- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.181
Aslında benim evede öyle temizlik lazım gelde bi el atalımm
saka bi yana eşimde geçen söyledi istersen birini çağıralım temizlik için diye
ben iizn vermiyorum yaza doğru büyyük bi temizliğe gireceiğim Allahın izni ile
seninde ellerine sağlık kuzum
İzin aldım ama otelde internet bağlantısında sorun olmadığı sürece girip yazmaya varım Pazartesi'den itibaren...Arkadaşlarr
Son hafta hepimizin dağıldığını menü paylaşmadığını eskisi gibi azimli olmadığını hepimiz farkettik.
Lütfen artık toplanalım kendimize gelelim
Önceliklezayıflamayı fit olmayı kendimiz için istiyoruz neden isteklerimiz için savaşmıyoruzzCanımız çikolata isteyince almayı biliyoruzEşimiz sevdiğimiz yemek isteyince yapmasını biliyoruz
Patronlarımız tüm işlerini bizlere yaptırmasını biliyor (istemesekte istesekde )Peki bizler neden kendi isteklerimize kulak vermiyoruzzz ???
Lütfen kendimize isteklerimize kulak verelim ve gereken neyse o gayreti gösterelim.
Bulduğumuz herşeyi öğrendiğimiz her bilgiyi birbirimiz ile paylaşalım
Senin bildiğini ben bilmiyor olabilirim benim bildiğimide o bilmiyor olabilir
senin bildiğin sana yaramayabilir ama benimki sana yarayabilir aynı sey benim içinde onun içinde geçerli ....
Sizlerden ricam yaz mevsimindeherkes istediği kiloda kendini hayal etsin istediği kıyafetle istediği yemeği korkarakyemeden sonunu düşünmeden ...
Ne güzel öyle değil mi ??
Peki o zaman toparlanmak için neyi bekliyoruz ???
Bu hafta ortalığın anasını ağlatmaya kaç kişi var ???
Canım ben hem bildiirmde bulunmayıp sonra da izin alırsam belki birden fazla hafta bildirim yapılmadığından diskalifiye olurum düşüncesiyle belirtmek istedim - Gamzeye de selamlilycim diskalifiye olmazsın cnm ya sonuçta söylüyorsun yani mazeretini ve izinli olmakistediğini neyse artık 2-3 haftaya toparlarsın kendini
durumdacım maşallah tebrik ederim.isveç diyetine hiç bakmadım bir bakayımda fazla ağır değilse yaparım bende.
zeynepcim çok teşekkür ederim .az gitti ama zaten çokta dikkat etmedim bu hafta.zimmertleniyormuş ne bilim gerimi isticeklermiş sonra neymiş .bişeyler söyledi doktor.istemezler ama siz yinede dikkat edin dedi
kaptanım valla ben senden yanayım 5 hafta olsun.3. hafta ceza verelim 5. hafta eleyelim.
kızlar görüşürüz spor yapcaktım gamze aradı onunla buluşup biraz yürüyüş yapıcaz bakalım.
.
nasıl bir detoks acaba???Aslında yavas degildir ama ne oluyor anlamiyorum. Gitmesi onemli elbette 700 gram gitsin benden gitsin :)
Bir detoks programi buldum yarin ona basliycam bugün alisveris yapip
ben de dönünce gideyim sağlık ocağına bari - bir arkadaşım demişti bana birkaç ay önce adımsayar veriliyor diye ama ben sağlık ocağı nerede bilmiyordum ondan önemsemedim gerçi hala tam emin değilim nerede ama bulurum bi şekilde - dönüşüm gerçekten muhteşem olacakcanııım geçen haftalarda öğlen istediğimi yemiştim ama bu hafta sporla birlikte yine diyetteydim... bakalım bu haftayı da böyle atlatayım...
ben adım sayarı anneme aldırttım, bir şey demeden vermişler ki kadın sporcu ne fazla gramı var ne de kilo sorunu, çıkarıp vermişler direkt...zimmet de ne yahu :)
doğru hatırlıyorsun kaptan - bu akşam yolcuyum sabaha karşı varırım inşallah memlekete - oradan da pazar günü otele giriş yapacağım haftaya cuma çıkış yapacağım oteldencanım hemen pc ye indirdim tele de resmini çekip koyacam çıktıyı da dediğin gibi yapayım ama bana biraz karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi ben bu kadar ekmek yemiyom günde
canım benim benim ne zamandır düşünüpte ifade edemeğdiğim şeyleri yapmöışsın afferim sana ne diyeyim helal olsun ben varım öğlen gittim 45 dk yürüdüm geldim yemek olarak da 1 bardak sütle müsli karıştırıp yedim
şımart tatlım seni senin hakkın bu takımda vazgeçmekyok ve sen idolsünüz
o zaman 5 hafta kilo veremeyeni takımdan çıkartırız diğer arkadaşlara da bi soralım onlar ne diyorlar
bende aile hemşiremizle konuştum bir malzeme çıkış formu doldurmamız lazım dedi onu doldurup veririm dedi
haftaya gidip alacağım
canım sen önce memlekete gitmeyecekmisin ? ben önce memleket sonra seminer diye biliyordum neyse şişinde gidecek inşallah tatlım
ben ekledim canım biraz önce - Ayça Kaya sayarak zayıflama yöntemine göre - patates salatasını 2 patatesten yapılmış saydım ton balığını 2 por.et saydım bu şekilde yani hesaplamamdaki incelikleranladım canım nasıl istersen
canım günde 2 dilim ekmek var bende normalde sadece sabah tüketiyorum akşam tüketmem 2 dilim ekmekde fazla değil
Valla diyeitn içeriğini besin gruplarına göre incelemedim ama dediğim gibi baa ii geldi
ayrıca azmine tekrar kavuşmana çok sevindim kaptancım kim tutar bizi yavvv
evet ben de aynısını yazdım miras aileden geçer ama eve ödenen kredideki pay ortaktır yazmıştımCanım miras edinilmil mallara katılmıyor ama 9 yıl boyunca diyelim 100 bin ödedi.50 si üzerinde pay sahibi.mesals evin değeri de arttı katıldığı oranda pay alıyor.
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) izinli
Gamze_M (64,8/65,4/-0,6/-%0,92 )
Luci221177 ( 71,0/ 71,0/ 0/ %0) kilosu sabit
Lily86 ( 75,1/ )izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2 /%1.42)
yu_zey ( 61,3/ )izinli
Hnd (67,2/ 66,90/ 0,30 / %0,45)
Sevda_M ( 72,9/72,8/0,1/%0,13 )
durumda( 59,5/58,6/%1,51)
hazos87 ( 53,2/53,6/-0,40/-%0,75 )
ebbisss ( 83,2/81,8/1,40/%1,68)
elendil76 (100,2/99,5/0,70/%0,70 )
gulanne (80,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
tebrik ederim durumda cım
Tatlımm yemin ederim dolaplar almış başını gidiyorduu, malum biz bayanlar işe giderken her gün değişik bişi olsun istiyoruz ama giyip giyip toparlayamayınca uçuyor dolaplarrmutfak keza öylee, ama şükürler olsunn iyi oldu, bu gün rahat rahat uzanır tadını çıkarırımm
Bir de huyum varr pc başına geçtimi, her şey kalırrbirazcık ondan da ara vermek zorunda kaldım
İzin aldım ama otelde internet bağlantısında sorun olmadığı sürece girip yazmaya varım Pazartesi'den itibaren...
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum eminim herkes katılıyordur çünkü söylediklerin çok doğru - bahaneleri sıralıyoruz haklı gerekçeler olsa da sonuçta bahane ve bunlara bir dur demenin zamanı geldi kendi adıma şunu diyebilirim ki bu aralar depresif takılıyorum ve diyeti de boşladığımdan bu beni daha fazla dibe çekiyor buna dur demek ve yeniden canlanmak lazım
Canım ben hem bildiirmde bulunmayıp sonra da izin alırsam belki birden fazla hafta bildirim yapılmadığından diskalifiye olurum düşüncesiyle belirtmek istedim - Gamzeye de selam
nasıl bir detoks acaba???
ben de dönünce gideyim sağlık ocağına bari - bir arkadaşım demişti bana birkaç ay önce adımsayar veriliyor diye ama ben sağlık ocağı nerede bilmiyordum ondan önemsemedim gerçi hala tam emin değilim nerede ama bulurum bi şekilde - dönüşüm gerçekten muhteşem olacak
doğru hatırlıyorsun kaptan - bu akşam yolcuyum sabaha karşı varırım inşallah memlekete - oradan da pazar günü otele giriş yapacağım haftaya cuma çıkış yapacağım otelden
ben ekledim canım biraz önce - Ayça Kaya sayarak zayıflama yöntemine göre - patates salatasını 2 patatesten yapılmış saydım ton balığını 2 por.et saydım bu şekilde yani hesaplamamdaki incelikler
evet ben de aynısını yazdım miras aileden geçer ama eve ödenen kredideki pay ortaktır yazmıştım
Kişisel mal-edinilmiş mal kavramlarıyla ilgili çok uzun bir yazı okumuştum internetten - herhalde en az 10 sayfa vardır 1-2 saat sürmüştü okumam
harikasın lilycim
Vahhh vahh vahhhhh, hepimiz patır patır dökülmüş gibi görünüyoruzz :26: Neyse bu hafta kendi adıma asla kaçamak yokSevda da tamamdır oda bendee
ahahah valla canım ben hafta mutalaka dolabı düzenlerim yoksa başa çıkamam mümkün değil.
e hadi bakalım göreceğizz
kaptancim haklisin, hafta sonu aileyle birlikte olmak farkli oluyor tabii, hafta ici dengeliyorsa zaten sozum yok. ama hafta ici dengeleyemiyorsa, 3 ya da 5 hafta bu sekilde devam ederse takimdan cikarilabilecegini bilmek uyeye biraz daha dikkat etme azmi verebilir.
yine tabii sen bilirsin. benim soyledigim "kilo verememenin sebebine bakalim"di.
aynı şeyleri demişiz zaten canımben zaten cozutanlari cikaralim yaristan demedim ki lily'cim. kilo verememenin sebebine bakalim dedim. elinden geleni yaptigi halde kilo veremeyen uyeler olabilir, 5 haftaya uzar mi bilmiyorum ama bir haftayi gecebilecegini biliyorum. bazen her seyi dogru yapsan da odem olur baska bir sey olur tartida arti gorursun. 2010'daki diyetimde bir ay boyunca her gun 5 mil leslie arti cesitli direnc ve diger egzersizler yaptigim halde 71 civarinda takilip kalmistim bazen de artmisti kilom ki ben hic kacamak falan da yapmamistim. olabiliyor boyle seyler. o yuzden gayret gosteren ile gostermeyene ayni yaptirimi uygulamak adil degil bence.
haftasonu cozutup hafta ici yogun spor ve diyetle cumaya kilo veriyorsa zaten o da gayret gosteriyordur.
bu yöntemde bilinen porsiyon ölçüleri kullanılıyor - diyet listesindekiler hep birer porsiyon zaten - bazı şeyleri de ortalama ölçü üzerinden hesapladım yani mesela patates salatasını 2 patates+salatadan yaptığımızı varsaydım içine yağ konursa 1 tatlı kaşığı=1 yağ olarak hesaplanabilirilginc bi teknikmis bu ama porsiyon miktarini bilmek gerekir sanirim bunun icin de. bazi meyvelerin yarisi bir porsiyon mesela, bazilarinin 3 tanesi.
normal tabii - Ayça Kaya yöntemi genel olarak 5333 yani 5 tahıl-3 et-3 süt-3 meyve (+3yağ) bu değerler kilo ve boya göre değişebilir ya da artı-eksi 1-2 olabilir 5333 sistemi hesapladığım kadarıyla 1200kcal civarında
ahahahaaha
ben pek anlamıyorum ama normal mi oluyor şimdi buuuu
Hoşgeldin Gamze
hahahahahahah alemsin canım yaaaa, bayılıyorum sanaa
Kızlarrr merhabaaaaayyyyyyyyy geberdim inanınn amaa çok huzurluyumm, temizliğim bittiii, okulun yoğunluğu bittii, tiyatro gezi vb. durumlar 1. sınavlarım bittii (şimdilik) vee artıkk inşaallah buralarda olucağım..Ben buradan kotum=diyetten kotum :26: ama toparlanmadda zorlanmıyorum şükürler olsun sizleri çok özledimmmm
Geçmişi hiç okuyamadım, akşam inşaallah dinlenirken okurum..Sizler nasılsınız?
ben de eve gidince dinlenme amaçlı oturuyorum pc alıyorum yanıma ondan sonra kalkmak zorlaşıyor
Tatlımm yemin ederim dolaplar almış başını gidiyorduu, malum biz bayanlar işe giderken her gün değişik bişi olsun istiyoruz ama giyip giyip toparlayamayınca uçuyor dolaplarrmutfak keza öylee, ama şükürler olsunn iyi oldu, bu gün rahat rahat uzanır tadını çıkarırımm
Bir de huyum varr pc başına geçtimi, her şey kalırrbirazcık ondan da ara vermek zorunda kaldım
hahahahahahah alemsin canım yaaaa, bayılıyorum sanaa
Kızlarrr merhabaaaaayyyyyyyyy geberdim inanınn amaa çok huzurluyumm, temizliğim bittiii, okulun yoğunluğu bittii, tiyatro gezi vb. durumlar 1. sınavlarım bittii (şimdilik) vee artıkk inşaallah buralarda olucağım..Ben buradan kotum=diyetten kotum :26: ama toparlanmadda zorlanmıyorum şükürler olsun sizleri çok özledimmmm
Geçmişi hiç okuyamadım, akşam inşaallah dinlenirken okurum..Sizler nasılsınız?
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) izinli
Gamze_M (64,8/65,4/-0,6/-%0,92 )
Luci221177 ( 71,0/ 71,0/ 0/ %0) kilosu sabit
Lily86 ( 75,1/ )izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2 /%1,42)
yu_zey ( 61,3/ )izinli
Hnd (67,2/ 66,90/ 0,30 / %0,45)
Sevda_M ( 72,9/72,8/0,1/%0,13 )
durumda( 59,5/58,6/0,9/%1,50)
hazos87 ( 53,2/53,6/-0,4/-%0,75 )
ebbisss ( 83,2/81,8/1,40/%1,68)
elendil76 (100,2/99,5/0,70/%0,70 )
gulanne (80,6/)bildirimde bulunmadı
5.TAKIM ORTALAMASI : %0,32
Kızlar saati fark etmemişim kimse de genel paylaşıma ekleme yapmamış hemen bunu genel paylaşıma ekliyorum yine geç kaldık off yaaaa
Luci, birazcık sporu abarttın mı ne? Yani tabii spor güzel ama hani herşeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar - hem "canıma okuması" demişsin eziyet etme kendineevvvet hanımlar ne diyoruz sohbet şahane, ama spora yok bahane....ben gidip koşu bandında accuk ter atayım, bu da öğleden sonra canıma okuması olsun...akşam da eşimleeee..... ben yoldan gönüllü çıktııım...lakin bir beni tutsun be yavvvv
evvvet hanımlar ne diyoruz sohbet şahane, ama spora yok bahane....ben gidip koşu bandında accuk ter atayım, bu da öğleden sonra canıma okuması olsun...akşam da eşimleeee..... ben yoldan gönüllü çıktııım...lakin bir beni tutsun be yavvvv
Gamzenin kilosu artıda görünüyor listeye göre ben son listeyi yanlış hesaplamışım hemen excel dosyasını buldum listeyi ekledikten sonra sağlama yapayım dedim ona göre düzeltme yaptım önce artıydı sonra eksi görününce excelde düzelttimcanım son paylaşımda listeyi düzelttim gamzeyi - olarak almamışsın onu düzelttim
Gamzenin kilosu artıda görünüyor listeye göre ben son listeyi yanlış hesaplamışım hemen excel dosyasını buldum listeyi ekledikten sonra sağlama yapayım dedim ona göre düzeltme yaptım önce artıydı sonra eksi görününce excelde düzelttim
dikkat edersen Gamzenin kilosu 64,8den 65,4e çıkmış -0,6 = eksi % yani %0,92 değil %-0,92 olması gerekmez mi?
tamam anladım - ya ben saat 15:00e kadar bildirilmesi gerekiyor diye aklımda kalmış ondan panik yaptımtoplamda orası - görünmediği için %0,47 çıkmış %0,92 yi - alınca %0,32 çıkıyor canım
bir de akşam 6 ya kadar vaktimiz var canım sen panik olma saat tam 6 dan sonraki paylaşımlar geçersiz oluyor
tamam anladım - ya ben saat 15:00e kadar bildirilmesi gerekiyor diye aklımda kalmış ondan panik yaptım
iyi yaa saat akşam üstü 6 olmasına sevindimyok canım eğer saat 15 olsaydı ben toplantıya gitmeden yapardım hem püsküüt bu saat 18 konusunda çok hassas eğer saat 18.01 de bile yapsan kabul etmiyor ama 17.59 da yaparsan sorun yok
Luci, birazcık sporu abarttın mı ne? Yani tabii spor güzel ama hani herşeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar - hem "canıma okuması" demişsin eziyet etme kendinelütfen...
Kızlar tüm kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler tüm gaz devam, umarım hepiniz iyisinizdir
teşekkür ederiz güzellik...nasılsın, nasıl keyfin...özlüyorum seni..ders çalışabiliyor musun bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?