Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabi kaptanım ben eklemem gerktiğinin farkında değildim afedersin

***5.TAKIM - 358.ETAP***

Gamze_M (65,40/63,80/1,60/%2,45 )
luci-liu ( 69,50 /69,00/ 0,50/ %0,72 )
yu_zey (61,3/60,30/ 0,33/%0,54 ) 356. etapta kg bildirmeden ayrılmıştı kilosu 3'e bölündü
Hnd (66,40/66,20/ 0,2/ %0,3 )
Sevda_M (72.80/ 71,60/1,20/ %1,65)
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,10/52,8/0,3/%0,56 )
ebbisss ( 80,3/78,90/ 1,40/%1,74 )
elendil76 ( 98,10/ )
gulanne (80,50/ )
purmelal (79,00/78,50/0,50/%0,63 )

5.TAKIM ORTALAMASI :%0,78

listemiz budur arkadaşlar ben 3. takıma götürüyorum

5 mesaj kuralini esnetmeyelim kaptan. cunku biraz daha serbest biraksak bildirimden bildirime girecek uyeler olacak aramizda.

5 mesaj kuralini esnetmeyelim kaptan. cunku biraz daha serbest biraksak bildirimden bildirime girecek uyeler olacak aramizda.

haklısın canım baksana zahmet edip maalesef bildirime bile gelmediler gerçekten takımdaki bu gidişat kötü idi ama bu bildirime gelmeme olayı üzerine tuz biber ekti

sinirlenmekte haklısın kaptancım, ellerine sağlık, bu şekilde paylaşalım dediğin gibi

söylerim tabiki tatlım sirkeyi mutlaka deneyin derim bence çok faydası var...bunu defalarca söylemiştim belki denk gelmedin...sirkeli su zayıflatır mı bilmem ama saçları ve cildi çok güzelleştiriyor

sirkeyi tek kullandığım alan evi sileceğim suya azıcık elmek kokusu bile beni mahvediyorr.

haftasonu menü paylaşmama durumu bencede doğru değil cozutuluyorsada yazılmalı buna bende dahil bende paylaşmıyorum çünkü.

Bahsettiğiniz seyler bencede mantıklı ama üzülerek sunu belirtmek istiyorum ki keşke diğer takımlar gibi bu sekilde cezala sarı kartla bilmem neyle kişileri buraya getirtmek zorunda kalınmasaydı bu beni gerçekten üzüyor.

umarım eski sıcak günlerimize sohbet muhabbet dolu iyi dileklerle dolu, samimiyet dolu günlerimize kavusuruz

ben uzun bir süredir diyet moduna giremediğim için maalesef kendimde ne haftaiçi ne haftasonu menü paylaşmıyordum ama artık bugün yaşanan 3 kişinin kilo bildirmemek için buraya gelmeye bile zahmet etmemesi beni çok üzdü
o yüzden sıkı kurallar koymak düşüncesindeyim arkadaşlar bunu da hep birlikte ortak karar vererek yapmamız lazım
yapılması gerekenler:
1-günlük 5 mesaj
2-cumaları 12 den önce vbildirimde bulunmak
3-menü spor ve su paylaşımı

siz bunun altına düşşüncelerinşiz ekleyin kızlar

haklisin zeynepcim, keske herkes kendiliginden aktif olsa ama malesef olmuyor. menulerin de her gun yazilmasi lazim. haftasonu giremeyen de pazartesi topluca yazar. menu yazmamak insana biraz "kimse bilmezse diyeti bozmus olmam" gibi bir rahatlik sagliyor. ama nasilsa cuma'ya telafi ediliyorsa kimseye cozuttugu icin kizmiyoruz. duzensiz de olsa, sagliksiz da olsa, cozutulsa da her gun menu yazilsin. benim de yazmadigim zamanlar oldu ama izinden doner donmez butun menulerimi yazacagim insallah

tatlım bu kurallarımız hep vardı zaten... o halde dediğiniz gibi ceza yöntemi uygulanabilir kural ihlali yaptığımızda....

aynen katiliyorum kaptan. bi de bu kurallara uyulmadiginda yapilacaklara karar verirsek tamamdir.

kaptan bu kurallar mevcut olanı bunu uygulamayanlar için yapılabilecekleri sıralayalım bence

bak şimdi yaaa, kendimi domestos falan içiyormuşum gibi hissettim

ahahahaah kız ne alaka mutalak senin çok sevdiğin benim hiç sevmediğim bişi vardır

bakalım bundan sonra nasıl olacakk

tatlım bu kurallarımız hep vardı zaten... o halde dediğiniz gibi ceza yöntemi uygulanabilir kural ihlali yaptığımızda....

evet bu kurallar zaten başta herkesin kabul ederek takıma girdiği kurallardı ceza için ne diyorsunuz
bence ilk olarak saat 12 ye kadar üstü üste 2 hafta bildirimde bulunmayan diskalifiye diyorum biraz acımasız gibi ama takım bütünlüğü açısından gerekli

tekrar yazıyorum isteyen herkese ben cep telefonumu verebilirim eğer işi olur nete giremezse 12 ye kadar bana cepten ulaşsın

:))))) ben severek içmiyorum ki, sirkeden nefret ederim sadece faydalı diye içiyorum

ciddenmi helal olsun valla

bana uyar kaptan

bana da uyar kaptancım, çok önemli ve özel bi mazeret yoksa tabi, hastalık, ölüm-kalım vs gibi (Allah korusun tabiki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…