- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.881
canım o kadar suyu içip wc ye çıkamamak çok zor yaa allah kolaylık versin
hande cim bi dahaki sefere lütfen listeye eklermisin bu hafata ben ekliyorum ama sonrasında senden bekliyorum
***5.TAKIM - 358.ETAP***
Gamze_M (65,40/63,80/1,60/%2,45 )
luci-liu ( 69,50 /69,00/ 0,50/ %0,72 )
yu_zey (61,3/60,30/ 0,33/%0,54 ) 356. etapta kg bildirmeden ayrılmıştı kilosu 3'e bölündü
Hnd (66,40/ 66,20/0,20/%0,30)
Sevda_M (72.80/ 71,60/1,20/ %1,65)
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,10/52,8/0,3/%0,56 )
ebbisss ( 80,3/78,90/ 1,40/%1,74 )
elendil76 ( 98,10/ )
gulanne (80,50/ )
purmelal (79,00/78,50/0,50/%0,63 )
5.TAKIM ORTALAMASI :%
Tabi kaptanımben eklemem gerktiğinin farkında değildim afedersin
sana katılıyorum sarı kart olayını bilemem ama şu an ilk aklıma gelen saat 12 ye kadar bildirim yapmayanın kilosunu o hafta bildirim yapmadı olarak yazacağımbu 2 defa üstüste olursa da maalesef diskalifiye olacak gerçekten arkadaşlar eğer nete giremeyecek varsa bana şimdiden söylesin isteyen herkese ben cebimi verebilirim buraya gelemeyecek kadar mazereti olan varsa bana cepten bildirim yapsa da olur hadi 5 mesaj kuralını esnettik de esnettik diyelim ama bu hiç hoş değil arkadaşlar
elendil kilo bildirimi yapmıyormusun bu hafta?
5 mesaj kuralini esnetmeyelim kaptan. cunku biraz daha serbest biraksak bildirimden bildirime girecek uyeler olacak aramizda.
***5.TAKIM - 358.ETAP***
Gamze_M (65,40/63,80/1,60/%2,45 )
luci-liu ( 69,50 /69,00/ 0,50/ %0,72 )
yu_zey (61,3/60,30/ 0,33/%0,54 ) 356. etapta kg bildirmeden ayrılmıştı kilosu 3'e bölündü
Hnd (66,40/66,20/ 0,2/ %0,3 )
Sevda_M (72.80/ 71,60/1,20/ %1,65)
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,10/52,8/0,3/%0,56 )
ebbisss ( 80,3/78,90/ 1,40/%1,74 )
elendil76 ( 98,10/ )
gulanne (80,50/ )
purmelal (79,00/78,50/0,50/%0,63 )
5.TAKIM ORTALAMASI :%0,78
listemiz budur arkadaşlar ben 3. takıma götürüyorum
söylerim tabiki tatlım sirkeyi mutlaka deneyin derim bence çok faydası var...bunu defalarca söylemiştim belki denk gelmedin...sirkeli su zayıflatır mı bilmem ama saçları ve cildi çok güzelleştiriyor
kaptancim soyle diyorum ben, pazartesiden itibaren gunluk 5 mesaj yazmamis olan, menusunu duzenli paylasmamis olan ve bildirimini 12'den once yapmamis olanlara sari kart verelim. sari kartlar 3 oldugunda, uzulerek yazicam ama takimdan cikaralim. sari karti sildirmenin de bir yolu olsun, iki hafta duzenli katilim, bildirim olursa bir sari kart silinsin.
senin ve takimin uygun gorecegi sekilde duzenleyelim bu kurali. ama gercekten biraz duzelmeye ihtiyacimiz var.
bi de haftasonu menuleri de cozutulsa da yazilsa iyi olur diye dusunuyorum, siz ne dersiniz?
sana katılıyorum sarı kart olayını bilemem ama şu an ilk aklıma gelen saat 12 ye kadar bildirim yapmayanın kilosunu o hafta bildirim yapmadı olarak yazacağımbu 2 defa üstüste olursa da maalesef diskalifiye olacak gerçekten arkadaşlar eğer nete giremeyecek varsa bana şimdiden söylesin isteyen herkese ben cebimi verebilirim buraya gelemeyecek kadar mazereti olan varsa bana cepten bildirim yapsa da olur hadi 5 mesaj kuralını esnettik de esnettik diyelim ama bu hiç hoş değil arkadaşlar
elendil kilo bildirimi yapmıyormusun bu hafta?
canım elma sirkesi değil mi?
sirkeyi tek kullandığım alan evi sileceğim suya azıcık elmek kokusu bile beni mahvediyorr.
haftasonu menü paylaşmama durumu bencede doğru değil cozutuluyorsada yazılmalı buna bende dahil bende paylaşmıyorum çünkü.
Bahsettiğiniz seyler bencede mantıklı ama üzülerek sunu belirtmek istiyorum ki keşke diğer takımlar gibi bu sekilde cezala sarı kartla bilmem neyle kişileri buraya getirtmek zorunda kalınmasaydı bu beni gerçekten üzüyor.
umarım eski sıcak günlerimize sohbet muhabbet dolu iyi dileklerle dolu, samimiyet dolu günlerimize kavusuruz
sirkeyi tek kullandığım alan evi sileceğim suya azıcık elmek kokusu bile beni mahvediyorr.
haftasonu menü paylaşmama durumu bencede doğru değil cozutuluyorsada yazılmalı buna bende dahil bende paylaşmıyorum çünkü.
Bahsettiğiniz seyler bencede mantıklı ama üzülerek sunu belirtmek istiyorum ki keşke diğer takımlar gibi bu sekilde cezala sarı kartla bilmem neyle kişileri buraya getirtmek zorunda kalınmasaydı bu beni gerçekten üzüyor.
umarım eski sıcak günlerimize sohbet muhabbet dolu iyi dileklerle dolu, samimiyet dolu günlerimize kavusuruz
ben uzun bir süredir diyet moduna giremediğim için maalesef kendimde ne haftaiçi ne haftasonu menü paylaşmıyordum ama artık bugün yaşanan 3 kişinin kilo bildirmemek için buraya gelmeye bile zahmet etmemesi beni çok üzdü
o yüzden sıkı kurallar koymak düşüncesindeyim arkadaşlar bunu da hep birlikte ortak karar vererek yapmamız lazım
yapılması gerekenler:
1-günlük 5 mesaj
2-cumaları 12 den önce vbildirimde bulunmak
3-menü spor ve su paylaşımı
siz bunun altına düşşüncelerinşiz ekleyin kızlar
ben uzun bir süredir diyet moduna giremediğim için maalesef kendimde ne haftaiçi ne haftasonu menü paylaşmıyordum ama artık bugün yaşanan 3 kişinin kilo bildirmemek için buraya gelmeye bile zahmet etmemesi beni çok üzdü
o yüzden sıkı kurallar koymak düşüncesindeyim arkadaşlar bunu da hep birlikte ortak karar vererek yapmamız lazım
yapılması gerekenler:
1-günlük 5 mesaj
yapılması gerekenler:
1-günlük 5 mesaj
bak şimdi yaaa, kendimi domestos falan içiyormuşum gibi hissettim
haklisin zeynepcim, keske herkes kendiliginden aktif olsa ama malesef olmuyor. menulerin de her gun yazilmasi lazim. haftasonu giremeyen de pazartesi topluca yazar. menu yazmamak insana biraz "kimse bilmezse diyeti bozmus olmam" gibi bir rahatlik sagliyor. ama nasilsa cuma'ya telafi ediliyorsa kimseye cozuttugu icin kizmiyoruz. duzensiz de olsa, sagliksiz da olsa, cozutulsa da her gun menu yazilsin. benim de yazmadigim zamanlar oldu ama izinden doner donmez butun menulerimi yazacagim insallah
ahahahaah kız ne alaka mutalak senin çok sevdiğin benim hiç sevmediğim bişi vardır
tatlım bu kurallarımız hep vardı zaten... o halde dediğiniz gibi ceza yöntemi uygulanabilir kural ihlali yaptığımızda....
kaptan bu kurallar mevcut olanı bunu uygulamayanlar için yapılabilecekleri sıralayalım bence
ahahahaah kız ne alaka mutalak senin çok sevdiğin benim hiç sevmediğim bişi vardır
bakalım bundan sonra nasıl olacakk
:))))) ben severek içmiyorum ki, sirkeden nefret ederimsadece faydalı diye içiyorum
evet bu kurallar zaten başta herkesin kabul ederek takıma girdiği kurallardı ceza için ne diyorsunuz
bence ilk olarak saat 12 ye kadar üstü üste 2 hafta bildirimde bulunmayan diskalifiye diyorum biraz acımasız gibi ama takım bütünlüğü açısından gerekli
tekrar yazıyorum isteyen herkese ben cep telefonumu verebilirim eğer işi olur nete giremezse 12 ye kadar bana cepten ulaşsın
ciddenmi helal olsun valla
bana uyar kaptan
evet bu kurallar zaten başta herkesin kabul ederek takıma girdiği kurallardı ceza için ne diyorsunuz
bence ilk olarak saat 12 ye kadar üstü üste 2 hafta bildirimde bulunmayan diskalifiye diyorum biraz acımasız gibi ama takım bütünlüğü açısından gerekli
tekrar yazıyorum isteyen herkese ben cep telefonumu verebilirim eğer işi olur nete giremezse 12 ye kadar bana cepten ulaşsın
ciddenmi helal olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?