- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.721
Allahım hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım, ne olur dikkat et..
canımcıım çok geçmiş olsun Allahım senin ve bebişinin yardımcısı olsun...kasma artık sen de kendini, dinlen, tadını çıkarmaya çalış...vardır bunda da bi hayır de...bebişinin güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka... unutma bizi haaa
canım benim yaa valla kendi kendine ediyorsun bak haftasonunu güzel geçirsen ne güzel kilo verirsin
ama sen bunu farkederek olayı çözmüşsün bundan sonra kşim tutar seni beee yürü yavrımmmm arkadanyız yanındayızzz
valla isveç sayesinde tozutma yok bakalım haftasonu napcam
gerçi bi yandan sanslıyım cteside çalışıyorum yani bir pazarım var.
canım benim çok çok geçmiş olsunn allahım evladını sağlıkla kucagına almanı nasip etsin inşallah en önemlisi sağlık bunu uunutma
elbette harika
valla benimde gözümde dukan büyüyor kızlar gibi dişi sıkıp isveç mi yapsak ne yapsak?
canım dengeli ve sağlıklı beslenmek hepimizin aslında bildiği şeyler ama maalesef biz boğazımızı sevdiğimiz için yiyerek mutlu olduğumuz için hep bu sorunları yaşıyoruz yarın sabah oğlumun diş randevusu var ben listeyi sizlere hazırlarım daha sonra saat 3 gibi müsait olacak o zaman ana paylaşıma eklerim ama sizlerden ricam lütfen herkes listeye kendi kilosunu ve yüzdesini eklesin
canım benim bizi habersiz bırakma inşallah sağlıkla gelir bebeğin seni fazla üzmeden 1-2 hafta daha dişini sıkman gayet iyi olur ama (daha doğrusu kızçen) inşallah hayırlı haberlerini alırız tatlım aklına gelirse bizleri habersiz bırakma
allahtan su saçma sapan yememe kilo vermişim ppek mutluyumm=)))1 kilo 100 gramım kaldıııı bu hafta hepsinden kurtulup mezun olmak istiyorum verebilir miyim ki o kadar bir haftada...gerçi bu haftaya misafirim var bakalım..olmadı öbür haftaya mezun olurum=))))
evet lilycim izindeyim. biz izinde oldugumuzdan midir, takim pek bir durgunlasmis.
Bugün msj atıcaktım sana nerdesın dıye naptın ızınde
bizsiz olmaz şekerimevet lilycim izindeyim. biz izinde oldugumuzdan midir, takim pek bir durgunlasmis.
grubumuzun güzel hamilesi nasılsın????hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum kızlarşu 36lara kadar gelebilirim insallah..
bu aralar sadece mide bulantısı ve kusmayla uğraşıyorum ama sanırım normal bi durum nette az önce bakındım..genelleme yapmasakta hamişlerin coğunda mevcut..
sahi hepiniz kg vermişsiniz bu arada tebrik ediyorum sizleriii
çörelotuyla ilgili
hazoscum çörekotu şimdi acıya çiğneyince senin reflüyü tetiklerde diye dedim.. yinede sen bilirsin
ben de diyet modunda değilim valla bu ara - çok yorgunum yol yorgunluğu ardından haftasonu da aöf vardı dün de regl olunca direncim düştü sanırımvalla diyet modundan uzaklastim ebbiss'cim, cok iyi geldi bana biraz uzaklasmak. diyete de pek dikkat edemedim. ama soz kilo almadan, az da olsa eksilerle donus yapacagim insallah.
seni gecmem imkansiz artik. napalim kader
bizsiz olmaz şekerim
grubumuzun güzel hamilesi nasılsın????
ben de diyet modunda değilim valla bu ara - çok yorgunum yol yorgunluğu ardından haftasonu da aöf vardı dün de regl olunca direncim düştü sanırım
bizsiz olmaz şekerim
grubumuzun güzel hamilesi nasılsın????
ben de diyet modunda değilim valla bu ara - çok yorgunum yol yorgunluğu ardından haftasonu da aöf vardı dün de regl olunca direncim düştü sanırım
Psikolojı cok önemlı bende çökmüş durumdayım azıcık bısey yesem hemen 1 kılo atıyo cok canım sıkılıyo cok üzülüyorum
canim o kilo degildir, yedigin seyin sindirim sistemindeki agirligidir. gayet guzel kilo veriyorsun, hic kendini hirpalama moral olarak :) yuruyuslere de baslamissin zaten.
Başladım çok şükür 25 gün kaldı düğüne cok heyecanlıyım bı 4 5 daha versem yetecek 10 verseydim ıyıydı ama çok zor
Dr. Öz diyeti nasıl bişey ki? Menün güzel - biraz Ayça Kaya yöntemine benzemiş sanırım
Handecim zaten elendil listesini epey kırpmış ben ona hiç değiştirmeden uygula bile demiştim çünkü ona özel hazırlanmış bir liste - diyetisyene gidiyor olsaydım birebir uygulardım çünkü onların verdiği listelerle ayda 4-5 kg veriliyor hem de yiyerek
Selam canım benimmmm sen de benim gibi izin almıştın valla özlemişm kızlar sizi
Eki Görüntüle 1082342
Benı tek tek sewındıren bu resmi ama daha cookkk yolum var 95,5 kg iken ve suan kı Halim 80 kg
Kızlar Selamm
İsveçsiz ilk günüm yediklerim fazla geldi psikolojik sanırım
Bugün 2 lt su içmeme rağmen 2 defa wc gidebildim ayda 1 kere böyle oluyorum sanırım ve bu nedenle inanılmaz şişimm
Eve gidince yeşilçay içeceğim
22.04.2014 Menümm
Sabah : 1 kepçe çorba
Ara :5 badem
Öğlen : 1 köfte (orta boy) 1 yk mantar + salata
Ara : 1 meyve
Akşam : 2 Orta boy köfte 2 yk bulgur pilavı
Ara : 1 Meyve
Su : 2 lt +devamm
Spor : 20 dk bölgesel hareket
hadi hayırlısı kuzum...benimde detoksum bitti bugün... bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?