- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.121
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) izinli
Gamze_M (64,8/65,4/-0,6/%0,92 )
Luci221177 ( 71,0/ 71,0/ 0/ %0) kilosu sabit
Lily86 ( 75,1/ )izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2 /%1.42)
yu_zey ( 61,3/ )izinli
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/72,8/0,1/%0,13 )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/81,8/1,40/%1,68)
elendil76 (100,2/99,5/0,70/%0,70 )
gulanne (80,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
tebrik ederim ebbisss cim spor yapmadan da çok güzel kg verdin ama bundan sonra lütfen kilonu benim eklediğim gibi yüzdeyi hesaplayarak listeye eklermisin canım aynı şey senin içinde geçerli tatlımelendil
hay maşaallah sanafıstık bizde aldık gamzeyle beraber adım sayar bugün
sana da maşallah canım benim valla süpermişmenün de harika
hiç gülesim yoktu valla .zencefil sanırım biraz acı gibi bişeydi ondandır
.
Kızlar bahar geldi motive edin kendizi lütfennnnnsağol lucimmm suan çok şükür iim.
Kardeşim fenadır benim yavv geçen düğündede söyledi dün akşamdı sarılınca söyledi. aynı eşin gibi bir cümle kurdu ama tabi birazda abartma payı oluyor bu yorumların eski halimize resmen sövüyor gibi
Düğüne kadar kilo vereceğine hatta sıkılaşacagına inanıyorum baby sorun yapma
Birde bence bir zamanda sonra kilo kaybı yerine sıkılaşmak en güzeli diye düşünüyorum
sonucunu merak ediyorum canım
inşallah çözersin canım yaa zor olmuştur senin için
ahahaaa esneme payı bırak sen
yavruu sen hedefini düşür suan tam zamanı senin için
kızlar suan okduğum kadarıyla 3 kişi yarın bildirim yapmak istemiyor yada sabit kalsın istiyor. bende izinliyim
kız kim kaldı bildirim yapacak
bu hafta takımı uçuracaktık hanii
canım muhtemelen sayacın arızalıdır sen tek başına mümkün değil o kadar kullanamazsın bizim evde sıpalar her akşam banyoda 1 saat suyla oynuyorlar bize bile 50 tl geliyor
keyfin yerinde olsun bıoşver canım annen gidince biz burdayız
lucim canım benim kolay gelsin sana ne diyeyim sen aştın yaa sana kıyafetler bol geliyorsa tatlım sende o şişlik yoktur sen o kadar yürümeye ben eminim en az 2 kg verdin canım sen bilirsin istersen kg bildirmedi ya da sabit geceriz ama bence sen kesin çok güzel verdin hatta 69 kg ya indin diye düşünüyorum
sonunda yani nihayet ona maşallah sana durumdacığım
valla benim denemek istediğim kür de tam olarak bu biliyor musunhatta araştırdım öğrendim ama yapmak nasip olamadı henüz
Kızlar çok ağrım vardı sağolsun ekip arkadaşım bi ilaç buldu geldi
Sabahtan beri hırkaları kat kat giydim (arkadaşların )
Sıcak su yaptım kıvrandım ama geçmedi son çare ilaç oldu (hiçde sevmem )
allaha sükür suan iyiyim zorlada olsa su içiyorum az sonra bir yeşil çay içeceğim
Biraz alıntıladım buyrun bakalım
ay ne güzel bir duygudur bu benim eşimde farketti valla
Hatta dün kardeşim geldi "abla sana once sarılınca böle oluyordu şimdi böyle oluyor " diyerek zayıflamış olduğumu gösterdi.
ama nedense ben fazla ferkedemiyorum
heyttt bee kim tutar sen lucimmm kendine fazlada yüklenme
Bu arada bende kaç gündür yürüyorum dün 2 saat yürüdüm kalçam fenaaa ağrıyor daha önce bacaklarım ağrırsı bacaklarım geçti şimdi kalçam ağrıyor neden olabilir sence ??
canım benim öncelikle seni tebrik ediyorum benim görmek istediğim rakamlarda bu
malum ben biraz kitlendim kaldım o nedenle bi kaç seyle vucudumu harekete geçirmeye çalışıyorum darısı başıma
isveç diyetinin ağır olduğunu duymuşum ama ne kadar etkili bilmiyorum ara ara bilgi verirsen sevinirim.
ayrıca verdiğin önerile içinde tesekkürler tatlım
su lahanayı bir ben yapamadım bir ben
Maydonoz limon olayini bana anlatrmisiniz.ablam emzirme döneminde.yapabilrmi o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ekleye ekleye mi gidelim tmm Cnm
çok çok sevindim sonunda eşin fark etmiş maşallah Allah muhabbetnizi arttırsın
ben ayın 1inde ölçülerimi aldım 5kg fazlayken de hemen hemen aynıydı sadece basende ve belde 2-3 cm farketti pantolonum biraz bollaştı eski bir pantolonum var basenden giriyor bir ara hiç olmuyordu ama belden kapanmıyor daha doğrusu şu can simidi var ya orası geniş ondan kapanmıyor ama az kaldı 5 kg sonra tamamdır
ben az yiyerek kilo alıyorum tabii herkesin bünyesi farklı ama hareket verdiriyor inşallah en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun
benim eksiğim yeşil çay kürler falan - aslında birşeyler deneyesim vardı ama yapamadım henüz
canım benim kullandığım ilaçların ödem yapma etkisi var bir de sanırım suyu yeterli içmedim bu aralar - yorulunca, ayakta fazla kalınca ya da çok oturunca oluyor mesela işten çıkıp eve yürüyorum ya bileklerimdeki şişlik azalıyor
doktora gittiğimde söyleyeceğim canım 1 ayım kaldı zaten - geçenlerde acile rapor almaya gittiğimde dr.a sormuştum karaciğer,böbrek ya da kalpte bir sorun olabilir dedi benim şüphelerim dolaşım bozukluğu - varis başlangıcı olduğu yönünde çünkü annemde de varis var
evde sorun çok aslında klozette sifonu çektikten sonra su akmaya devam ediyor sifon su kaçırıyor herhalde ama bu durum hep vardı - kombi bozulmuş ve mutfağı su basmıştı ama yani toplasak 1 kova su ancadır ben tüm evi suyla kaplasam göle çevirsem o kadar su harcamam mümkün değil
doğalgaz ayrı bir tez konusu zaten
kız sen günlük 10bin adımlık hedefin 2 katı yürümüşsün zaten maşallah
zencefil acıdır boğazı yakar zerdeçalın tadını bilmiyorum ama acı değil sanırım çünkü köri kullanan biriyimdir ve körinin ana maddesi zerdeçaldır
çalıştığın büro avukatlık bürosu mu başka bir iş kolu mu?
bir de senlik bir konu var senin bir uzman olarak görüşünü merak ediyorum açıkçası - linkini kopyalayacağım - ben de 3. sayfada yorum yaptım ama bir avukatın değerlendirmesi gereken bir konu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708417
evet canım fatura olayı benimdisayaç kontrolünü yaptıracağım mutlaka
bravoooooodurumdacım azmin harikaaaa
Kilo verdiğriyor isveç çok ağır değil kurallı ve katı
veee adımsayarımı taktım 10 dk sonra akşam "canıma okumamı" gerçekleştireceğim... haydi hayırlısı...bugün hedefim 40.000 adııım
harbi len nasıl durdumki yulafsız.şaka bir yanada yumurta bayadır yemiyordum.canım istedi yumurta yedim .valla canım ya kendimi adapte edemiyorum hala.napacam bilmiyorum toparlamam lazım kendimi.
bu hafta giden 100, buna da şükür .
.
lucim teşekkür ederim bi heves gittik aldık bizde.doktordan istedik,üzerimize zimmetli oluyormuş ,ama sakın kaybetmeyin dedi.gamze de dün temizlik yapacaktı geldikten sonra temizlik yaptı şimdi de gelcek kahve içicez bakalım.
.
kızlaaar ve de kaptancım hepinize günaydınlar...hayırlı cumalar dilerim...kalktım duşumu aldım çıkıyorum spor için az sonra...dün gece karın ağrısı ile kalkıp wc ye koşup içim dışıma çıkınca bu sabah şişimin biraz da olsa indiğini farkettim ve takımıma olan sorumluluğumu yerine getirip tartıya çıkayım dedim...benim kilo 71 bugün de...çok şükür artı görmediğim için çok mutlu oldum...hemen çıkmam gerek lütfen kilolarınızı aşağıdaki listeye ekleyerek devam edin...öptüm hepinizi 12.30 gibi döneceğim... kilo veren veremeyen alan, almayan herkesi şimdiden tebrik ederim. mutlu oldum çok şükür, kaç gündür en az 3 kilo almışım gibi şiştim ve açıkcası sinirlerim bozulmaktaydı....
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) bildirim yapmadı izinli
Gamze_M (64,8/ )
Lily86 ( 75,1/ )
Vazgecmekyok ( 84,7/)
yu_zey ( 61,3/ )
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/ )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/)
elendil76 (100,2/ )
gulanne (80,6/)
Gunaydin 5. Takim :)
Bu sabah 83.5 kg gosteriyor tartim. Fakat biraz susuz hissediyorum, su kaybi olabilir.
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) bildirim yapmadı izinli
Gamze_M (64,8/ )
Lily86 ( 75,1/ ) izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2/%1,42)
yu_zey ( 61,3/ ) izinli
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/72,6/0,3/%0,41 )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/)
elendil76 (100,2/ )
gulanne (80,6/)
bu da resmidir. tartida biraz toz var, bugun yapacaktim temizligi, idare edin artik
Eki Görüntüle 1062964
günaydınlarrrr
bu kötü gidişata bir dur demek lazım diyerek dün akşam eve gittim çok yorgun hissediyordum kendimi tavuklardan bile öncve 8,30 da yattım yatağa uyumam nerdeyse 11 i buldu ama sabah 6,15 de kalktım az da olsa dibnlenmişim sabah kalktım yürüyüşümü yaptım koşu bandında duşumu aldım kendime geldim birazcık
canım ben senin izinli dediğini unutmuşum kusuruma bakma tatlım hemen listeyi düzeltiyorum
vbu arada dediğinde haklısın biz bir takımız hadi bakalım hepimiz duruma el atıyoruz toplanıyoruz bu hafta haftaya güzel sonuçlar alalım
canım bende bugün kendime geldim toparlanmaya başladım inşallah devamı da gelecek sizlerde toparlanın ok mi?
sevda cım sen kilo bildirimi yaptın mı yapmadın mı anlamadım 100 gr gitmiş demişsin ama listeye bişey eklememişsin dün 800 gr gitmiş demişsin ne oldu sonuç?
luci cim bak kilo almamışsın tatlım yaa sevindim senin adına
bu arada kendimi toparlamak adına günlerdir içmediğim yeşil çayımı içerek güne başlıyorum
Kizlar ben regl oldum bbebek yokkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben kaç gündür wc ye çıkmıyorum yaaa form çayı da attım yeşil çayın içine işe yarar belki
Gecen hafta 100.2
Bu hafta 99,5
Giden 0,7
Yuzde %0.69
Cok yavas gidiyor yaaa
bu haftanın başında 90 kilo idim....
dedimki amannnn saldım çayıra mevlanm kayıraasabahki tartım 90ı gösteriyorduuu hem çok şaşırdım hemde sevindim :) sabit bi kilo yaşaşsın
Günaydın takımBildirim gününde ,
Geçen haftaki kilom 67.2
Bu hafta 66.9
Ortalama % 0.44
Kilo veren herkesi kutlarım
sen ne yaptin zeynepcim? tartida oynama var mi?
Selam kızlar
Hepinize hayırlı Cumalar...
Bugünlerde biliyorsunuz ki çok motive değilim ve tartıda fazla rakam gördüğümü söylemiştim o yüzden ne gördüğümü yazmayacağım
haftaya da bildirim yapamayabilirim yani kesin değil gittiğim yerin spor salonunda tartı varsa yaparım yoksa haliyle tartıya çıkamam
yani ya bu hafta bildirimde bulunmadı - haftaya izinli yazın zaten ondan sonraki hafta devam ederim ya da izinli yazıp dönüşte kilom 3e bölünür kararı sana bırakıyorum kaptanım hangisi uygun olursa artık - hani bildirimde bulunmadığımdan dolayı diskalifiye edilmek de istemem
menü paylaşımları konusunda bir sitem olmuş kendi adıma bu 2 haftadır saatlerin yeni haline uyum sağlayamadım uyku düzenim bozuldu, işler yoğun bir de şehir dışına çıkacağım herşey üst üste gelince benim beynim de bedenim de yoruldu
menülerim konusunda özeleştirim şu ki sporu aksattım, suyu az içtim ve gün boyu güzel giderken akşam düzeni bozdum
döndüğüm zaman tam gaz devam edeceğime eminim çünkü motivasyonumu arttırıyor burası... Ayrıca sizinle paylaşım içinde olmaktan da gayet memnunum
58.6 yupi yupi oley
Kızlar bahar geldi motive edin kendizi lütfennnnn
Kızlar Merhaba
Artık izinde olduğumu biliyorsunuz ancak yazmak istedim.
Dün gece çok kötü bir geceydi regl ağrım beni uykumdan uyandırdı. 03:30 da uyandım kıvrandım sıcak su yaptım yok geçmedi eşim bana bi kaç bisküvi bişiler getirdi ilaç geirdi içtim kendime geldim (Allah razı olsun )
Bi hatırlatma yapmak istiyorum sakın haaa aç karnına ilaç almayın ben öyle bir hata yaptım yine regl ağrım için midem bulanığı için bişi yemedim ilaç aldım ilaç zehirledi beni .
Gerçi dünyediğim bisküvide midemi bulandırdı ama ağrıdan iyidir.
Sabah sıcak bir duşa girdim masaj yaptım çok şükür suan iyiyim
Tartım fazlalık göstermedi çok fazla ekside göstermedi ancak rakam söylemek istemiyorum
Yaşadığım en güzel duygu ise şu ilk defa reglken karnım dümdüz göbek yok bu harika( detoks sayesinde diye düşünüyorum )
Şişkinliğim yok sporun verdiği ağrılarım mevcut o kadar.
Önümüzdeki hafta daha ii sonuçlarla karşınızda olmak istiyorum
Öpüyorum sizleriii
iş yerinde yemek olayını nasıl yapıyorsun canım
benim kilo senin kiloya yakın biliyorsun bu dönemlerde vermek çok zor
isveç diyeti hk detaylı bilgi olan bir sayfa var mı burda ???
ohoooooo bizimki uçtu genee kız normalde bir insanın atması gereken adım sayısı 10 bin hadi sen 2 katı yap
neyse neyse sen kendini böyle iyi hissediyorsun devammm
canım sağlık olsun tebrik ederim sabit kalmasındansa az az da olsa gittiği ii oluyor yapışıp kalınca gitmiyor biliyorsun
Allah Allah neden zimmetleniyormuş anlamadım ben
bak gördünmü almamışsın bence verdinde suan o şişkinlikten belli olmuyor. Haftaya acısı çıkar bunun bence
Canım benim seninde cuman mübarek olsun hayırlı cumalar
tatlım tebrik ederimmm çok güzel bir rakam o kadar endişe ediyordun
aynen kaptan bu hafta herkes silkelenip tıoparlanıyor takım olarak 1. liği yaşamak istiyoruzzz
bu arada kaptancım ben geçen hafta izne çıktım önümüzdeki cuma günü bildirim yapıyorum değil mi ?
Yoksa 2 hafta cuma günü mü bildirim yapmıcam ??
hakkında hayırlıısı olsun canm Allahım en uygun en hayırlı zamanda versin inşallah
kızlar tebriklerrr
evet canım oynama var ancak çok az
Ama en güzeli regl olmama rağmen göbeğim dümdüz ve şiş hissetmiyorum sadece sporun verdiği ağrılar var.
oda bu hafta geçer heralde
önümüzdeki hafta çok güzel bir motive ile başlayacagına inanıyorum ben
canım benim tebrik ediyorum bravoo
Var canım isveç hakkında orayı okudum öyle başladım.geçmiş olsun.kaptan kilo veremeyen 3 hafta üst üste eleyelimmi ne dersin
zeynep cim regli olmana ragmen + çıkmaman çok güzel yoğurt detoksu mu yapmıştın canım sen?
zeynep cim şimdi hatırladım ama kaç mesaj arkadaydı eğer sana zor olmayacaksa onu bana özel mesaj olarak gönderirmisin?teşekkürler kaptancım
yoğurt detoksu değil ama onuda haftaya yapcam 2 gün
benim yaptığım listesini daha öncede burda paylaştığım 6 günlük bir liste
Benim görümcemin görümcesine doktor vermiş bende görümcemde onun görümceside yararını gördük
ama bu aa reglden olsa gerek kiloda pek etki etmedi
tekrar günaydın 5. takımın fıstıkları bu arkadaşınız bugün deli gibi yağmur altında missss gibi göl ve ağaçlar altında çılgınlar gibi kah yürüdü, kah koştu veeee 2 saat sporunu, 10 km de tamamlayarak döndü... bugün spor arkadaşım korktu yağmura çıkmaya, ama ben biliyorum ki zafer azmedenlerindir... hatta öğleden sonra da koşu bandına çıkıp yüksek tempo koşmayı düşünüyorum 40 dakika falan.... bugün çok şükür hem sabah sporu hem de tartıda şişliğime rağmen gördüğüm sabit rakam beni inanılmaz mutlu etti...alyansımı orta parmağımda güçlükle tutarken günlerdir bugün de dahil yüzük parmağımı sıkması bende tartıda en az 3-4 kg fazlalık çıkacağı korkusu yaratmıştı ki çok şükürrrrtam gaz, tam motive hep birlikte devam inşallah... bu ay hep dediğim gibi spora yüklenmek istiyorum ki diyet de devam zaten, amacım oldukça sıkılaşıp fit olmak artık yakacak pek yağım kalmadı gibi, en azından görünürde.... şu an az da olsa kasa dönüşmek istiyorum...bu arada pzt den beri kalçam 1 cm bel çevrem 2 cm incelmiş....
kilo veren, veremeyen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummm...inşallah önümüzdeki hafta tam gaz devam edelim...
kaptancım bu arada ben kemik kalmaya niyet ettim benim hedefi 65 e çekebiliriz canııım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?