Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence uygun kaptan. bunun da ciddi bir gorev oldugunun herkes bilincinde olmali. en acil durumda bile bir sms atmaya vakit ve imkan bulabilir insan diye dusunuyorum.

5 mesaj cezasi konusunda da ben arkadaslarin onerilerini bekleyelim bakalim.

bana da uyar kaptancım, çok önemli ve özel bi mazeret yoksa tabi, hastalık, ölüm-kalım vs gibi (Allah korusun tabiki)

tabi ki luci cim çok önemli mazeret oldukça bu kurallar esnetilir sonuçta insanız

diyorum ki günlük mesaj paylaşımı 5 haftada 25 mesaj olacak bu mesaj sayısının altına düşüldüğü zaman 1. haftada 1 nota ikinci haftada 2 nota alınsın
2 nota bir sarı kart eder sarı kartı iptal ettirmek de ancak takım içinde kilo vermede ilk 3 e girerse (bu 3. takımıdan ve performans uygulamasından karışım bişey oldu ne dersiniz?

aynı şey menü paylaşımı içinde geçerli olsun

mantıklı duruyor kaptancım, belki katılımı arttırabiliriz bu şekilde... tabi tüm arkadaşlarımızın girip yeni kuralları duymaları gerekecek...inşallah yakın bir zamanda herkesi birarada görebiliriz tekrar

kaptancim cok yufka yureklisin :) kilo vermekle degil de katilimla sildirse sari karti daha iyi olur. cunku "iyi kilo ver de katilimda bulunmasan da olur, bildirim yapsan yeter" demis oluyoruz.

mesela gulanne en son kk ya 21 nisanda girmişti dün profiline baktığımda bu sabah 8,46 da girmiş tekrar ama bize bildirimde bulunmadı aynı şey
durumda için geçerli elendil ise girdi ama bildirim yapmadan gitti

arkadaşların bu yeni kurallara uyması bunları okuması için sizce neler yapabiliriz

kaptancim cok yufka yureklisin :) kilo vermekle degil de katilimla sildirse sari karti daha iyi olur. cunku "iyi kilo ver de katilimda bulunmasan da olur, bildirim yapsan yeter" demis oluyoruz.

burası bir diyet yarışması olduğu için öyle demiştim ama haklısın sadece kg vermek yeterli olmasın o zaman 2 ay içinde 2 kere sarı kart alan üye diskalifiye edilsin sarı kartı iptal edilse bile 2 ay boyunca kendine dikkat etmek mesajlarını menülerini düzenli yazmak zorunda kalacak

ozel mesaj atalim diyecegim ama alintilar da ozel mesajla geldiginden dikkatlerini ceker mi cekmez mi bilmiyorum.

boyle olsun o zaman. uyeleri de korkutmayalim kurallarimiz cok sert ve agirmis gibi gorunmesin.

kızlar, şimdi biraz işim var çıkıyorum, akşama okurum yazıştıklarınızı... kendinize dikkat ediniz, görüşemezsek şimdiden iyi hafta sonları dilerim.... öptüm çook... ben yine her hafta olduğu gibi yarında buralarda olurum

kolay gelsin luci cim öptüm bendeee

ozel mesaj atalim diyecegim ama alintilar da ozel mesajla geldiginden dikkatlerini ceker mi cekmez mi bilmiyorum.

canım ptesi ye kadar bekleyelim eğer bu yazdıklarımıza bir yanıt verirlerse ne ala vermezlerse özel mesaj göndeririz eğer ona da yeterli cevap alamazsak yapacağımız fazla bişey kalmıyor

arkadaslar merhaba bende aranıza katılabılır mıyım?

merhaba canım şu an yeni üye alımı düşünmüyoruz istersen cuma yarışmasına katılmak isteyenler başlığı var oraya mesaj bırakabilirsin istersende motive olayım dersen burda takıma girmeden belli bir süre deneme amaçlı kalabilirsin

Bunlar ilk takıma girerken "evet kabul ediyorum" dediğimiz şeyler ve bu konuda katı olmak bence doğru olan - kendi adıma kabul ediyorum çünkü ben de şu seminer işinden sonra kendimi toparlayamadım ama saldıkça da saldığımı ve motivasyonumun düştüğünü hissediyorum ha bir diğer yandan da size söz verip tutamamış olmak da üzücü zira iki elim kanda olsa verdiğim sözü tutmaya çalışırım - gerekçelerimi sabah yazdım o yüzden en geç Pazartesiden itibaren menü paylaşımına başlıyorum hem kendim için hem de takım ruhu için
Haziran'a kadar da takım içi listede yer almak isterim bazı belirsizlikler kalkana kadar en azından

haftasonu cozutma işi cidden kötü oluyor toparlanana kadar da Cuma geliveriyor

arkadaslar merhaba bende aranıza katılabılır mıyım?
Merhaba, kaptanımız toplight ve vazgecmekyok arkadaşıımız yardımcı olmuşlar - eğer gerçekten katılmak istersen takım içinde yer almanda sakınca olmaz sanırım

Sabah : 2 dilim ekmek,1 kaşar peynir,5 yeşil zeytin
Ara : 1 kayısılı aktivia
Öğlen : 1 kepçe çorba, 2yk bulgur pilavı üstü tavuk döner,ayran
Ara :
1 kayısılı aktivia
Akşam: 1/2 kepçe çorba ,2yk tavuk döner,1 ayran

Su : 2 lt +devamm
Spor : 30 dk yürüyüş +20 dk bölgesel hareket

Not : Akşam için çay bisküvi meyve falan düşünüyorum eşimi akşamları bu keyiften çokca zaman mahrum ettim.

Son düzenleme:
amanııın herkesler gitmiş kalmışım bi başıma...menümü paylaşayım hemen:

LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: sirkeli karışım + 100 gr yoğurt
öğle: 2 yumurta + 100 gr yağsız tuzsuz lor peyniri+domates+salatalık
akşam: 100 gr yoğurt+ 1 adet tavuk göğüs haşlanmış

su:yeşilçay + 3 litre alkali su (amaaan pek bi kötü canım bunun da tadı, insan su içmekten soğuyacak
spor: 2 saat tempolu yürüyüş+ 40 dk aletli jimnastik

bu kadar uğraşa, haftaya güzel bi rakam görmeyi hakkettiğimi düşünüyorum yaaa...hadi artık bitsin şu kilo sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…