- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.121
hadi hayırlısı=)) zor bi diyet mi kolay mı nasıl?
eeh az kalmis bhk cigim be allah kolaylik versin cidden bunu baslamak bile buyuk cesaret canim insallah guzel sonuc alirsinizbugünü de süper bi şekilde atlattım şükür..
kaldı 37 gün :jeyyar:
canim ilk gunler biraz zor olur tabi ama kisiye gore degisiyo galiba bende ilk gun zorlanirim hep baksana bhk cigime kolay gelmiskolay olduğu söylenemez olu_gelin,özellikle akşam yemeğine kadar beni bugün bayağı zorladı...
neyse,bhk nın dediği gibi,kaldı 37 gün
reyhan abla,evet yarın sabah gideceğim doktora inşallah,
yerleştim ablacığım,ama taşınmak gerçekten çok zor işmiş.Allah taşınana yardım etsin.
sen nasılsın ablacığım?
canim insallah ilerleyen gunlerdede boyle kolay gelir bu diyetteki herkeze kolay gelsin kakkatenilk gün bana fazlasıyla kolay geldi..
bakalım ileride nasıl oalcak..
eeh az kalmis bhk cigim be allah kolaylik versin cidden bunu baslamak bile buyuk cesaret canim insallah guzel sonuc alirsiniz
canim ilk gunler biraz zor olur tabi ama kisiye gore degisiyo galiba bende ilk gun zorlanirim hep baksana bhk cigime kolay gelmis
canim insallah ilerleyen gunlerdede boyle kolay gelir bu diyetteki herkeze kolay gelsin kakkaten
bhkcım sanada günaydına.s. öğleden sonrada rütbene kaldı 36,5 gün yaz baride moralimiz düzelsin :roflol:
günaydııııınnnnnnnnnnnn=) :sm_cool::sm_cool:
ne güzel bir fikir. süper olmuş eline sağlık mehalimkızlar buda tişörten yaptığım bolero ay heyecandan her yaptığımı gösteriyom size:)) kızmayın haaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/7336574-mesaj42.html
teşekkür ederim ablammm a.s.bijom cok iyi gidiyorsun canim tebrikler. cok istikrarlisin masallah.
bugünü de süper bi şekilde atlattım şükür..
kaldı 37 gün :jeyyar:
sanada gübaydın canım..senin stresin var sanırım baş ağrısı uykusuzluk, CADIARZUgünaydııııınnnnnnnnnnnn=) :sm_cool::sm_cool:
bijom ya 1 yaşında bebişe kardeş gelmesin şutarafagitti sonra cicianneden çıkıp ciddi ciddi ane olna gerekebilir:1no2: iki ufak çocuğa bakmak zordur...hayırlısı diyelim..
kaydirigubbakcemile3 şimdi çıkıyorum öğlen görüşürüzzz Şeniz
kardeşininde başlamış olması ne güzel, destek olunca çok hoş oluyor zevki çıkıyor bunalmıyorsun.zemuszemusGünaydııınnn
selam kızlar umarım herkes iyidir.
diyete başlayanlar nasıl gidiyor?
benim kardeşim de yapmaya başladı.
iyi oldu işyerinde ikimiz de aynı menüyü yiyoruz:jeyyar:
:
BHK dün akşam kardeşim de aynen bunu söyledikaydirigubbakcemile3
mehalimi moda ikonu yapıcaz yakındaalkisalkisalkisalkisalkisalkis... sporticim senin nasıl gidiyor, 2. sabaha nasıl başladınız arkadaşlar ben sabahları acıkıyorum nedense...ama öğlen aramıyorum akşamda kaydirigubbakcemile3 açlıktan değilde kalabalıktan yiyorum ben zaten..günaydın sevgili takımım,
bhk cim süper gün takip ediyorsun bayıldım kaldı 37 demek ne güzel yaaaa
mehalimcim ellerine sağlık canım, artık yakında abiyelere de girersin valla süper olmuş
hadi kızlar gayret sonuçlar süper olucak
kardeşininde başlamış olması ne güzel, destek olunca çok hoş oluyor zevki çıkıyor bunalmıyorsun.zemuszemus
..
bir soru daha Kallisim-tatlicadiarzu-
ilk kilo verimi kaçıncı günde oluyor opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?