Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın takım Sabah sabah tartıldım 61 kg çıktım bi şok yaşadım tartımın ucu halının üstüne gelmiş sonra düzelttim de yine normal rakamları gördüm Bu da böyle bir anımdı Sanırım bizim diyetler açısından güzel bir hafta olacak herkeste bi kararlılık hakim Ben de dün gece araştırdım az kalorili diyetleri fakat şok diyetler sağlıksız göründü bana o nedenle sebze ağırlıklı bir şeyler uygulmaya çalışacağım . Sebze ve yoğurt . Bu 5 gün menülerimde sebze ve yoğurt görmekten bıkabilirsiniz arkadaşlar , karbonhidratı kısmaya çalışacağım . Yediklerimin kalorisini de my fitness pall dan hesaplayacağım . 1000 i geçmeyecek . Bu ayı 64e falan düşmüş olarak kapatmak istiyorum . Yaz yaklaştı artık tatile kadar vermem gereken 4 kilo daha olacak . Ki kadınlar hiç bir zaman kendilrini yeterince zayıf bulmazlar . 60 a düşünce de bu kez 56-57 olmaya çalışacağım Yani azim irade şart , hepimize kolaylıklar dilerim . Sevgi dolu bir hafta olsun

lucicim ben iyiyim sen nasılsın , göründüğü kadarıyla tam motivesin seni kimse tutamaz iki yakın arkadaşım isveç yapıyor burda ilk günlerde biraz zorlandılar , ama ikinci haftada alışmaya başlamışlar ve etkisini de hissetmeye başladıklarından kararlılıkla yapmaya devam ediyorlar . sana da iyi gelir umarım bu diyet

Son düzenleme:

mavi ile boyadığım yerler ilgimi çekti paylaşım için saol canım bi denemekte fayda var her iki karışımında malzemesi vede var denemeye başlayayım ben

Artık okumaya son canım ben size özetletim

aynen benimde annem burdaydı bende anneme verdim=)))

çörekotunu bende duymustum...ben de mi çiğnesem ne yapsammmm

kızlar bu arada annemi dün yolcu ettim....ne iyiydi burdayken...şimdi 23 nisan da eşimin ablası ve cocukları gelecekmiş..ama o zaman annemin geldiği zamanki gibi sapıtmayacağım...

maşallah sana yaa senden özenip bak lucide başlamış nerelerdesin luci duy sesimizii

geldim kaptancım geldim, sesinizi duyuppp :) evet bugün isveçe başladım hayırlısıylaa, sabah 2 saat sporumu yaptım, artık isveçle birlikte çok sporun zorlayacağını düşünerek sabah 8 km yürüdük, akşama da 6 km yürüuüp, sporumu 2 ye bölüp biraz azaltmış olacağım...şimdi yumurtalar haşlanıyor bakalım, isveçim hayırlı uğurlu olsun :) yazarım sizlere gün gün hislerimi :)

handecim saol canım, bakalım ben de etki edecek mi bu isveç, sonuçları gün gün bildiririm :)

bu arada bu yoğurt kürümü de sonlandırdım, iştahım bi açıldı son günlerde, fazla spordan mı yoksa yoğurt küründen mi bilemedim....

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu arada annemi dün yolcu ettim....ne iyiydi burdayken...şimdi 23 nisan da eşimin ablası ve cocukları gelecekmiş..ama o zaman annemin geldiği zamanki gibi sapıtmayacağım...
maşallah senin de misafirin eksik olmuyor hazoş cum yaaa

lucim canım benim sporu sen çok abartmıştın bence iştahın o yüzden açıldı tatlım yaaa

teşekkürler canımm bu hafta fena asılıyoruzz o zaman

hadi bakalım yavrum hayırlı olsun son kilolarınıda ver iinşallahh

Gunaydinnn hatunlarr:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Günaydınnn

bilgiler için teşekkürler tatlımmm

Günaydın 5. Takim haftasonu bozdum isveçi ama tavsiye ederim bir hafta 2 kilo çok iyi yani

çok ii sonuç almışsın canım gözün aydınnn

en son yemeği kaçta yiyorsun peki

Allah kavuştursun canım

benimkide Haziranda gelecek inşallah

Ama işe yarıyor ya ben bu haftada devam edeceğim.luci canım hayırlı olsun

durumdacım saol birtanem, ben de senden destek alarak başladım bakalım...yumurta ıspanak ve domatesimi yedim :) inşallah gitsin şu kalan son kilolar artık.... sen kaldığın yerden mi devam edeceksin, baştan mı başlayacaksın canım?

Acıkınca yiyorum Canım.hala8 kilom var vereceğim.ah işlerim olsa koştursam nasıl vereceğimde.

hadi bakalım yavrum hayırlı olsun son kilolarınıda ver iinşallahh

inşallah birtanem hadi el birliği ile en azından önümüzdeki 2 hafta asılıp azıcık tartıda eksileri görelim artık... her şeyi denedim artık,sıkıldım yaaa

lucim canım benim sporu sen çok abartmıştın bence iştahın o yüzden açıldı tatlım yaaa

sanırım canım, sporcu moduna girdi vücut yaktıkça, enerji ihtiyacı çıktı ortaya yedim yedim doymadım hafta sonu bakalım bu haftaki uygulamada nasıl bir sonuç elde edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…