Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr

canım izinli olarak ayrıldıysan tabiki dönebilirsin ama az önce lily diskalifiye yazmış geçmiş listeelere bir bakayım diskalifiye olsan bile burada devam edebilirsin canım

canım bu hafta da bildirim yapamıyorsun haftaya dönmek istersen kg 3 e bölünüyor tatlım
kızlar işlerim accık yoğun döneceğim size kolay gelsin

günaydınnn arkadaşlar
nasılsınız görmeyeli
kaç gündür giremiyordum,bildirimde yapamadım:26:
işyerimde sorunlar vardı gerçi hala varumrım hallederim
eşim çok rahatsızdı kaç gündür,gripti çok ağır geçirir her zaman çok şükür biraz iyi
sizlr neler yapıyosunuz,özledim valla

Canim ben izne çıkmadan önce mazeret bildirdim ve tamam izinli sayariz dediler. Eğer buna rağmen diskalifiye olduysam haketmedigimi düşünüyorum. Sonuçta çok ciddi sıkıntılar yaşadim ve gitmeden burdan izin istedim onayladilar ve gittim.buna rağmen diskalifiye ettik diyorlarsa ben bu grubun samimiyetine guvenemem zaten.basarilar hepinize. Hoşçakalin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohh harika teşekkürler kaptann

5. Takımın Güzel insanlarııı Günaydınnnnn

Yarın isveç diyetine başlamaya karar vermiş biri olarak huzurlu mutlu ve son diyetim olmasını diler bir vaziyetle güne başladım

Vermiş olduğum kararı sizlerle paylaşmak ve sorumluluğumu arttırmak istedim (vazgeçme olasılığı olmasın diye )

Sizler nasılsınız?

haklısın canım biraz teferruatlı, merak ettin, sordun diye paylaşayım istedim :)

günaydın sevgili arkadaşlaaarrrr, merhaba demeden çıkmayayım istdim evden...keyifli, neşeli güssel bir gün olsun hepimiz için inşallah :) dönüşte görüşürüz, öptüm hepinizi

merhaba lily şekerim , sen nerelerdesin yine kamplara mı gittin yine otelde misin . biz de seni özledik. orda da beslenmene dikkat etmeye devam et sevgiler canım

merhaba gulanne günaydın , geçmiş olsun eşine de sana da iş yerinde ne sorun var umarım halledebileceğin bir şeydir. takım iyi yeni haftaya gazla tam motive olarak başladık bu hafta birinci olursak şaşırmam. ihtiyacın varsa seni de motive ederiz

cuma yarismasi diskalifiye listesinde purmelal'i goremedim ben. bir karisiklik olmus olmasin.

purmelalcim seninle de tanismadik henuz ama kimse kesin bir sey soylemedi, bir anlasilsin durum, ondan sonra konusuruz. hemen tepki vermek olmaz.

Dün yediklerimin kalorisi 958 kalori çıktı Dün hesaplamak aklımdan çıkmış hemen myfitnesspalda hesap ettim :)

çocuklarına ve eşine geçmiş olsun işteki sorum neden kaynaklı hayırdır*?
çok sağol kaptancım,işteki sorunumda 16 yıl boyunca önünüze gelen her işi yaparsınız,kimseye yapamam,yapmam demezsiniz servisin nerdeyse %90 yükünü siz çekersiniz, ama artık görev değiştirmek istersiniz kötü olursunuz arkadaşlarınız size tepki gösterir konuşmaz bile, ki onlarada işleri siz öğretmişsinizdir,her işlerine koşmuşsunuz,bütün ricalarınada eyvallah demişsiniz,insanı üzen nankörlük oluyor,gerçek yüzlerini görüyosun kahroluyosun,sanırım ben duygusal davranıyorum umarım atlatırım,ne yazıkki özel hayatınızda etkileniyor
canıım çok geçmiş olsun...sen de sıkmamaya çalış canını, geçecek elbet sorunlar...
Allah razı olsun canım benim,inşallah canım geçer elbet

selam tatlım sana da yoğunsun yine ama olsun arada uğraman bile yeter

canım çok geçmiş olsun.
sağol tatlım
içimede atıyorum ama ben kafama çok takıyorum keşke b kadar duygusal olmasam
tövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil

canım yoğurdunu çok koydunmu tadı güzel bile oluyor hatta

DÜZENLİ BESLENME PROGRAMI

Kahvaltı: 07.00-09.00

Ara öğün: 10.00-11.00

Öğle: 12.00-13.00

Ara öğün: 16.00-17.00

Akşam: 19.00-20.00

Gece ara öğünü: 21.00-21.30

*** ara öğünlerde sabahtan akşama doğru yüksekten düşük kalorili şeklinde tüketmeliyiz.. ***

Öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında uzun bir süre olduğu için mutlaka 16.00-17.00 saatlerinde bir ara öğün yapılmalı.

İkindi ara öğününü, tıpkı kahvaltı gibi günün en önemli öğünü olarak kabul edebiliriz

çünkü bu ara öğün atlandığında akşam yemeğinde açlığı kontrol etmek zor olur.

Akşam saatlerinde metabolizma hızımız azalmaya başlar, bu nedenle saat 20.00’den sonra

kalori yoğunluğu yüksek öğünler tüketmek yerine aşağıdaki minik ara öğünleri deneyebilirsiniz.

GECE AÇLIĞINI BASTIRAN ARA ÖĞÜNLER
* 1 porsiyon meyve, yağsız yoğurt, tarçın.

* Düşük kalorili sosa (yoğurt, nane, hardal karışımı) batırılmış çiğ sebzeler
(salatalık, kırmızı biber, domates gibi).

* 1-2 grissini, Etimek ve 1 dilim yağsız peynir.

* 2 yemek kaşığı müsli ve yağsız süt.

* 1 avuç beyaz leblebiyle 1 yemek kaşığı kuru siyah üzüm

canım inşallah hayırlısı ile gelecek bebişin kızçenin ismine karar verdiniz mi ne koyacaksınız?
henüz bi ismi yok eşimin bulduklarını ben beğenmiyorum..benim bulduklarımı eşim beğenmiyor hatta geçen bi kağıda yazdım isim ve anlamlarını beyfendi tenezzül edipte bakmadı bile kağıdaaaa bu beni emri vaki yapıcak anlaşıldı istiyorumki normal doğum yapayım nufüs müd. beraber gideriz böylelikle o kendi istediğini koyamaz hatta dedimki 2 isimli olsun sen kendi istediğini koy bende kendi istedğimi... eşimde iyi o zaman ben amet,memet,mustafa olsun diyorum dioo yaaa benle dalga geçioo sinirlendiriyorrr beniii

mavi ile boyadığım yerler ilgimi çekti paylaşım için saol canım bi denemekte fayda var her iki karışımında malzemesi vede var denemeye başlayayım ben
çörekotu içinde eğer midende ülser gibi ğroblemin varsa yada reflün kullanırken dikaktli ol,,suyu içtikten sonra yoğurt,bal gibi şeylerle geçiştirki mideni daha kötü yapmasın veya hiç uygulama bunu.annem 10 yıl önce ülseri vardı tabi geçti ama bu çörekotunu kullanalı yine yanması başlamış..yemek borusuda yanıyormus..anne kullanma o zaman dedim.. işte kilo vercem die devam edio her sabah..
çörekotunu bende duymustum...ben de mi çiğnesem ne yapsammmm

kızlar bu arada annemi dün yolcu ettim....ne iyiydi burdayken...şimdi 23 nisan da eşimin ablası ve cocukları gelecekmiş..ama o zaman annemin geldiği zamanki gibi sapıtmayacağım...
canım reflün yada ülserin falan varsa ya kullanma yada dikkatli kullan..

günaydın canım Allah razı olsun şimdi iyi,evet çok motiveye ihtiyacım var moralimde sıfır zaten,umarım hallederim,umarım 1. oluruz
günaydın lilycimm

hepinize günaydın

Son düzenleme:
Bakın bi diskalifiye olduysam gelmeyim. Duruma göre hareket edeceğim. Ben izinli gidiyorum şu süreci atlatinca döneceğim demiştim. Olmuyorsa kendi kendime takılırim napiyim

canım merak ettik seni bundan sonra habersiz bırakma bizi ok mi? inşallah işyerindeki sorunları da halletmişsindir eşin ve çocuğun nasıl oldu?

canım dur celallenme hemen az önce işim vardı bakamamıştım şimdi baktım 1 hafta bildirimde bulunmamışsın sonra da izinli olarak (346. etapta )ayrılmışsın o yüzden 6 ay geçmediği için diskalifiye olmamışsın lily seninle nserin i karıştırmış olabilir çünkü o da aynı hafta sen izinlşi yazılırken diskalifiye olmuştu

bu hafta başlıyormöusun o zaman canım 75,5 la en son 345. etapta kilo bildiriminde bulunmuşsun hadi bakalım 79 civarı dityorsun cumaya kadar senden güzel bir performans bekliyoruz ne kadar verirsen o kadar iyi takım olarak fazla - ye düşmeyelim

Reflum var corekotu zararli mi o zaman

annesinin adini koymak istiyor olabilir. iki isimli olsun, biri babaannesinin adi olur, biri de senin begendigin bir isim.

Purmelal'cim sabah yazdığım mesajda emin olamadığımı belirtmiştim aklımda öyle kalmış diye ama haftalık yarışma sonuçlarına bakınca izinli olarak ayrılıp bir daha bildirim yapmadığını gördüm yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim amaç seni üzmek ya da kimseyi rencide etmek değildi sanırım kaptan gelince sana gerekli açıklamayı yapar - şimdi yemek sonrası bakayım dedim ama toplantı başlıyor ben çıkıyorum sırf bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek için yazayım dedim hepinize mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…