- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.901
evet bu kurallar zaten başta herkesin kabul ederek takıma girdiği kurallardı ceza için ne diyorsunuz
bence ilk olarak saat 12 ye kadar üstü üste 2 hafta bildirimde bulunmayan diskalifiye diyorum biraz acımasız gibi ama takım bütünlüğü açısından gerekli
tekrar yazıyorum isteyen herkese ben cep telefonumu verebilirim eğer işi olur nete giremezse 12 ye kadar bana cepten ulaşsın
bana da uyar kaptancım, çok önemli ve özel bi mazeret yoksa tabi, hastalık, ölüm-kalım vs gibi (Allah korusun tabiki)
tabi ki luci cim çok önemli mazeret oldukça bu kurallar esnetilir sonuçta insanız
diyorum ki günlük mesaj paylaşımı 5 haftada 25 mesaj olacak bu mesaj sayısının altına düşüldüğü zaman 1. haftada 1 nota ikinci haftada 2 nota alınsın
2 nota bir sarı kart eder sarı kartı iptal ettirmek de ancak takım içinde kilo vermede ilk 3 e girerse (bu 3. takımıdan ve performans uygulamasından karışım bişey oldu ne dersiniz?
aynı şey menü paylaşımı içinde geçerli olsun
tabi ki luci cim çok önemli mazeret oldukça bu kurallar esnetilir sonuçta insanız
diyorum ki günlük mesaj paylaşımı 5 haftada 25 mesaj olacak bu mesaj sayısının altına düşüldüğü zaman 1. haftada 1 nota ikinci haftada 2 nota alınsın
2 nota bir sarı kart eder sarı kartı iptal ettirmek de ancak takım içinde kilo vermede ilk 3 e girerse (bu 3. takımıdan ve performans uygulamasından karışım bişey oldu ne dersiniz?
aynı şey menü paylaşımı içinde geçerli olsun
mantıklı duruyor kaptancım, belki katılımı arttırabiliriz bu şekilde... tabi tüm arkadaşlarımızın girip yeni kuralları duymaları gerekecek...inşallah yakın bir zamanda herkesi birarada görebiliriz tekrar
kaptancim cok yufka yureklisin :) kilo vermekle degil de katilimla sildirse sari karti daha iyi olur. cunku "iyi kilo ver de katilimda bulunmasan da olur, bildirim yapsan yeter" demis oluyoruz.
mesela gulanne en son kk ya 21 nisanda girmişti dün profiline baktığımda bu sabah 8,46 da girmiş tekrar ama bize bildirimde bulunmadı aynı şey
durumda için geçerli elendil ise girdi ama bildirim yapmadan gitti
arkadaşların bu yeni kurallara uyması bunları okuması için sizce neler yapabiliriz
burası bir diyet yarışması olduğu için öyle demiştim ama haklısın sadece kg vermek yeterli olmasın o zaman 2 ay içinde 2 kere sarı kart alan üye diskalifiye edilsin sarı kartı iptal edilse bile 2 ay boyunca kendine dikkat etmek mesajlarını menülerini düzenli yazmak zorunda kalacak
kızlar, şimdi biraz işim var çıkıyorum, akşama okurum yazıştıklarınızı... kendinize dikkat ediniz, görüşemezsek şimdiden iyi hafta sonları dilerim.... öptüm çook... ben yine her hafta olduğu gibi yarında buralarda olurum
ozel mesaj atalim diyecegim ama alintilar da ozel mesajla geldiginden dikkatlerini ceker mi cekmez mi bilmiyorum.
arkadaslar merhaba bende aranıza katılabılır mıyım?
arkadaslar merhaba bende aranıza katılabılır mıyım?
Bunlar ilk takıma girerken "evet kabul ediyorum" dediğimiz şeyler ve bu konuda katı olmak bence doğru olan - kendi adıma kabul ediyorum çünkü ben de şu seminer işinden sonra kendimi toparlayamadım ama saldıkça da saldığımı ve motivasyonumun düştüğünü hissediyorum ha bir diğer yandan da size söz verip tutamamış olmak da üzücü zira iki elim kanda olsa verdiğim sözü tutmaya çalışırım - gerekçelerimi sabah yazdım o yüzden en geç Pazartesiden itibaren menü paylaşımına başlıyorum hem kendim için hem de takım ruhu içinben uzun bir süredir diyet moduna giremediğim için maalesef kendimde ne haftaiçi ne haftasonu menü paylaşmıyordum ama artık bugün yaşanan 3 kişinin kilo bildirmemek için buraya gelmeye bile zahmet etmemesi beni çok üzdü
o yüzden sıkı kurallar koymak düşüncesindeyim arkadaşlar bunu da hep birlikte ortak karar vererek yapmamız lazım
yapılması gerekenler:
1-günlük 5 mesaj
2-cumaları 12 den önce vbildirimde bulunmak
3-menü spor ve su paylaşımı
siz bunun altına düşşüncelerinşiz ekleyin kızlar
haftasonu cozutma işi cidden kötü oluyor toparlanana kadar da Cuma geliveriyorhaklisin zeynepcim, keske herkes kendiliginden aktif olsa ama malesef olmuyor. menulerin de her gun yazilmasi lazim. haftasonu giremeyen de pazartesi topluca yazar. menu yazmamak insana biraz "kimse bilmezse diyeti bozmus olmam" gibi bir rahatlik sagliyor. ama nasilsa cuma'ya telafi ediliyorsa kimseye cozuttugu icin kizmiyoruz. duzensiz de olsa, sagliksiz da olsa, cozutulsa da her gun menu yazilsin. benim de yazmadigim zamanlar oldu ama izinden doner donmez butun menulerimi yazacagim insallah
Merhaba, kaptanımız toplight ve vazgecmekyok arkadaşıımız yardımcı olmuşlar - eğer gerçekten katılmak istersen takım içinde yer almanda sakınca olmaz sanırımarkadaslar merhaba bende aranıza katılabılır mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?