyorsun canım

benim kilo senin kiloya yakın biliyorsun bu dönemlerde vermek çok zor

isveç diyeti hk detaylı bilgi olan bir sayfa var mı burda ???

veee adımsayarımı taktım 10 dk sonra akşam "canıma okumamı" gerçekleştireceğim... haydi hayırlısı...bugün hedefim 40.000 adııım

ohoooooo bizimki uçtu genee kız normalde bir insanın atması gereken adım sayısı 10 bin hadi sen 2 katı yap

neyse neyse sen kendini böyle iyi hissediyorsun devammm

canım sağlık olsun tebrik ederim sabit kalmasındansa az az da olsa gittiği ii oluyor yapışıp kalınca gitmiyor biliyorsun

Allah Allah neden zimmetleniyormuş anlamadım ben

bak gördünmü almamışsın bence verdinde suan o şişkinlikten belli olmuyor. Haftaya acısı çıkar bunun bence

Canım benim seninde cuman mübarek olsun hayırlı cumalar

bu da resmidir. tartida biraz toz var, bugun yapacaktim temizligi, idare edin artik

Eki Görüntüle 1062964

tatlım tebrik ederimmm çok güzel bir rakam o kadar endişe ediyordun

aynen kaptan bu hafta herkes silkelenip tıoparlanıyor takım olarak 1. liği yaşamak istiyoruzzz

bu arada kaptancım ben geçen hafta izne çıktım önümüzdeki cuma günü bildirim yapıyorum değil mi ?

Yoksa 2 hafta cuma günü mü bildirim yapmıcam ??

Kizlar ben regl oldum bbebek yokkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hakkında hayırlıısı olsun canm Allahım en uygun en hayırlı zamanda versin inşallah

ben kaç gündür wc ye çıkmıyorum yaaa form çayı da attım yeşil çayın içine işe yarar belki

Eki Görüntüle 1062989

Yupppiiiiiii Sporsuz giden 1,4 kg

Gecen hafta 100.2
Bu hafta 99,5
Giden 0,7
Yuzde %0.69

Cok yavas gidiyor yaaa

bu haftanın başında 90 kilo idim....

dedimki amannnn saldım çayıra mevlanm kayıraa sabahki tartım 90ı gösteriyorduuu hem çok şaşırdım hemde sevindim :) sabit bi kilo yaşaşsın

Günaydın takım Bildirim gününde ,

Geçen haftaki kilom 67.2
Bu hafta 66.9
Ortalama % 0.44

Kilo veren herkesi kutlarım

kızlar tebriklerrr

sen ne yaptin zeynepcim? tartida oynama var mi?

evet canım oynama var ancak çok az

Ama en güzeli regl olmama rağmen göbeğim dümdüz ve şiş hissetmiyorum sadece sporun verdiği ağrılar var.

oda bu hafta geçer heralde

önümüzdeki hafta çok güzel bir motive ile başlayacagına inanıyorum ben

58.6 yupi yupi oley

Kızlar bahar geldi motive edin kendizi lütfennnnn

canım benim tebrik ediyorum bravoo

zeynep cim regli olmana ragmen + çıkmaman çok güzel yoğurt detoksu mu yapmıştın canım sen?

Var canım isveç hakkında orayı okudum öyle başladım.geçmiş olsun.kaptan kilo veremeyen 3 hafta üst üste eleyelimmi ne dersin

Var canım isveç hakkında orayı okudum öyle başladım.geçmiş olsun.kaptan kilo veremeyen 3 hafta üst üste eleyelimmi ne dersin

valla canım bazen sıkıntı olabiliyor ama 3 hafta kg veremeyen değil de 1 ay içinde kg veremeyeni ayıralım ne dersiniz takımdaki diğer arkadaşlar ne der? 3 hafta kg veremeyene bir ceza keselim sağlam bir ceza olsun 1 ay ya da 5 hafta kg veremeyeni de ayıralım benim gibi bi de üstüne kg alanlar ne yapcak :26::26::26:

zeynep cim regli olmana ragmen + çıkmaman çok güzel yoğurt detoksu mu yapmıştın canım sen?

teşekkürler kaptancım

yoğurt detoksu değil ama onuda haftaya yapcam 2 gün

benim yaptığım listesini daha öncede burda paylaştığım 6 günlük bir liste

Benim görümcemin görümcesine doktor vermiş bende görümcemde onun görümceside yararını gördük

ama bu aa reglden olsa gerek kiloda pek etki etmedi

tekrar günaydın 5. takımın fıstıkları bu arkadaşınız bugün deli gibi yağmur altında missss gibi göl ve ağaçlar altında çılgınlar gibi kah yürüdü, kah koştu veeee 2 saat sporunu, 10 km de tamamlayarak döndü... bugün spor arkadaşım korktu yağmura çıkmaya, ama ben biliyorum ki zafer azmedenlerindir... hatta öğleden sonra da koşu bandına çıkıp yüksek tempo koşmayı düşünüyorum 40 dakika falan.... bugün çok şükür hem sabah sporu hem de tartıda şişliğime rağmen gördüğüm sabit rakam beni inanılmaz mutlu etti...alyansımı orta parmağımda güçlükle tutarken günlerdir bugün de dahil yüzük parmağımı sıkması bende tartıda en az 3-4 kg fazlalık çıkacağı korkusu yaratmıştı ki çok şükürrrr tam gaz, tam motive hep birlikte devam inşallah... bu ay hep dediğim gibi spora yüklenmek istiyorum ki diyet de devam zaten, amacım oldukça sıkılaşıp fit olmak artık yakacak pek yağım kalmadı gibi, en azından görünürde.... şu an az da olsa kasa dönüşmek istiyorum...bu arada pzt den beri kalçam 1 cm bel çevrem 2 cm incelmiş....

kilo veren, veremeyen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummm...inşallah önümüzdeki hafta tam gaz devam edelim...

kaptancım bu arada ben kemik kalmaya niyet ettim benim hedefi 65 e çekebiliriz canııım :)

zeynep cim şimdi hatırladım ama kaç mesaj arkadaydı eğer sana zor olmayacaksa onu bana özel mesaj olarak gönderirmisin?

lucim valla ne diyeyim sen bu gidişler bırak 65 i 55 e inersin helal olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…