- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.861
kız yeter bacım yaaa abartma artık senin verilecek bi kilon kalmadı
Canım isveç gibi protein değeri yüksek diyetler hem kabız yapabiliyor hem de su içilmeyince böbrek değerlerini yükseltip idrar sorunu çıkartabiliyor neyse sen normal beslenmeye dönmekle bence iyi etmişsin birkaç günlük şoklamış oldun metabolizmanıisveçle 6 günde 1.6 gram verdim en son 59,7 oldum çokda mutlu oldum
Bana isveç ağır gelmedi ama psikolojik olarak biraz düzenimi bozdu mesela ara ööğün kültürümü aldı ve sanki azda olsa yiyince sanki kilo alacakmışım gibi hissettirdi. Kahvaltı yaptığımda suçlu hissettiriyor gibi
ancak suan yaşadığım olay her ise 500 gramını aldım
Önce çok afedersin küçük wc me çıkamıyordum sonra suyun dibine vurup çıktım 2 gün böle geçti( Günde 3lt su içiyorum akşama kaadar 2 kere wc gidiyordum hesap et )
şimdide adam akıllı büyük wc me çıkamıyorum ve karnımda inanılmaz bir ağrı var sanki saatlerce tuvalaetimi tutuyor gibiyim. Birde üstüne göbeğim inanılmaz şiş.
Keşke ishal olsam bile diyorum yani.
son 3 aydır ayda 1 kere oluyorum üşüttüm diye düşünüyorum
Handecim tebrik ediyorumGünaydın 5. takım
Bildirimim :
Geçen haftaki kilom 66.4
Bu hafta :66.2
ortalama % 0.3
Hedefim 65 düşmekti ama olmadı bu hafta :26:
Zayıflayan arkadaşlarımı kutluyorum .
kız dur yavaşla birazkızlllarrrr, ingiliz sodasını aldım içmeye başladım bugün...vallahi artık kendimi kobay gibi hissetmeye başladımişe yarar dedikleri ne varsa koşup alıp deniyorum :) uyanınca sirkeli su, üstüne zençefil,zerdeçallı yoğurt, öğlen dön keten tohumlu salata, üstüne sodalı suuuuu ...yetti vallahi artık :)
lucim aman kuzum dikkat et bi ara bende olmuştu kilo yüzünden anksiyete bozukluğu aman canım benim ne olur kendinşi 90 kg gibi görme lütfennnah kuzum ahhhh, deliye bağladım ben işi.... verdikçe veresi geliyor insanın, inan bu kadar kilo gitti şimdi de kendimi 90 kilo gibi görüp hissediyorum psikolojim bozuldu galiba, kendimi ince görememeye başladım... yavaş yavaş çıkmam lazım bu psikolojiden
Merhaba kızlar günaydın hepinize hayırlı Cumalar
Alıntı yapmıştım ama şimdi onlara tek tek yazmaya çalışırsam iş arasında kaynarsa size yazamamış olurum diye es geçtim
Kaptancım koşuşturmam çok bu ara dün tüm gün pc başında muhasebe hesaplarıyla uğraştık öğle arası da faturaydı, ilaçtı onlarla uğraştım geldim yine iş başı yani hafta sonunun yorgunluğunu atamamışken üstüne yorulmak gerçekten sıkıntılı, akşam sözde bol bol dinlenecektim ama bir yandan da ev arıyorum dün arkadaşı da çağırdım birlikte ev bakmaya gittik yani iki arada bir derede başka işlerle de uğraşıyorum gerçekten bedenen de zihnen de yoruldum
otelde internette sorun yaşadım sözde sınırsız internet var tam yazıyorum pat gidiyor ben de sinir olup kapatıyordum, bir de oda arkadaşım sağolsn hiç yalnız bırakmadı ondan da bunaldım biraz ben alışmışım yalnızlığa hani odada ufacık bir zaman dilimi bile yalnız kalamadım ben de hep kendimi dışarı attım o yüzden...
Sizlerden uzak kaldığımın farkındayım ama önümüzdeki haftadan itibaren aktif paylaşıma devam etmeyi düşünüyorum vazgecmekyok arkadaşımın dediği gibi ceza sistemi de uygulanabilir kendi adıma ben o cezayı fazlasıyla hak ettiğimi düşünüyorum, bu hafta yeterince aktif olamadığım için
Elifcim bunda alınacak gücenecek birşey yok hepimizin işleri, sorunları, uğraşları var ben de dahil (yukarıda ve dün açıkladğım üzere) ama bu takımı es geçip yazmaktan vazgeçmeyi ya da alınıp gücenmeyi haklı göstermez. Sen kendini yeterince aramıza katılamadığını düşünebilirsin ama öyle düşünme lütfen hepimiz sonradan geldik kendimizce kaynaşmaya çalıştık muhabbete dahil oluyoruz menü yorumluyoruz bazı konularda birbirimizi tanımasak bile sorunları hatırladığımız kadarıyla ne yaptın ne ettin diye sorup birbirimizin dertleriyle ilgileniyoruz sen kendini dışlamadığın sürece bizim ekibimizin bir parçasısın ben kendimi bu grupta hiç yabancı hissetmedim önceleri nasıl alışacağım diye düşünmedim değil ama herkes o kadar içten ki hemen kaynaştık yani sen hiç kimse yazmasa bile kafana göre takıl menü yaz aklına gelen bir konu hakkında paylaşımda bulun mutlaka biri gelip okur yorum yapar ve muhabbet böyle ilerler.
Zeynepciğim menün güzelmiş aralar var öğünler besleyici beğendim yani - afiyet bal şeker olsun
Kilo veren herkesi de ayrıca tebrik ediyorum ben tartılmadım ama haftaya takım içinde de olsa bildirim yapmayı planlıyorum sizlerden ayrı kalmanın sıkıntısını yaşıyorum vazgecmekyok arkadaşımızn dediği gibi biz bir takımız ve gereğini yapmakla mükellefiz başta söz verdik bundan sonra ben de devam ediyorum şimdilik yarışmalarda izinliyim ama bu sizlerle muhabbet etmeme engel değil dimi ama
İnşallah bugün de güzel bir derece alırız diye umuyorum
Hepinizi çok seviyorum güzeller
kız dur yavaşla birazyeterince yöntem deniyorsun hepsini aynı anda deneyip sağlığından olmanı istemeyiz
lucim aman kuzum dikkat et bi ara bende olmuştu kilo yüzünden anksiyete bozukluğu aman canım benim ne olur kendinşi 90 kg gibi görme lütfennn
Canım isveç gibi protein değeri yüksek diyetler hem kabız yapabiliyor hem de su içilmeyince böbrek değerlerini yükseltip idrar sorunu çıkartabiliyor neyse sen normal beslenmeye dönmekle bence iyi etmişsin birkaç günlük şoklamış oldun metabolizmanı
Handecim tebrik ediyorum
kız dur yavaşla birazyeterince yöntem deniyorsun hepsini aynı anda deneyip sağlığından olmanı istemeyiz
kızlllarrrr, ingiliz sodasını aldım içmeye başladım bugün...vallahi artık kendimi kobay gibi hissetmeye başladımişe yarar dedikleri ne varsa koşup alıp deniyorum :) uyanınca sirkeli su, üstüne zençefil,zerdeçallı yoğurt, öğlen dön keten tohumlu salata, üstüne sodalı suuuuu ...yetti vallahi artık :)
yok estağfirullah kaptancım ne kusuru - benim ev 3+1 kışın ısınmakta çok sorun yaşadım ev sahibim de hastaydı tüm apt.ı ısıtmaya çalışmak zorladı 3 petek yaktım ısınamadım da ama 200 TL fatura ödedim, 3 defa kombi arızalandı, mutfağı su bastı yani derdi hiç bitmedi bu evin bir de işe daha yakın bir yer istiyorum öğle aralarında gidip yemeğimi evimde yiyeyim - o yüzden de çarşıdan ya da işe yakın bir yerden arıyorum hem küçük olsun hem çabuk ısınsın - 12. ayın kirasını geçen gün yatırdım bir sonraki ay kiraya da zam gelecek o yüzden havalar da ısınmışken aramalara başladımlucim aman kuzum dikkat et bi ara bende olmuştu kilo yüzünden anksiyete bozukluğu aman canım benim ne olur kendinşi 90 kg gibi görme lütfennn
lily hayırdır canım evi neden nedeğiştiriyorsun değiştireceğini söylemiştin sanki daha önce ama tam hatırlayamadım kusura bakma tatlım
hiç sorma lillyyy :) durduramıyorum kendimi, yeniliklere fazla açığım sanırımduyduğumu deneyeyim ki, sizlere de fikir vererek yardımcı olayım
hangisi cnm isveç mi yeni diyet listesi mi?oda suan beni şokluyor ama yavru
yok estağfirullah kaptancım ne kusuru - benim ev 3+1 kışın ısınmakta çok sorun yaşadım ev sahibim de hastaydı tüm apt.ı ısıtmaya çalışmak zorladı 3 petek yaktım ısınamadım da ama 200 TL fatura ödedim, 3 defa kombi arızalandı, mutfağı su bastı yani derdi hiç bitmedi bu evin bir de işe daha yakın bir yer istiyorum öğle aralarında gidip yemeğimi evimde yiyeyim - o yüzden de çarşıdan ya da işe yakın bir yerden arıyorum hem küçük olsun hem çabuk ısınsın - 12. ayın kirasını geçen gün yatırdım bir sonraki ay kiraya da zam gelecek o yüzden havalar da ısınmışken aramalara başladım
ha son günlerde ev sahibimin tavırları da ev arama isteğimi arttırdı, olmadık zamanda kapımı çalıyorlar uyuyorum mesela ya da açmadım ısrarla zil çalınıyor tokmağa vuruluyor telefonla arayıp nerdesin diye soruyorlar - haftasonu dinlenemedim bu yüzden - üstüne eski kiracıların derdini hala ben çekiyorum yani en güzeli küçük olsun sakin olsun ev sahibi altında olmasın ben gerçekten yoruldum kendimle mi uğraşayım milletin derdiyle mi
hadi bakalımhedefe yaklaştıkça heyecanın artıyor artık hangi yöntem tutarsa diyorsun yani
hangisi cnm isveç mi yeni diyet listesi mi?
yok estağfirullah kaptancım ne kusuru - benim ev 3+1 kışın ısınmakta çok sorun yaşadım ev sahibim de hastaydı tüm apt.ı ısıtmaya çalışmak zorladı 3 petek yaktım ısınamadım da ama 200 TL fatura ödedim, 3 defa kombi arızalandı, mutfağı su bastı yani derdi hiç bitmedi bu evin bir de işe daha yakın bir yer istiyorum öğle aralarında gidip yemeğimi evimde yiyeyim - o yüzden de çarşıdan ya da işe yakın bir yerden arıyorum hem küçük olsun hem çabuk ısınsın - 12. ayın kirasını geçen gün yatırdım bir sonraki ay kiraya da zam gelecek o yüzden havalar da ısınmışken aramalara başladım
ha son günlerde ev sahibimin tavırları da ev arama isteğimi arttırdı, olmadık zamanda kapımı çalıyorlar uyuyorum mesela ya da açmadım ısrarla zil çalınıyor tokmağa vuruluyor telefonla arayıp nerdesin diye soruyorlar - haftasonu dinlenemedim bu yüzden - üstüne eski kiracıların derdini hala ben çekiyorum yani en güzeli küçük olsun sakin olsun ev sahibi altında olmasın ben gerçekten yoruldum kendimle mi uğraşayım milletin derdiyle mi
hadi bakalımhedefe yaklaştıkça heyecanın artıyor artık hangi yöntem tutarsa diyorsun yani
luci etkisini gördüklerin olursa bize de söyle. ben de ingiliz sodasını birkaç kişiden duydum umarım faydalı olur canım
kızlar saat 12 yi geçmek üzere hala kilonuzu belirtmediniz
zeynep ve vazgeçmekyok arkadaşımızın dediği gibi takımdaki başıboşluk nereye kadar devam edecek hadi mesaj kuralına uymuyorsunuz ama bu kg bildirme işi saat 12 ye kadar olduğunu hepiniz biliyorsunuz özellikle gulanne sana daha önce de kg bildirme saatinin 12 olduğunu belirtmiştik bu konuya lütfen dikkat edilsin
Ben de herkesten özür diliyorum. Çok yoğun bir dönem geçiriyorum ve paylaşım ve kilo bildirimini yapamadım bu hafta. Bundan sonra elimden geleni yapacağım.
Sevgiler
3. takım kendi içinde bu tarz birşey uyguluyor sanırım - bence olur kendi adıma benim de toparlanmaya ihtiyacım var bu şekilde belki daha da motive olurumkaptancim soyle diyorum ben, pazartesiden itibaren gunluk 5 mesaj yazmamis olan, menusunu duzenli paylasmamis olan ve bildirimini 12'den once yapmamis olanlara sari kart verelim. sari kartlar 3 oldugunda, uzulerek yazicam ama takimdan cikaralim. sari karti sildirmenin de bir yolu olsun, iki hafta duzenli katilim, bildirim olursa bir sari kart silinsin.
senin ve takimin uygun gorecegi sekilde duzenleyelim bu kurali. ama gercekten biraz duzelmeye ihtiyacimiz var.
bi de haftasonu menuleri de cozutulsa da yazilsa iyi olur diye dusunuyorum, siz ne dersiniz?
Canım abonelikleri üzerime aldım ama gel gelelim eski kiracı daha evvelden otomatiğe verdiği için ve abonelik no aynı olduğundan otomatiğe veremiyorum o kendi hesabından iptal ettirmesi lazım sorun bu - ikameti bile hala benle aynı yerdeydi de birkaç gün önce aldırmış artık ev sahibim muhtara söylemiş de... Ben 1 yıldır söylüyorum da iyi niyetimi fazla suistimal ettiler sanırım son zamanlarda çok sert çıktım ondan sonra uğraşmaya başladılar.kolay gelsin lilycim, kucuk bir ev sana fazlasiyla yeter. temizligi de kolay olur. bir de sanki tek yasayan biri olarak kucuk evde daha guvende hisseder insan. bu kez orta katlardan bulmaya calis. suyu, elektrigi falan da ustune alabilirsen, fatura odemelerini de otomatige baglarsin. otomatik odemeleri genelde son gunde yatiriyor banka, sanirim dun kredi karti odenmedigi icin odemeye gittim yazmistin. aslinda internet bankaciligi buyuk kolaylik, ben oldukca guvenli oldugunu dusunuyorum ama cogu kisinin hala buyuk supheleri var.
sana katılıyorum sarı kart olayını bilemem ama şu an ilk aklıma gelen saat 12 ye kadar bildirim yapmayanın kilosunu o hafta bildirim yapmadı olarak yazacağımbu 2 defa üstüste olursa da maalesef diskalifiye olacak gerçekten arkadaşlar eğer nete giremeyecek varsa bana şimdiden söylesin isteyen herkese ben cebimi verebilirim buraya gelemeyecek kadar mazereti olan varsa bana cepten bildirim yapsa da olur hadi 5 mesaj kuralını esnettik de esnettik diyelim ama bu hiç hoş değil arkadaşlarkaptancim soyle diyorum ben, pazartesiden itibaren gunluk 5 mesaj yazmamis olan, menusunu duzenli paylasmamis olan ve bildirimini 12'den once yapmamis olanlara sari kart verelim. sari kartlar 3 oldugunda, uzulerek yazicam ama takimdan cikaralim. sari karti sildirmenin de bir yolu olsun, iki hafta duzenli katilim, bildirim olursa bir sari kart silinsin.
senin ve takimin uygun gorecegi sekilde duzenleyelim bu kurali. ama gercekten biraz duzelmeye ihtiyacimiz var.
bi de haftasonu menuleri de cozutulsa da yazilsa iyi olur diye dusunuyorum, siz ne dersiniz?
Ben de herkesten özür diliyorum. Çok yoğun bir dönem geçiriyorum ve paylaşım ve kilo bildirimini yapamadım bu hafta. Bundan sonra elimden geleni yapacağım.
Sevgiler
söylerim tabiki tatlım sirkeyi mutlaka deneyin derim bence çok faydası var...bunu defalarca söylemiştim belki denk gelmedin...sirkeli su zayıflatır mı bilmem ama saçları ve cildi çok güzelleştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?