- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.741
bakalım yavruu göreceğizz
hoşgeldin lily cim yokluğun belli oluyor tatlım bu arada kg almadan gelmen de çok güzel bir haber hadi bakalım
kızlar bende tiroid değerleri düşük çıkmıştı vücutta iyot kalmamıştı ya kontrolüm vardı bugün troid değerleri normale çıkmış ama dr iyot takviyesini 3 ay daha kullanacaksın dedi öyle olunca artık kg vermemek için bir sebebim de kalmadı benden haberler bu kadar
SIM kızlar nasıl gidiyor? Erkek kardeşim askere gidecek onunla uğraşıyoruz biz . Yarın bana gelecek. Akşam büyük ihtimal diyetim bozulacak: ( Kendimi açken daha iyi ve mutlu hissetmeye başladım sizde öyle misiniz? isveçte 3.günümdü.kendimi yemekten sonra tok hissedince üzülüyorum ya
Eki Görüntüle 1082342
Benı tek tek sewındıren bu resmi ama daha cookkk yolum var 95,5 kg iken ve suan kı Halim 80 kg
maşallah canım bariz belli zaten, çok güzel gitmiş, doğru yoldasın arkadaşım devam
oo çok belli kilondaki fark süpersin ebbissss=))))))))))
5. Takım günaydın ,
Bu sabah ilk uğrayan benim . 23 Nisantatilinden sanırım. kimsecikler yok . Dünkü menümü paylaşmamıştım.
Kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 domates , 1 dilim ananas
Öğlen yarım simit ve salata 1 ayran
Ara 3 yulaflı bisküvi 1 kuru kayısı
Akşam 1 dilim kepekli ekmek Salata ( bu salatada 3 tane ceviz ve biraz tane mısır vardı ) 1 kase yoğurt
Su 2.5 lt Spor 50 dk tempolu yürüyüş
merhaba fıstıklarrrr :) ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun :) öperim hepinizi tek tekkk....sporumu yaptım geldim bayıldım :) diyet ve spora tam gaz devam, yalnız artık benim kilo düşmüyor, tartılıyorum da sabitim, galiba günde 30 dakika ağırlık ve alteli jimnastik yapıyor olmamdan kaynaklanıyor, fakkat acayip sıkılaştığımı hissediyorum ufak tefek sarklamalrım vardı resmen 2 haftada toparlandı, selülitler minimuma indi, yok denecek düzeyde, mutluyum çoook şükür, ve sizlerde mutlu olun inşallah diye dua etmekteyimmm :) mutlaka istediğiniz kilolara yaklaştığınızda sıkılaştırma yapın arkadaşlar hem daha ince gözükmenize neden oluyor hem de çok fit hissettiriyor... kilo oynamıyor belki ama ufaldığınızı bariz hissedebiliyorsunuz :)
herkese kolaylıklar dilerim, görüşmek üzere
bende şu aralar veremediğimi hissediyorum be lucii yürüyüş dışında spor fazla yapamıyorum bir kaç günüdr bçölgesel hareketler yapıyorum ama fazla değil
bir sekilde sıkılışmak lazımm
evet tatlım yoksa hımbıl bi görüntü oluyor kilo verdikten sonra... belki de vücut yine dirence geçmiştir, sıkma canını... nasılsa gidecek, bu kadar kontrollü beslenmeye, spora gitmezse ayıp eder
bencede sekerim bakalım nereye kadar böyle devam edecekkk hedefe ulaşsak esneme payı vercem ama hedefe ulaşmadan rahatlayamıyorum
Her an 6 lılara çıkma riski taşıyorum ( wc problemim hala gitmedi ) Neler oluyor bana yahuu nazar mı değdi ne ?
canım yaaa çok garip ama yeşilçay da bende wc problemi yaratıyor bir de limon sıkarsam limonda... acaba üşüttün falan mı? ya da zaman zaman olabiliyor sıkıntı yapma kendine
ay bilmiyorum baby konuştuğumuz gibi işte bakalım yavaş yavaş çözcem bugün bi 4lt su içerim heralde
canım yaaa çok garip ama yeşilçay da bende wc problemi yaratıyor bir de limon sıkarsam limonda... acaba üşüttün falan mı? ya da zaman zaman olabiliyor sıkıntı yapma kendine
içme o kadar kuzum ne yaptın sen, zararlı o kadarı da ...böbreklerine yazııık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?