Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın başlıyorum kızlar

Kızlarrr merhabaaaa vee güle gülee, okula çıkmadan bir selam vereyim dedim..yine diyetime asla ihanet etmedimm

Az sonra menümü de yazar okula giderim

Menüm (kamp 2. gün)

Sabah: 1 kk peynir

Öğle: 4 kayısı + 1 elma + 3 kaşık yoğurt

Akşam: meyveli yulaf ezmeli yoğurtlu salata

Spor: 120 dk yürüyüş (hızlı tempo)
45 dk eliptik
100 mekik
Su: 14 bardak

.

canım kolay gelsin.yediklerine dikkat etmen çok güzel hele de evden uzakken.

sende iyi yapmışsın canım.aç karnı biraz zor olsa da .ama insan gerçekten daha zinde oluyor , açık havada yürüyüş yapınca.

canım kolay gelsin işlerine ,eşine de çok geçmiş olsun

cuma yarismasi diskalifiye listesinde purmelal'i goremedim ben. bir karisiklik olmus olmasin.

purmelalcim seninle de tanismadik henuz ama kimse kesin bir sey soylemedi, bir anlasilsin durum, ondan sonra konusuruz. hemen tepki vermek olmaz.

hadi bakalım zeynepcim kolay gelsin ozaman sana

.

herkese merhabaaa :) menümü paylaşayım bugün de, çok şükür mutfak kapandı....isveçte 2. günümdü

sabah: nescafe
öğle: 100 gr yoğurt+1 ufak elma (burada salam vardı, salam yerine salam büyüklüğünde haşlanmış tavuk yedim, salam yemiyorum)
akşam: 200 gr biftek + bol yeşil salata

su:3 litre
spor: 120 dakika 10 km hızlı tempo yürüyüş

zeynebim başlıyormuşsun yarın, haydi hayırlı uğurlu olsun tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
105 kiloydu 75 kilo şuan erkek o.diyete dewam ediyor almadı.kontrollü olduğun süre almıyorsun

maşallah canım kardeşine yaa benim gözüm kesmiyor maalesef

gamzem sınavların ne zaman bitiyor?
zeynep cim hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden isveç diyetin
lucii seni gördüm altta fark var mı? taryıya çıktın mı?
sevdam tatlım özzledim seni

kızlar teşekkürler

inşallah hayırlı olur ziraaa bu son diyetimmm gerçi ilkde sayılır (detoksu saymassak )

hayır canım çıkmıyorum tartı günümüzü bekliyorum :)

Kızlarrr merhabaaaa vee güle gülee, okula çıkmadan bir selam vereyim dedim..yine diyetime asla ihanet etmedimm

Az sonra menümü de yazar okula giderim

canım beniiiim, nasıl geçiyor sınavlar, hayatın? her şey yolunda mı? özlüyoruz seni ve sevdamııı

maşallahhhh arkadaşıma.

gayet hoş bir menü .az ama doyurucu .

canım sen nasılsın.valla herkes bir diyettir gidiyor biz sayıyoruz yerimizde kaptanım herhangi bir diyet listesine bizde mi dahil olsak ne diyeceğim de sadık kalamam diye cesaret edemiyorum.

.

zeyim detoksun nasıl geçti fayda sağladı mı? tartıldın mı eksi var mı? ne durumdasın fıstık?

Yok be yavruu oyle eksilere dusurmedi regl donemine denk geldi kiloda aldirmadi reglm yeni bitti cok olmasada siskinlik var belki bi kac gram gider ama fazla gitmedi yavvv

Yok be yavruu oyle eksilere dusurmedi regl donemine denk geldi kiloda aldirmadi reglm yeni bitti cok olmasada siskinlik var belki bi kac gram gider ama fazla gitmedi yavvv

ben regl döneminde 1,5-2 kg şişiyorum en azından o şişlik olmamıştır kuzuum...hem bünyen dinlenmiştir

sabah:1 dilim ekmek kepekli,1 taze biber,1 domates,1 k.k peynir,3 zeytin

ara:2 tane kuru kayısı

öğle:2 y.k nohut,salata,yoğurt

ara:1 tane yeşil elma

akşam:salata,2 y.k nohut,yoğurt

spor:40 dk. yürüyüş,50 dk eliptik,30 dk aerobik,100 mekik
su:2 litreye yakın .

.

Toplight cigim bu hafta gireyim ben o zaman.insallah iyi olur bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…