- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.701
Menüleri fotoğraflı mı paylaşıyoruz.?
Menüm
Sabah 1 dilim ekmek peynirli marullu kırmızı biberli salata salatalık
Ara
1 avuç kuruyemiş
Öğle
Peynirli salata ayran 1 dilim ekmek
Ara 1
1 bardak kefir
1 parça peynir
Ara 2
Tarçınlı 1 elma
1 dilim ekmek bir parça peynir
Yarım muz
Akşam
Ispanak yemeği
1 kase yoğurt
Kepekli makarna yağsız
Ara 1 prebiyotik yoğurt
Su 2,5 litre
Spor
30 dakika jimnastik
50 dakika yürüyüş
Kızlar Merhabaaaa
Uzuuuuuun bir aradan sonra menü paylaşımı yapayım bi. :90:
Sabah : 1 türk kahvesi
Öğlen : Salata (az biraz tonbalığı eklenmiş)
Akşam : Salata (az biraz tonbalığı eklenmiş)
Spor : 40 dk yürüyüş +20 dk bölgesel hareket
Su : 2lt + devamm
İsveç diyetine devam ediyorum normalde listemde türk kahvesi, salata, 2 yumurta, tavuk,havuç var . Ancak bugünkü çalışma saatim sabah 11 akşam 9 olduğundan dolayı listeme uyamadım dışınada çıkmadım ama salataya gömüldüm.
Tokmuyummm evet tokumm :112::112::112:
Kızlar Günaydınnnn
Bugün isveç diyetini 6. gününü tamamladıktan sonra bırakmaya karar verdim.
Nedeni dayanamadığımdan yada fayda görmediğimden değil.
Tam aksine 1 hafta 1.5 kilo verdim ve bünyem bu diyete alıştı gayet iyi gidiyordum
Ancak hızlı kilo vermek istemiyorum evet belki 13 günü tamamlayınca hedefime çok yaklasıcam ama ben bu sekilde istemiyorum
Şimdi isveç dışında devamm 2 yada 3 hafta sonra diğer 6 güne devam edicem
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Günaydın kızlar ben İsveç e devam edemiyorum.yumurtayi dershaneye götürüp yiyemiyorum. Yine isveç teki gibi az az besleniyorum aburcubur hamur işi yemiyorum. Ama bazı öğünlerde yarım dilim yada bir dilim ekmek yiyorum.yalniz isveç yapılamayacak bir diyet değil. Iste benim hem arkadasin dugunu hem erkek kardeşimin asker eğlencesi üst üste geldi.bu süreci atlatinca İsveç e dönerim sanırım. Ama 1 kilo verdim 3 günde. Cumaya kadar inşallah almaz biraz daha verirsenm iyi olacak
Kızlar Günaydınnnn
Tam aksine 1 hafta 1.5 kilo verdim ve bünyem bu diyete alıştı gayet iyi gidiyordum
Ancak hızlı kilo vermek istemiyorum evet belki 13 günü tamamlayınca hedefime çok yaklasıcam ama ben bu sekilde istemiyorum
Bende 6 nde bıraktım canım.kolrisi az olan başka bir diyet yapabilirsin şimdi ben öyle dewam ediyorum
zeynep , diyeti bırakmak istersen senin kararın tabi. İsveçin etkisini görmüşsün canım . sen zaten 50li kilolardasın ve hedefine 4 kilo falan kaldı . yani zaten fazlalığın az.Ama senin için haftada 1.5 kilo güzel. O kadar hızlı vermek istemiyorsan tabi sen bilirsin . Zaten 6. günde kesilebliyor
Hedefe giden yolda napılacağına sen karar verirsin .Şimdi ne yapacaksın nasıl besleneceksin?
Ya benim mesajlarim size ulaşmıyor galiba.kimse yorum yapmıyor. Arada soru soruyorum cevap da alamıyorum. Telefondan giriyorum ondan mi görünmüyor kineyse..ben İsveç e birkaç hafta sonra devam edeceğim. Ve yaptığımda 13 gün devamli yapacağım. Çok zorlayıcı bir diyet değil. Bence vitamin takviyesi alabiliriz. O zaman daha rahat oluruz.degil mi
Gunaydin Hanimlar :)
Nasilsiniz? Ben iyi olmaya calisiyorum. Havalar cok isinmadi ama kalorifer yanmiyor artik, ben de biraz usutuyorum sanirim.
Sizler iyisinizdir umarim.
Gorusmek uzere :)
Ya benim mesajlarim size ulaşmıyor galiba.kimse yorum yapmıyor. Arada soru soruyorum cevap da alamıyorum. Telefondan giriyorum ondan mi görünmüyor kineyse..ben İsveç e birkaç hafta sonra devam edeceğim. Ve yaptığımda 13 gün devamli yapacağım. Çok zorlayıcı bir diyet değil. Bence vitamin takviyesi alabiliriz. O zaman daha rahat oluruz.degil mi
canım sorularını görmedim ama ben de 6. gün sonunda bıraktım isveçi, 2-3 hafta geçsin tekrar 6 gün yapabilirim zaten ilk 6 günde kilo kaybı oluyormuş...sen ne sormuştun ki?
bende öyle az az ara öğünlerle devam etmeyi düşünüyorum
ama psikolojikman bu diyet beni az yemeye zorluyor gibi
evet cnm 6. günde kesiliebiliyor ve istediğin zaman diğer yarıdan devam edeviliyorsun.
1.5 kilo benim için harika oldu helede sizlerin çok ii bildiği gibi ben bayadır sabit kiloda devam ediyordum
şimdi normal sekilde yine dikkat ederek beslenmeme devam uygun bir zamanda isveçe devam etmek istiyorum
Dr. Öz diyeti nasıl bişey ki? Menün güzel - biraz Ayça Kaya yöntemine benzemiş sanırımarkadaşlar merhaba, dün Dr. Öz diyetinden bahsetmiştim. Kısmen uygulayabildim . çünkü arada biraz acıkmış hissettim ve süt içtim ,2 de ceviz yedim. Yazayım menümü ,
Kahvaltı , 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 domates ,2 yaprak marul, 1 elma
Ara 1 sb süt 2 ceviz
Öğlen 1 baget tavuk , 1 kase yoğurt , salata
Ara Şekersiz kremasız kahve
Akşam 1 kepçe mercimek çorba , bolca salata , 2 yk yoğurt
SU, 2 lt Spor 45 dk tempolu yürüyyüş
Şu an şiş hissediyorum . Belki yarın daha çok dikkat edersem geçebiir. Akşam en son 18:00 da yedim .
Menüm
Sabah 1 dilim ekmek peynirli marullu kırmızı biberli salata salatalık
Ara
1 avuç kuruyemiş
Öğle
Peynirli salata ayran 1 dilim ekmek
Ara 1
1 bardak kefir
1 parça peynir
Ara 2
Tarçınlı 1 elma
1 dilim ekmek bir parça peynir
Yarım muz
Akşam
Ispanak yemeği
1 kase yoğurt
Kepekli makarna yağsız
Ara 1 prebiyotik yoğurt
Su 2,5 litre
Spor
30 dakika jimnastik
50 dakika yürüyüş
Eki Görüntüle 1080999 Eki Görüntüle 1081000 Eki Görüntüle 1081001 Eki Görüntüle 1081002 Eki Görüntüle 1081003
Oğle yemegı 1 kıvı 1 dlm ananas sade soda kRısım su 2 LtLt
Slm purmelalcim maşallah herkes isveçe başlamış ben de nereden çıktı bu isveç akımı dicektim senden çıkmışSIM kızlar nasıl gidiyor? Erkek kardeşim askere gidecek onunla uğraşıyoruz biz . Yarın bana gelecek. Akşam büyük ihtimal diyetim bozulacak: ( Kendimi açken daha iyi ve mutlu hissetmeye başladım sizde öyle misiniz? isveçte 3.günümdü.kendimi yemekten sonra tok hissedince üzülüyorum ya
Handecim zaten elendil listesini epey kırpmış ben ona hiç değiştirmeden uygula bile demiştim çünkü ona özel hazırlanmış bir liste - diyetisyene gidiyor olsaydım birebir uygulardım çünkü onların verdiği listelerle ayda 4-5 kg veriliyor hem de yiyerekelendilcim , ana menülerin kontrollü de ara öğünlerde karbonhidrat miktarını azaltabilirsin bence. güzel spor da yapıyorsun, yaptığın sporlar yediklerini yakmaya gitmesin , kilolarını yaksın diye söylüyorum.
sen bence çok kasma 3 günde 1 kg zaten fazla - kardeşinin eğlencesinde de gönlünce eğlen sonra sağlıklı beslenmeye geç emin ol kilo falan almazsınGünaydın kızlar ben İsveç e devam edemiyorum.yumurtayi dershaneye götürüp yiyemiyorum. Yine isveç teki gibi az az besleniyorum aburcubur hamur işi yemiyorum. Ama bazı öğünlerde yarım dilim yada bir dilim ekmek yiyorum.yalniz isveç yapılamayacak bir diyet değil. Iste benim hem arkadasin dugunu hem erkek kardeşimin asker eğlencesi üst üste geldi.bu süreci atlatinca İsveç e dönerim sanırım. Ama 1 kilo verdim 3 günde. Cumaya kadar inşallah almaz biraz daha verirsenm iyi olacak
Bence yavaştan normal beslenme düzenine dönmen daha iyi olur - şok diyetlere karşıyımdır hele ki isveç gibi düşük karbonhidrat yoğun protein diyetler zaman içinde böbreklere zarar verebilir - o nedenle düşüncen çok doğru yavaş ama kalıcı zayıflama en güzeliKızlar Günaydınnnn
ben yokum ya ondandırKaptan kuşum paylaşım azalmış yaama niye
Sen de mi isveç yapıyorsun yoksa?Dünkü menüm
SAbah bir kahve
Öğlen 4 kaşık p.lav birazda tavuk döner
Akşam yarım kâse çorba,1 köfte 2 kaşık fasülye bir dilim ekmek,1,5 lt su.bir muz:)
Selam lucigünaydınlar a dostlarrrr, nerelerdesiniz bakiiim? yine kayıplara karışılmışşşş.... sporumu yaptım duşumu aldım, merhaba deyip kaçacağım, biraz iş güç, biraz keyif yapayım...öptüm hepiniziiii
Selam canım benimmmm sen de benim gibi izin almıştın valla özlemişm kızlar siziGunaydin Hanimlar :)
Nasilsiniz? Ben iyi olmaya calisiyorum. Havalar cok isinmadi ama kalorifer yanmiyor artik, ben de biraz usutuyorum sanirim.
Sizler iyisinizdir umarim.
Gorusmek uzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?