Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Baştan :) ben o listeye bişiyler ekledim sebze falan öğlen 1 dilim ekmek

inşallah birtanem hadi el birliği ile en azından önümüzdeki 2 hafta asılıp azıcık tartıda eksileri görelim artık... her şeyi denedim artık,sıkıldım yaaa

haklısın canım yaa

ben dün tartıda çok güzel seyler gördüm ama dün şımardım ve gece 11 de pasta yedim aferin bana sabah tartya çıkacak yüzüm olmadı valla

haklısın canım yaa

ben dün tartıda çok güzel seyler gördüm ama dün şımardım ve gece 11 de pasta yedim aferin bana sabah tartya çıkacak yüzüm olmadı valla

ben de dünden sonra çıkmadım tartıya ve daldım isveçe...

maşallah canım, ben dayanabilirsem birebir uygulamayı planlıyorum bakalım ben de nasıl etki edecek :)

Yorumları okudum kardeşim 13 kilo vermişti 2 haftada.düşünsene ya hayal edip insan dayanıyor

yaa zor bir durum olacagını sanmıyorum yavv öğle ve akşam yeride değiştirilebiliyormuş misss.

Ben ayran detoksu için malzemelerimi hazırladım o nedenle 2 gün sonra falan başlıcam

hadi hayırlısı

Durumdacım kardeşinede brawo valla.

Kızlarrrrrrrrrrrr merhabaaa bir kaç gündür bir fiill bir fil gibi yedimmmmm. bana tam 1.60 gr. olarak geri dönmüş bu durum :26: napalımmm, geriye bakmamak lazımmm, bu hafta kamp havasında geçicekk günlerim, menülerim biraz acımasız olucak ama buna rağmen kilo veremezsem, menülerin çok acımasızdı ama neden veremedin demeyin lütfennn, nasılsınızz arkadaşlarım

Son düzenleme:

canımsın, hoşgeldin tatlım...yine bi hafta sonu çılgınlığından çıkmışsın, geçmiş olsun...toparlarsın tatlım sen cumaya kadar hiç merak etme... ben de isveçe başladım bugün, hadi hayırlısı :)

hoşgeldin tatlım

umarım aldığını verirsin diyorum.

Ben haftasonu 1 dilim pasta dışında abartmadım cozutmadım çok şükür.

2 gün sonra lucim gibi bende isveçe başlayacagım gel birlikte başlayalım luciyi kaçırdım ben

inşallah canııım, bu arada ben nickimi değiştirdim bilgin olsun kaptancımmm
tamam canım paylaşıma ekleriz sen merak etme

gamzee gene hafta sonu cozutmanın dibine vurmuşsun anlaşılan hadi bakalım kolay gelsin sana

zeynep cim cesminazz a yol gösterdiğin için teşekkür ederim

cesminazz arkadaşımızında söylediği gibi oraya yazman gerekli tatlım

kıyamam yaaa, vallahi süper olur, hadi siz de birlikte başlayın, ben deneyimlerimi aktarırım size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…