Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlımm yemin ederim dolaplar almış başını gidiyorduu, malum biz bayanlar işe giderken her gün değişik bişi olsun istiyoruz ama giyip giyip toparlayamayınca uçuyor dolaplarr mutfak keza öylee, ama şükürler olsunn iyi oldu, bu gün rahat rahat uzanır tadını çıkarırımm

Bir de huyum varr pc başına geçtimi, her şey kalırr birazcık ondan da ara vermek zorunda kaldım

İzin aldım ama otelde internet bağlantısında sorun olmadığı sürece girip yazmaya varım Pazartesi'den itibaren...
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum eminim herkes katılıyordur çünkü söylediklerin çok doğru - bahaneleri sıralıyoruz haklı gerekçeler olsa da sonuçta bahane ve bunlara bir dur demenin zamanı geldi kendi adıma şunu diyebilirim ki bu aralar depresif takılıyorum ve diyeti de boşladığımdan bu beni daha fazla dibe çekiyor buna dur demek ve yeniden canlanmak lazım

Canım ben hem bildiirmde bulunmayıp sonra da izin alırsam belki birden fazla hafta bildirim yapılmadığından diskalifiye olurum düşüncesiyle belirtmek istedim - Gamzeye de selam

Aslında yavas degildir ama ne oluyor anlamiyorum. Gitmesi onemli elbette 700 gram gitsin benden gitsin :)
Bir detoks programi buldum yarin ona basliycam bugün alisveris yapip
nasıl bir detoks acaba???

ben de dönünce gideyim sağlık ocağına bari - bir arkadaşım demişti bana birkaç ay önce adımsayar veriliyor diye ama ben sağlık ocağı nerede bilmiyordum ondan önemsemedim gerçi hala tam emin değilim nerede ama bulurum bi şekilde - dönüşüm gerçekten muhteşem olacak

doğru hatırlıyorsun kaptan - bu akşam yolcuyum sabaha karşı varırım inşallah memlekete - oradan da pazar günü otele giriş yapacağım haftaya cuma çıkış yapacağım otelden

ben ekledim canım biraz önce - Ayça Kaya sayarak zayıflama yöntemine göre - patates salatasını 2 patatesten yapılmış saydım ton balığını 2 por.et saydım bu şekilde yani hesaplamamdaki incelikler

Canım miras edinilmil mallara katılmıyor ama 9 yıl boyunca diyelim 100 bin ödedi.50 si üzerinde pay sahibi.mesals evin değeri de arttı katıldığı oranda pay alıyor.
evet ben de aynısını yazdım miras aileden geçer ama eve ödenen kredideki pay ortaktır yazmıştım
Kişisel mal-edinilmiş mal kavramlarıyla ilgili çok uzun bir yazı okumuştum internetten - herhalde en az 10 sayfa vardır 1-2 saat sürmüştü okumam

Son düzenleme:

Vahhh vahh vahhhhh, hepimiz patır patır dökülmüş gibi görünüyoruzz :26: Neyse bu hafta kendi adıma asla kaçamak yok Sevda da tamamdır oda bendee

ahahah valla canım ben hafta mutalaka dolabı düzenlerim yoksa başa çıkamam mümkün değil.

harikasın lilycim

Vahhh vahh vahhhhh, hepimiz patır patır dökülmüş gibi görünüyoruzz :26: Neyse bu hafta kendi adıma asla kaçamak yok Sevda da tamamdır oda bendee

e hadi bakalım göreceğizz

aynı şeyleri demişiz zaten canım

ilginc bi teknikmis bu ama porsiyon miktarini bilmek gerekir sanirim bunun icin de. bazi meyvelerin yarisi bir porsiyon mesela, bazilarinin 3 tanesi.
bu yöntemde bilinen porsiyon ölçüleri kullanılıyor - diyet listesindekiler hep birer porsiyon zaten - bazı şeyleri de ortalama ölçü üzerinden hesapladım yani mesela patates salatasını 2 patates+salatadan yaptığımızı varsaydım içine yağ konursa 1 tatlı kaşığı=1 yağ olarak hesaplanabilir
çiğ sebzeler serbest sayılmasına gerek yok - kısaca mantık besin öğelerinin hesabına dayanıyor

ahahahaaha

ben pek anlamıyorum ama normal mi oluyor şimdi buuuu
normal tabii - Ayça Kaya yöntemi genel olarak 5333 yani 5 tahıl-3 et-3 süt-3 meyve (+3yağ) bu değerler kilo ve boya göre değişebilir ya da artı-eksi 1-2 olabilir 5333 sistemi hesapladığım kadarıyla 1200kcal civarında

Hoşgeldin Gamze Selamlarımı Sevda ile göndermiştim sen geldin

ben de eve gidince dinlenme amaçlı oturuyorum pc alıyorum yanıma ondan sonra kalkmak zorlaşıyorkk bağımlılık yapıyor

***5.TAKIM - 356.ETAP***

toplight ( 74,0/) izinli
Gamze_M (64,8/65,4/-0,6/%0,92 )
Luci221177 ( 71,0/ 71,0/ 0/ %0) kilosu sabit
Lily86 ( 75,1/ )izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2 /%1,42)
yu_zey ( 61,3/ )izinli
Hnd (67,2/ 66,90/ 0,30 / %0,45)
Sevda_M ( 72,9/72,8/0,1/%0,13 )
durumda( 59,5/58,6/0,9/%1,50)
hazos87 ( 53,2/53,6/-0,4/-%0,75 )
ebbisss ( 83,2/81,8/1,40/%1,68)
elendil76 (100,2/99,5/0,70/%0,70 )
gulanne (80,6/)bildirimde bulunmadı

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,47

Kızlar saati fark etmemişim kimse de genel paylaşıma ekleme yapmamış hemen bunu genel paylaşıma ekliyorum yine geç kaldık off yaaaa

kuzucuk hoşgeldin, geeel gel takıma gel...sen olmayınca bizim de motivasyon düşüyor...sen 1 cümle ediyorsun gaza getiriyorsun biziiii ... özlemişim tatlım gitme bi daha bi yerlere :)

evvvet hanımlar ne diyoruz sohbet şahane, ama spora yok bahane....ben gidip koşu bandında accuk ter atayım, bu da öğleden sonra canıma okuması olsun...akşam da eşimleeee..... ben yoldan gönüllü çıktııım...lakin bir beni tutsun be yavvvv

canım son paylaşımda listeyi düzelttim gamzeyi - olarak almamışsın onu düzelttim

Luci, birazcık sporu abarttın mı ne? Yani tabii spor güzel ama hani herşeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar - hem "canıma okuması" demişsin eziyet etme kendine lütfen...

canım son paylaşımda listeyi düzelttim gamzeyi - olarak almamışsın onu düzelttim
Gamzenin kilosu artıda görünüyor listeye göre ben son listeyi yanlış hesaplamışım hemen excel dosyasını buldum listeyi ekledikten sonra sağlama yapayım dedim ona göre düzeltme yaptım önce artıydı sonra eksi görününce excelde düzelttim

dikkat edersen Gamzenin kilosu 64,8den 65,4e çıkmış -0,6 = eksi % yani %0,92 değil %-0,92 olması gerekmez mi?

Son düzenleme:

toplamda orası - görünmediği için %0,47 çıkmış %0,92 yi - alınca %0,32 çıkıyor canım
bir de akşam 6 ya kadar vaktimiz var canım sen panik olma saat tam 6 dan sonraki paylaşımlar geçersiz oluyor

tamam anladım - ya ben saat 15:00e kadar bildirilmesi gerekiyor diye aklımda kalmış ondan panik yaptım

tamam anladım - ya ben saat 15:00e kadar bildirilmesi gerekiyor diye aklımda kalmış ondan panik yaptım

yok canım eğer saat 15 olsaydı ben toplantıya gitmeden yapardım hem püsküüt bu saat 18 konusunda çok hassas eğer saat 18.01 de bile yapsan kabul etmiyor ama 17.59 da yaparsan sorun yok

Kızlar tüm kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler tüm gaz devam, umarım hepiniz iyisinizdir

Luci, birazcık sporu abarttın mı ne? Yani tabii spor güzel ama hani herşeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar - hem "canıma okuması" demişsin eziyet etme kendine lütfen...

abarttım lilyyyy :) ve de abartmaya devam diyorum... ( inan eziyet etmiyorum espri olsun diye öyle yazıyorum...eziyet olsa 1 gün sürer, 2 gün sürer...) hem baksana şeyda coşkun bile 20 km yürütüyormuş, ben mi yürümeyeyiim.....

veeee 50 dk da 5 km daha yapıp bugün ki spor eğlencemi(böyle diyeyim o halde, çünkü zevk alıyorum) toplamda 15 km ile tamamladım...aaa tabi akşam eşim gelince de devam edecek bu eğlence

şaka bir yana 1 ay bunu sürdürmek istiyorum(Allah'ın izni ile) , 1 ay sonra haftada 3 e çekeceğim...

teşekkür ederiz güzellik...nasılsın, nasıl keyfin...özlüyorum seni..ders çalışabiliyor musun bari?

Lucim hiç çalışamıyorum moda giremedim gitti, çalışamadıkça stres yapıyorum, stres yaptıkça morali bozuluyor, kendimi yemeğe veriyorum valla hiç iyi değil durumlar, sen nasılsın spora vermişsin sanırım kendini, benim için de koş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…