- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.821
24.04.2014 Menümmm
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmek, bir parça cecile peynir,1 domates, 1 /2salatalık,3 zeytin
Ara : 5 badem
Öğlen : 1 kepçe çorba,1 kepçe türlü,2 yk pilav,salata
Ara :5 badem
Akşam : 1 kepçe çorba, 1 kepçe türlü.1/2 kase yogurt
Su : 1.5 lt +2 bardak bitki çayı +devammm
Spor : 30dk yürüyüş +20 dk bölgesel hareket ( kalça & basen )
Ya herkesin mi bu dönemde iştahı açılıyor yok sa bir tek benmi
Kızlar bakıp çıkıyor muhabbeti ewt ama giriyorum kimse yok menü yazıyorum yorum yok konuşmalar var ewt ama aranızda işte bi giremedim aranıza
24.04.2014 Menümmm
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmek, bir parça cecile peynir,1 domates, 1 /2salatalık,3 zeytin
Ara : 5 badem
Öğlen : 1 kepçe çorba,1 kepçe türlü,2 yk pilav,salata
Ara :5 badem
Akşam : 1 kepçe çorba, 1 kepçe türlü.1/2 kase yogurt
Su : 1.5 lt +2 bardak bitki çayı +devammm
Spor : 30dk yürüyüş +20 dk bölgesel hareket ( kalça & basen )
ebbisscim valla geldiginden beri aramiza bir giremedigini yaziyorsun :) bir girip birkac mesaj yazip cikmakla olmuyor diyorum ben de her seferinde :)
biraz daha aktif olman gerekiyor canim :)
Bende ne yazcam diyorum bütün gün ewde cocuk bakıyorum hayatımda değişik bişey yok ki nasıl aktif olucam yazdığınız şeylerde bilgim olmayınca yorumda yapamıyorum napabilirm ki sohbet ortamı varda ben mi etmiyorum
Canim sen isvec mi yapiyorsun yoksa biraktin mi onuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın sevgili takım arkadaşlarım, musmutlu, keyifli, sağlıklı, güssel bir hafta dilerimmmm :) hayırlı cumalar olsun hepimize...geldik çattık yine bir cuma tartı gününeee :) inşallah hepiniz tartıda istediğiniz rakamları görmüşsünüzdür...bu hafta benim 0,5 kg cuk giderek 69 u görmeme sebep oldu, çok şükür mutluyum.çünkü son 2 haftadır yürüyüşün yanısıra sıkılaşma egzersizlerine de ağırlık verdim, inceldiğimi farkediyorum ama tartıya yansımaları ufak oluyor...sanırım bundan sonra ufak ufak düşecek..olsun yine de mutluyum, sizlerde mutlu olun inşallah :) şimdi sabah sporu için kaçıyorum, öğleye doğru döneceğim, öptüm hepinizi
***5.TAKIM - 358.ETAP***
Gamze_M (65,4/ )
luci-liu ( 69,5 /69,0/ 0,5/ %0,72 )
yu_zey (61,3/ ) 355. etapta kg bildirmeden ayrılmıştı kilosu 3'e bölündü
Hnd (66,40/ )
Sevda_M (72.8/ )
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,1/ )
ebbisss ( 80,3/ )
elendil76 ( 98,1/ )
gulanne (80,5/ )
purmelal (79/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :%
lütfen ekleyerek devam ediniz :)
afiyet olsun tatlım, gayet güzel ve dengeli olmuş, her şeyden azar azar :) zaten iş yerinde yediğin için çok alternatifinde yok ama hafif bir menü olmuş canım
Kızlar bakıp çıkıyor muhabbeti ewt ama giriyorum kimse yok menü yazıyorum yorum yok konuşmalar var ewt ama aranızda işte bi giremedim aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?