Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canparelerim şimdilik müsadenizle eşim gelmeden sofrayı kurayım umarım ilerleyen satlerde aranıza katılırım şimdilik hoşçakalın

herkeze merhaba gecmise baktim simdiye kadar otura kalka otura kalka epey vakit olmus
artik bugunden itibaren daha cok takimda olacam coook yorulmusum ben kizlaar ya izine de az kaldi bazen hic bitmiycek bu kilo verme isi diye umutsuzluga kapiliyom bide izine gidince nasil koruyacam yaa yine cabuk geri alirsam verdiklerimi diye coook dusunur oldum epey dagilmisim ben bir ay boyunca sadece sportiyle yaptigimiz sok diyet ve geceleri zorlanarakta olsa yaptigim gobus takimimdaki hareketlerim beni korumus bunlar olmasa bide bu takima giremezsem izinde mahvoldum ben

bugun sabah oyle guzel ve heyccanli baslamistim ogleden sonra cat kapi misafirlerim geldi uzak koyden gelmisler gelinlerinin oturum karrtini almak icin gelmisler bana ugramadan gecmemisler sagolsunlar
bendede diyet miyet kalmadi noldu bana bilmiyom dun oyle hevesli oyle heycanliydimki boyle sanki butun kilolar bir ayda gidecek diyodum cok guclu hissediyodum kendimi bugun gordumki bende hic motive ve irade kalmamis hemen salmisim kendimi galiba takimdan uzaklasmak yaramadi bana
simdi aksam yemegi yememek icin asaya inmùiyorum biliyorumki inip mutfaga ugrarsam herseyi yicem oyle ac hissediyorumki kendimi daha dogrusu ac gozluyum karnim patlasa bile yemeye devam edcem oyle istahliyim deli gibi saldiriyom herseye tutamiyorum ustelikte cok mutsuzum neden bilmiyorum sabah bir heyecan bir mutluydum ama simdi kotuyum
bak onca gecmisi okudum hicbisiy yok aklimda biraz once buyuk kizima ogretmen ezberlemesi icin siir vermis cocuk ezberlemis anne bi bakiver yanlisim varmi diye bana kagidi verdi kiz siiri okuyup bitirmis ben haala kagida bakiyom cocuk anne bitti yanlisim varmi diyo bende ne zaman bitti dedim kiz anne iyimisin diyo en iyisi karsime baktirayim diye gitti iste boyle kizlaar ne yapayim ben akil verin bana

merhaba kızlar,
ben de akşam yemeğimi yedim ,akşam gerçekten doyurucu oldu.aslında erken yatsam,mesela 11 gibi,asla zorlanmam.ama kocam 2 den önce uyumadığı için,ben de uyuyamıyorum.dolayısıyla geç saatlerde ne olacak,acıkacak mıyım,onu merak ediiyorum.

canzi,canım afiyet olsun.su gibi akıp gitsin inşallah bu 38 gün.hatta biri gitti,kaldı 37 gün değil mi?
mersa canım çok küçük yazmışsın,valla zar zor okudum...nasılsın canım?sen de yapıyor musun bizim diyeti?
mehalim ellerine sağlık,sen ne beceriklisin öyle anacım...
olu_gelin,aaaahh ah ben de 59 lara düşsem de ömür boyu takılı kalsam orda kaydirigubbakcemile3 üzülme,belli bir dönem direnç olabilir,devam et inatla,gidecek elbet canım...

asya cığım çok sıkılmışsın sen bu diyet işinden,öyle geldi bana...
belki kendine göre acelen olduğu,yetişmen gereken günler var kilolarını vermiş bir şekilde ama bu stresle devam etmemeni tavsiye edeceğim sana... mesela 1 ya da 2 hafta (ama fazla değil) ara versen,o arada dilediğin gibi yesen(yani dünyayı yeme de,diyet yapma) sonra daha bir hevesle başlamaz mısın acaba... insan bazen böyle olabiliyor,bana da çok olmuştu zamanında.ama tüm kilolarımı da o dönemde almıştım,yani ara verdiğim dönemde...ipin ucunu yakalayamamıştım birdaha...sen öyle olmam diyorsan bence kısa bir ara ver derim...

cok ozur dileyerek bisiy soracam geliiiin sen bizim takimdamisin canim
bak ben cok safim bugunlerde bide bir aydir kayinvalimdemler bende misafirdi pek fazla giremiyodum kacirmisim canim ozur dilerim hosgeldin gelin takimimiza opuyorumnanaktana.s. insallah vermek istegin kilolari en saglikli sekilde verirsin canim bu takimda

gerci sen zayifsin cukulatamin dedigi gibi bende o kiloda takilsam keskem ama olsun sen yinede ver incecik ol balim

baglantım cok kötü.. bi türlü acılmıyo sayfalar falan.
yarına yemek yaporum bi yandan da..=/ sonra temizlik yapıcam. sonra oturup dergi falan okuycam. yoruldıum valla

evet cukulatam bir oyleyim bir boyle sabah bir acayip neseli enerjik oldum bugun ama aksam ustu oyle bir uyusukluk tembellik bilemedim su iki ucgun oyle bir diyet falan dusunmiyim diyorum ara vermeyi hic dusunmiyim cunku iyice spitirim biliyorum kendimi bakalim nasil olcak

asyam sana nacizane bir tavsiye güzelim...
senin bugünkü durumun bende malesef cok sik oluyor. bak asagi inmemissin yemege kafan istiyor ama bilincaltin sucluluk duyuyor. ve direniyor.. sakin yenilme inme asagi bakma bile birseye oyala kendini asyam bugünü gecirirsen o üzerindeki mutsuzluk sabahleyin ucmus gitmis olacak inan bana .yine kendini seveceksin yine umutlanip hirsla diyetine sarilacaksin. sen zayif biri degilsin ablam salma kendini sözmü?

baglantım cok kötü.. bi türlü acılmıyo sayfalar falan.
yarına yemek yaporum bi yandan da..=/ sonra temizlik yapıcam. sonra oturup dergi falan okuycam. yoruldıum valla

selam ablacim yemiyeyim bisiy demi yoksam nasil giycem kot pantalonumu demi hem bak mehalimlen kolkola hava aticakmi$iz simdi aklima geldi boyle bisiy yazmisti mehalim cim
gecekten bunlari dusuneyim biraz bakayim sabaha nasil olurum cukulatam reyhan ablam sagolun desteginiz icin fisfisfis kafamda oyle karisik ki ben biraz basari oykulerini falan okuyayim yada gidip fa$hion tv deki mankenleri falan bakayim accik motive edeyim kendimi

bu geceyi kazasiz atlat gerisi gelecek asyam. sabaha cok mutlu ve kendinle gururlu olarakk kalkacaksin.. hadi sen bakin biryerlere canim bende yatayim öptüm hepinizi . iyi geceler

asyacım evet sizin takımdayım ben de=)) aslında zayıf diilim. normalim, bi kaç kilo fazlam var..şu balık eti dedikleri türden bişiyim hafif. ama ben zayıf olmak istiyorum=/

bu geceyi kazasiz atlat gerisi gelecek asyam. sabaha cok mutlu ve kendinle gururlu olarakk kalkacaksin.. hadi sen bakin biryerlere canim bende yatayim öptüm hepinizi . iyi geceler
insallah atlatayim ablam yarinda sana atlattim bisiy yemedim diyeyim olurmu hadi sana iyi geceler iyi dinlenmeler ablam

asyacım evet sizin takımdayım ben de=)) aslında zayıf diilim. normalim, bi kaç kilo fazlam var..şu balık eti dedikleri türden bişiyim hafif. ama ben zayıf olmak istiyorum=/
insallah olursun gelinim incecik dal gibi olursun resminide gordum ben senin sac rengiyle ilgili bir konusma vardi hatta ne guzel bir kiz demistik gorumcemle ikimiz
bakmistik oylle bir seni gorduk masallah sana tekrar hosgeldin
aaah kizlar galiba hafizam yerine geliyoozemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…