- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.841
Kizlar gunaydinn
Mobilden yaziyorumm
Kilomu bildirimm
Izne ayrildigim kilom : 61.3
Bugunku kilom :60.3
Yuzdeyle birlikte sirkette eklerim listeye
Tekrar 5lileri gormek istiyorummm su berbat durumumdan kurtulmak istiyorummmm
Dun cikista acik eczane yoktu bugun is esnasinda cikcam ve dunden beri muz yiyip uatune sumu icmedim kayisiyla sularimi devirmedim neler yaptim wc gidiyorum ancak su siskinligi ve agriyi bi turlu gecirmedi bi turlu anlamadim
Isvec bitti canim 6 gun tamamladim ama yine yapcam diger 6sini
Ah ah canim benim keske bende verdigimle kalsaydimm belkide au son zamanlarda yasadigim bu durum etkili olmustur bilemedim ama seni cok cok tebeik ederim canim protein yaradimi dersin ? :)
Aynen canim is yerinde ancak bu kadar tesekkurler yorum icin
Canim takima ilk katilan icin hep oyledir bende katildigimda oyleydi tabiki benim icin ancak zamanla yorum yapa yapa bisiler paylasa paylasa takima giriyorsun. Kaldiki muhabbet olmasina bakma sen yaz buldugun seyleri paylas mutlaka birileri yorum yapar muhabbet olur.
Umarim bundan sonraaramiza girmis gibi hissedersin zira biz seni aramizdan biri olarak goruyoruz
canım sana katılıyorum sen luci ve zeynep elinizden geldiği kadar bu takım için uğraşıyorsunuz teşekkürler canlarımkimse kirilmasin darilmasin, pazartesiden itibaren gunluk mesaj sayilari ve menu paylasimlarini takip edelim (ben sayarim) yetersiz kalanlara da sari kart, kirmizi kart neyse geregi verelim.
herkes katilirken gunluk 5 mesaj yazacagina, menusunu gunluk paylasacagina, aktif duzenli katilim yapacagina soz vererek geldi. bu sozu hatirlayip tutmaya calisalim.
yine yaziyorum, kimseyi kirmak istemem, sadece takimin bu sekilde devam ederse nereye gidecegini biliyorum, ve takimin kapanmasini istemiyorum.
Ben cok alındım gercekten ben dıyorum çünkü kım ne yazıyokı ben yazayım dıye neyse daha aktif olmaya çalışırım daha oncede söylediğim gibi olmuyosada olmuyor çıkarabilirsiniz beni sorun değil
kızlar benim kilo 3e bölünecek ve ben bilmiyorum nasıl yapılacak
o nedenle rica etsem bilen biri ilgilenebilir mi ?
günaydınlarrr
canım sana katılıyorum sen luci ve zeynep elinizden geldiği kadar bu takım için uğraşıyorsunuz teşekkürler canlarım
ebbiisss cim alınganlık yapma hemen tatlım öyle hemen beni çıkarabilirsiniz demekle olmaz biz bir takımız hepimiz birbirimizin eksiklerini hatalarını ve yaptığı güzel şeyleri paylaşarak bir araya geliyoruz derdimizi de sıkıntımızı da sevincimizide paylaşıyoruz burda tatlım
luci cim zeynep cim ebbiisss cim gamze cim ve sevda cım güzel kilo vermişsiniz tebrikler
bu arada gamze ve sevda özellikle sevda insan istanbula giderken arkadaşlar ben gidiyorum haberiniz olsun der dedi de ben mi kaçırdım o kısmını da bilmiyorum artık
gamzem sen eskiden iki arada bi derede de olsa gelirdin tatlım ne oldu sana?
neyse gelelim bana dün akşam iş çıkışı eşimi almaya giderken kaza yaptım arabanın lastiğini parçaladım orta refüje çıktım sis lambası falan gitti tampon gitti allahtan bana bi şey olmadı ama biraz panik olmuşum elim ayağım titredi falan akşam nete giremedim o yüzden bugün bile halaa onun az da olsa etkisindeyim allahtan birine falan çarpmadım hava çok yağmurluydu sanırım arabayı kaydırdım
neyse verilmiş sadakam varmış atlattım şimdi gelelim listeyi düzenlemeye
Kizlar gunaydinn
Mobilden yaziyorumm
Kilomu bildirimm
Izne ayrildigim kilom : 61.3
Bugunku kilom :60.3
Yuzdeyle birlikte sirkette eklerim listeye
Tekrar 5lileri gormek istiyorummm su berbat durumumdan kurtulmak istiyorummmm
Dun cikista acik eczane yoktu bugun is esnasinda cikcam ve dunden beri muz yiyip uatune sumu icmedim kayisiyla sularimi devirmedim neler yaptim wc gidiyorum ancak su siskinligi ve agriyi bi turlu gecirmedi bi turlu anlamadim
Isvec bitti canim 6 gun tamamladim ama yine yapcam diger 6sini
Ah ah canim benim keske bende verdigimle kalsaydimm belkide au son zamanlarda yasadigim bu durum etkili olmustur bilemedim ama seni cok cok tebeik ederim canim protein yaradimi dersin ? :)
Aynen canim is yerinde ancak bu kadar tesekkurler yorum icin
Canim takima ilk katilan icin hep oyledir bende katildigimda oyleydi tabiki benim icin ancak zamanla yorum yapa yapa bisiler paylasa paylasa takima giriyorsun. Kaldiki muhabbet olmasina bakma sen yaz buldugun seyleri paylas mutlaka birileri yorum yapar muhabbet olur.
Umarim bundan sonraaramiza girmis gibi hissedersin zira biz seni aramizdan biri olarak goruyoruz
Canim sen yine ishal misin agrinin sebebi nee.bu arada verebildin mi isvecle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
***5.TAKIM - 358.ETAP***
Gamze_M (65,40/63,80/1,60/%2,45 )
luci-liu ( 69,50 /69,00/ 0,50/ %0,72 )
yu_zey (61,3/60,30/ 0,33/%0,54 ) 356. etapta kg bildirmeden ayrılmıştı kilosu 3'e bölündü
Hnd (66,40/66,20/ 0,2/ %0,3 )
Sevda_M (72.80/ 71,60/1,20/ %1,65)
durumda( 57,60/ )
hazos87 ( 53,10/52,8/0,3/%0,56 )
ebbisss ( 80,3/78,90/ 1,40/%1,74 )
elendil76 ( 98,10/ )
gulanne (80,50/ )
purmelal (79,00/78,50/0,50/%0,63 )
5.TAKIM ORTALAMASI :%
spordan geldim handeyi ekledim...kilo veren arkadaşları ve de veremeyenleri de tebrik ederim, canımız sağolsun ne yapalım haftaya inşallah :)
canım o kadar suyu içip wc ye çıkamamak çok zor yaa allah kolaylık versinisveçle 6 günde 1.6 gram verdim en son 59,7 oldum çokda mutlu oldum
Bana isveç ağır gelmedi ama psikolojik olarak biraz düzenimi bozdu mesela ara ööğün kültürümü aldı ve sanki azda olsa yiyince sanki kilo alacakmışım gibi hissettirdi. Kahvaltı yaptığımda suçlu hissettiriyor gibi
ancak suan yaşadığım olay her ise 500 gramını aldım
Önce çok afedersin küçük wc me çıkamıyordum sonra suyun dibine vurup çıktım 2 gün böle geçti( Günde 3lt su içiyorum akşama kaadar 2 kere wc gidiyordum hesap et )
şimdide adam akıllı büyük wc me çıkamıyorum ve karnımda inanılmaz bir ağrı var sanki saatlerce tuvalaetimi tutuyor gibiyim. Birde üstüne göbeğim inanılmaz şiş.
Keşke ishal olsam bile diyorum yani.
son 3 aydır ayda 1 kere oluyorum üşüttüm diye düşünüyorum
hande cim bi dahaki sefere lütfen listeye eklermisin bu hafata ben ekliyorum ama sonrasında senden bekliyorumGünaydın 5. takım
Bildirimim :
Geçen haftaki kilom 66.4
Bu hafta :66.2
ortalama % 0.3
Hedefim 65 düşmekti ama olmadı bu hafta :26:
Zayıflayan arkadaşlarımı kutluyorum .
kızlllarrrr, ingiliz sodasını aldım içmeye başladım bugün...vallahi artık kendimi kobay gibi hissetmeye başladımişe yarar dedikleri ne varsa koşup alıp deniyorum :) uyanınca sirkeli su, üstüne zençefil,zerdeçallı yoğurt, öğlen dön keten tohumlu salata, üstüne sodalı suuuuu ...yetti vallahi artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?