Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Foto paylaşmak daha hoşuma gıdıyor inş sorun ölmüyorduk ne kadar yediğimde belli yalnız mıllet nerde yaaa

Allahım hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım, ne olur dikkat et..

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum kızlar şu 36lara kadar gelebilirim insallah..

bu aralar sadece mide bulantısı ve kusmayla uğraşıyorum ama sanırım normal bi durum nette az önce bakındım..genelleme yapmasakta hamişlerin coğunda mevcut..

sahi hepiniz kg vermişsiniz bu arada tebrik ediyorum sizleriii

çörelotuyla ilgili

hazoscum çörekotu şimdi acıya çiğneyince senin reflüyü tetiklerde diye dedim.. yinede sen bilirsin

Bugün msj atıcaktım sana nerdesın dıye naptın ızınde

valla diyet modundan uzaklastim ebbiss'cim, cok iyi geldi bana biraz uzaklasmak. diyete de pek dikkat edemedim. ama soz kilo almadan, az da olsa eksilerle donus yapacagim insallah.

seni gecmem imkansiz artik. napalim kader

evet lilycim izindeyim. biz izinde oldugumuzdan midir, takim pek bir durgunlasmis.
bizsiz olmaz şekerim

grubumuzun güzel hamilesi nasılsın????

valla diyet modundan uzaklastim ebbiss'cim, cok iyi geldi bana biraz uzaklasmak. diyete de pek dikkat edemedim. ama soz kilo almadan, az da olsa eksilerle donus yapacagim insallah.

seni gecmem imkansiz artik. napalim kader
ben de diyet modunda değilim valla bu ara - çok yorgunum yol yorgunluğu ardından haftasonu da aöf vardı dün de regl olunca direncim düştü sanırım

ben de aynen oyleyim, tekrar diyet azmimi kazanmaya calisiyorum ama cok diyetime dikkat ettim diyemicem malesef. zaten 83.5'e indigim haftayi ishalle gecirmistim, su kaybiydi o hafta verdigim, ustune de dikkat etmeyince biraz kilo aldim. ama genel ruh hali olarak daha iyi durumdayim su an. insallah 2 mayis'taki bildirimimde 83.5'in 300-500 gram da olsa altinda bir sayi bildirebilmek icin on gunum var.

benim bu cadı kızım bıraktırdı diyeti doğumdan sonra aranızdayım ama erkenden gelmek istedi ama doktor amcası izin vermedi iğneleri serumları yapıp yolladılar eve daaa durcan dediler..

Psikolojı cok önemlı bende çökmüş durumdayım azıcık bısey yesem hemen 1 kılo atıyo cok canım sıkılıyo cok üzülüyorum

Psikolojı cok önemlı bende çökmüş durumdayım azıcık bısey yesem hemen 1 kılo atıyo cok canım sıkılıyo cok üzülüyorum

canim o kilo degildir, yedigin seyin sindirim sistemindeki agirligidir. gayet guzel kilo veriyorsun, hic kendini hirpalama moral olarak :) yuruyuslere de baslamissin zaten.

canim o kilo degildir, yedigin seyin sindirim sistemindeki agirligidir. gayet guzel kilo veriyorsun, hic kendini hirpalama moral olarak :) yuruyuslere de baslamissin zaten.

Başladım çok şükür 25 gün kaldı düğüne cok heyecanlıyım bı 4 5 daha versem yetecek 10 verseydim ıyıydı ama çok zor

Merhaba lily ya sen nerelerdesin bi gelip görünüyorsun sonra kayıplardasın . Artık bitti di mi izin buralarda olcaksın. Geçmişte okudum kilo almadan gelmişsin tebrrikler canım
Elendilin listesiyle ilgili benimki küçük bi fikir ama bu kırpılmış haliyse o zaman kırptığı iyi olmuş şekerim .
Diyetisyenler veriyor ama ben mesela akşamki ara öğüne de karşıyım, akşam yemeğinden sonra ara öğün kilo vermeyi yavaşlatıyor.
Öz diyetini netten buldum . Özetlersek , sabah meyve sebze 1 dlim ekmek , öğlen et salata 1 dilim ekmek , akşam salata yoğurt 1 dilim ekmek gibi. Fazla ara öğün yok benim istediğim gibi o açıdan Akşam 8 den sonra yememk gerek . Ama ben en son 6 da yedim dün. Öyle gidecek heralde.

Kızlar Selamm

İsveçsiz ilk günüm yediklerim fazla geldi psikolojik sanırım
Bugün 2 lt su içmeme rağmen 2 defa wc gidebildim ayda 1 kere böyle oluyorum sanırım ve bu nedenle inanılmaz şişimm
Eve gidince yeşilçay içeceğim

22.04.2014 Menümm
Sabah : 1 kepçe çorba
Ara :5 badem
Öğlen : 1 köfte (orta boy) 1 yk mantar + salata
Ara : 1 meyve
Akşam : 2 Orta boy köfte 2 yk bulgur pilavı
Ara : 1 Meyve

Su : 2 lt +devamm
Spor : 20 dk bölgesel hareket

hadi hayırlısı kuzum...benimde detoksum bitti bugün... bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek bize...

kaptancım, gamzemmm, sevdammm nerelerdesiniz yahu??? hani bu hafta tam gaz gidiyorduk diyetler nasılll???

sana da selam lily :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…