- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.341
canım izinli olarak ayrıldıysan tabiki dönebilirsin ama az önce lily diskalifiye yazmış geçmiş listeelere bir bakayım diskalifiye olsan bile burada devam edebilirsin canımSelam kızlar nasıl gidiyor?ben aralıkta izne ayrılmıştır hatırlarsınız. .ailevi meselelerde ve sağlık sorunları ev taşıma vs. Sebeplerden dolayi.simdi tekrar dönebilir miyim?dijital baskül de aldımyalnız bu süre zarfında 4 kilo aldım ben ilaç kullandım tedavim vardı. Şimdi bıraktım. Ayrıldığını ilk burda başladığımda 82 idim.75 e düşmüştü m .Fakat suan 79 um geri dönmek istiyorum aranıza.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaptancım daha öncede sordum ama gözünden kaçtı sanırım tekrar sormak istedim
ben geçen hafta bildirim yaparak izne ayrıldım geçtiğimiz cuma kilo bildirimi yapmadım bu hafta kilo bildirimi yapacakmıyımm ??
Menü paylaşımını bu cumadan sonra yapmaya başlıcam diye biliyorum
Günaydın herkese
Kahvaltıya inecektim ama size yazmadan gitmek istemedim
Dün yedikleimi hep yazdım herşeyden yedim ama ölçülü ve özellikle de cısslardan uzak durdum
Luci - yeni nickin yeniden hayırlı olsun totem yapmışsın inşallah işe yararbi de İsveç yapıyormuşsun
Gamze - yine kampa girmişsin :)
Sevdacım sana da günaydın
Vazgecmekyok - hazos - elendil - Hande sizlere de selam menülere hiç girmiyorum hepinize afiyetler olsun
Kaptanı, Elif'i, gülanne'yi, Hm'yi, ushuia'yı göremedim
Purmelal hoşgeldin canım geçmiş olsun - sanırım geçen sefer üst üste bildirim yapmadığından diskalifiye olmuştun tabii bakmak lazım yanlış bilgi vermek istemem - yine de katılımda bulunup grup içi listede olabilirsin diye düşünüyorum
Zeynepciğim bir soru sormuşsun - eğer bu hafta bildirim yaparsan verdiğin rakam 2ye eğer haftaya bildiirm yaparsan kilon 3e bölünür ama her iki şekilde de olur diye biliyorum
Şimdilik hoşçakalın
günaydınlarrrr
canım izinli olarak ayrıldıysan tabiki dönebilirsin ama az önce lily diskalifiye yazmış geçmiş listeelere bir bakayım diskalifiye olsan bile burada devam edebilirsin canım
canım bu hafta da bildirim yapamıyorsun haftaya dönmek istersen kg 3 e bölünüyor tatlım
kızlar işlerim accık yoğun döneceğim size kolay gelsin
haklısın canım biraz teferruatlı, merak ettin, sordun diye paylaşayım istedim :)
günaydın sevgili arkadaşlaaarrrr, merhaba demeden çıkmayayım istdim evden...keyifli, neşeli güssel bir gün olsun hepimiz için inşallah :) dönüşte görüşürüz, öptüm hepinizi
günaydınlarrrrrr
dün pc de sorun olduğu için giremedim .nasılsınız bu arada.hafta sonu birazcık cozuttum ama dün itibariyle diyetime geri dönmüş bulunuyorum.
az önce gamzeyle 40 dakikalık bir yürüyüş yapıp geldik.şimdi de biraz eliptik yapayım
.
Günaydın herkese
Dün yedikleimi hep yazdım herşeyden yedim ama ölçülü ve özellikle de cısslardan uzak durdum
Luci - yeni nickin yeniden hayırlı olsun totem yapmışsın inşallah işe yararbi de İsveç yapıyormuşsun
Vazgecmekyok - hazos - elendil - Hande sizlere de selam menülere hiç girmiyorum hepinize afiyetler olsun
Purmelal hoşgeldin canım geçmiş olsun - sanırım geçen sefer üst üste bildirim yapmadığından diskalifiye olmuştun tabii bakmak lazım yanlış bilgi vermek istemem - yine de katılımda bulunup grup içi listede olabilirsin diye düşünüyorum
Zeynepciğim bir soru sormuşsun - eğer bu hafta bildirim yaparsan verdiğin rakam 2ye eğer haftaya bildiirm yaparsan kilon 3e bölünür ama her iki şekilde de olur diye biliyorum
Şimdilik hoşçakalın
gunaydin sevdacim, iyi yapmissiniz yurumekle. ben de kahvaltidan once 5 km yurudum geldim. hic sevmem ac karna sporu ama uygulamaya calistigim iki gunluk liste boyle diyordu. az daha vazgeciyordum hatta ama bir gayret ciktim yurudum geldim. kahvaltimi da yaptim az once. simdi bol su icmek kaliyor geriye.
Günaydın herkese
Şimdilik hoşçakalın
günaydınnn arkadaşlar
nasılsınız görmeyeli
kaç gündür giremiyordum,bildirimde yapamadım:26:
işyerimde sorunlar vardı gerçi hala varumrım hallederim
eşim çok rahatsızdı kaç gündür,gripti çok ağır geçirir her zaman çok şükür biraz iyi
sizlr neler yapıyosunuz,özledim valla
günaydınlarrrr
canım izinli olarak ayrıldıysan tabiki dönebilirsin ama az önce lily diskalifiye yazmış geçmiş listeelere bir bakayım diskalifiye olsan bile burada devam edebilirsin canım
canım bu hafta da bildirim yapamıyorsun haftaya dönmek istersen kg 3 e bölünüyor tatlım
Günaydın herkese
Şimdilik hoşçakalın
Canim ben izne çıkmadan önce mazeret bildirdim ve tamam izinli sayariz dediler. Eğer buna rağmen diskalifiye olduysam haketmedigimi düşünüyorum. Sonuçta çok ciddi sıkıntılar yaşadim ve gitmeden burdan izin istedim onayladilar ve gittim.buna rağmen diskalifiye ettik diyorlarsa ben bu grubun samimiyetine guvenemem zaten.basarilar hepinize. Hoşçakalin.
çok sağol kaptancım,işteki sorunumda 16 yıl boyunca önünüze gelen her işi yaparsınız,kimseye yapamam,yapmam demezsiniz servisin nerdeyse %90 yükünü siz çekersiniz, ama artık görev değiştirmek istersiniz kötü olursunuz arkadaşlarınız size tepki gösterir konuşmaz bile, ki onlarada işleri siz öğretmişsinizdir,her işlerine koşmuşsunuz,bütün ricalarınada eyvallah demişsiniz,insanı üzen nankörlük oluyor,gerçek yüzlerini görüyosun kahroluyosun,sanırım ben duygusal davranıyorum umarım atlatırım,ne yazıkki özel hayatınızda etkileniyorçocuklarına ve eşine geçmiş olsun işteki sorum neden kaynaklı hayırdır*?
Allah razı olsun canım benim,inşallah canım geçer elbetcanıım çok geçmiş olsun...sen de sıkmamaya çalış canını, geçecek elbet sorunlar...
sağol tatlım
selam tatlım sana da yoğunsun yine ama olsun arada uğraman bile yeter
canım çok geçmiş olsun.
içimede atıyorum ama ben kafama çok takıyorum keşke b kadar duygusal olmasam
kesinlikle canım birde insanın geniş zamanı olsa ne güzel olurdu
kaptanında dediği gibi işe gitme derdi olmasa iyiydi hanii
çok şükür tatlım sen naslsın nasıl gidiyor. ?
cnm geçmiş olsun. iş yerinde yaşanan sorunlar malesefki hayatımızda bir çok seyi etkiliyor. ama özel hayatına yansıtmamaya bak tatlım çünkü sende çevrendekilerde mutsuz olur içine atmaya çalış ben öyle yapıyorum
kız öğle yemeğinde o kadar seyin arasında haşlanmış yumurta ne alakaaa ???
Güzel olmuş lucimmm sporuna zaten laf yok
ahahahahha harika bende istiyorummmm ama çalışma saatim uygun değil ki yaaa
hadi sen ii günlerde sağlıklı günlerde kullan
canım benim güzel olmuş herşey tebrikler
ben hiç sanmıyorum amaa dene bakalım
tövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil
henüz bi ismi yokcanım inşallah hayırlısı ile gelecek bebişin kızçenin ismine karar verdiniz mi ne koyacaksınız?
çörekotu içinde eğer midende ülser gibi ğroblemin varsa yada reflün kullanırken dikaktli ol,,suyu içtikten sonra yoğurt,bal gibi şeylerle geçiştirki mideni daha kötü yapmasın veya hiç uygulama bunu.annem 10 yıl önce ülseri vardı tabi geçti ama bu çörekotunu kullanalı yine yanması başlamış..yemek borusuda yanıyormus..anne kullanma o zaman dedim.. işte kilo vercem die devam edio her sabah..mavi ile boyadığım yerler ilgimi çekti paylaşım için saol canım bi denemekte fayda var her iki karışımında malzemesi vede var denemeye başlayayım ben
çörekotunu bende duymustum...ben de mi çiğnesem ne yapsammmm
canım reflün yada ülserin falan varsa ya kullanma yada dikkatli kullan..kızlar bu arada annemi dün yolcu ettim....ne iyiydi burdayken...şimdi 23 nisan da eşimin ablası ve cocukları gelecekmiş..ama o zaman annemin geldiği zamanki gibi sapıtmayacağım...
günaydın canımmerhaba gulanne günaydın , geçmiş olsun eşine de sana daiş yerinde ne sorun var umarım halledebileceğin bir şeydir. takım iyi yeni haftaya gazla tam motive olarak başladık bu hafta birinci olursak şaşırmam. ihtiyacın varsa seni de motive ederiz
günaydın lilycimmGünaydın herkese
Şimdilik hoşçakalın
günaydınlarrrr
5. Takımın Güzel insanlarııı Günaydınnnnn
Yarın isveç diyetine başlamaya karar vermiş biri olarak huzurlu mutlu ve son diyetim olmasını diler bir vaziyetle güne başladım
Vermiş olduğum kararı sizlerle paylaşmak ve sorumluluğumu arttırmak istedim (vazgeçme olasılığı olmasın diye )
Sizler nasılsınız?
canım merak ettik seni bundan sonra habersiz bırakma bizi ok mi? inşallah işyerindeki sorunları da halletmişsindir eşin ve çocuğun nasıl oldu?günaydınnn arkadaşlar
nasılsınız görmeyeli
kaç gündür giremiyordum,bildirimde yapamadım:26:
işyerimde sorunlar vardı gerçi hala varumrım hallederim
eşim çok rahatsızdı kaç gündür,gripti çok ağır geçirir her zaman çok şükür biraz iyi
sizlr neler yapıyosunuz,özledim valla
canım dur celallenme hemen az önce işim vardı bakamamıştım şimdi baktım 1 hafta bildirimde bulunmamışsın sonra da izinli olarak (346. etapta )ayrılmışsın o yüzden 6 ay geçmediği için diskalifiye olmamışsın lily seninle nserin i karıştırmış olabilir çünkü o da aynı hafta sen izinlşi yazılırken diskalifiye olmuştuCanim ben izne çıkmadan önce mazeret bildirdim ve tamam izinli sayariz dediler. Eğer buna rağmen diskalifiye olduysam haketmedigimi düşünüyorum. Sonuçta çok ciddi sıkıntılar yaşadim ve gitmeden burdan izin istedim onayladilar ve gittim.buna rağmen diskalifiye ettik diyorlarsa ben bu grubun samimiyetine guvenemem zaten.basarilar hepinize. Hoşçakalin.
Bakın bi diskalifiye olduysam gelmeyim. Duruma göre hareket edeceğim. Ben izinli gidiyorum şu süreci atlatinca döneceğim demiştim. Olmuyorsa kendi kendime takılırim napiyim
henüz bi ismi yokeşimin bulduklarını ben beğenmiyorum..benim bulduklarımı eşim beğenmiyor hatta geçen bi kağıda yazdım isim ve anlamlarını beyfendi tenezzül edipte bakmadı bile kağıdaaaa bu beni emri vaki yapıcak anlaşıldı istiyorumki normal doğum yapayım nufüs müd. beraber gideriz böylelikle o kendi istediğini koyamaz hatta dedimki 2 isimli olsun sen kendi istediğini koy bende kendi istedğimi... eşimde iyi o zaman ben amet,memet,mustafa olsun diyorum dioo yaaa benle dalga geçioo sinirlendiriyorrr beniii
çörekotu içinde eğer midende ülser gibi ğroblemin varsa yada reflün kullanırken dikaktli ol,,suyu içtikten sonra yoğurt,bal gibi şeylerle geçiştirki mideni daha kötü yapmasın veya hiç uygulama bunu.annem 10 yıl önce ülseri vardı tabi geçti ama bu çörekotunu kullanalı yine yanması başlamış..yemek borusuda yanıyormus..anne kullanma o zaman dedim.. işte kilo vercem die devam edio her sabah..
canım reflün yada ülserin falan varsa ya kullanma yada dikkatli kullan..
haklısın canım biraz teferruatlı, merak ettin, sordun diye paylaşayım istedim :)
henüz bi ismi yokeşimin bulduklarını ben beğenmiyorum..benim bulduklarımı eşim beğenmiyor hatta geçen bi kağıda yazdım isim ve anlamlarını beyfendi tenezzül edipte bakmadı bile kağıdaaaa bu beni emri vaki yapıcak anlaşıldı istiyorumki normal doğum yapayım nufüs müd. beraber gideriz böylelikle o kendi istediğini koyamaz hatta dedimki 2 isimli olsun sen kendi istediğini koy bende kendi istedğimi... eşimde iyi o zaman ben amet,memet,mustafa olsun diyorum dioo yaaa benle dalga geçioo sinirlendiriyorrr beniii
çörekotu içinde eğer midende ülser gibi ğroblemin varsa yada reflün kullanırken dikaktli ol,,suyu içtikten sonra yoğurt,bal gibi şeylerle geçiştirki mideni daha kötü yapmasın veya hiç uygulama bunu.annem 10 yıl önce ülseri vardı tabi geçti ama bu çörekotunu kullanalı yine yanması başlamış..yemek borusuda yanıyormus..anne kullanma o zaman dedim.. işte kilo vercem die devam edio her sabah..
canım reflün yada ülserin falan varsa ya kullanma yada dikkatli kullan..
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 346. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
24 - 31 ocak 2014
2.TAKIM 346. ETAP**ALTINCI:26:
Akrep33 ( 62 ///%)bildirimde bulunmadı
Seldom ( 81,6///%)bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64,0/64,0/0/0,0 %)sabit
selennnnn ( 62,0/62, 0/0/0, 0%)sabit
siyahbeyaz06(73,0/73,0/0,0/0,0%)sabit
Ambuyanbu (75,3/75,6/-0,3/-0,40%)
nurceng(62.8/62.4/0.4/0,64% )
2. TAKIM ORTALAMASI:0,03%
***3.TAKIM 346.ETAP*** SONUNCU
NoRaaa66,1 / 66,8/-0,7/-1,06 %)
sekerkiz6776/76/0, 0/ %0, 0)kilosu sabit
sahgull69,1 /70,3/-1,2/-1,74%)
Sweetdimple75,9 /75,5 /0,4/0,53%)
pegasus0767,9 /67,8 /0,1/0,15% )
Valkyrie89 : (80,1/81,6/-1,5 / -1,87 %)
kelebekolacam : ( 80,3/80/ 0,3/0,37 %)
sevilay8070,7 / 71, 2/-0, 5 / %-0, 71)
erigim64,1 /64,8/ -0, 7/ %-1, 09)
ayulduzz (73,4/73,6/ -0,2/-0,27%)izinli
sulofe88,5 / 89/- 0, 5/%- 0, 56)
mrv5534: (64,6/65,5 /-0,9/ -1,39%)
3. Takim Ortalaması : - 0,64%
***4. TAKIM 346. ETAP***BİRİNCİ:119:
beril77 (73.4/73.3/0.1/%0.14)
Ebrueva(77.0/ 76.4/0.6/%0.78)
masumcuk(85.3/ 84.3/ 1/%1.17)
Adigegupse(72.3/ 70.9/1.4/%1.94)
oluyoröylebazen(79.7/ 79.0/0.7/%0.88)
tutatse85(62.0/ / / % ) izne ayrildi
Defne222(59.0/ / / % ) izne ayrildi
Merve10er(78.1/77.2/0.9/%1.15)
Poem35(77.8/76/1.8/2.31) yeni üye hedef kilosu : 60
4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.93
***5.TAKIM 346.ETAP*** ÜÇÜNCÜ:119:
purmelal (75,50 / / / %) izinli
nserin (74,30 / / /% ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda ( 64,50/63,9 /0,6 /%0,93)
toplight (73,90 / 73/ 0,90/ 1,22% )
luci221177 (82,5/ 81/ 1,5/ 1,82%)
esmer59 (64,00/ / /% ) kendi isteği ile ayrıldı
Lily86 (79,2 /78,4/0,8 /1,01%)
Gamze_M (69,80/ 68,9/ 0,9/ 1,29% )
dagyolu (66 /65,7 /0,3 /0,45%)
Ebru_k (92,30/91,30 /1,0/1,08 %) Yeni üye. hedef kilo 65
Elis23 (73,50/73,00/0,50/%0,68)Yeni üye hedef kilo 65
Vazgecmekyok (100,6/ 98,2/ 2,4/ 2,39% ) Yeni üye hedef kilo 55
zynpkc (64,5/ 64,20/ 0,30/ 0,47%) Yeni üye hedef kilo 55
Hnd (71/ 69,9/1,1/%1,55) Yeni üye hedef kilo 60.
Sevda_M(68,70/75,6/-0,41/%-0,59) 329. Etapta ayrılan üye geri döndü
5.TAKIM ORTALAMASI : %0,82
***8.TAKIM 346.ETAP*** DÖRDÜNCÜ ::119:
Moni(98,0/ 98,0 / 0 /% 0)kilosu sabit
Nice15( 64,0/ 64,2 / -0,2 / % -0,31)
newlife35 ( 59,9/ 59,9 / 0/ %0 )kilosu sabit
maviask (52,4/ 52,2 / 0,2/%0,38 )
phalanx(63,0/ 61,7/1,3 /%2,06 )
ceco34 (120,9/ 120,9 /0 /%0 )kilosu sabit
8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,36
*** 9 TAKIM 346. ETAP***BEŞİNCİ:26:
stubbornn(71.9/71.4/0,5/%0,70)
bur50(73,8/73,7/0,1/%0,14)
ddanes(58/58/0/%0) kilosu sabit
kalinkaselin(78.1/76.8/1.3/%1.66)
kahvelikitap(77,8/77,8/0/%0) kilosu sabit
9. TAKIM ORTALAMASI:%0.5
***13. TAKIM 346. ETAP ***İKİNCİ:119:
Alsimi (78.7/77.2/1.5/%1.91) Yeni üye Hedef : 55
cerenberen16 (87.5/87/0.5/%0.57)
file76 (80.5/80.5/0/%0)​ Kilosu sabit
gubsej (94/92.9/1.1/%1.17)
medusa411 (70.5/69.9/0.6/%0.85)
Ozlem (80.9/80.7/0.2/%0.25)
ozzlleemm (70.1/69.2/0.9/%1.28)
ssercecik ( 65.8/65.4/0.4/%0.61)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.83
***14.TAKIM 346.ETAP*** YEDİNCİ:26:
Rform (72,00 / 72,40 / -0,40 / -0,56 %)
umutincisi (77.2/79/-1.8/ -2.33%)
anathema8( 85 / / / %)Bildirimde bulunmadı
makbule007 (66.3/65.8/0.5/%0.75)
BLUEmoon2009 (75.5/75.1/0.4/% 0.53)
donbul (77.5/76.5/1,0/%1.29)
14. takım ortalaması:-0,05 %
canım sen o yeme düzenine dayandıktan sonra isveç i haydi haydi yaparsın yaaa
durumda nasıl yani 2 haftada mı 13 kg verdi peki kaç kg sunu aldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?