- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.081
tıss bhk ne ara baktın ne hızlısın yaff. biri beni takip ediyor hahahah.
hadi git yemek neyim yap eşini üsme :)) kendinide bize ösletme
hahaha avtarını sevsinler takımları karıştırdıı :roflol:ay pardon yalnış yere yazdım mesajı..kusura bakmayın ben 6,takımdayım sandımkaydirigubbakcemile3 ..hatlar karıştı-tatlicadiarzu-
çok hızlı topik takip ederim.:dilcikar:
huyum kurusun şakkıdı
geliyorum ablam ama fazla yazmıyorum .... fırsat bulamıyorum artık bebeler evde bendede biliyorsun 3 tane .....merhaba aebencigim. nasilsin güzelim? gelmiyorsun sik sik. özlettin kendini
duryor canım yeni koydum .....fark etmes habura ha 6. takım ...kaydirigubbakcemile3abencim foto nerde ben göremedim seni???albümemi koymuştun kaldırdınmı??
bi baksaydım bendezemuszemus
oo aebenim demek bizden liste çalıyosun haa vay hain domdomlar kaydirigubbakcemile3
ay tısım sorma bak sana kk maceramı anlatım ben bu siteye 2 sene geçti üye olalı. ama takılmazdım sıkılırdım .
neyse efendim benimki travian diye bi oyuna dadandı benide dadandırdı.işte beraber köy kurmalar birlik kurmalar savaşlar faland erken birliğin yardımcısı bendi diplomasi işlerini tüm mesajları ben yönetiyodum efendim neyse benimkinin kıskançlık krizleri tututt elin adamları ile mesajlajıyorum diye kızdırdı beni bende tüm köylerimi yaktım yıktım onun üyeliğinide iptal ettirdim hahahaha. sonra kilo verme falan derken takımları keşfedip buraya dadandım . ee eşim bu arada hala oyun oynamak istediği için benim buraya dalmam onun işine geldi hiçç seslenmedi. normalde böyle sanalda bu kadar samimi arkadş edinmeme uyus olur ama kendi menfaati için seslenmedi baktı burdan zarar gelmez devamınada ses etmed,i zaten . şimdi akşamları pc kapışıyoruz bir o bir ben .adam hasta yaa gecenin üçünde saldırı yapmaya kalkıyor allahım yarebbim :))[/QUOTE]
delikafaduldendelikafadulden kime ay ne fenayım .....:roflol::roflol::roflol:
deliiii. ne hain ne fenasın sen öyledelikafaduldendelikafadulden kime ay ne fenayım .....:roflol::roflol::roflol:
afiyet olsun şeker kabağa bende baylırım herşeyini severim kızartma dolma yemeği mücveri kabak olsun bana:içelim:kızlar ben akşam yemeği yedim kabak haşladım 4 e böldüm üzerine biraz limon sıktım ve karabiber koydum bulyon çorbayıda kabağı haşladığım sudan yaptım çok güzel oldu 3 ızgarada köfte kızarttım e salata gerçekten doyurucu oldu şimdilik bir vukaat yok inşallah hep böyle gider
MEHALİM canım çok güzel olmuş ellerine asğlık valla sen ünlü modacı olmazsan başımıza şaşırmam canım delikafaduldendelikafadulden
heey ben geldim. pazara cıktım bugun. bi sürü meyve aldım. canım tatlı isterse 1-2 tane atarım agzıma diye=)) nasılsınız bakalım.
geliyorum ablam ama fazla yazmıyorum .... fırsat bulamıyorum artık bebeler evde bendede biliyorsun 3 tane .....
allah bagislasin canim benim..bendede 4 tü 6 oldu. valla bende zor firsat buluyorum .kaydirigubbakcemile3
duryor canım yeni koydum .....fark etmes habura ha 6. takım ...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:oo
delikafaduldendelikafadulden kime ay ne fenayım .....:roflol::roflol::roflol:
selam arkadaşlarım sınavı atlatmış olmanın ve eviminde temizlenmiş olmasının rahatlığıyla bu saatte gelebildim yeni diyete kimler başlamış neler kaynatmışsınız neleri kaçırmışım geçmişe bir bakimde gelim.
aman sorma canim ya mehalim. hala beceremedim gitti. ben umutsuz vaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?