- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.301
tamam canım paylaşıma ekleriz sen merak etme
gamzee gene hafta sonu cozutmanın dibine vurmuşsun anlaşılan hadi bakalım kolay gelsin sana
zeynep cim cesminazz a yol gösterdiğin için teşekkür ederim
cesminazz arkadaşımızında söylediği gibi oraya yazman gerekli tatlım
kıyamam yaaa, vallahi süper olur, hadi siz de birlikte başlayın, ben deneyimlerimi aktarırım size :)
gamzee gene hafta sonu cozutmanın dibine vurmuşsun anlaşılan hadi bakalım kolay gelsin sana
canımsın, hoşgeldin tatlım...yine bi hafta sonu çılgınlığından çıkmışsın, geçmiş olsun...toparlarsın tatlım sen cumaya kadar hiç merak etme... ben de isveçe başladım bugün, hadi hayırlısı :)
hoşgeldin tatlım
umarım aldığını verirsin diyorum.
Ben haftasonu 1 dilim pasta dışında abartmadım cozutmadım çok şükür.
2 gün sonra lucim gibi bende isveçe başlayacagım gel birlikte başlayalım luciyi kaçırdım ben
Günaydın kknın güzel takımı
Hepinize güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum
Bugün artık kendime geldim dün akşam güzelce uyudum dinlendim ve kahvaltımı da olması gerektiği gibi yaptım sonra görüşürüz
Selam tekrardan kızlarYukarıdakini sabah yazmıştım göndermeyi unutmuşum - nasılsınız???
Ben de iyiyim şükür valla güne süper bir enerjiyle başladım 6 saat içinde bambaşka biri gibi hissediyorum yani çok bilgilendim benden kıdemli insanlara kafama takılanları sordum güzel cevaplar ve tavsiyeler aldım - bu hafta çok dolu geçecek, ufkum fazlasıyla aydınlanacak gibi hissediyorum
hehehehe sen canımsın yaaa, sporun diyetin dibine vurucam bu haftaa..Arkadaş hiç bir duygumu altlarda yaşayamıyorum ben yaaa, hiç olmayacak ya da en üstte olucak..yemem de diyetim de aynen böyle
Ne güzel balım yaaa, bu arada haftasonuydu sanırım, kahvaltın şahane ötesiydi
Kaptan-ı şahanemmmamin balım, çok aminnn
Merhaba liliciğimmmmmben kendi adıma bombayımm sen nasılsın gülüm??
Ben de iyiyim şükür valla güne süper bir enerjiyle başladım 6 saat içinde bambaşka biri gibi hissediyorum yani çok bilgilendim benden kıdemli insanlara kafama takılanları sordum güzel cevaplar ve tavsiyeler aldım - bu hafta çok dolu geçecek, ufkum fazlasıyla aydınlanacak gibi hissediyorum
bir de diyet açısından da kendimi gayet iradeli hissediyorum misal tatlı servisi yapılan kısmı gözüm hiç mi hiç görmüyor
Bu arada lucinin nick mi değişmiş sanki gözüme öyle çarptı gibi:44: henüz geçmiş alıntılara bakmadım ama onu gördüm :))) luci hayırlı olsun
süperr bir şey buu, tebrik ederim canımm
Aynen yaaaa, değişmiş..Bu hali daha güzel olmuş amaaaahayırlara vesile olur inşaallah canım arkadaşımm
Kızlar 1. gün kamp menüm
Sabah: 1,5 kk peynir
Öğle: 1 elma
4 kaşık yoğurt
Akşam: yulaf ezmeli ve yoğurtlu meyve salatası
Su: 14 bardak
Spor: 1 saat yürüyüş
40 dk. eliptik
100 mekik
.
süppersin canım... maşallh
benim menüm fix zaten: isveç diyeti
sabah: kahve
öğle: 2 yumurta, haşlanmış ıspanak, 1 adet domates
akşam: 200 gr biftek, bolca yeşil salata
su: 3 litre
spor: sabah+akşam toplamda 3,5 saat tempolu yürüyüş
canim etsiz olmaz. yagsiz falan da olsa yemezsen kas kaybi yasamaya baslarsin. yolumuz uzun, kaslar da enerji yakan ve metabolizma hizini yukselten parcalarimiz, kaybetmek olmaz. burada parantez icinde sunu da belirteyim, bu durumda kalp kasi da etkilendigi icin ciddi problemler cikabilir.
saglikli diyet listelerinde her zaman et olur.
Kızlar 1. gün kamp menüm
Sabah: 1,5 kk peynir
Öğle: 1 elma
4 kaşık yoğurt
Akşam: yulaf ezmeli ve yoğurtlu meyve salatası
Su: 14 bardak
Spor: 1 saat yürüyüş
40 dk. eliptik
100 mekik
.
Mutfağım 17:00 itibarıyla kapanmış bulunuyorasla yemek yok
Şimdi okula gitmek üzere çıkıyorum, görüşmek üzere arkadaşlarrr
.
süppersin canım... maşallh
benim menüm fix zaten: isveç diyeti
sabah: kahve
öğle: 2 yumurta, haşlanmış ıspanak, 1 adet domates
akşam: 200 gr biftek, bolca yeşil salata
su: 3 litre
spor: sabah+akşam toplamda 3,5 saat tempolu yürüyüş
İşte takımda görmek istediğim hareketlerbol spor az kalori bol su gamze luci harikasınız
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 tane ıspanaklı peynirli börek :) (detoks hak getire(Geç kaldım ve kahvaltısız çıkmak istemedim, 270 kaloriymiş sadece)
Ara
1 yeşil elma
Öğle
Lor peynirli salata
Ayran
Çok erken öğle yemeği yediğim için 2 ara yaptım
Ara 1 prebiyotik yoğurt
Ara 2 1 avuç yabanmersini, 2 ceviz içi
Akşam
6 kaşık patlıcan yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum.
Spor 30 dakika yürüyüş
Su 2.5 litre ve devam
Eşim de kilolarından şikayetçi ama bir türlü harekete geçiremedim kendisini, sanırım bugün akşama spora çımaya razı oldu, bir süre yürüyüp, halka açık spor aletlerine gideceğiz sonra. Bakalım tabii aslı çıkarsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?