Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

24.04.2014 Menümmm

Sabah : 1 dilim tam buğday ekmek, bir parça cecile peynir,1 domates, 1 /2salatalık,3 zeytin
Ara : 5 badem
Öğlen : 1 kepçe çorba,1 kepçe türlü,2 yk pilav,salata
Ara :5 badem
Akşam : 1 kepçe çorba, 1 kepçe türlü.1/2 kase yogurt

Su : 1.5 lt +2 bardak bitki çayı +devammm
Spor : 30dk yürüyüş +20 dk bölgesel hareket ( kalça & basen )

afiyet olsun tatlım, gayet güzel ve dengeli olmuş, her şeyden azar azar :) zaten iş yerinde yediğin için çok alternatifinde yok ama hafif bir menü olmuş canım

Kızlar bakıp çıkıyor muhabbeti ewt ama giriyorum kimse yok menü yazıyorum yorum yok konuşmalar var ewt ama aranızda işte bi giremedim aranıza

Kızlar bakıp çıkıyor muhabbeti ewt ama giriyorum kimse yok menü yazıyorum yorum yok konuşmalar var ewt ama aranızda işte bi giremedim aranıza

ebbisscim valla geldiginden beri aramiza bir giremedigini yaziyorsun :) bir girip birkac mesaj yazip cikmakla olmuyor diyorum ben de her seferinde :)

biraz daha aktif olman gerekiyor canim :)

Selam kizlarrr yarin tartiiii bakalimm ne olacakk niyeyse hic umudum yok((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cidden yaa hepimiz bi koptuk sankiii...niye boyle olduk ki acabaaa(

P.tesi bi sok yasatmak istitorum kendime muz sut diyetii bakalim becerebilirsem

Canim sen isvec mi yapiyorsun yoksa biraktin mi onuu

ebbisscim valla geldiginden beri aramiza bir giremedigini yaziyorsun :) bir girip birkac mesaj yazip cikmakla olmuyor diyorum ben de her seferinde :)

biraz daha aktif olman gerekiyor canim :)

Bende ne yazcam diyorum bütün gün ewde cocuk bakıyorum hayatımda değişik bişey yok ki nasıl aktif olucam yazdığınız şeylerde bilgim olmayınca yorumda yapamıyorum napabilirm ki sohbet ortamı varda ben mi etmiyorum

durumda'ya da yazdigim gibi, sohbeti baskalarindan beklememek lazim.

diyet konusunda bilgin olmasa da insanlar gunluk hayattaki problemlerinden de bahsediyorlar, aclik krizlerinden bahsediyorlar, bunlara yorum yapabilirsin. zeynep'in girimisinde bir haftadan fazladir olabildigince yeni bilgiler arastirip paylasanlar var. sen de bir seyler arastirip paylasabilirsin. menulere yorum yapabilirsin. kendi menulerini bile cok az paylasiyorsun artik. gun icinde 5-10 dakika illa ki vakit bulursun, cocuk da baksan.

bunlar benden nacizane tavsiye. sadece senin icin degil su ara izinli olmadigi halde katilimi sifira yaklasan herkes icin soyluyorum. takimi canli tutan uyeler de sizin gibi yapsa, inan burda 5. takim diye bir sey kalmaz, takim kapanir. herkes gunde bir mesaj ya yazar ya yazmaz. bildirimler toplanmamaya baslar. ve sonra takim kapanir.

yani takimin uyesiyseniz takimi canli tutmak sizin de goreviniz. hep digerlerinden beklemeyin. kirici olmak istemem ama durum bu malesef.

daha onceki tecrubelerime dayanarak soyluyorum, sitedir, forumdur, takimdir, aktif kalmasini devam etmesini istiyorsaniz, aktif katilim yapacaksiniz. "kimse bisi yazmiyor ki, ben ne yazcam?" derseniz, herkes boyle derse sonunda biter gider o site, forum, takim.

herkesin oturup bir kendini elestirmesi gerekiyor bu noktada. gercekten cok emegi olanlar var, hep onlarin sirtindan devam edemeyiz.

kimse kirilmasin darilmasin, pazartesiden itibaren gunluk mesaj sayilari ve menu paylasimlarini takip edelim (ben sayarim) yetersiz kalanlara da sari kart, kirmizi kart neyse geregi verelim.

herkes katilirken gunluk 5 mesaj yazacagina, menusunu gunluk paylasacagina, aktif duzenli katilim yapacagina soz vererek geldi. bu sozu hatirlayip tutmaya calisalim.

yine yaziyorum, kimseyi kirmak istemem, sadece takimin bu sekilde devam ederse nereye gidecegini biliyorum, ve takimin kapanmasini istemiyorum.

Ben cok alındım gercekten ben dıyorum çünkü kım ne yazıyokı ben yazayım dıye neyse daha aktif olmaya çalışırım daha oncede söylediğim gibi olmuyosada olmuyor çıkarabilirsiniz beni sorun değil

günaydın sevgili takım arkadaşlarım, musmutlu, keyifli, sağlıklı, güssel bir hafta dilerimmmm :) hayırlı cumalar olsun hepimize...geldik çattık yine bir cuma tartı gününeee :) inşallah hepiniz tartıda istediğiniz rakamları görmüşsünüzdür...bu hafta benim 0,5 kg cuk giderek 69 u görmeme sebep oldu, çok şükür mutluyum.çünkü son 2 haftadır yürüyüşün yanısıra sıkılaşma egzersizlerine de ağırlık verdim, inceldiğimi farkediyorum ama tartıya yansımaları ufak oluyor...sanırım bundan sonra ufak ufak düşecek..olsun yine de mutluyum, sizlerde mutlu olun inşallah :) şimdi sabah sporu için kaçıyorum, öğleye doğru döneceğim, öptüm hepinizi

***5.TAKIM - 358.ETAP***

Gamze_M (65,4/ )
luci-liu ( 69,5 /69,0/ 0,5/ %0,72 )
yu_zey (61,3/ ) 355. etapta kg bildirmeden ayrılmıştı kilosu 3'e bölündü
Hnd (66,40/ )
Sevda_M (72.8/ )
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,1/ )
ebbisss ( 80,3/ )
elendil76 ( 98,1/ )
gulanne (80,5/ )
purmelal (79/ )

5.TAKIM ORTALAMASI :%

lütfen ekleyerek devam ediniz :)

***5.TAKIM - 358.ETAP***

Gamze_M (65,4/ )
Hnd (66,40/ )
Sevda_M (72.8/ )
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,1/ )
ebbisss ( 80,3/78,9/1,4/yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum )
elendil76 ( 98,1/ )
gulanne (80,5/ )
purmelal (79/ )

lütfen ekleyerek devam ediniz :)[/QUOTE]

Kizlar bu gerginlik niyee yaa toparlaniriz elbettt

Kizlar gunaydinn

Mobilden yaziyorumm
Kilomu bildirimm

Izne ayrildigim kilom : 61.3
Bugunku kilom :60.3

Yuzdeyle birlikte sirkette eklerim listeye

Tekrar 5lileri gormek istiyorummm su berbat durumumdan kurtulmak istiyorummmm
Dun cikista acik eczane yoktu bugun is esnasinda cikcam ve dunden beri muz yiyip uatune sumu icmedim kayisiyla sularimi devirmedim neler yaptim wc gidiyorum ancak su siskinligi ve agriyi bi turlu gecirmedi bi turlu anlamadim

Canim sen isvec mi yapiyorsun yoksa biraktin mi onuu

Isvec bitti canim 6 gun tamamladim ama yine yapcam diger 6sini

Ah ah canim benim keske bende verdigimle kalsaydimm belkide au son zamanlarda yasadigim bu durum etkili olmustur bilemedim ama seni cok cok tebeik ederim canim protein yaradimi dersin ? :)

afiyet olsun tatlım, gayet güzel ve dengeli olmuş, her şeyden azar azar :) zaten iş yerinde yediğin için çok alternatifinde yok ama hafif bir menü olmuş canım

Aynen canim is yerinde ancak bu kadar tesekkurler yorum icin

Canim takima ilk katilan icin hep oyledir bende katildigimda oyleydi tabiki benim icin ancak zamanla yorum yapa yapa bisiler paylasa paylasa takima giriyorsun. Kaldiki muhabbet olmasina bakma sen yaz buldugun seyleri paylas mutlaka birileri yorum yapar muhabbet olur.
Umarim bundan sonraaramiza girmis gibi hissedersin zira biz seni aramizdan biri olarak goruyoruz

Son düzenleme:
kızlar günaydın.bende hemen kilo bildirimimi yapıp çıkmam lazım.
bu hafta sevdada bende foruma giremedik.sevda pazartesi günü istanbula gitti .az önce telefonla konuştuk kilo bildirimini ben yapıcam.sanırım yarın gelicek.bende bu hafta çok yoğundum malum 23 nisan haftası çok koşuşturmalı bir haftaydı.23 nisan akşamı da anneme gittim ,dün gece geldim .ama şuanki kilomuzdan çok memnunuz ikimizde.regl sonu olduğundan mıdır artık bilmiyorum sonuçlar bizi sevindirdi.

***5.TAKIM - 358.ETAP***

Gamze_M (65,4/63,8/1,6/ )
Hnd (66,40/ )
Sevda_M (72.8/ 71,6/1,2)
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,1/ )
ebbisss ( 80,3/ )
elendil76 ( 98,1/ )
gulanne (80,5/ )
purmelal (79/ )

yüzdelerimizi hesaplarsanız artık çok sevinirim..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…