Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canzicim senin nasıl gidiyor diyetin canım

bu hafta cuma yarışmasında bomba patlatıyormuyuzhihoyyyt

benimkide iyi canım ama ben tartılmadım çünkü regliyim onun şişliği var üzerimde cumaya bitecek inşallah o zaman kilo vermiş olurum harfiyen uymaya çalışıyorum inşallah bomba patlıyacak canım delikafaduldendelikafadulden

arkadaşlar ben listedekinin eksik olacağını ve o şekilde içilemeyeceğini düşünmüştüm tadı nasıliçilecek durumdamı

canım ben kabağı haşladığım suya attım ve bir yemek kaşığıda süt kattım içine içtim tadıda gayet güzeldi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

xtabucum bence reglden sonraki giden kilolar kesin gidiyor geri dönmezler zaten yorulmuşsun ev işi yürüyüş koşturma derken...

inşallah ablacım yaaa....biliosun tartımdaki mesele yüzünden kendimi 99 sanarken 104 e geri çıkmıştım...şimdi gerçekten 2 hanelilere mi düştüm...inşallah yaaa...ağzın bal yesin dicem ama diyetin bozulmasınkaydirigubbakcemile3

canzide bomba patlatacak cocoda bkm de sporti çikolat ve ben kusur kalmayız cicim :))) bu hafta 1. olun evinize gelip kabaklarınızı ben haşlayacağım söz:roflol:

evet kişiye göre değişir bence de

çünkü yeme düzeniyle alakalı.
benimkine cok yakın bu diyet..
guzel basladiniz guzel devam edin insallah sonucu bende sizin kadar merak ediyorum kim ne kadar verecek diye

gunaydin guzel bayaan seninde bbu diyette oldugunu bugun gordum cook sevindiiim
canim sen spora devam ediyomuydun ara falan vermedin insallah

hiç uyumadım yine bu gece:S
niyee sendemi gece ku$usun yoksa seni uzen bisiymi var

gunaydin sportim sen yokmusun bu diyette ben seninde olabilecegini dusunmustum

kallisim o etek haala duruyomu merak ettim sakin diyet bitmeden etek deneme bacim

sevineyyimmi uzuleyimmi diyo ya niye uzulecen sevin kiz ne guzel istee ama bak sakin duzeni bozma devam et boyle bu arada kizin nasil canim coktandir konusamadik

süper olmuş cococum ya,
işyerinde bir destek gelmiş sana da..
süper süper..

ben hergün ,
gün sayıcam :jeyyar:
say bacim takvime cizik at benim gibi bende 3 gunluk diyette takvime cizik atmistim cabuk gecmisti 3 gun

insallah sportim hadi bakalim

günaydın arkadaşlar diyetimiz bakıyorum taz gaz gidiyor inşallah sonucunu görünce daha da hevesleneceğiz hiççç bırakmadan sonuna ulaşacağız ben eminim
gunaydin canim snada nasilsin yaaa kafam karisti takimda kac kisi uyguluyo bu diyeti

hosgeldin her zaman bekleriz

canzicim senin nasıl gidiyor diyetin canım

bu hafta cuma yarışmasında bomba patlatıyormuyuzhihoyyyt
kiz sen ne cok seviyon bomba patlatmayi sen ne yapiyon bu ara hakkaten cok uzak kalmisim takimdan yahu kalori hesabida ne

canzide bomba patlatacak cocoda bkm de sporti çikolat ve ben kusur kalmayız cicim :))) bu hafta 1. olun evinize gelip kabaklarınızı ben haşlayacağım söz:roflol:
e ben hani benbenneyaptımkibende patlatacam...şimdiden 1,400 eksilmişim...:lepi:

gerçi hala şaşkınım ama...inş hata değildir...kaydirigubbakcemile2

selam millet ooo aşallah amma kalabalık takım . yaa yazmayın geçmişi okuyamıyorum zaten .
okulda öğrenci kalmadı bende size takılım dedim .

TABU temizlik mi dedin ayy bende beklerim çok tembel biri olarak süper tarif eder ancak berbet iş yaparım :))) hahaha canımcın kızın nasıl oldu

suu canım neden uyumadın sen bakim sıkıntın ne senin.

sportiem ay bişi demişti cevap yazacaktım unuttum hahahaha:)9

Kallisim ben geldimmm :))

offf bi sürü bişi yazacaktım gelip gidip bişi soruyolar unuttum

canımm yaaaaa valla söz sana elimizden geleni yapıcaz alkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

TABU temizlik mi dedin ayy bende beklerim çok tembel biri olarak süper tarif eder ancak berbet iş yaparım :))) hahaha canımcın kızın nasıl oldu

ayy ne demek ablam hemen geliyim...ben çok sewerim temizliği...hergün yaparım...halsiz olduğum zmnlar hariç...bnm hafta başı yaptığım temzilik milletin bayram için yaptığı temizliktir...o derece yani...karşı apartmandaki komsum dioki (nazar değdirecek)hem bel fıtığın var hemde her pazartesi halı sirkeliosun bide toz çıksa gam yemicem her hafta silkion ne tozu çıkıcak kızım diokaydirigubbakcemile3

iş olmazsa bile iş çıkarıorum..dedim ya dün kendi işim yetmedi ablama gittim çok memnun kaldı...alıştırma beni dio...ne demek dedim her zmn...geçen kaynanamınkini yaptım...ondan önce kendi anamı...haaa bu arada hafta sonu ben badanada yaptım ondan fazla gitmiş olabilir kilolar...heeeeee şimdi çaktım davayı kollar aşşağı yukarı ondan tartı kaslardan gitti dedikaydirigubbakcemile3cumartesi bi baktım saat 10 ve ben hiç oturmamışım...aynen dvm ediyim ben...hem hijyen hem fit olurum hahahah:dance:

adresi alıyım cnm ablam hemen geliom....zemuszemus

selam bayanlar...

bhk kııııızzz ne diyeti bu canım..37 gün falan kalmış..40 günlük bişeymi..zararlımı...emziren annelr yapabiliyormu..çok soru sordum ama sıkıldım yaptığım diyetten..farklı arayşlar içerisindeyim..bide hiç kilo vermiyormuş gibi hissediyorum kendimi...tartıda azalsam bile ben hafiflemiş hisetmiyrum.
aneroksiya mı oldum nedelikafaduldendelikafadulden

oyy sevsinler seni canım saol bende vallaha kadın tutacam bu ay sonunan acayip yatılı misafir gelecek onlara rezil olmayım bari nee pasaklı demesinler demi:)))

oyy sevsinler seni canım saol bende vallaha kadın tutacam bu ay sonunan acayip yatılı misafir gelecek onlara rezil olmayım bari nee pasaklı demesinler demi:)))

emziriyorsan bence uygulama cnmcım bu diyeti sen...sütün kesilir...çokaz kalorili...sen azcık sabret bebeğinin sağlığını düşün...nasılsa verirsin...

demesinler tabe...sana pasaklı banada manyak demesinler aaaaaaaaaaaa...napıyım iş çıkarıom sıkılıom koca gün.....

anladık yahu kırk kez yazacak illaki:roflol: kaç para verecen bende gelirim ama xtabu gibi hayrına değilzemuszemus anam benim sohbetim eder zaten günde 100 kağıt:roflol: gerisinide temizliğe ekle işte 150 oluropuyorumnanaktan 50 liralık temizlik yaparım ama fazlasını istemezemuszemus

ayy sportie yazacağımı hatırladım :)) yakında abiyey geçersin demişti tam üstüne sastın canım kardeşimin nişanıiçin gece kıyafeti dikmeyi düşünüyorum modelliride bakmaya başladım beli:))

evet kalişim hayal konusunda haklısın .zaten birazı bagırsaklarım boşalmasından ama daha öenemlisi saglıklarından endişe ediyorum ben ......allah korusun ...

özken yeni başladı ama 5. gündür yapan yumukum var o çalıştıgı için sabah akşam ancak girebliyor nete . vede güzel verdi kilolar gidiyor . darısı hepinizin başına vede özgemin o hak ediyoe oda benim dibi epeydir takılıp duryor bu ona iyi gelecek inşalla . o benim kıs kardeşim .diyeyim ....Şeniz

amanin BEYZUS gelmiş allah aşkına konuş kardeşim aylarca sesiz sessiz bizi izledin merak ediyoruz senii hoşgeldin :))

beyzus bir gün bir kelime yazarsa bu takımaalkisalkisalkis diyet kurabiye yapıp adreslerinize postalayacağım:roflol: ahdım var...

beyazlilyum canım ya emziriyorsan zaten günde fazladan 300-500 kalori yakıyorsun bu diyet sana çok düşük gelir canım yapma sakın sağlığını bozar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…