- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.261
günaydınlaaarrrr 5. takımın fıstık olma yolunda azimle ilerleyen güzel hanımlarıııııinşallah hepiniz iyisinizdirrr :) bugünden itibaren kendimize ve takımımıza verdiğimiz sözü tutup inşallah motive bir şekilde diyetlerimize ve sporlarımıza asılırız:)
azcıcık cozutulmuş bir hafta sonundan sonra buradayım... az sonra yürüyüşüme çıkıp oksijen depolayacağım...bugün durumdadan esinlenerek isveç diyetine başlıyorum, dün alış verişimi yaptım, bugün tam motiveyimmmm :)
durumdacım yahu bu nasıl diyet 13 günde 1,5 kg biftek var daha balık ve tavuğu saymıyorum, arkadaş kilo almayalım biz bu diyet sonunda :)
neyse hayırlısı diyorum şimdi nescafemi içerek başladım diyete, çok güzel oldu bu, zaten sabahları sadece kahve içiyordum bu diyette de aynen sabah sadece kahve var...zorlanmayacağım inşallah
tekrar hepinize boool azimli, az kalorili bir gün dilerim, öğleye görüşürüz öptüm hepinizi
spor için Kahvaltıdan önce tavsiye edilir.
Ama bazı bünyeler aç karnına spora dayanamayabilir.
Eğer kahvaltı sonrası yapılacaksa da kahvaltıdan 2 saat sonra spor yapılmalı yağlar daha kolay yakılıyormuş....
soğuk su içmek yerine oda sıcaklığındaki su tercih edilmeli.
** kosu bandı alcaksan tartan zemin olmasına dikkat et diğerleri eklemlerdekı sıvıyı yok edip kireclenme yaparmış
Spora gitmek için zamanlama yapılan sporun amacına göre belirlenmeli.
>>> Amaç vücudumuzdaki yağları yakmak ise en iyi zaman sabah erken vakitlerdir.
<<< Amaçlanan kas gelişimiyse 13:00-15:00 saatleri vücuda daha verimli olacaktır.
Bu farkı salgılanan büyüme hormon seviyesi ve kaslardaki glikojen dengesi belirler. Sabah uyandığımızda gece boyunca boşalan glikojen depoları vücudu yağ yakmaya hazırlar.
Sabah bir şey yemeden içilen şekersiz bir fincan kahve ve alınan bir bebek aspirininden kısa bir süre sonra kardiyo çalışması yapılır. Koşu veya bisiklet çalışması uygundur. Aç karnına yapılan 20 dakikalık interval (bir azalan bir artan tempolu kardiyo) yeterli olacaktır
**yemeklerden 30dk önce ve 30dk sonra su içilmeli..yoksa mide genişler.
dişlerimizi yiyip içtikten 1 saat sonra fırçalamak gerekir yoksa oluşturduğu asit tabakasını birde macunla pekiştirmeyelim dişlerimize zarar vermemek için 1 saat sonra fırçalamalıyız.
çaya kahveye veya herhangi bir içeceğe atılan şeker ; selülit yapar.. mümkünse şekersiz içmeli..içilemiyorsa limon suyu sıkılarak (konsantre olmayan) çayların tadı yumuşatılabilir.. zaten çaya atılan kabuklu limon ,çaydaki nikotinmiydi neydi bi maddeyi alıyormus ve daha sağlıklı oluyormus çay..
zeytinyağı insanın günlük ihtiyacı 1 yemek kaşığıdır
İşte aspirinle selülit giderme formulü:
güzellik uzmanı Suna Dumankaya'nın selülit formulü:
-10 limonun suyu
-20 aspirin
-limonun suyu kadar susam yağı
Bütün bu malzemeleri cam bir şişe içerisinde iyice karıştırın.sorunlu bölgelere iyice sürün, biraz emdikden sonra
yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da yürüyün.
2 hafta içinde farkı göreceksiniz. Hatta ilk hafta başlayacak değişim.
Bunun yanı sıra; hergün 1 saat yürüyecek olursanız daha güzel ve pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz.
buda ebru şallıdan:
yarım çay kaşığı biberiye (tazesi olarak daha iyi)
6-7 adet kurumus enginar yaprağı
yarım limon suyu (kendımız sıkmalıyız konsantre olmamalı)
4 sb su
4sb suyu kaynat içine malz. ekle 5-7dk demlet.. sıcak/soğuk olarak günlük tüket ancak egzersizide unutma...
**Üç tane sıcak içecek seçeneği
Sabahları
Kaynamış suya bir dilim taze zencefil, bir tutam biberiye ve bir dilim limon
Gün İçinde
Yeşilçayın içine bir kabuk tarçın ve bir dilim limon
Akşam:
Kaynamış suya bir dilim taze zencefil ve yasmin çiçeği ya da melisa
Dr. Osman Müftüoğlundan alıntı...
**zayıflamak için
Sabahlari kahvaltidan yarim saat once 1cay kasigi corekotunu agzininzda cigneyin
tm cigneyip bitirip bir bardak ilik suyla yutun
arkadasim 15gndd 3kilo verdi ---- bunu şimdi annem yapıyor annemin dediğine göre yeme isteği azalmış..eskidenki gibi açlık hissi olmuyormuş.. umarım faydası olur anneme..
İzin aldım ama otelde internet bağlantısında sorun olmadığı sürece girip yazmaya varım Pazartesi'den itibaren...
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum eminim herkes katılıyordur çünkü söylediklerin çok doğru - bahaneleri sıralıyoruz haklı gerekçeler olsa da sonuçta bahane ve bunlara bir dur demenin zamanı geldi kendi adıma şunu diyebilirim ki bu aralar depresif takılıyorum ve diyeti de boşladığımdan bu beni daha fazla dibe çekiyor buna dur demek ve yeniden canlanmak lazım
Canım ben hem bildiirmde bulunmayıp sonra da izin alırsam belki birden fazla hafta bildirim yapılmadığından diskalifiye olurum düşüncesiyle belirtmek istedim - Gamzeye de selam
nasıl bir detoks acaba???
ben de dönünce gideyim sağlık ocağına bari - bir arkadaşım demişti bana birkaç ay önce adımsayar veriliyor diye ama ben sağlık ocağı nerede bilmiyordum ondan önemsemedim gerçi hala tam emin değilim nerede ama bulurum bi şekilde - dönüşüm gerçekten muhteşem olacak
doğru hatırlıyorsun kaptan - bu akşam yolcuyum sabaha karşı varırım inşallah memlekete - oradan da pazar günü otele giriş yapacağım haftaya cuma çıkış yapacağım otelden
ben ekledim canım biraz önce - Ayça Kaya sayarak zayıflama yöntemine göre - patates salatasını 2 patatesten yapılmış saydım ton balığını 2 por.et saydım bu şekilde yani hesaplamamdaki incelikler
evet ben de aynısını yazdım miras aileden geçer ama eve ödenen kredideki pay ortaktır yazmıştım
Kişisel mal-edinilmiş mal kavramlarıyla ilgili çok uzun bir yazı okumuştum internetten - herhalde en az 10 sayfa vardır 1-2 saat sürmüştü okumam
mavi ile boyadığım yerler ilgimi çekti paylaşım için saol canım bi denemekte fayda var her iki karışımında malzemesi vede var denemeye başlayayım ben
Günaydın 5. Takim haftasonu bozdum isveçi ama tavsiye ederim bir hafta 2 kilo çok iyi yani
Günaydın 5. Takim haftasonu bozdum isveçi ama tavsiye ederim bir hafta 2 kilo çok iyi yani
insallah az kaldı en çokta şu iğnelerden kurtulacağıma seviniyorum..heryerimmm mosmorrr artık nereye vursam diye bakar olduım :/
saol canım insallah :) ben bu takıma geleli sağlıklı diyet nasıl yapılırmıs.. yada diyetin sağlıklı olabileceğini öğrenmiş oldum... önceden diyet deyince sabahtan akşama kadar aç aç gezerdim (hamile olmadan önce) kahve içerdim sürekli çünkü beni tok tutardı.. halbukisi herşeyin azı karar çoğu zarar neticede .. oyüzden burda kalmaya devamkimbilir daha neler öğreneceğim sizlerden
himm anladım canım neyse nasip değilmiş demekki adamsayarda anneme:) valla erken doğurmamak için 40lı haftaları görebilmek için hatme başladım diyebilirim tabiki sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma alabilmek içinde bebeğim için sırf yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan bi hastaneye gidiyorum evime baya uzak olsada doğum anı belli olmaz diye düşünüyorum çünkü.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. inşallah küvezlik bi durumu olmaz kızçemin
olsun canım oturarakta çalışsan sonuçta bacakların hep aşayıya doğru oluyor.. arada sırada kalk gezin masanın etrafında eğer yerin müsayitse senin içinde kan akışı olur hem.. mesela bizde varis genetik.. kardeşlerimde ve annemde var hatta erkek kardeşim ameliyat bile oldu (işi gereği hep ayaktaydı kendisi) bacak ağrısına dayanamayıp tekini yaptırdı diğer bacağınıda fırsatını bulur bulmaz yaptıracak..
ayy o 9lu çayda bana yaramamıştı eşim almıştı geçen sene bide aktardan içinde 40 paket olanlardan.. mide bulantısı değilde bana çarpıntı yapmıştı bide aksine müzmin kabız olmuştuım.. anneme verdim..annemde yengeme vermiş :) sen bundan içiyodun diye.. demek bünyeden bünyeye fark ediyor canım..içindeki otlar sana dokunmuş olabilir..
çörekotunu bende duymustum...ben de mi çiğnesem ne yapsammmmspor için Kahvaltıdan önce tavsiye edilir.
Eğer kahvaltı sonrası yapılacaksa da kahvaltıdan 2 saat sonra spor yapılmalı yağlar daha kolay yakılıyormuş....
** kosu bandı alcaksan tartan zemin olmasına dikkat et diğerleri eklemlerdekı sıvıyı yok edip kireclenme yaparmış
<<< Amaçlanan kas gelişimiyse 13:00-15:00 saatleri vücuda daha verimli olacaktır.
Bu farkı salgılanan büyüme hormon seviyesi ve kaslardaki glikojen dengesi belirler. Sabah uyandığımızda gece boyunca boşalan glikojen depoları vücudu yağ yakmaya hazırlar.
Sabah bir şey yemeden içilen şekersiz bir fincan kahve ve alınan bir bebek aspirininden kısa bir süre sonra kardiyo çalışması yapılır. Koşu veya bisiklet çalışması uygundur. Aç karnına yapılan 20 dakikalık interval (bir azalan bir artan tempolu kardiyo) yeterli olacaktır
dişlerimizi yiyip içtikten 1 saat sonra fırçalamak gerekir yoksa oluşturduğu asit tabakasını birde macunla pekiştirmeyelim dişlerimize zarar vermemek için 1 saat sonra fırçalamalıyız.
çaya kahveye veya herhangi bir içeceğe atılan şeker ; selülit yapar.. mümkünse şekersiz içmeli..içilemiyorsa limon suyu sıkılarak (konsantre olmayan) çayların tadı yumuşatılabilir.. zaten çaya atılan kabuklu limon ,çaydaki nikotinmiydi neydi bi maddeyi alıyormus ve daha sağlıklı oluyormus çay..
-10 limonun suyu
-20 aspirin
Bütün bu malzemeleri cam bir şişe içerisinde iyice karıştırın.sorunlu bölgelere iyice sürün, biraz emdikden sonra
Bunun yanı sıra; hergün 1 saat yürüyecek olursanız daha güzel ve pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz.
buda ebru şallıdan:
4 sb su
4sb suyu kaynat içine malz. ekle 5-7dk demlet.. sıcak/soğuk olarak günlük tüket ancak egzersizide unutma...
Sabahları
Gün İçinde
Akşam:
**zayıflamak için
Sabahlari kahvaltidan yarim saat once 1cay kasigi corekotunu agzininzda cigneyin
arkadasim 15gndd 3kilo verdi ---- bunu şimdi annem yapıyor annemin dediğine göre yeme isteği azalmış..eskidenki gibi açlık hissi olmuyormuş.. umarım faydası olur anneme..
maşallah sana yaa senden özenip bak lucide başlamış nerelerdesin luci duy sesimizii
maşallah senin de misafirin eksik olmuyor hazoş cum yaaakızlar bu arada annemi dün yolcu ettim....ne iyiydi burdayken...şimdi 23 nisan da eşimin ablası ve cocukları gelecekmiş..ama o zaman annemin geldiği zamanki gibi sapıtmayacağım...
geldim kaptancım geldim, sesinizi duyuppp :) evet bugün isveçe başladım hayırlısıylaa, sabah 2 saat sporumu yaptım, artık isveçle birlikte çok sporun zorlayacağını düşünerek sabah 8 km yürüdük, akşama da 6 km yürüuüp, sporumu 2 ye bölüp biraz azaltmış olacağım...şimdi yumurtalar haşlanıyor bakalım, isveçim hayırlı uğurlu olsun :) yazarım sizlere gün gün hislerimi :)
handecim saol canım, bakalım ben de etki edecek mi bu isveç, sonuçları gün gün bildiririm :)
bu arada bu yoğurt kürümü de sonlandırdım, iştahım bi açıldı son günlerde, fazla spordan mı yoksa yoğurt küründen mi bilemedim....
zeynepcim merhaba , takım olarak toparlanmamız gerektiği konusunda sana katılıyorum , önceki yazına dikkat etmemiştim sonradan vazgecmekyoka yazdığını görünce geçmişi araştırdım . üzüldüm dikkate almadığımızı düşündüğüne , takım belki dikkat etmemiştir okunmamıştır yoksa sirkelenip kendimize gelmemiz şart ki şart . çünkü tam kilo verilebilecek mevsime geldik . tam bünyeler diyete alıştı yavaşlatmak yerine hızlandırmamız gerek:13::13:
Takım ruhunu canlandırmamız gerek .
günaydınlaaarrrr 5. takımın fıstık olma yolunda azimle ilerleyen güzel hanımlarıııııinşallah hepiniz iyisinizdirrr :) bugünden itibaren kendimize ve takımımıza verdiğimiz sözü tutup inşallah motive bir şekilde diyetlerimize ve sporlarımıza asılırız:)
azcıcık cozutulmuş bir hafta sonundan sonra buradayım... az sonra yürüyüşüme çıkıp oksijen depolayacağım...bugün durumdadan esinlenerek isveç diyetine başlıyorum, dün alış verişimi yaptım, bugün tam motiveyimmmm :)
durumdacım yahu bu nasıl diyet 13 günde 1,5 kg biftek var daha balık ve tavuğu saymıyorum, arkadaş kilo almayalım biz bu diyet sonunda :)
neyse hayırlısı diyorum şimdi nescafemi içerek başladım diyete, çok güzel oldu bu, zaten sabahları sadece kahve içiyordum bu diyette de aynen sabah sadece kahve var...zorlanmayacağım inşallah
tekrar hepinize boool azimli, az kalorili bir gün dilerim, öğleye görüşürüz öptüm hepinizi
Gunaydinnn hatunlarr:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarr yorucu ve koşturmacalı bir haftasonundan sonra merhaba bugün üstümden tır geçmiş gibi ctesi sabah büyük oğlanı deneme sınavına götürdüm ordan geldim komşuda mevlüt vardı oraya gittim mevlüt bitti eve geldim akşamm yemeğe misafir geldi pazar da komuşumuzun ankaraya 30 km uzakta bi bahçesi vardı sabah 9 da kalkıp oraya gittik akşam 9 da geldik temiz hava yürüyüş oldu bol bol ama yediklerime dikkat edemedim sizde fazla abartmamışsınız
bana gönder tatlım ben hala gidip alamadım bugün alırım heralde kaç gündür wc ye çıkamıyorum gene
insallah az kaldı en çokta şu iğnelerden kurtulacağıma seviniyorum..heryerimmm mosmorrr artık nereye vursam diye bakar olduım :/
saol canım insallah :) ben bu takıma geleli sağlıklı diyet nasıl yapılırmıs.. yada diyetin sağlıklı olabileceğini öğrenmiş oldum... önceden diyet deyince sabahtan akşama kadar aç aç gezerdim (hamile olmadan önce) kahve içerdim sürekli çünkü beni tok tutardı.. halbukisi herşeyin azı karar çoğu zarar neticede .. oyüzden burda kalmaya devamkimbilir daha neler öğreneceğim sizlerden
himm anladım canım neyse nasip değilmiş demekki adamsayarda anneme:) valla erken doğurmamak için 40lı haftaları görebilmek için hatme başladım diyebilirim tabiki sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma alabilmek içinde bebeğim için sırf yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan bi hastaneye gidiyorum evime baya uzak olsada doğum anı belli olmaz diye düşünüyorum çünkü.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. inşallah küvezlik bi durumu olmaz kızçemin
olsun canım oturarakta çalışsan sonuçta bacakların hep aşayıya doğru oluyor.. arada sırada kalk gezin masanın etrafında eğer yerin müsayitse senin içinde kan akışı olur hem.. mesela bizde varis genetik.. kardeşlerimde ve annemde var hatta erkek kardeşim ameliyat bile oldu (işi gereği hep ayaktaydı kendisi) bacak ağrısına dayanamayıp tekini yaptırdı diğer bacağınıda fırsatını bulur bulmaz yaptıracak..
ayy o 9lu çayda bana yaramamıştı eşim almıştı geçen sene bide aktardan içinde 40 paket olanlardan.. mide bulantısı değilde bana çarpıntı yapmıştı bide aksine müzmin kabız olmuştuım.. anneme verdim..annemde yengeme vermiş :) sen bundan içiyodun diye.. demek bünyeden bünyeye fark ediyor canım..içindeki otlar sana dokunmuş olabilir..
spor için Kahvaltıdan önce tavsiye edilir.
-10 limonun suyu
-20 aspirin
buda ebru şallıdan:
4 sb su
Sabahları
Gün İçinde
Akşam:
**zayıflamak için
kızlar bu arada annemi dün yolcu ettim....ne iyiydi burdayken...şimdi 23 nisan da eşimin ablası ve cocukları gelecekmiş..ama o zaman annemin geldiği zamanki gibi sapıtmayacağım...
Durumdacım bir haftada 2 kilo çok iyi zaten senin verecek pek bi kilon kalmadığından bence oldukça iyiAkşam en son kaçta yemek yiyorsun??
maşallah sana yaa senden özenip bak lucide başlamış nerelerdesin luci duy sesimizii
Ama işe yarıyor ya ben bu haftada devam edeceğim.luci canım hayırlı olsun
teşekkürler canımm bu hafta fena asılıyoruzz o zaman
hadi bakalım yavrum hayırlı olsun son kilolarınıda ver iinşallahh
Kızlar Günaydınnn
bilgiler için teşekkürler tatlımmm
çok ii sonuç almışsın canım gözün aydınnn
en son yemeği kaçta yiyorsun peki
Allah kavuştursun canım
benimkide Haziranda gelecek inşallah
hadi bakalım yavrum hayırlı olsun son kilolarınıda ver iinşallahh
lucim canım benim sporu sen çok abartmıştın bence iştahın o yüzden açıldı tatlım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?