Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kolay olduğu söylenemez olu_gelin,özellikle akşam yemeğine kadar beni bugün bayağı zorladı...
neyse,bhk nın dediği gibi,kaldı 37 gün

reyhan abla,evet yarın sabah gideceğim doktora inşallah,
yerleştim ablacığım,ama taşınmak gerçekten çok zor işmiş.Allah taşınana yardım etsin.
sen nasılsın ablacığım?

bugünü de süper bi şekilde atlattım şükür..
kaldı 37 gün :jeyyar:
eeh az kalmis bhk cigim be allah kolaylik versin cidden bunu baslamak bile buyuk cesaret canim insallah guzel sonuc alirsiniz

canim ilk gunler biraz zor olur tabi ama kisiye gore degisiyo galiba bende ilk gun zorlanirim hep baksana bhk cigime kolay gelmis

ilk gün bana fazlasıyla kolay geldi..
bakalım ileride nasıl oalcak..
canim insallah ilerleyen gunlerdede boyle kolay gelir bu diyetteki herkeze kolay gelsin kakkaten

evet kişiye göre değişir bence de

çünkü yeme düzeniyle alakalı.
benimkine cok yakın bu diyet..

Günaydın güzeller, dün keyfim yoktu gelip bakıp katım ama bu akşama dek defalarca tekrarladı :))

dün benim açımdanda diyet iyi geçti, normaldede o kadar yiyorum az gelmedi yani bana yediklerim, genelde öğün atlayıp yemeyi unuttuğum için böyle olunca dengeliyor beni...

kızlar buda tişörten yaptığım bolero ay heyecandan her yaptığımı gösteriyom size:)) kızmayın haaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/7336574-mesaj42.html
ne güzel bir fikir. süper olmuş eline sağlık mehalim

bijom cok iyi gidiyorsun canim tebrikler. cok istikrarlisin masallah.
teşekkür ederim ablammm a.s.

herkese günaydın. eşime kahvaltı hazırladım şimdi kalkıcak. ben de onunla çıkıcam yürümeye çünkü bir arkadaşım hastaneye gidicekmiş. dönüşte ona gidip evde 1 yaşında bebişine bakıcam hastaneden gelene kadar. ee bakalım di mi cicanesiyiz opuyorumnanaktan galiba kardeş geliyor ona bakalım hastane dönüşü belli olur.

sanırım ben şiştim biraz sabah tartıda 68.8 falan geldim regl falan da olmicam ama neden anlamadım. neyse ben aynı gideyim de eninde sonunca çözülür di mi kaydirigubbakcemile3 şimdi çıkıyorum öğlen görüşürüzzz Şeniz

Günaydııınnn

selam kızlar umarım herkes iyidir.
diyete başlayanlar nasıl gidiyor?
benim kardeşim de yapmaya başladı.
iyi oldu işyerinde ikimiz de aynı menüyü yiyoruz:jeyyar:

açıkçası bu yeme düzeni benim eski düzenime göre baya baya az.
yediklerimin çoğu abur cuburdu...zaten en çok da onları bırakabileyim diye istiyorum...
bakalım umarım hepimiz güzel kilo veririz

geçmişi okudum...
mehalim dikiş işine baya sardırmışsın boleron hoşuma gitti ellerine sağlık.
bir ara ben de dikişten kendimi alamıyordum :jeyyar:

bugünü de süper bi şekilde atlattım şükür..
kaldı 37 gün :jeyyar:

BHK dün akşam kardeşim de aynen bunu söyledikaydirigubbakcemile3

günaydın sevgili takımım,

bhk cim süper gün takip ediyorsun bayıldım kaldı 37 demek ne güzel yaaaa

mehalimcim ellerine sağlık canım, artık yakında abiyelere de girersin valla süper olmuş

hadi kızlar gayret sonuçlar süper olucak

günaydııııınnnnnnnnnnnn=) :sm_cool::sm_cool:
sanada gübaydın canım..senin stresin var sanırım baş ağrısı uykusuzluk, CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 şimdi çıkıyorum öğlen görüşürüzzz Şeniz
bijom ya 1 yaşında bebişe kardeş gelmesin şutarafagitti sonra cicianneden çıkıp ciddi ciddi ane olna gerekebilir:1no2: iki ufak çocuğa bakmak zordur...hayırlısı diyelim..

kardeşininde başlamış olması ne güzel, destek olunca çok hoş oluyor zevki çıkıyor bunalmıyorsun.zemuszemus

mehalimi moda ikonu yapıcaz yakındaalkisalkisalkisalkisalkisalkis... sporticim senin nasıl gidiyor, 2. sabaha nasıl başladınız arkadaşlar ben sabahları acıkıyorum nedense...ama öğlen aramıyorum akşamda kaydirigubbakcemile3 açlıktan değilde kalabalıktan yiyorum ben zaten..

kardeşininde başlamış olması ne güzel, destek olunca çok hoş oluyor zevki çıkıyor bunalmıyorsun.zemuszemus

..

aynen aynen KAllisim canım benimvereliniortak
sen başlamış mıydın bu diyete?
tecrübelisin bir sorum olacak
çay kahve mesela günde belli saatlerde var ya
şekersiz içilse sıkıntı olurmu? yani listeden fazla içsek:jeyyar:

bir soru daha Kallisim-tatlicadiarzu-

ilk kilo verimi kaçıncı günde oluyor opuyorumnanaktan

Dur hemen bakıp geliyorum :roflol:

gülmeyin not defterim var ama o kadar ufak bir defter tutmuşum ki bir çok yaprağıda yırtıkmış mafoldumben mesela dün yediklerimiz 980 kaloriymiş zemuszemus... ilk kilo vermem 3 günde olmuş alkisalkisalkis 2.300 gr vermişimopuyorumnanaktan

bir şey söyleyeyim canlarım dünde takip ettim, kalori hesabı, öğünlerde yenilenlerin değişimi vs... ben asla ne kahveme dikkat ederim ne meyveme... elma yazıyorsa ben elme yiyemem böyle bir huyum var alırım bir avuç kiraz onu yerim bu yıllardır değiştiremediğim bir huy işte bağımlılığım yok aksini yapıyorum.. kahveye gelince kahvemi hiç kısamam ben. mecbur kalırsam 3'ü bir arada bile içerim genelde ikisi bir arada yada sade kahve, ama miktarına bakmam bazen günde 3 koca fincan bazende 5..buyrunnnnnnnnn.. buna takılsaydım kafayı yerdim bu kadar zamanda... bu diyetin not defterinede bakıyorum kahvemi filan içmişim valla ortalama 3 fincan.. ama bitki çayı form çayı çok tüketmişim ve hergün yarım saatte olsa sporumu yapmışım bu hiç şaşmamışturkbayragi spora dikkat etmeyenler diyete bahane bulmasınlar.. diyeti uyguladığım zaman 10 küsür yıl oldu ama her gün yarım saat yürüyüp evdede ne hareket bulsam yapacağım diye tepindiğimi hatırlıyorum.. bir hafta sonunda aylarca karşıdan bakıp dizden yukarı çıkmayan bir kot eteğimi çok rahatlıkla giydiğimi çok net hatırlıyorum ayna karşısında kalmıştım tüm gün:roflol:.. işte ne olduysa o etekten sonra oldu 2. haftadan sonra sapıtmaya başladım bozdum diyeti:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…