Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

elendilcim , ana menülerin kontrollü de ara öğünlerde karbonhidrat miktarını azaltabilirsin bence. güzel spor da yapıyorsun, yaptığın sporlar yediklerini yakmaya gitmesin , kilolarını yaksın diye söylüyorum.

Başarılı bir menü zeycim Listeye harfiyen uymamış olabilirsin ama hem sağlıklı hem lezzetli

Günaydın kızlar ben İsveç e devam edemiyorum.yumurtayi dershaneye götürüp yiyemiyorum. Yine isveç teki gibi az az besleniyorum aburcubur hamur işi yemiyorum. Ama bazı öğünlerde yarım dilim yada bir dilim ekmek yiyorum.yalniz isveç yapılamayacak bir diyet değil. Iste benim hem arkadasin dugunu hem erkek kardeşimin asker eğlencesi üst üste geldi.bu süreci atlatinca İsveç e dönerim sanırım. Ama 1 kilo verdim 3 günde. Cumaya kadar inşallah almaz biraz daha verirsenm iyi olacak

Kızlar Günaydınnnn

Bugün isveç diyetini 6. gününü tamamladıktan sonra bırakmaya karar verdim.

Nedeni dayanamadığımdan yada fayda görmediğimden değil.

Tam aksine 1 hafta 1.5 kilo verdim ve bünyem bu diyete alıştı gayet iyi gidiyordum

Ancak hızlı kilo vermek istemiyorum evet belki 13 günü tamamlayınca hedefime çok yaklasıcam ama ben bu sekilde istemiyorum

Şimdi isveç dışında devamm 2 yada 3 hafta sonra diğer 6 güne devam edicem

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Bende 6 nde bıraktım canım.kolrisi az olan başka bir diyet yapabilirsin şimdi ben öyle dewam ediyorum

Dünkü menüm
SAbah bir kahve
Öğlen 4 kaşık p.lav birazda tavuk döner
Akşam yarım kâse çorba,1 köfte 2 kaşık fasülye bir dilim ekmek,1,5 lt su.bir muz:)

İsveç akımımı başlattım:) söyleeiklerine katılıyorum ama bence en son diyet bu son verilmesi gereken kilololar için.başta yapılırsa birden sağlıklı olmayabilir

zeynep , diyeti bırakmak istersen senin kararın tabi. İsveçin etkisini görmüşsün canım . sen zaten 50li kilolardasın ve hedefine 4 kilo falan kaldı . yani zaten fazlalığın az.Ama senin için haftada 1.5 kilo güzel. O kadar hızlı vermek istemiyorsan tabi sen bilirsin . Zaten 6. günde kesilebliyor
Hedefe giden yolda napılacağına sen karar verirsin . Şimdi ne yapacaksın nasıl besleneceksin?

Bende 6 nde bıraktım canım.kolrisi az olan başka bir diyet yapabilirsin şimdi ben öyle dewam ediyorum

bende öyle az az ara öğünlerle devam etmeyi düşünüyorum

ama psikolojikman bu diyet beni az yemeye zorluyor gibi

evet cnm 6. günde kesiliebiliyor ve istediğin zaman diğer yarıdan devam edeviliyorsun.

1.5 kilo benim için harika oldu helede sizlerin çok ii bildiği gibi ben bayadır sabit kiloda devam ediyordum

şimdi normal sekilde yine dikkat ederek beslenmeme devam uygun bir zamanda isveçe devam etmek istiyorum

Son düzenleme:
günaydınlar a dostlarrrr, nerelerdesiniz bakiiim? yine kayıplara karışılmışşşş.... sporumu yaptım duşumu aldım, merhaba deyip kaçacağım, biraz iş güç, biraz keyif yapayım...öptüm hepiniziiii

Ya benim mesajlarim size ulaşmıyor galiba.kimse yorum yapmıyor. Arada soru soruyorum cevap da alamıyorum. Telefondan giriyorum ondan mi görünmüyor ki neyse..ben İsveç e birkaç hafta sonra devam edeceğim. Ve yaptığımda 13 gün devamli yapacağım. Çok zorlayıcı bir diyet değil. Bence vitamin takviyesi alabiliriz. O zaman daha rahat oluruz.degil mi

Gunaydin Hanimlar :)

Nasilsiniz? Ben iyi olmaya calisiyorum. Havalar cok isinmadi ama kalorifer yanmiyor artik, ben de biraz usutuyorum sanirim.

Sizler iyisinizdir umarim.

Gorusmek uzere :)

karar senin tatlım normalde 6. günden sonra bırakılarak sonra devam edilebiliyor.

ben öyle yaprım bugün itibari ile bitirdim

daha sonra tekrar başlıcam

Nasilsiniz? Ben iyi olmaya calisiyorum. Havalar cok isinmadi ama kalorifer yanmiyor artik, ben de biraz usutuyorum sanirim.

Bizler çok şükür iyiyiz cnm sen nasılsın

canım sorularını görmedim ama ben de 6. gün sonunda bıraktım isveçi, 2-3 hafta geçsin tekrar 6 gün yapabilirim zaten ilk 6 günde kilo kaybı oluyormuş...sen ne sormuştun ki?

Aynen az yiyince gidiyor kilolar

Dr. Öz diyeti nasıl bişey ki? Menün güzel - biraz Ayça Kaya yöntemine benzemiş sanırım

Su ve spor harika - menüne lafım yok zaten uzman desteğiyle devam etmektesin

Resimli paylaşım güzel - bi de ben resim ekleyeydim iyi olurdu da sorun yaşıyorum yaa foto eklemede - sırf bu yüzden yemek yarışmasına katılamadım

Slm purmelalcim maşallah herkes isveçe başlamış ben de nereden çıktı bu isveç akımı dicektim senden çıkmış
Kardeşin için Allah kavuştursun diyeti de boşver kardein şurda kaç gün kalacak zaten

Handecim zaten elendil listesini epey kırpmış ben ona hiç değiştirmeden uygula bile demiştim çünkü ona özel hazırlanmış bir liste - diyetisyene gidiyor olsaydım birebir uygulardım çünkü onların verdiği listelerle ayda 4-5 kg veriliyor hem de yiyerek

sen bence çok kasma 3 günde 1 kg zaten fazla - kardeşinin eğlencesinde de gönlünce eğlen sonra sağlıklı beslenmeye geç emin ol kilo falan almazsın

Bence yavaştan normal beslenme düzenine dönmen daha iyi olur - şok diyetlere karşıyımdır hele ki isveç gibi düşük karbonhidrat yoğun protein diyetler zaman içinde böbreklere zarar verebilir - o nedenle düşüncen çok doğru yavaş ama kalıcı zayıflama en güzeli

Kaptan kuşum paylaşım azalmış ya ama niye
ben yokum ya ondandır

Dünkü menüm
SAbah bir kahve
Öğlen 4 kaşık p.lav birazda tavuk döner
Akşam yarım kâse çorba,1 köfte 2 kaşık fasülye bir dilim ekmek,1,5 lt su.bir muz:)
Sen de mi isveç yapıyorsun yoksa? sabah hariç güzel buldum cnm

Selam luci

Purmelalcim - uzun süreli isveç yapmanı tavsiye etmem ama illa ki yapacağım diyorsan günde en az 2,5-3 lt su iç ve vitamin takviyesi al mutlaka... yeşilliği de bol ye eğer diyette yasak değilse çünkü et yoğunluklu olduğundan kabız yapabilir

Selam canım benimmmm sen de benim gibi izin almıştın valla özlemişm kızlar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…