Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

normal yani şimdi di mi sevindimmm

hayırlı teskereler kardeşine canım

menüm
sabah 2 dilim emek
1 haslanmıs yumurta
1 üçgen peynir
yarım kk kaşar peynir
1 çilek receli tanesi

öğle
3/4 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 tane kemalpaşa tatlısı

akşam
yarım kase kereviz çorbası
koca tabak semizotu salatası
1 köfte kadar tavuk
1 dilim ekmek

ara
5-6 tane çilek yiyeceğimm

Bu arada ben cilek yerine yarim avuc kadar kuru dut yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5. Takım günaydın ,
Bu sabah ilk uğrayan benim . 23 Nisan tatilinden sanırım. kimsecikler yok . Dünkü menümü paylaşmamıştım.

Kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 domates , 1 dilim ananas

Öğlen yarım simit ve salata 1 ayran

Ara 3 yulaflı bisküvi 1 kuru kayısı

Akşam 1 dilim kepekli ekmek Salata ( bu salatada 3 tane ceviz ve biraz tane mısır vardı ) 1 kase yoğurt

Su 2.5 lt Spor 50 dk tempolu yürüyüş

Kızlarr Günaydınnn

Rsmi bayram demeden çalışıyoruz.

Sizlere bir merhaba diyerek işlerime devam etmek istiyorum

menün gayet başarılı cnm

merhaba fıstıklarrrr :) ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun :) öperim hepinizi tek tekkk....sporumu yaptım geldim bayıldım :) diyet ve spora tam gaz devam, yalnız artık benim kilo düşmüyor, tartılıyorum da sabitim, galiba günde 30 dakika ağırlık ve alteli jimnastik yapıyor olmamdan kaynaklanıyor, fakkat acayip sıkılaştığımı hissediyorum ufak tefek sarklamalrım vardı resmen 2 haftada toparlandı, selülitler minimuma indi, yok denecek düzeyde, mutluyum çoook şükür, ve sizlerde mutlu olun inşallah diye dua etmekteyimmm :) mutlaka istediğiniz kilolara yaklaştığınızda sıkılaştırma yapın arkadaşlar hem daha ince gözükmenize neden oluyor hem de çok fit hissettiriyor... kilo oynamıyor belki ama ufaldığınızı bariz hissedebiliyorsunuz :)

herkese kolaylıklar dilerim, görüşmek üzere

bende şu aralar veremediğimi hissediyorum be lucii yürüyüş dışında spor fazla yapamıyorum bir kaç günüdr bçölgesel hareketler yapıyorum ama fazla değil

bir sekilde sıkılışmak lazımm

evet tatlım yoksa hımbıl bi görüntü oluyor kilo verdikten sonra... belki de vücut yine dirence geçmiştir, sıkma canını... nasılsa gidecek, bu kadar kontrollü beslenmeye, spora gitmezse ayıp eder

evet tatlım yoksa hımbıl bi görüntü oluyor kilo verdikten sonra... belki de vücut yine dirence geçmiştir, sıkma canını... nasılsa gidecek, bu kadar kontrollü beslenmeye, spora gitmezse ayıp eder

bencede sekerim bakalım nereye kadar böyle devam edecekkk hedefe ulaşsak esneme payı vercem ama hedefe ulaşmadan rahatlayamıyorum

Her an 6 lılara çıkma riski taşıyorum ( wc problemim hala gitmedi ) Neler oluyor bana yahuu nazar mı değdi ne ?

canım yaaa çok garip ama yeşilçay da bende wc problemi yaratıyor bir de limon sıkarsam limonda... acaba üşüttün falan mı? ya da zaman zaman olabiliyor sıkıntı yapma kendine

canım yaaa çok garip ama yeşilçay da bende wc problemi yaratıyor bir de limon sıkarsam limonda... acaba üşüttün falan mı? ya da zaman zaman olabiliyor sıkıntı yapma kendine

ay bilmiyorum baby konuştuğumuz gibi işte bakalım yavaş yavaş çözcem bugün bi 4lt su içerim heralde

içme o kadar kuzum ne yaptın sen, zararlı o kadarı da ...böbreklerine yazııık

sadece bi kereliğineee

bazen şiş hisseettiğimde 4 lt olmasada 3 lt içiyorum ertesi gün kendime geliyorum

anlattım durumu sana durumum ne kadar vahim biliyorsun

23.04.2014 Menümmm

Sabah : 2 dilim ekmek , 1 kaşar peynir 5 zeytin
Öğlen : 1 kepçe çorba,1 kepçe ıspanak,salata,yogurt
Ara : badem,2 kare çikolata
Akşam : 1 kepçe ıspana,1/2 kepçe çorba,yogurt
Ara : 1 meyve

Su : 3 lt +devamm + 3 bardak bitki çayı +devamm ( sorunlarım var kızlar
)
Spor : Sabah 40 dk +akşam 30 dk yürüyüş +20 dk bölgesel hareket

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…