- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.281
durumdacım saol birtanem, ben de senden destek alarak başladım bakalım...yumurta ıspanak ve domatesimi yedim :) inşallah gitsin şu kalan son kilolar artık.... sen kaldığın yerden mi devam edeceksin, baştan mı başlayacaksın canım?
Baştan :) ben o listeye bişiyler ekledim sebze falan öğlen 1 dilim ekmek
inşallah birtanem hadi el birliği ile en azından önümüzdeki 2 hafta asılıp azıcık tartıda eksileri görelim artık... her şeyi denedim artık,sıkıldım yaaa
haklısın canım yaa
ben dün tartıda çok güzel seyler gördüm ama dün şımardım ve gece 11 de pasta yedim aferin bana sabah tartya çıkacak yüzüm olmadı valla
süpersin ona rağmen mi gitti 2 kilo...çok iyi
ben de dünden sonra çıkmadım tartıya ve daldım isveçe...
akşam senden özet bekliyorum yavruu
şimdi işlerim var çıkıyorum öpüldün
Evet canım ya gitti valla :) daha devam
maşallah canım, ben dayanabilirsem birebir uygulamayı planlıyorum bakalım ben de nasıl etki edecek :)
maşallah canım, ben dayanabilirsem birebir uygulamayı planlıyorum bakalım ben de nasıl etki edecek :)
Yorumları okudum kardeşim 13 kilo vermişti 2 haftada.düşünsene ya hayal edip insan dayanıyor
canım sen o yeme düzenine dayandıktan sonra isveç i haydi haydi yaparsın yaaa
durumda nasıl yani 2 haftada mı 13 kg verdi peki kaç kg sunu aldı?
Kızlarrrrrrrrrrrr merhabaaabir kaç gündür bir fiill bir fil gibi yedimmmmm. bana tam 1.60 gr. olarak geri dönmüş bu durum :26: napalımmm, geriye bakmamak lazımmm, bu hafta kamp havasında geçicekk günlerim, menülerim biraz acımasız olucak ama buna rağmen kilo veremezsem, menülerin çok acımasızdı ama neden veremedin demeyin lütfennn, nasılsınızz arkadaşlarım
Bende size katılabilir miyim ?
Kızlarrrrrrrrrrrr merhabaaabir kaç gündür bir fiill bir fil gibi yedimmmmm. bana tam 1.60 gr. olarak geri dönmüş bu durum :26: napalımmm, geriye bakmamak lazımmm, bu hafta kamp havasında geçicekk günlerim, menülerim biraz acımasız olucak ama buna rağmen kilo veremezsem, menülerin çok acımasızdı ama neden veremedin demeyin lütfennn, nasılsınızz arkadaşlarım
tamam canım paylaşıma ekleriz sen merak etmeinşallah canııım, bu arada ben nickimi değiştirdim bilgin olsun kaptancımmm
gamzee gene hafta sonu cozutmanın dibine vurmuşsun anlaşılan hadi bakalım kolay gelsin sanaKızlarrrrrrrrrrrr merhabaaabir kaç gündür bir fiill bir fil gibi yedimmmmm. bana tam 1.60 gr. olarak geri dönmüş bu durum :26: napalımmm, geriye bakmamak lazımmm, bu hafta kamp havasında geçicekk günlerim, menülerim biraz acımasız olucak ama buna rağmen kilo veremezsem, menülerin çok acımasızdı ama neden veremedin demeyin lütfennn, nasılsınızz arkadaşlarım
Merhaba cesminazz
cuma günü zayıflama yarışmasına kaılmak için öncelikle aşağıdaki linkteki foruma yazman lazım
takımların durumuna göre seni en uygun takıma alacaklardır.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509
hoşgeldin tatlım
umarım aldığını verirsin diyorum.
Ben haftasonu 1 dilim pasta dışında abartmadım cozutmadım çok şükür.
2 gün sonra lucim gibi bende isveçe başlayacagım gel birlikte başlayalım luciyi kaçırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?