Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rica ederim kaptan yol göstermek bizim işimiz

kıyamam yaaa, vallahi süper olur, hadi siz de birlikte başlayın, ben deneyimlerimi aktarırım size :)

bencede süper olur

gamzeden halennn ses cıkmadıı

Teşekkür ederim
Bunu biliyordum
Fakat yer varsa sizin alabileceğinizi dusunmustum
Tekrar tesekkurler

Günaydın kknın güzel takımı
Hepinize güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum
Bugün artık kendime geldim dün akşam güzelce uyudum dinlendim ve kahvaltımı da olması gerektiği gibi yaptım sonra görüşürüz

Selam tekrardan kızlar Yukarıdakini sabah yazmıştım göndermeyi unutmuşum - nasılsınız???

hehehehe sen canımsın yaaa, sporun diyetin dibine vurucam bu haftaa..Arkadaş hiç bir duygumu altlarda yaşayamıyorum ben yaaa, hiç olmayacak ya da en üstte olucak..yemem de diyetim de aynen böyle

Ne güzel balım yaaa, bu arada haftasonuydu sanırım, kahvaltın şahane ötesiydi

Kaptan-ı şahanemmm amin balım, çok aminnn

Merhaba liliciğimmmmm ben kendi adıma bombayımm sen nasılsın gülüm??

Ben de iyiyim şükür valla güne süper bir enerjiyle başladım 6 saat içinde bambaşka biri gibi hissediyorum yani çok bilgilendim benden kıdemli insanlara kafama takılanları sordum güzel cevaplar ve tavsiyeler aldım - bu hafta çok dolu geçecek, ufkum fazlasıyla aydınlanacak gibi hissediyorum
bir de diyet açısından da kendimi gayet iradeli hissediyorum misal tatlı servisi yapılan kısmı gözüm hiç mi hiç görmüyor

Bu arada lucinin nick mi değişmiş sanki gözüme öyle çarptı gibi:44: henüz geçmiş alıntılara bakmadım ama onu gördüm :))) luci hayırlı olsun

süperr bir şey buu, tebrik ederim canımm

Bu arada lucinin nick mi değişmiş sanki gözüme öyle çarptı gibi:44: henüz geçmiş alıntılara bakmadım ama onu gördüm :))) luci hayırlı olsun

Aynen yaaaa, değişmiş..Bu hali daha güzel olmuş amaaaa hayırlara vesile olur inşaallah canım arkadaşımm

süperr bir şey buu, tebrik ederim canımm

Aynen yaaaa, değişmiş..Bu hali daha güzel olmuş amaaaa hayırlara vesile olur inşaallah canım arkadaşımm

evet kızlaaar daha fazla deşifre olmak istemedim, değiştirdim nicki :) lily sen de iyisindir umarım, yeni hafta yeni nick totemi yaptım bakalım bu nick ile gidecek mi kilolarrrr

Kızlar 1. gün kamp menüm

Sabah: 1,5 kk peynir

Öğle: 1 elma
4 kaşık yoğurt

Akşam: yulaf ezmeli ve yoğurtlu meyve salatası

Su: 14 bardak
Spor: 1 saat yürüyüş
40 dk. eliptik
100 mekik

.

Son düzenleme:
Mutfağım 17:00 itibarıyla kapanmış bulunuyor asla yemek yok

Şimdi okula gitmek üzere çıkıyorum, görüşmek üzere arkadaşlarrr

.

Kızlar 1. gün kamp menüm

4 kaşık yoğurt

40 dk. eliptik
100 mekik

.

süppersin canım... maşallh

benim menüm fix zaten: isveç diyeti

sabah: kahve
öğle: 2 yumurta, haşlanmış ıspanak, 1 adet domates
akşam: 200 gr biftek, bolca yeşil salata

su: 3 litre
spor: sabah+akşam toplamda 3,5 saat tempolu yürüyüş

Sana da balımmm, bu hafta fena asılalımm.. olsun birazcık ara vermiş gibi hissedip daha istekli olalımm.... inşaallah 23 nisanda daha fit olucamm

Selam kızlar nasıl gidiyor?ben aralıkta izne ayrılmıştır hatırlarsınız. .ailevi meselelerde ve sağlık sorunları ev taşıma vs. Sebeplerden dolayi.simdi tekrar dönebilir miyim?dijital baskül de aldım yalnız bu süre zarfında 4 kilo aldım ben ilaç kullandım tedavim vardı. Şimdi bıraktım. Ayrıldığını ilk burda başladığımda 82 idim.75 e düşmüştü m .Fakat suan 79 um geri dönmek istiyorum aranıza.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabii ki, ben sadece bu hafta için demiştim, yerine bol peynir, yoğurt ve bakliyat yerim. Ben de seninle aynı fikirdeyim, hiç bir şekilde sağlığımdan ödün vermek istemiyorum, sağlıkla gitsin istiyorum. Hani üç gün et yemeyince cumaya kadar da olabilir diye düşündüm :) Cuma günü tartıdan sonra şöyle güzel bir ızgara köfte ya da karışık ızgara... Ay zaten etsiz yapamam ben

Kızlar 1. gün kamp menüm

4 kaşık yoğurt

40 dk. eliptik
100 mekik

.

Mutfağım 17:00 itibarıyla kapanmış bulunuyor asla yemek yok

Şimdi okula gitmek üzere çıkıyorum, görüşmek üzere arkadaşlarrr

.

İşte takımda görmek istediğim hareketler bol spor az kalori bol su gamze luci harikasınız

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:

Sabah:
1 tane ıspanaklı peynirli börek :) (detoks hak getire (Geç kaldım ve kahvaltısız çıkmak istemedim, 270 kaloriymiş sadece)

Ara
1 yeşil elma

Öğle
Lor peynirli salata
Ayran

Çok erken öğle yemeği yediğim için 2 ara yaptım

Ara 1 prebiyotik yoğurt
Ara 2 1 avuç yabanmersini, 2 ceviz içi

Akşam
6 kaşık patlıcan yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum.

Spor 30 dakika yürüyüş
Su 2.5 litre ve devam

Eşim de kilolarından şikayetçi ama bir türlü harekete geçiremedim kendisini, sanırım bugün akşama spora çımaya razı oldu, bir süre yürüyüp, halka açık spor aletlerine gideceğiz sonra. Bakalım tabii aslı çıkarsa :)

afiyet olsun elendilcim...eşleri bu işe dahil etmek çok iyi oluyor :) inşallah çıkarsınız yürüyüşe... menün için tek önerim akşam ekmeği yememen olacaktır..zaten salata, yemek yoğurt oldukça doyurucu olacaktır, tabi sen bilirsin yine de..ekmek beni daha çok acıktırıyor da...

cesminazz arkadaşımızında söylediği gibi oraya yazman gerekli tatlım

kaptancım daha öncede sordum ama gözünden kaçtı sanırım tekrar sormak istedim

ben geçen hafta bildirim yaparak izne ayrıldım geçtiğimiz cuma kilo bildirimi yapmadım bu hafta kilo bildirimi yapacakmıyımm ??

Menü paylaşımını bu cumadan sonra yapmaya başlıcam diye biliyorum

arkadaşlar menümü paylaşıyorum sizle ,

Sabah 1 dilim kepekli ekmek , 1 domates 1 salatalık , biraz dereotu ,üstüne 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı

Ara kayısılı yeşil çay içime biraz limon sıktım .

Öğlen 1 kase erişteli yeşil mercimek yemeği , 1 kase cacık , yarım domates

Akşam 1 kase tarhana çorba 1 çay tabağı büyüklüğünde tavuk göğüs eti

Spor 50 dk yürüyüş yaklaşık 7-8 km kadar Su 2.5 lt

En son 18:15 te yedim :82: Mutfak kapandı , akşam bir kaç bardak çay / yeşilçay içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…